NYÅR!

Gick upp vid nio - slängde på mig träningskläderna, tog en banan och gick till F&S. Väl framme möttes jag av, kö?!?!? Fattar inte att alla andra tänker som en annan - tur var väl att de flesta skulle på pass medan jag endast skulle hållas i gymmet. En timme lyckades jag hålla igång - funderade på att först gå hem och duscha innan jag skulle ta mig ann stan. men fan, orka! Gick in på Cubus och H&M i träningskläder och svettigt fejs :P Lyckades till min förvåning finna en cardigan (som jag trånat efter förr men inte velat köpa pga pris) på REA! Thank God! Halva priset och klart att den var min. Kanske blir det den på nyår? Är ännu inte på det klara  med vad jag ska ha på mig... känner nog det när jag står med allt klart och bara behöver de rätta kläderna. Om lite mer än en timme ska jag fixa mitt hår - hoppas det blir toppen! Ska därför ställa mig och panera fisk nu - innan håret är fräscht och fint. Vill inte lukta matos!

Hoppas kvällen kommer att bli toppen! Och att man inte fryser ihjäl vid tolvslaget :P

Tjing!

morgon!

ska snart traska ned till bottenvåningen - ordning på mina bryn ska det bli! Gött o slippa fylla i dessa jävlar varje dag - fester, fine men vanliga arbetsdagar, nej tack! Får tjattra av mig lite också :D

Imorgon är det new years eve, blidde fest hos Alex o Daniel. Tror det blir bäst så :) Med tanke på hur många som tillslut faktiskt skulle komma - hehe! Men jag hade till en viss del sett fram emot att fira in det nya året i vår nya lägenhet och för en gångs skull slippa det gamla vanliga vid torget och uppleva något nytt inne i stan vid slottet. Nåväl, kommer fler nyår får jag  hoppas! :) Tror det kommer bli skoj i alla fall  - ska bara fixa makeup och hår - attans! alltid likadant vad gäller frisyren - kanske ska be snällt och hoppas att man får hjälp imorgon ;)

Nej, nu ska jag snart gå ned! Sen blir det träning, träff med coachen, en snabb runda på stan efter ett par strumpbyxor och... öhm ja jag får hoppas att det räcker! :D Tjing!

I did it!

Var iväg idag. Fan vad svårt det ska vara att gå dit under kvällstid. Försökte få med mig Love men han vägrade. Gick självklart bra att gå dit. Men man är ju som man är, harig! Fast! det var helt klart värt det, nu är det köpt och efter nyår är det bara att köra på! :D Ska få in ett pass antingen i morgon eller under tisdag - har ju en gång kvar på mitt prova-på-kort!


Idag fick vi ett ryck på förmiddagen! Love fixade båda hyllorna, jag rensade klädkammaren och vi dammsög hela lägenheten - skönt! Hoppas vi kommer iväg någon dag och köper saker till garderoberna - då kommer det kännas toppen!

Mitt i städruschen kom mamma och bror på besök. Drog ut dom på en riktig runda bort till naturens hus - väl där bjöd mamma på fika :) Och efter många suck och stön från min bror var vi tillslut tillbaka i lägenheten, där vankades lite soppa och bröd. Kändes riktigt mysigt att umgås med dem såhär!


När de åkt hem blev det lite slappa framför tvn och till min stora förvåning och glädje var det Stolthet och fördom! Jippie! Med ett tjut fortsatte jag titta klart på filmen och med en suck gick love till datorn - ser inge fel med den filmen! Sååå romantisk och man blir så glad! Många skratt och iiiahhnden blev det under de timmarna. Något man måste se! Självklart den senaste med Kiera Knightly!

Nej, nu ska jag titta klart på Mamma Mia - dokumentären på trean - den filmen är förresten också riktgt bra!

nytt år snart!

Imorgon ska jag till Friskis o svettis. Införskaffa ett halvårskort (måste testa och se :) ) och hoppas att man får en schysst kropp på köpet ;) Nä, men jag känner att jag behöver träna av flera olika anledningar:
1. Vem vill inte bli lite fastare i kroppen?
2. Att gå ned nått kilo skadar inte
3. Flåset, ork är något som är jäkligt viktigt!
4. Hälsan, sist men inte minst - hjärtat behöver pumpa och det hjälper inte med den vardagsmotion man kanske får annars. Måste ta hand om kroppen nu innan man passerar 25 års strecket! Sen är det KÖRT, nästan!

Men allvarligt så tror jag man mår så himla mycket bättre av att träna någon gång i veckan - märkte av bara de dagar som jag och Love tränade på Njoy. Blev så mycket piggare! Nu är det dock nedåt igen - men jag försöker hålla det uppe genom promenader nu när vädret är fint o allt :D


Men innan detta så återstår en sak - nyåret it self! Funderingar på att ha nyårsfest i lyan har dykt upp, men lika snabbt tagits bort. Vi får invänta och se vad de andra har för förslag - om inte kanske vi kan offra oss med att ha en nyårsfest / inflyttningsfest. Har ju märkt att våra grannar inte är lika försiktiga vad gäller fester hemma mm. På juldagen var det som att bo bredvid en krog - haha! Tur är väl att det inte är så ofta det händer.

Får väl se vad som sker - först ska man väl ha någonting att ha på sig också :P
Ska ta tag i det på måndag - när förhoppningsvis den värsta mellandagskaoset lagt sig och en del är på jobbet.

Tjing!

tsunamins barn

satt och bölade nyss till denna dokumentär som gick på tv4. Fy sjutton vad hemskt och vilken tragedi, jag förstår inte att man kan orka leva ett normalt liv efter något sådant... led så med de mödrar man fick följa och tårarna kunde inte hålla sig borta....


tog mig en skön dusch efter allt snyftande och sitter nu med en hårinpackning i håret samtidigt som jag önskar att en påse chips kunde vara till hands :) Är SÅ sugen...suck! Får kontrollera mig och äta en macka istället... :(

Hann med lite mellandags shopping idag på stan - en väska och lite krämer på åhlens. Gick in på MQ men efter att ha betraktat den kö som var och det lilla som jag faktiskt hittade gav jag upp. Likaså inne på Gina, så mycket hade dom inte och vad fan, kläderna där är inte speciellt dyra i vanliga fall. Nej, spara pengarna till vårkollektionen som kommer rätt som det är!


lite andra betraktelser. Mötte en gammal klasskompis på stan. oväntat men skoj! Han påstod att han hade "tänkt" höra av sig till mig - men i samma mening sa han att han åker hem igen imorrn... Jo visst, varför är det alltid så? Vill man så planerar man in och kan ses oavsett - tycker jag... men ibland känns det som att det alltid är från ens egen sida som man anstränger sig... kanske tiden tillsammans inte är så viktig ihop? Ja, varför säga något då man ändå inte kan lova. Tycker man inte ska avsluta med, Vi borde höras oftare! Jag lovar att ringa nästa gång jag är i stan, Nästa gång så ska vi ses - lovar! Om man ändå prioriterar bort den tiden sen ändå... Tomma ord kan tyvärr skada mer än vad det egentligen är menat.


nej nu ska jag sätta mig ned men en macka, eller två!

hoho

God Jul! Har precis gett varann en alldeles underbar julklapp - ska bli så skönt! Brödet som jag tillagat jäser och imorgonbitti vankas risgrynsgröt med färskt bröd till frukost :) Och självklart lite julklappsbyte.


mr svensson

sjuk sida som gör en beroende. Man vill bara få hem alla saker - för det ääär ju såå billigt. Jo visst, måste bara köpa bud eller sms:a bud (och det kostar 20 kr plus taxa) och om man har tur, vilket inte är lätt så kan man få hem en pryl eller annat för det pris den hamnat på. Om det funkar? Vetefan, men jag är fast... usch!

imorgon är det jobbintervju. Kanske ett tufft träningspass efteråt innan jag åker hem för julstök och annat? Får se hur lång tid intervjun tar :)

beroende?

tror jag har ett allvarligt beroende av julmust. Det är jag och Love. Hoppas vi inte får abstinens efter jul och nyår!


Sista dagen idag. Nu är det över - hoppas jag får tag på något annat! Har varit inne och sökt, ska iväg till TRR kl fyra sen kan man nog inte göra mycket mer än att skicka spontanansökningar till alla företag jag kan komma på. Men snart är det välbehövlig jul och förhoppningsvis lite lugn och ro. Kanske en resa vem vet, men Henrik sa lite förståndiga ord igår under fikan som jag nog kan hålla med om. Men vi titta på våra konton under kvällen igår och ja, pengarna finns faktiskt. Frågan är bara om man har pengar så det räcker för resan i sommar då.... Men om jag får jobb så kommer det inte bli någon resa i första taget! Då ska jag sattsa på det fullt ut.


Helgen var över förväntan. Wiikväll och Pitchers på lördagen. Blev rätt mycket att dricka tillslut - sprit och baileys är inge bra i för stora mängder! Somnade snabbt när vi väl kom hem :D Vaknade upp igår morse och ta me fan, solen sken! Mådde lite halvtaskigt men hävde mig upp innan elva och lyckades få mig en riktigt runda ute i friska luften innan jag träffade Henrik på stan. Blev varsin baguette på la baguette och julklappsbyte. Tack :) Nu är jag uppe i en stor summa på nice, me like! Hoppas du tyckte om Iron Maiden t-shirten som jag köpte. Tycke i alla fall att den passa dig :D Blir snyggt till brännan du kommer skaffa dig i Aussie sen - fan vad man är avis! Hoppas du får det toppen!



Imorgon ska jag köpa de sista presenterna och sedan åka hem till mamma och pappa. Julgranspynt och julstök - mysigt! Får ta det hemma eftersom vi iår skippat att ta ned julgranen - har ju precis släpat upp skiten på vinden! Får bli nästa år och då jäklar ska den bli fiiin :D

fyllebild!

bowling var det!

hänförd!

rea!

helt sjukt att affärerna har rea, nu, tre dagar innan jul. Avverkade marieberg - insåg att bauhaus (?) kommer bli vår hjälp under jul när vi ska organisera upp våra garderober och att dessa dagar innan jul inte är så roliga att spendera på marieberg. Fan vad folk det var, överallt och lite till. Köpte dock julklapp till Henrik, hoppas han blir glad! Och en blomma inne på coop. Stor och fin, men väl hemma behövde jag en kruka som inte fanns. Ut igen, om möjligt ännu mer packat med folk på gatorna. "Råkade" gå in på bikbok och oj då, TOKREA! Två ribbade linnen och en superskön farfarströja. Kanske skulle ha köpt festlinnen eller stickade cardigans men då jag inte riktigt vet vad jag har på kontot just nu får jag hålla mig till lönen. Då ska jag dit igen (kanske inte på bikbok) och köpa det allra sista - presentkort till sis och julklappar till mamma och pappa. Egentligen borde jag köpt nått till love men eftersom vi ska sattsa på utlandsresa så avvaktar vi med det och ser vart det bär av. Annars vet jag exakt vad jag ska köpa - om lönen tillåter kanske det blir något sådant ändå :) Vem vet!

sista dagen

sitter här och sörplar på en kopp julte - älskar vattenkokare, nu kan jag äntligen återuppta mitt tedrickande som jag en gång haft. Mums!

Inväntar mamma, en hektisk dag på stan en fredagseftermiddag - tror inte vi är ensamma. Men det spelar ingen roll - känner inte sådan panik längre som jag gjorde förr - för vet du vad, jag bor på stan. Jag kan gå upp hit precis när jag vill och om det inte passar, ja då tar jag det en annan dag. Precis vad jag älskar med att bo centralt. :)
Helg nu, ikväll vankas nybakat bröd och någon het köttfärssås som Love ska laga. Blir nog bra, behöver äta annat än godis och choklad!


efter käket, som var riktigt gott!, drog vi till IKEA. Väl där kände jag en konstig känsla i magen, rap, uuusch! Nästan så att jag kräktes! Tre gånger inträffa det och för varje gång blev jag mer och mer orolig för att jag skulle spy ordentligt. Klarade mig dock men mådde piss, mår fortfarande halvmysko och håller tummarna för att jag inte är magsjuk!

Från IKEA fick vi med oss en bänk plus lite grejer som jag behöver för att slå in alla julklappar :) Nu har Love precis monterat ihop den bänk som vi ska ha som skoställ. Tror det kan bli riktigt bra faktiskt! :) Bara han får visa sina snickarkunskaper och kapa bort fem centimeter som sticker ut utanför hallen. Visste att den skulle bli för lång, men det var någon som inte lyssnade på mig i affären :P


Förresten! var inne på en butik idag som jag aldrig annars går in på och jag fann värsta fyndet! Skitsnygg kjol - 40 % rabatt, tackar tackar! :) Sånt tycker jag om! Vet vad jag ska ha på julafton nu och kanske någon fest framöver :D

Ska nog ta en runda till imorgonbitti och köpa det sista till alla så att julklappsångesten kan försvinna för detta år.

Men nu ska jag slänga mig framför tvn innan jag somnar så kanske jag kan lyckas hålla mig vaken någon timme till!

fredag? Nej just det - onsdag!

känns som fredag. Är det absolut inte. Är kluven. Vill jobba och stanna kvar samtidigt som jag inte känner att jag orkar gå till jobbet igen efter julledigheten. Dock lovat att komma och hälsa på i januari. Tror dom kommer få svårt att klara sig utan mig! :P

mysko

love hade äran att välja veckans meny. Idag var det - öhm, något som vi aldrig ätit förut och som jag nog inte hade tippat att han skulle äta någonsin! Kycklingfiléer vända i ägg och mixad färsk basilika och pinjenötter (?) låter ju lite oväntat! Till det åt vi endast sallad gjord av hackade röda äpplen, hackad avocado, olivolja och salt/peppar. Var och en smakade det mindre bra - tillsammans var det otroligt nog helt OK. Mer konstig mat på menyn och vänj smaklökarna med lite annorlunda kombinationer! :D



Styrketränade idag på F&S. Kändes toppen och kommer nog att kännas i kroppen imorgon. Vi ska satsa på ännu ett pass på torsdag eller fredag. Kan behövas ;P

Nu ska jag sätta mig ned och knåpa ihop ett personligt brev till ett av de jobb jag ska söka - suck. Är INTE motiverad, men är väl bäst att sätta igång nu, kommer nog inte bli mer motiverad inom en vecka eller två. Wish me luck!

jul?

snön härdar ut och envisas med att ligga kvar på marken - hold on and be strong! Älskar snön och önskar massor att det ska vara en vit julafton...pleeezzz!


Trupti o jag gick till jobbet imorse - går inte fort. Men varför skynda? Imorgon blir vi tidiga dit - alltså kl 7 lr nått så att vi kan dra hemåt vid halv 2 med gott samvete och träna arslena av oss på F&S efteråt. Ska bli skönt att få annat på tankarna! Denna vecka har love och jag sagt att den ska vara nyttig - hehe, men jag tror det blir med en viss modifikation, när jag kom hem idag slängde jag mig framför arn med munnen full av julgodis som vi gjorde i lördags (ja, jag fick med mig en del ändå igår när vi hämtade lite andra saker...) men det var mumsigt! Nackdelen med att äta en massa onyttigt är, förutom alla andra saker, att man inte är speciellt hungrig och att laga matlåda till morgondagen inte är så lockande...
Men nu ska jag nog göra ett ryck och kolla till pastan så den inte blir gegga! Love är iväg och inhandlar hårfärg för att åtgärda ett missöde under gårdagskvällen :P Sedan blir det lite käk!

Tjing!


då var det över - för denna gång!

var som jag trodde. Misspepp hela dagen - inte konstigt, först gå hela dan och vänta på sin tur. Väl upp nås man av beskedet, vet inte hur man ska reagera. Hela företaget var deppigt den dagen och det var svårt att känna något annat själv. Väl hemma fick jag ladda om i en timme innan det var dags för jobbintervju - snacka om att man inte orkade vara nervös. Jag hoppas att jag gjorde ett bra intryck och att jag nås av ett positivt besked om lite mer än en vecka... efter två timmars visning, utfrågning och infomatning var jag återigen hemma. Bara byta om och invänta sis. Slira runt bland butikerna i en timme innan vi slog oss ned på saigon och käka. De har grymt god mat där! :) Sedan var det bara att bege oss till conventum. Hehe konsert med Peter Jöback - ok, inte riktigt min musiksmak men den killen kan sjunga och vackrare jullåtar kan man knappast finna! När han sjöng sista låten släppte alla spänningar för dagen och några tårar kom ned för min kind.
Hela torsdagen förra veckan gick i highspeed medan jag stod utanför och såg allt i slowmotion - kändes overkligt... Kroppen, lr knoppen är nog inte direkt i balans för tillfället. Märktes i fredags när man fick ett misspeppande besked från facket. Ja vi har alla dessa förmåner, men tyvärr du uppfyller inge kriterier för att kunna nyttja dem. Fuck u! Efter det kändes det som att gråten satt i halsen. Orkade inte ta tag i någe! Försökte skriva i en ansökan till nått trygghetsråd - nä men då ska man redovisa alla, ALLA, jobb man haft de senaste tio åren. Yeah right fan vad kul. Då höll jag på att bryta ihop och för att undvika att börja böla på jobbet stämpla jag ut och gick hem. Gick en runda på stan, köpte ett par schyssta byxor på H&M - glansiga och mörkgår - snygga! Kändes bättre där för ett tag och efter att ha städat lägenheten var jag peppad att gå ut med jobbet och bara skita i allt.
Kvällen på pitchers var superskoj och jag kommer sakna alla, den saken är säker...



I går vaknade vi upp ganska sent - båda något ofräscha efter fredagen. Käka lite frulle innan vi drog hem till mamma och pappa. Där vankades julbak i massor! Men tog inte med något julgodis hem - tror jag ätit min kvot för detta år redan, men ahh kunde inte riktigt låta bli. Blev dessutom korvgrillning ute i skogen tillsammans med syrrans busfrön till barn - älskar när det är snö och man kan åka ut till grillplatsen och ha det mysigt! :)  
När jag ändå var hemma på besök så gjorde vi en stöt med akvariet och städa det så gott det gick - snacka om algbildning! Mamma har tjatat om detta ända sen jag flytta och vi sa att vi ska ta hem det till lägenheten bara vi har en lång bänk som det kan stå på i hallen. Så det kanske vi får skaffa nu under jul - har ju lite dåligt samvete för att det ser ut som det gör.... :P


Nu har jag precis gått upp, funderar på att ta en runda på stan och handla lite julklappar så att det är gjort. Kanske ska invänta love och dra med honom. Ute håller snön på att regna bort och då är det inte längre lika mysigt som när det är kallt och massor med snö på backen... Dock vore det skönt att få julklapparna avklarade så är mitt sinne lite lättare från alla måsten innan julafton kommer. Åh kan inte fatta att det faktiskt är julafton om lite mer än en vecka! Sen är det bara några dagar till nyår och sen är det januari. Gosh! Nåväl, får ta denna vecka först och avklara allt som finns - kanske bli arbetsbefriad efter det och kan få gå hem. Har faktiskt inte någon lust att gå där och glo tills den 25:e januari...

Tjing!

Judgement day

Famous myrtos beach!
 Vill utomlands! Suck... som alltid denna tid av året. Får se vad morgondagen ger - då bestäms min kommande framtid. Nervös!



saknar honom liiite ;)


mongo katt men fan vad kul det var!


kommer sakna dom!

Fick lite pepptalk av min kiropraktor idag. Han motiverade mig till att jag nog fan ska klara detta och det tipset som jag fick av honom var att ha en hårsnodd kring handleden och så fort jag tänkte en negativ tanke skulle jag snärta mig där med den. Som sagt, allt man lägger energi på växer och genom att få kroppen till att inte tänka negativt (undviker det eftersom det gör så ont på handleden) så kommer man tillslut att tänka i andra banor! Vetesjutton om det fungerar men det börjar fom nu!
Wish me luck tomorrow! Kan jag behöva! *smack*

ingen ork!

klockan ringde - kände direkt att denna dag vill jag bara stanna hemma. Snoozade en gång, två ggr, tillslut tre ggr innan  jag valde att ställa om klockan helt och komma en timme senare till jobbet. Var det värt! Pallra mig iaf iväg och väl där kändes det bättre :) På skrivbordet stod det en bruk med äppelmos och på PT-bordet en drös med saffransbullar -mumma! Tacka Anders fru och Anders som vet vilka dagar som behöver piggas upp :D

Har precis påbörjat vår tvätttid och startat två maskiner. Hoppas de är klara innan jag drar iväg på core-passet klockan 18.15. Är såå bra! Märks verkligen i kroppen efter att man varit där - igår blev det ganska mycket kondition men även armar, mage och rygg. Känns som en självklarhet nu att träna - vill inte sluta på onsdag men jag vet inte hur jag ska göra eftersom ett träningskort där kostar en hel del med pengar. Pengar som jag antagligen inte kommer att ha nästa år. Men det ska nog lösas på nått sätt ;) Träna måste jag! Känns mycket bättre, förstår inte hur jag har klarat mig utan kontinuerlig träning i nästan ett år. Att träningslokalen dessutom ligger knappa hundra meter från lägenheten gör allting ännu bättre - finns ingen ursäkt till att inte gå dit!

Idag drog vi tjejer på jobbet ut och luncha. Känns jättekul att kunna umgås som vi gör och jag önskar verkligen att vi inte ska splittras efter nyår. Visserligen får vi se hur det blir men det troliga är tyvärr att vi kommer gå åt varsit håll - så typiskt när jag väl lärt känna dem. Likaså med de tjejer som jag var med i lördags. känns toppen att kunna umgås med lite tjejer för en gångs skull - var länge sedan jag var med på en tjejkväll sådär men självklart något som jag hoppas återkommer! Kan nog allt behöva träffa lite tjejer så jag inte blir alltför "killig" - speciellt om jag byter jobb! :P

Nej, nu ska jag ta och byta om för lite träning!

Idag...

Idag kom sis på besök. Gav lite förslag på hur jag skulle lösa lite inredningsproblem som jag har. Tror jag vet hur jag ska göra nu! Just nu står det två krukor i olika storlekar på balkongen, fulla med granris och bredvid står en lykta med brinnande ljus. Mysigt!
Gick dessutom en runda kring holmen och marknaden i Wadköping - riktigt trevligt trots att det regnade! Väl hemma blev det en tripp till Maxi innan vi var nöjda och kunde slappna av. Eller ja, rättare sagt Love. Jag tog tag i matlagningen och griljerade skinkan till toner av alla olika jullåtar.

Imorgon är det en nya vecka och jäklar var grejer det ska hända då! Träningen fortsätter som vanligt, på torsdag blir det intervju plus konsert på kvällen. Sedan kommer hela veckan avslutas med afterwork på fredagen. Toppenvecka kan man tycka - men denna vecka är det sagt att de ska gå ut med beslutet... kommer vara sååå nervös!

Nåväl, nu ska jag fortsätta glo på gossip girl. Ciao!

shoppa

efter att ha traskat hem från jobbet i detta mysiga vinterväder (trodde faktiskt att det skulle vara snö denna helg!:( ) Bestämde jag mig för att ta en runda på stan - har varje dag gått förbi olika skyltfönster och tänkt att, åh den där var fin! Bla en klänning på Zara - men för att vara helt ärlig, Zara är inte min typ av butik. Avskalat, tråkigt, och inte alls lätt att hitta det man söker -  gick inte ens upp på övervåningen (vilket jag kanske borde ha gjort....? ) Gjorde dock lite små fynd men jag har insett att något så enkelt som ett par schyssta örhängen kan vara svårt att hitta - suck! Blev tillslut två skärp, ett par örhängen och en topp innan jag gick hem igen. Funkar, skulle dock ha köpt mig lite saker till lägenheten men orkade inte - är egentligen skittrött men nu ska vi iväg till njoy och träna innan vi får i oss lite fredagskäk - vad nu det kan bli...? Är såååå godissugen!

regn

fy fan vad jag hatar sverige och dess väder när det är som det är nu. Imorse var det väl ok, när jag gick hem var det skit! Blev dyngsur bara jag gick ut och efter 30 minuter rann det ned från min mössa! Usch! Är dock nöjd över migsjälv att jag gått till och från jobbet i snart två veckor, men är ännu mer nöjd att jag tog mig till core-träningen idag. att balansera med denna boll är inte lätt men dock mycket roligare och utmanande än vanlig träning :D me like!
Stötte på en gammal kompis där när min tränig var slut. Kanske ska fortsätta träna på njoy och hänga på henne när hon går dit. :) Får se hur det ser ut efter nästa vecka - då vet jag om trupti kommer vara kvar och om det är någon idé för mig att börja på F&S.
Ska förresten på intervju nästa vecka - ska bli riktigt spännande! Speciellt efter att vi fått beskedet från jobbet - som de lovat leverera innan lucia.
Jag hoppas att alla på jobbet oavsett besked är sugna på afterwork nästa fredag - vore skoj att ha en sista träff innan alla går varsin väg... känns lite overkligt... ingen vill ju egentligen sluta. Men alla vill nog få det svart på vitt snart - för att vänta är det värsta av allt.


fy fan vad duktig!

Nyss hemkommen från njoy. Nu har vi "pumat" - superstolt över att jag ens följde med! Haft huvudvärk halva dan och efter att jag lagat maten ville jag bara lägga mig o sova i soffan. Men nu är jag SÅ MYCKET MER PIGGARE! Helt otroligt vad lite fysisk träning kan göra. :D Nio dagar av träning återstår och imorgon ska jag gå på core med boll. Kommer säkert rulla av den hela tiden! :P Love var dock inte riktigt lika impad som jag av utbudet och jag tror han återgår till sitt vanliga ställe och medas jag hamnar på F&S i slutändan. Men, en sak som jag la märke till idag var, shit vad alla är vältränade! Fick liiite dåligt självförtroende när jag satte mig vid maskinerna och la i första steget på tyngderna...ehh! Menmen, det får jag ta om jag ska bli bra i min rygg och gå ordning på kroppen.

Nej, nu ska vi äta middag. Helt otroligt - inga mackor :D

RSS 2.0