stackars...

Love är sjuk... Jag hoppas att han kryar på sig snart så vi kan fortsätta njuta av semestern. Får se hur det blir imorrn om vi kommer iväg till PiP eller inte. Om han är lika dålig som idag blir det till o stanna hemma. Well, well - jag dör inte för det. Får se hur d blir...

Har strosat runt lite på stan idag, inga kläder dock... Köpte hårinpackning hos Wirre, beställde tårta på Hells :D och hämtade mat på Rosengrens skafferi.
Fick dessutom med mig ett astöntigt spel hem - ett spel som jag spelade jätte mkt förr på Nintendo, hehe. Har suttit med det ett tag nu, man blir besatt!

Nu ska jag iväg o födriva lite tid och kcal på gymmet, efter det blir de nog att shoppa med lite gott till Love så vi kan mysa ikväll. :)

födelsedag!

fyller ju faktiskt år nästa vecka! ah hade nästa glömt bort det - blev påmind idag när först svärmor undrade vad jag önskade mig och sedan mamma...

Oh ja vad önskar jag mig? Dah vet inte... som vanligt...
Saker som jag kan komma på är följande:


resväska
ansiktsbehandling
presentkort på H&M, Kicks, stadium
nytt överkast till sängen
bestick
nya jeans (men dom ska Love köpa till mig när jag gått ned det jag lovat :) )
Nu kommer det säkert dyka upp massor av fler önskemål om vi bestämmer oss för att flytta till nått nytt - då vill man alltid ha nya saker att inreda med :D
Men annars är det ju skitsvårt - vet iaf, hellre presentkort istället för en massa småprylar som jag ändå inte har plats för...

Nehepp, jävla regn i hålla i. Blir regnkläder på och dra till gymmet istället för jogga i spåret :/ Surt! Men ska väl lyckas förbränna lite där oxå :P


örebro by night

riktigt jäkla mysigt! Toppenkväll tillsammans med Te och jag hoppas det blir fler under augusti :D

Idag skulle jag som planerat rida - men hästen var så att säga sjuk och det var bara att ge upp tanken. Drog förbi Maxi och inhandla lite smått o gott. Blev inspirerad av deras salladsbord och köpte med mig tomater. Har komponerat ihop en smaskig sallad av rödlök, tomater, färska chaminjoner, sallad och fetaost blandat med olivolja, svartpeppar och salt. MUMS! Får bli kvällens tilltugg, nu har jag precis tryckt i mig Loves gudomliga biffstroganoff och ska försöka smälta maten innan jag drar iväg till spåret. Får inte slappa bara för att han är hemma och är lite krasslig... desstuom måste det som orsakades av vinet, ölen och pajjen bort! Har kommit under den magiska gränsen på XX kg och vill INTE över där igen... så hold on be strong! Träning är det som gör allt!

ciao så länge! :)

attans...

gick bet. Får hoppas på bättre tur nästa gång! Lägenheten är iaf städad o fin nu inför kvällen :)

Love känner sig lite krasslig, så vad gör man inte? Blåbärspajen är i ugnen o är klar om 20 min. Ska traska iväg själv till gymmet efter det och fördriva lite tid. Därefter blir det shopping på willys o hem för att förbereda sig inför kvällen :D T kommer vid femsnåret - ska dela på en vinare och njuta lite på balkongen. Kanske käka lite paj? :D
Sen drar vi ut och spanar in nattlivet i Örebro. Tror det kommer bli toppen!

Ciao!

hoppas!

har städat som en tok. Plockat undan o dammat. Imorgon ska jag upp tidigt och dammsuga plus torka golvet. Jag hoppas sååååå att detta går vägen! :D Håller tummarna dubbelt upp!

Dagen i övrigt:
Vaknade upp tidigt, drog direkt till hästen. Blev en grymt bra stund på ridbanan och cykla lyckligt därifrån o hem för snabb dusch innan jag tog bilen till Kumla. Smarrig lasagne hos svärmor och därefter direkt hem, byta om och dra vidare till gymmet. Gick väl mindre bra men tränade i alla fall :P Hann med en snabb visning på sörby innan jag drog upp till Bells och mötte upp Mariana o Lina :D Alltid kul o träffa dom! Satt där i solen och tjattra till åtta innan det blev lite väl kyligt för shorts o skjorta :P Väl hemma hann jag bara se mailet om morgondagen och har nu städat och plockat in all tvätt från gårdagen som dekorerat lägenheten.

Imorrn kommer dessutom T hit! Ska dricka lite Öl?Vin? innan vi drar vidare ut på stan och spanar in Slottsfesten från en av alla uteserveringar som finns - hoppas på toppen väder och en riktig toppenkväll!
Nu, sängen och vila så vi kommer upp i tid och hinner träna innan 12 :D Ciao!

ibland så :P

vaknade tidigt även idag. Funderade på att sova längre men gav upp tanken efter andra uppvaknandet... :P Efter frulle (fil m blåbär :D ) tog jag bilen direkt till Kumla, bytte om och cykla bort till stallet. underbart! Solen sken och det kändes riktigt fint att leda in hästen i stallet och sadla på. Galet hur man kan må så bra av ett djurs sällskap!
Väl hemma hade ungefär halva dagen gått... men jag var inte ledsen för det! Har ju semester! Och att jag sedan möttes av en härlig nystädad lägenhet som doftade gudomligt gjorde bara allt lite bättre - PUSS LOVE!

Nu har vi precis kommit hem från ett pass på gymmet (fortfarande ont i axeln o det kändes... ), ska duscha och sedan ta oss en promenad för o handla o hälsa på lite kompisar :D

Imorrn blir det ingen ridning, men likaså joggingrunda och ett bicpespass på gymmet :D Vi SKA bli vältränade! Eller rättare sagt, jag ska - Love är redan... hehe!

ao!

gårdagens ridtur var en pärs! Med kramp i båda vader var det inte lätt att få fart på hästen - puh! Dessvärre är att kramper har en tendens att sätta sig kvar. De gör svinont idag! :P Smörja, smörja, smörja! O hoppas de mjuknat upp till imorrn då det är dags igen :D Kul var det i alla fall, så egentligen borde jag inte klaga...hehe

Är precis hemkommen efter en mysig kväll tillsammans med Loves släkt - grillat, smarrig efterrätt och massor av hoppande på studsmatta tillsammans med ungarna. Jag är både trött och grymt mätt just nu! Har hunnit med en del under dagen då vädret överraskande nog har varit fint! Har två påsar med blåbär hemma just nu som jag ska mula i mig under semestern - blir nog en blåbärspaj till min födelsedag oxå :D

Imorgon ska jag åka till hästen efter frukost - spendera en timme eller två på hästryggen och bara njuta! Väl hemma blire väl käk och sedan dra iväg till gymmet för ett underbart bröstpass! Ska slänga in biceps oxå då jag missa gymmet i går tackvare ridningen. (Får inte slarva med gymmet!)

Nu ska jag hoppa i säng och sova ut! Denna dag har varit suverän och jag tror allt att jag kan vänja mig med att ha semester lite oftare ;) Ciao!


årets första kantareller plockade!

på den sedvanliga lunchrundan ser min kollega några gula pluppar längs med vägkanten - kantareller! Snäll som hon är lät hon mig få dom. Att hon sedan såg ett hav av kantareller längre in i skogen gjorde bara att jag fick desto mer med mig :D Har precis tryckt i mig två rostade mackor med stekta kantareller och är dyngmätt! Puh!

Klockan är nio och jag ska faktiskt slänga mig i sängen och sova ut! Har varit supertrött hela veckan och det ska bli så skönt att sova ut i helgen :D Igår blev det sent då jag fastnade framför datorn och sutta iväg intresseanmälningar till varje fastighetesägare jag kunde komma på som har lägenheter i Örebro. Ska ringa runt under nästa vecka och puscha på lite :)
Har även svinont i mina ben efter dagens joggingrunda - kom runt mina 5 km på 34 minuter och det är iaf 6 min kortare än i måndags :D Dock hade jag grym kramp i magen (?) sista 1000 och trodde jag skulle dö. Väl framme kom Love från en kortare runda och tvingade med mig på ytterligare ett varv innan vi fick åka hem. Totalt blev det 6,2 km idag! Nöjd!

Imorgon är det sista dagen på jobbet innan jag går på min efterlängtade semester (!) Vi ska fira med ett pass på gymmet, såklart ;) och sedan mysa framför tvn och käka fläskfilé med kantarellsås och färskpotatis. Mums!

Dah shoppingnerven rycker ständigt och jag tror nog jag kommer ha skickat iväg en beställning innan nästa veckas slut :P  Ciao!

ångest...

tre dagar avklarade, två kvar - sedan semester! Ska bli otroligt skönt, o välbehövligt! Har dock för tillfället ångest över att det är knappa två veckor kvar till bröllopet - har fortfarande inte hittat någon bra klänning och inte heller bokat varken tåg eller hotell...suck. Borde göra det ikväll, lr kanske nu...får se. Ska ändå blir kul att se dom gifta sig, galet unga och verkligen inte den personenfrån vår klass man trodde skulle gifta sig först  :P

Snart är det återigen dags för träning på gymmet - ännu inte tröttnat otroligt nog! Har dessvärre grymma träningsvärken i baksida lår och fasar för joggingrundan imorrn om detta ska bli värre... Men en sak som  är bra är att min axel iaf verkar vara på bättringsvägen! :D Skönt...

En annan sak som är skön är att kommande helg kommer vara lugn - thank god! Ska mysa med love på fredag, lördag ska vi hälsa på sis en runda innan jag åker hemåt för att rida - ska bli toppen! Börjar bli ett tag sen jag satt på en häst, men man glömmer aldrig o det är bra!
Resten av tiden blir bara LUGN :D
Kommande veckan blir desto mer fartfylld - inplanerat en fika med tjejerna från universitetet, onsdagen blire utgång tillsammans resten av tjejgänget :D O lördagen, då bär d av till Karlskoga - jippie! Har peppat lääänge för den helgen, hade planer på både fre och lör - men ah det får funka med bara lördagen.

Nepp, nu ska jag nog slänga mig i soffan en stund innan vi drar iväg - borde snart ta och besöka min frisör men ahh... det kanske kan vänta ;) Ciao!

H&Ms höstkatalog är här!!!

när jag kom innanför dörren och såg den ligga där bland övrig post gav jag ifrån ett tjut och slet upp plasten! Tycka vad man vill om H&M men jag får alltid shoppingfrossa när jag tittar i deras kataloger - ALLTID - något som man vill ha... och eftersom jag är en gedigen kund åt H&M har jag heller inga problem vad gäller storlek eller liknande. Perfekt!

Har legat i soffan och ögnat genom katalogen samtidigt som jag antecknat ned det jag direkt känner att jag vill köpa - kommer göra om denna procedur X antal gånger igen innan jag sätter mig ned för att beställa.

Samtidigt känns det lite surt... har inte ens börjat min semester och höstkatalogen dimper ned i brevlådan. Attans! Men jag håller hoppet uppe om fina veckor som kommer ändå :D

Idag blir det ingen gympa i parken - dels har d regnat hela dagen och det kanske redan är inställt, dessutom så lockar det inte att hoppa runt på en blöt gräsmatta med risk för en stukning eller två... får bli nästa vecka istället om vädret tilllåter.
Ska istället med Love till gymmet - ben idag. Efter gårdagens joggingtur känns det lite i låren men ah det ska nog gå ändå. Gick btw riktigt jäkla bra att jogga igår och var supernöjd över min insatts! avverkade 5 km i kuperat spår och 8 km cykling på 1:10. Då cyklingen tar 20 min totalt joggade jag runt på knappa 40 minuter - helt ok tid för mig som är en sucker på att jogga och i vanliga fall knappt pallar 2,5 :P Kom dessutom 7 minuter efter Love och det är jag riktigt nöjd över! Hehe! Så, mnja jag ska nog allt palla att springa den där milen tillslut i slutet av september :D
Har beslutat att jogga lite mer under mina fyra veckors semester - och kommer trappa upp träningen med att jogga på morgonen och styrketräna kvällen :D Ska nog allt få fart på fläsket då! Och framförallt flåset så jag klarar längre distanser...

Nej nu ska jag lägga mig ned o bläddra lite till i katalogen innan vi traskar iväg för att svettas lite på gymmet! Ciao!

sonisphere

veckans kaos: kom hem i fredags, förberedd på en lugn kväll och tid att förbereda helgens bravader. Istället blev det att i panik packa, besöka systemet (igen) och slänga i sig käk. klockan sju drog vi i fulllastad v70 nedåt till smålandsskogar och ett galet Hultsfred. Kom fram vid 10 och parkerade bilen. Överlastade som vi var traska vi som packåsnor de alldeles för långa 20 minutrarna det tog för oss att komma till festivalområdet och till campingen. Tack vare mörker o annat såg vi inte något område förren vi kom till camp red som låg längst bort. Inte heller det lättaste att finna bra plats men jag tror nog vi drog en vinstlott när vi valde vår plats! :D I alla fall när man såg hur andra platser såg ut i dag när vi åkte hem...hehe

Sen började partyt! satte igång halv ett, knata runt på området - spana in massa brudar som stod o dansa på nån scen och flumma runt lite innan vi nog allt kände att sömn var behövligt. Sov som stockar till sju på morgonen tills vi vaknade av våra grannars härliga allsång a´la fotbollslåt Örebro. Hur sjutton kan vi lyckas hamna bredvid dom av alla 25 000 pers på området? Otroligt!
Somna om och vakna upp halv elva. Bara o starta om igen innan första bandet spelade kl 12.
Sen fortsatte en grymt jävla bra dag - massor av roliga o galna minnen, grym musik (Metallica överglänste spelningen i Globen - fy fan vilken grym låtlista det va! Efter dom var nog The Hives mina favoriter - live band deluxe! ) och sååå många bilder. Orkar inte lägga upp några idag. Somna i morse och vakna i morse av regnet. Bara o packa ihop o dra hem...zzzz O jag säger det, fy fan vad området såg ut!

Nu har jag precis kommit in från en välbehövlig promenad - inte för att jag inte har gått denna helg, jäklar vad steg det måste ha blivit - men för att mitt kcal intag säkerligen är maxat. Försökte begränsa det så gott det gick men iom alla burkar cider som jag surplat i mig så var det väl dömt för o misslyckas... Denna vecka ska jag iaf träna arslet av mig och ladda inför att träna ännu mer under mina snart kommande fyra veckors semester- GÖTT!!!

Nu dax för uppfräschning och helgens första dusch - scrubb, inpackning, fotfila och ansiktsmask. Kittet! :D

long time no see

jo det var ett tag sedan jag skrev sist. Inte hänt mycket - eller så är det därför jag inte skrivit. Troligtivs det senare. Hinns inget annat än jobb, käk, träna, duscha och sova ut. Dock hann jag med att stordstäda lägenheten och göra rent akvariet i tisdags (efter gympa och matlagning såklart) var klar halv tio och stupade rätt i säng efter att ha duschat av mig all svett! Puh!
Igår kom jag hem lite tidigare (efter att ha börjat på jobbet 6.45...) och hann med en tripp in på systemet. Nöjd som jag var shoppa jag loss riktigt och fick med mig ett antal cider, bacardi och 12 cider sommar. Trodde den sistnämnda skulle vara asgod och slog till rejält. Tillbaka i lägenheten kunde jag inte undvika att provsmaka och fy fan! Insåg fort att nepp, kommer inte kunna dricka fler än en av dessa utan att spy!
Så idag blev det för första gången, retur på systemet. Inte ofta! Gick alldeles utmärkt och ska tillbaka dit imorrn för att fylla ut mitt tomrum av alkohol  inför lördagen :P

Ja just igår efter systemet drog sis o jag på bio oxå - harry potter (pottá eng uttal) Svettades tillsammans med övriga galningar på SF som btw bygger om. Tog vora drickor o stack rätt in i salongen - svalt o skönt! Filmen var helt OK, hade förväntat mig mer action och absolut inte det slutet . dah! Orka vänta tills nästa år för endast del 1 av sista filmen.... suck!

Nu har jag precis slängt i mig lite smarrigt käk som love tillagat medan jag flängt runt på systemet, apoteket (oroväckande ont i min axel - voltaren kan nog råda bot på ev inflammation!) och en o en annan klädbutik. Fann en supersöt klänning på spirit (REA! första fyndet!) Älskar färgen och hm om vädret tillåter åker den nog på i helgen :D

Nu ska jag snart hänga på Love ut i spåret och avverka 5 km. Länge sedan jag jogga, men behövs om jag ska klara 1 mil utan att stupa :P BTW! Jag har gått ned 3, TRE, kg Var tom tvungen att väga mig två dagar i rad för att vara säker på att inte kroppen spelar mig ett spratt. Så nu är jag mer taggad än någonsin att verkligen klara mitt mål tills jag fyller :) Wish me luck!

P.S
BTW = även förkortning för below the waist, konstaterat av mig tillsammans med blyh. HAHA!
Men i detta sammanhang självklart något helt annat ;)

vansbrosimmet 2009

då var det gjort. two done, two to go. Detta lopp slog alla gånger jobbighetsgraden på Tjejvättern!
Väl framme i ödemarken fann vi en p-plats o fick traska genom hela stora stan (tillräckligt jobbigt iaf) för att få våra startpåsar. På vägen tillbaka ser vi första startgruppen för dagen - ett gäng galna killar/gubbar som plaskade för sina liv i ån på väg mot mål. I symbios sa vi båda - Fan vad har vi gett oss in på!?
Med regnmolnen hängandes över oss och vissa solglimtar hoppades vi båda på att det skulle vara uppehåll just när vi skulle simma...
Och det var det! Ända tills vi hade enbart våtdräkterna på oss - väl ismorda äckligt ullfett - och stod på stranden hoppandes till Måns z och Alcazar. Då kom regnet, öste ned. Yes... Trots ansträngningarna för att hålla oss varma frös vi som attans och på vägen ned i vattnet kunde man bara konstatera att Jo fan, det är kallare i vattnet!
Sen började eländet - i 36 minuter simmade jag i trängsel och motström. Fan vad jag simmade, kors o tvärs. Paniken var nära många gånger. Inte trevligt att vara i vattnet och endast ta sig fram genom att i princip trampa vatten... Men det tog på krafterna att haka sig fram  och att ligga i ytterkant där det drar som mest är inte en hit om man ska ha krafter kvar efter halva loppet... Kramp i vaderna var nära ett flertal gånger och kylan + astman gjorde det grymt svårt att andas ordentligt. Men målet var helatiden i sikte och enligt mig gick de första 500 m rätt fort - sen kom det jobbiga!
Oavsett så klarade jag det och det var så grymt skönt att komma upp på land!
Längtade grymt efter en varm dusch och vi tog oss snabbt in i det stora ångande området mitt på en äng. Med endast uppsatta väggar stod alla målgångare och trängdes om att få duscha varmt. Vi slängde grejjerna i en hög o stallde oss i kö. Lagom framme började det återigen regna, mycket! Duscha snabbt som attans och sprang för att undsätta våra kläder. För sent.... allt dyngsurt! Försökte torka oss o dra på oss kläderna.... Kuta förbi för att hämta diplomet och sprang till mattältet. Vräkte i oss och insåg att vi skulle förfrysa om vi stannade längre så det var bara att ta oss till bilen o dra på full värme!
O nu är jag hemma, ska bli otroligt skönt att slänga mig i sängen o sova ut.... zzzz! En sak är i alla fall säker - jag kommer inte att göra om denna dag igen inom den närmsta framtiden! Men är grymt nöjd över att jag klarat!

it's a little bit funny

är så uppenbart vilken skillnad det blir mellan mig och Love när vi har möjlighet att umgås lite mer. Alltså till det bättre :) Nu när vi tränar tillsammans umgås vi mycket mer och har möjlighet att snacka lite mer hm ja, lite avslappnat, istället för snacket om saker den ena eller andra borde göra plus det som sägs över matbordet :P Är helt klart toppen och jag tror vi mår bättre av det!

Idag blev det förresten hemmagjorda hamburgare med massor av dressing, ketchup och klet - mumma! Är nu äckligt mätt och ska packa ihop inför morgondagen samtidigt som vi kutar fram o tillbaka från tvättstugan. Likabra o bli av med all tvätt - kommer inte orka på söndag, veckan som kommer eller helgen därefter :P O lagom då har vi nog byggt på en till hög....

Gjorde ett försök till o shoppa under en timme idag oxå - fann nada (som vanligt?) Tycker inte om rean längre - vill ha nytt!!! Ett jeansköp lockar men först återstår en klänning som jag ska ha på bröllopet i augusti. Får ta tag i det i veckan som kommer kanske... vill ha nått roligt till helgen som kommer oxå!

Men, men köpte i alla fall myggmedel o tigerbalsam inför morgondagen - kommer nog bli uppäten ändå av alla mygg.
ciao!

nedläggning?

fuck vad det regnar! Är SÅ glad att jag inte har min semester nu - men dock hade det inte varit fel o stanna hemma en dag som denna o bara mysa. Men, det lär ju komma fler regniga dagar innan sommaren är över. Nästa mulna o regninga dag som inträffar på en helg ska jag sysselsätta mig med att styra upp min garderob(er) Får ångest varje gång jag tar ett plagg så vore rätt skönt o slippa det snart :P

Ska snart iväg på min tredje omgång med gym på ÖKK. Ser fram emot det! Gårdagens pass var rätt givande och idag ska jag köra hårt med mina armar. Imorgon är det vila och uppladdning inför Vansbro och 1000 meters simning i våtdräkt tillsammans med övriga freaks! :D Wish me luck!
Kvällen vankas det kanske utgång - beroende på tid och ork efter loppet - men vore kul att gå ut för och träffa lite folk! Visar sig som sagt....

Veckan efter är det återigen jobb, dock höjdpunkt mitt i veckan med bio tillsammans med sis :D Plus eventuell reunion av gänget från dagis - högstadiet - hehe!
Därefter är det ju bara o dra iväg, så peppad! Hoppas bara vädret ger med sig till nästa helg - annars - fram med regnställ o gummistövlar!

BTW - funderar skarpt på att lägga ned denna sida... speciellt när semestern kommer. Vore det bästa med fyra veckor utan bloggande eller internet. Avskärmad!? Men kanske behövligt för att rensa huvudet från allt skit som man läser o ser... värt o tänka på iaf!

Förresten igen! Kom i mina gamla jeans igen - jippie!


norge?

även då man inte egentligen orkar - så kommer ju alltid tanken på framtiden. Love har börjat tröttna så smått på sitt nuvarande jobb och ett jobb för hans del i Norge är ganska lockande. Så lockande att till och med jag funderar på att göra detsamma. Varför inte? Min tjänst slutar efter årsskiftet, men inget är säkert vad gäller en fortsättning. Sen är frågan, kan jag utvecklas där? Klart jag lär mig massor men jag tror jag vill ha något mer konkret att jobba med... har faktiskt lite utbildningsångest och funderar skarpt på att kanske försöka läsa till lite kurser - när nu tid och möjlighet finns... Bästa vore att finna en arbetsgivare som är villig att både utbilda och betala för ett schysst jobb. Finns några få enstaka...
För min del vore det nog det allra bästa och för Love oxå - har tjatat på honom länge om att söka annat och jaaa jag tror han börjar inse att han också vill utvecklas. Jag hoppas bara att vi båda finner ett jobb... vore ju inte helt fel att jobba där i ett år eller två. Skulle dock sakna min familj något fruktansvärt.... men ah det är nått jag får ta tag i då det blir verklighet.

Men det är ingen som har lite tips på jobbsiter för Norge?

Ciao!

// Förresten, tjonga i min stackars tå igår när vi skulle testa våra våtdräkter. Skapligt ont och har idag stannat hemma pga att jag inte ens kan trycka ned foten på kopplingen! Suck... men imorrn ska jag pina mig dit. Pallar inte att stanna hemma en dag till... Hoppas bara att den ev. frakturen inte blir värre och försöker förhindra mig på Vansbrosimmet!


konstig helg

Hela torsdagskvällen låg Love och jag i poolen och glötte. SÅ jäkka skönt! 32 grader i vattnet och man vill inte gå upp :P Men det var en bra avrundning på ett svettigt gympapass inne i stan.
Fredagen drog vi iväg - mindre trevligt med begravning. men kul att träffa Loves släkt och på lördagen rullade vi ned till Liseberg och göteborg. Var riktigt skoj och jäklar vad vi åkte! :D Dock asvarmt - lagom bränd på axlar och bröst :P Inte så snyggt med röda märken efter ett linne :/
Vi stanna kvar i stan, checka in, duscha av oss all svett :P och traska upp på avenyn i sommarnatten - utlandskänsla! Satte oss på bryggeriet och beställde in varsin smarrig kycklingrätt. Blev dock inte långvariga på stan - grymt trötta efter 7 timmar på liseberg! Vaknade utsövda imorse, vräkte i oss hotellfrukosten ( skönt o spendera en hotellfrukost tillsammans med Love denna gång! ) och gick upp på Nordstan. Jag fast besluten att shoppa! Men icke... hitta nada. Love shoppade dock loss riktigt istället - fuskigt! Så jag ska nog åka till marieberg så fort jag får tid :P

Nu har vi äntligen kommit hem, handlat inför veckan och tacos är på gång! Mums! Konstig helg och självklart hemsk på ett sätt, men i slutändan riktigt mysig och faktiskt skoj att umgås med Love lite mer (har ju varit borta ca 2 månader av de senaste 4... )
Nepp, dags för att mula tacos och glo på film. Ciao!


1 juli 2009

nytt liv på g! :P Införskaffat träningskort på ÖKK, ska tillbringa tre dagar i veckan tillsammans med Love nere i denna svettiga skrotlyftarlokal och slimma till mig riktigt! hehe, resterande dagar ska vara två pass gympa i skytteparken och ett pass jogga/simma. Nu jävlar!

Dessutom har jag precis bokat hotell och tågbiljetter för helgen. Lördag blir det Lisseberg och annat skoj, på kvällen stannar Love och jag kvar för lite uteservering i härliga göteborg :D Söndag blir det en kortare runda på stan innan vi sätter oss på tåget hem. Ska bli underbart med lite kvalitetstid!

Sen är det ju galet nog bara en vecka kvar till Vansbrosimmet - är otroliga 20 grader i ån just nu! - så jag har stora förhoppningar på loppet! Är inte orolig för att inte klara det i alla fall... :P
Därefter är det ytterligare en jobbvecka innan vi drar iväg till Hultsfred för sommarens första festival (förhoppningsvis inte den enda!?) Ska bli grymt att se Metallica igen, men har stora förhoppningar på The Hives (såg dem en gång i nian på conventum när de knappt slagit igenom :P ) Oavsett, så jävla grymt ska det bli!
Oh ja, efter det väntar en jobbvecka igen följt av fyra veckors härlig semester! Förstå att dessa tre veckor tills dess kommer att gå FORT!

Nu ska jag dock återhämta mig efter träningen och lägga mig i sängen för o svettas lite - Love köpte dock en fläkt idag så det kanske är möjligt o sova lite mer denna natt :P CIAO!

RSS 2.0