man tager vad man haver
ännu en solig dag denna helg. Avverkade lite tid i fönstret och njöt av solen samtidigt som jag läste Dan Browns senaste spänningsroman. Oh den börjar bli spännande! :)
Testade min stackars fossing på en runda mot naturens hus och tillbaka genom norr. Den verkar hålla, men jag känner av foten ändå när jag går... blir så trött på den!
Väl hemma fick det bli ett hopkok av allt som kunde vara vettigt att äta från kylen: och resultatet blev riktigt gott! :)
Tog den sista kycklingfilén från frysen - smorde in den med olivolja, peppar, havssalt med smak av rosmarin, curry och några bitar vitlök. Mosade in kryddorna riktigt i filén. Sen hackade jag de sista stumparna av en purjolök som jag hittade i svalen. Allt i form i ugnen - 225 grader typ och tills filén ser färdig ut på ytan. Då mosade jag på en go green-röra som heter salsa barbeque och en liten skvätt matlagningsgrädde. Lät det stå en stund till i ugnen tills filén var helt genomstekt.
Käkade det tillsammans med min egengjorda pizzasallad och salladsblad med blomkåls-kvistar o squash. Spicy och gott! Kommer nog ätas fler gånger! :D
Nu ska vi snart iväg till ica o handla på oss veckans mat. Kommer bli mycket kött och sallad den här veckan. Kanske en liknande röra men i form utav en gryta istället någon dag. Tror det skulle funka toppen att steka upp lite bitar av kyckling, hälla på salsa-röran och sedan en skvätt matlagningsgrädde och koka upp.
Ser fram emot den här veckan - ska på seminarium i Örebro på torsdag. Det ska bli grymt kul!
Nej nu ska vi åka så jag hinner hem och kan städa akvariet lite innan resten av kvällen ska avverkas i soffan!
Testade min stackars fossing på en runda mot naturens hus och tillbaka genom norr. Den verkar hålla, men jag känner av foten ändå när jag går... blir så trött på den!
Väl hemma fick det bli ett hopkok av allt som kunde vara vettigt att äta från kylen: och resultatet blev riktigt gott! :)
Tog den sista kycklingfilén från frysen - smorde in den med olivolja, peppar, havssalt med smak av rosmarin, curry och några bitar vitlök. Mosade in kryddorna riktigt i filén. Sen hackade jag de sista stumparna av en purjolök som jag hittade i svalen. Allt i form i ugnen - 225 grader typ och tills filén ser färdig ut på ytan. Då mosade jag på en go green-röra som heter salsa barbeque och en liten skvätt matlagningsgrädde. Lät det stå en stund till i ugnen tills filén var helt genomstekt.
Käkade det tillsammans med min egengjorda pizzasallad och salladsblad med blomkåls-kvistar o squash. Spicy och gott! Kommer nog ätas fler gånger! :D
Nu ska vi snart iväg till ica o handla på oss veckans mat. Kommer bli mycket kött och sallad den här veckan. Kanske en liknande röra men i form utav en gryta istället någon dag. Tror det skulle funka toppen att steka upp lite bitar av kyckling, hälla på salsa-röran och sedan en skvätt matlagningsgrädde och koka upp.
Ser fram emot den här veckan - ska på seminarium i Örebro på torsdag. Det ska bli grymt kul!
Nej nu ska vi åka så jag hinner hem och kan städa akvariet lite innan resten av kvällen ska avverkas i soffan!
Kommentarer
Trackback