äntligen fredag!

första veckan som det faktiskt känts lite motigt, kanske mkt arbetsuppgifter o ett outtalat krav på prestation. vem vet. skönt är det med helg iaf!
har precis kommit hem och sitter och trycker i mig en gammal matlåda från  i söndags - ett under att den inte krypit ur kylskåpet innan men jag får väl se om jag spyr upp den senare på min shoppingrunda :P
Love är iväg och gör klart det sista på sin arm - äntligen klart. så kan man slippa höra tjatet om att han vill bli klar :P

själv ska jag dra iväg till lite gamla jobbarkompisar och umgås lite, ev dra till olearys på kvällen. Får se vart kvällen lider, men nu ska jag slänga den här äckliga maten och ge mig ut på stan! :D

extra pengar och dåligt batteri

jag vill påminna alla er därute som har en fjärrdosa till er bil. Imorse blev jag påmind om att även den består av ett batteri som behöver bytas ut ibland. Självklart tar batteriet slut när man som minst har tid att leta ett nytt - allra minst när man inte har ett batteri och måste invänta en reservnyckel hemifrån. Var redo att åka kl 06.30 imorse men icke - stod som ett fån framför bilen och tryckte och tryckte. Frustrerad gav jag upp och gick upp till lägenheten för att bryta upp skiten och se vilket batteri det var frågan om. Självklart ett special som en vanlig svensk inte har på lager i hemmet - var bara att ringa till pappa och snällt vänta i en timma innan jag kunde lugnt åka iväg till jobbet. 45 minuter försent. Suck.

Väl framme vankades genomgång av vhl, förberedande inför redovisningen på eftermiddagen. Lagom nervös att presentera err förslag inför alla chefer - men det gick riktigt bra och är nöjd över min premiär! Blev dock sent hem och kl 18 var jag hemma efter att ha besökt biltema för införskaffande av batterier. Bara till att sleva i sig den heta maten som Love lagat - måste ge en eloge till min man som snällt ställer sig vid spisen varje dag när han kommer hem och ser till att ha maten redo, lagom tills jag kommer indrällandes :D Men idag var den stark! Rapade jalapenos hela träningen, haha!

Men en extra trevlig överraskning var ett lönebrev från mitt förra jobb - lite mer än 15 000 in på kontot - utöver min ordinarie lön. Fy fan vad gött! Men jag vet vad jag ska göra med dessa pengar: en del ska in och betala av det lån som jag har. Skönt att bli av med det! Resten - eller iaf 10 000 ska in på sparkontot och de ska jag inte se till förren till sommaren och semestern :D Fint med resan betald! Det som kanske blir över ska jag införskaffa följande:

* torrschampo :)
* ansiktsbehandling
* resväska
* vårskor
Okej, nu är det nog mer än vad jag har pengar till. Men när jag ändå är igång med önskelistan så why not!?
* två rottingfåtöljer till balkongen
* nya fiskar till akvariet!
* en lampa till hörnet i vardagsrummet

och självklart lite kläder, men jag ska invänta en ev viktnedgång innan jeans införskaffas - nått som jag verkligen är i behov av!

Nej, nu ska jag snart slänga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar in. Syns under ögonen att jag är trött - usch för mörka ringar! :P


sverigerunt och cirkelgym

mycket som går runt. Idag har jag planerat mina resor, tanken är att jag ska följa den och då är jag klar med alla besök v 20 :P
Lagom till våren och kunna vara hemma och inreda balkongen inför sommaren. Fåtöljer i konstrotting, lagom stort bord att äta på och lite soltåliga blommor och växter, lite kryddor och kanske en tomatplanta? Vem vet, ska bli skoj att starta projeket balkong inom en snart framtid!

Har även avklarat ett pass på gymmet - ett tips inför nästa gång - ät inte mindre än en timme innan start. Är inte mysigt att få upp yoghurt m musli i tid o otid :P Svettigt var det i alla fall, men skoj! Får hoppas jag hinner med lika mycket träning kommande veckor när jag är ute och reser. Tanken är att sätta igång joggingen och eventuellt nyttja cykeln som man kan låna på de flesta hotell. Bra plan, gäller bara att hålla den :D

Nu ska jag slänga mig i säng och förbereda mig inför en tuff dag imorgon. Ska presentera ett förslag inför alla chefer *gulp* Ingen press! Wish me luck!

fina love! visst är han fin här :) trots att bilden är vriden

bridget, yes-man och bakhala skidor

sitter och fnissar framför bridget jones - så lättsam film och klockren! Har precis avverkat en påse popcorn framför filmen yes-man och ett heroes-avsnitt. Snart ska jag slänga mig i sängen och få min efterlängtade återhämtning. För jäklar vad trött jag blev idag efter skidturen.
Fick med mig mamma på en tur och innan vi skulle åka föreslog hon att vi borde valla skidorna. Mjo ja visst, var ju lite annat väder idag till skillnad från förra helgen. Sagt o gjort vi vallade, fast beslutna om att det skulle bli bra. Väl framme klicka vi på oss skidorna och kände dem glida iväg - åt alla håll! Fan, sååå hala! Inget grepp - vi stakade oss fram första halvan av spåret och när det väl blev fäste packade sig snön på hög under skidorna. Vad jag svor, svetten rann och irritationen ökade för varje meter som jag fick häva mig fram. I slutet ville jag nästa gråta - fan - hur tröstlöst är det inte att försöka komma framåt utan att få någon hjälp av skidorna? Det tog tvärstopp hela tiden - nåväl, väl framme och 5 km senare var vi svettiga som attans och tröttare än på länge. Det var skönt att komma hem och byta om :)

imorgon vankas en ny arbetsvecka. Hela tiden ska fördrivas i arboga. Rätt skönt - ska hinna med att planera en del inför kommande veckors resande, avverka två utbildningar, gå till min kiropraktor och träna en hel del. På fredag är det lite utgång med trupti och några gamla jobbarkompisar. Men jag ska avstå alkoholen har jag bestämt - nu har jag tränat regelbundet i mer än 4, FYRA, veckor och jag tänker inte sabba denna träning nu. Inte nu, ska få vågen att gå åt rätt håll först. Fick panik i början av veckan tack vare vågen - men nu när jag tänker efter så har det hänt en hel del med min kropp sedan jag började. I alla fall med min rumpa - haha! - till och med Love har märkt skillnad :D Woho! Så jag ska fortsätta ge min träning en chans och se vilket resultat som blir om ytterligare fyra veckor. Var nog längesedan jag tränade så pass länge - lyckas alltid bli sjuk eller annat skit som avbryter min träning. Men detta år ska bli ett bra träningsår. Funderar skarpt på att planera in kommande tävlingar under 2009.
Vårruset i Maj och eventuellt tjejvättern i juni. Kanske blodomloppet i augusti men jag är inte säker :) Måste ha prestationsmål med min träning för att orka hålla igång... vad är då inte bättre än att anmäla sig!? Återkommer när jag anmält mig! Då börjar det! :)
Nu ska jag ägna mig åt att skratta till bridgets klanteri. Ciao!


baby goddbye, nanannana

jo faktiskt. Den är i huvudet. Tror det kommer bli en dänga - frågan är fungerar den utomlands? Vetesjutton, schysst melodi i alla fall.

Sitter med matplaneringen inför nästa vecka. Bra och smidigt, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allt... ah får se! Imorgon ska jag åka längdskidor iaf - om graderna håller sig under nollan. Hoppas! För nu snör det och balanserar kring noll.... :(

relax-lördag

hävt i mig en tallrik med pasta, fetaost, soltorkade tomater och sallad. Sitter nu hemma iförd min nya cardigan - härligt blå - inköpt denna morgon  :D Till den köpte jag en mysig scarf ,även den i blå ton men också mönstrad. Fint! Blev dessutom en blus i blått - snacka om smurfdag - haha! Men jag tycker om den färgen och jag tror blå tillsammans med den härliga korallfärgen är de färger jag kommer varva mest denna vår. Kanske några inslag grönt också! :)

Ska snart iväg till relaxen - blir basta, lite träning (LITE - attans vad jag är öm i kroppen från träningen i torsdags!) och någon halvtimme i massagestolen. GÖTT! Nu ska jag ut och gå i mina nyinskaffade walkingskor innan vi åker iväg. CIAO!


bulle i ugnen

eller ja, ett bröd som ser ut som en stor bulle :) Världens enklaste recept vad gäller bröd. Hälla ut bröd. ½ pkt jäst, 4 dl fingervarmt vatten, 2 tsk salt och 8-9 dl vetemjöl special. Blanda allt med trägaffel och låt jäsa i 1-1½ timme innan du häller ut det på en plåt med bakplåtspapper. Jäs 15 min ytterligare och kör i in 250 grader varm ugn. Efter 15 min sänker du värmen till 150 och låt stå i 40 minuter till. Blir supergott och får en krispig yta - mums!

Har hunnit med att städa hela lägenheten innan baket och tro mig - det behövdes! Men mina muskler de värker - ah! F&S ringde dessutom - klantjag missade min instruktion på gymmet - hur kunde jag vara så glömsk? Jo, jag hade skrivit in rådgivningen den 20 MARS, inte februari... smart! Åh, snacka om att jag var irriterad då... blir inte bättre av den kommande veckans "tjejbesvär", förstår inte hur man kan bli extra känslig för allt...??? Ska i alla fall varva ned framför tvn snart. Imorgon var det tänkt att jag skulle åka längskidor, men jag vet inte om jag ska hänga på till relaxen och basta, bada och slappa istället? Eller varför inte både ock? Får se!

Trevlig kväll!

red hot curry wok och stationsgympa

är trött som ett as. 75 minuters stations / medel gympa tog hårt. Musklerna bara värkte när jag smörjde in mig efter duschen - puh! Snacka om redface när jag kom hem :P Men skönt är det och välbehövligt!
Appropå red, imorgon vankas nudelwok med kyckling och santa marias red hot curry sauce -OMG! Undrar om man kommer brinna ur käften efter den måltiden? Om inte få fart på min känsliga mage... hehe hope not!
Ska se till att ha städat det mesta imorgon innan vi slår oss ned framför tvn. SKönt att ha sånt gjort innan helgen kommer - hade tänkt att kanske åka längdskidor även denna helg. Men får se hur pass mkt träningsvärk jag har på lördag :O

Nu ska jag slänga mig i sängen och kanske avsluta boken - om inte tröttheten hinner före. Ciao!

skövde

släpa mig upp tidigt imorse. Plocka i det sista, sleva i mig gröten och sa hej då till love på ett alldeles underbart sätt. Just nu känns det som vi har den bästa tiden tillsammans - det sättet som vi strävat efter. Ett lugn mellan oss, vi vet vart vi har varann och vi kan vara oss själva tillsammans. Älskar den killens skratt och tillsammans har vi så roligt!
Men nu sitter jag här ensam på ett hotellrum i Skövde - har strosat runt en timme på stan och insåg att det faktiskt finns en hel del fina affärer här. Nästa tripp ska jag nog shoppa lite oxå!
Nu har jag precis vräkt i mig det godaste av en willyssallad plus ett bröd och ett äpple. Mer än så blir det inte! :P Kommer vakna upp utsvulten imorgon!

Ska surfa klart lite sen blir det fortsätta mala genom denna sjukt bindande bok - Snömannen Läskig som attans och totalt fängslande, vad passar då inte bättre än att lägga sig i sängen och fördriva ett par timmar av kvällen :)

vad händer!?!?!

Tycker mig ha varit väldigt aktiv - trotts resandet förra veckan hann jag med ett pass cirkelgym och två rundor á 6 km längdskidor plus 5 km rask promenad. Men visst, jag erkänner, maten har väl inte varit den optimala och det vill jag säga, det visade sig på vågen imorse! FUCK! Ja så sa jag och hoppade snabbt av vågen och svor åt mig själv... fan varför ska det vara såååå svååååårt?!?! Ja med ingen disciplin är det väl inte ett mysterium, men åh, jobbiga är ju att det inte alls känns så - eller rättare sagt kändes - för så fort jag såg vikten vägde jag verkligen detta plus 15 kilo till! Nej positiv peppning och tamefan-anda så ska jag få bukt på skiten! Ska snart iväg och träna arslet av mig tillsammans med Trupti. Hoppas hon är minst lika peppad så att det inte blir för lugnt tempo - jag vill svettas och bli av med allt!  :P

Imorgon drar jag till Skövde och spenderar de närmsta dagarna där - ska nog försöka gå på gymmet även där och motionera lite. Nu jävlar :D Fick mig även en promenad på 30 minuter idag - är toppen med aktiva kollegor som nöter på samma runda varje dag. Perfa!
På torsdag blir det förhoppningsvis cirkelgym igen och till helgen - håller tummarna - längskidor!

båtluffa?

sommaren är snart här - tro mig! Månderna kommer att gå fort! Tanken var USA detta år - men då min mor fyller 50 nästa år i februari vet jag att vi antagligen kommer åka till USA då. Dessutom har vi inte alls sparat så mycket som vi tänkt inför sommaren - men jag känner att någonstans vill jag åka och vad är då inte bättre än att båtluffa 2-3 veckor i Grekland!?!?!? Sökandet är igång - tror juni månad kommer bli toppen i så fall :D
Älskar Grekland och dess stränder, folket och klimatet. Finns fan inget bättre - knappt thailand slår det, tro mig! Men man blir lätt uttråkad efter en vecka på samma ö och att åka runt bland olika öar som man känner för tror jag skulle passa oss alldeles utmärkt! :)

härliga lördag

vaknade upp rätt tidigt - inte konstigt då vi båda somnade in redan kl 10 igårkväll. Bestämde mig för att gå till klippet och inhandla lite smaskig frukost till Love - det fick bli hans present! Dukade upp ett frukostbord med äkta vaniljyoghurt med krossad choklad (han har tittat på den ett antal ggr :) ), kokt ägg, rostade mackor, brieost, ost, skinka, sallad och skagenröra. Allt tillsammans med delmonte ananasjuice som han älskar. :D Kände mig riktigt stolt när han vaknade upp och såg bordet. Blev sjävklart massor över och det får vi äta upp ikväll när han kommit tillbaka från Askersund.

Mätta och belåtna tog vi bilen hem till mamma och pappa. Längdskidor skulle det bli och helt oväntat fick vi med oss mormor till golfbanan för en runda. Det gick riktigt bra och hon ska vara stolt över att ha tagit sig runt hela banan - senast hon åkte var på 70-talet! Det var roligt, dock fick jag och mamma sänka våra krav på kondition och mer ägna oss åt det fina vädret  - sååå skönt! Funderar på att ta mig en runda även imorgon om vädret tillåter - likabra att passa på nu när snön ligger på backen! :D
Har funderingar på att lägga tjej-vasan som ett mål för nästa år - wish me luck!

Nu har Love dragit till Askersund och kvar är jag för att äta lite tillsammans med familjen och kanske ta mig en promenad innan solen går ner - kan inte få nog av sol och fint väder! Mår så bra med solen i ansiktet :)
Vi ska också baka ett gott bröd till kvällen och säkerligen blir det lite melodifestival innan jag kommer hem till Örebro.

utmaningen

i den sjätte bildmappen (som bara bestod av en bild) Fanns denna:

jag och Love första året som vi blev ihop - 2002...lääänge sedan!

sur ser jag ut o vara. Liten också för den delen - 17 år var jag då, Love 19. Småglin! Ja fy sjutton! haha!
Får lust att scanna in lite bilder från förr - återkommer med det under helgen! Då ska ni få se - hehe!

utmaning och längdskidor

fick se en knäpp sak på min bästa kompis blogg (T) - en bil på oss två när vi var små fjortisar, ja för vi va nog faktiskt det! Eller, haha, försökte! Roliga såg vi ut och roligt hade vi ju också! Jag ska anta utmaningen och se vilken bild det blir :)



men idag var jag trött när jag gick upp kl 6. Love sa att jag såg ut som en katt - antagligen en väldigt långhårig katt med pälsen åt alla håll - såg ut som jag sovit på huvudet större delen av natten. Men jag harva mig iväg till arboga som planerat och har tagit itu med en hel del praktiska saker som behöver lösas plus bokat bil o hotell för nästa vecka. Det enda som jag saknar just nu är min telefon så jag obesvärat kan ringa runt till alla på företaget. Plus mitt amexkort såklart :)
Tog mig dock friheten att sluta en timme tidigare - hade ambitionen att åka hem för att träna - men beslutade klokt att dammsuga, dammtorka och svabba av golvet i lägenheten istället. Gick ju en halvtimme innan lunch - jag tog täten bland mina jobbarkompisar och fick dem att flåsa lite uppför backen :D Men jag får hejda mig så jag inte blir utesluten ur deras promenadgäng ;)
Dessutom fick kroppen sig en genomgång igår kväll - gick till F&S och tänkte styrketräna eller gå på core - såg till min förtjusning att det fanns platser kvar till cirkelgym och gick på det. Jäklar vad det gick undan och attans vad svettig och trött jag var när jag kom hem. Men kul var det! Cirkelgym består av 20 stationer, allt från rodd, planka, cykel, stepbräda och styrkemaskiner. Varje station kör man järnet på i 45 sek innan man byter under 10 sec. Efter ett varv har man vila (och det behövs!) Innan man kör ytterligare ett varv och ger ännu mer. Grymt kul och timmen gick sååå fort! Detta är något jag ska gå på oftare :D
Så kroppen är LITE mör idag och imorgon ska den få sig en omgång till - iform av längdskidåkning. Blir antagligen ett varv uppe vid kumla golfklubb tillsammans med mamma. Tror jag kommer att bli svettig :P Därför ska jag unna mig lite naturgodis nu framför tvn och let's dance. (Tror jag är beroende av smaskigt naturgodis! Prova de med kanel på - mums!!!)

home sweet...

home: välkommen tillbaka till verkligheten med allt det nu innebär. Plocka undan, slänga i tvätt, träna och lägga in räkningar. Månaden kommer inte bli rolig - tur jag får lönecheck från två håll. Skönt var att Love redan börjat med maten när jag klev innanför dörren och efter att ha hämtat mitt paket på posten var det bara att slänga i sig :)

Paketet innehöll kläder från hm. Flertalet besvikelser - men två höjdare som jag dock är osäker på tack vare storleken. De är båda nästan för stora - men frågan är om de sitter bra med en strl mindre??? Byxorna var tänkta att ha när jag jobbar - de var så sköna! Ser lite ut som ett par kostymbyxor men i slappare stil. Kanske inte gör något att de inte sitter slimmade på låren och över arslet....jag vet inte!?!? Usch... tröjan var en topp med ena axeln bar i fin ljusrosa - nästan laxrosa. :) Men jag tog till i strl M och trodde den skulle sitta fint. Men den är något pösig under den axellösa sidan - kan dock regleras med att sy in kanske. Ska fundera över helgen :)

Nu ska jag traska iväg till träningen och svettas ett tag - äntligen! Men är astrött efter allt resandet. Idag var jag i tre städer - jönköping, eksjö och linköping. I linköping hälsade jag på vår divisionschef *gulp* men är skönt nog en trevlig smålänning med härlig syn på allt. Tycker jag om!
Har fått med mig en hel del intryck under denna vecka - nästa vecka ska jag ta mig ann Skövde och sen blir det full rulle kommande  veckor. Ska bli grymt spännande och roligt! En sak som man vänjer sig snabbt med är hotellfrukosten som man gärna äter sig mätt på varje morgon - hur ska jag överleva på min mikrogröt imorgon??? Återstår att se - längtar dock till då jag kommer upp i poäng på scandic och får checkar att käka för på hotellet. Då kan man leva gött!!!

gbg - halmstad - eksjö (jönköping)

drog iväg på eftermiddagen till GBG, checkade in och tiden gick åt till att käka innan det blev slappa på rummet framför Simon & Thomas.
Idag var vi på garnisonen i gbg, goa gubbar där vettu. Med en äkta gbg-dialekt visade han oss runt på området och utsikten över skärgården var fantastisk! Förstår att de trivs i gbg under sommarhalvåret :D
Efter rundtur och presentation fortsatte vi vår resa till Halmstad. En stad jag konstigt nog aldrig varit i?!?! Kommer kännas toppen att åka hit under våren och sommaren för att göra mina besök - då ska jag se mer av stan än vad jag gjorde idag. Hann med en promenad längs hamnen och lite fönstershopping innan det var dags för middag och nu lite tv-tittande.

Kommer ta ett tag att vänja sig vid hotellivet - har ju sådan bacillskräck! - men jag lugnar nog ned mig efter ett par nätter på diverse hotell runt om i landet. Fcik dessutom en trevlig överraskning nyss, T ringde! Var jättekul att prata och komma ikapp varann :) Kanske kan pasa på att ta en sväng förbi växjö nu när jag ändå är ute och åker så pass mycket :)

Imorgon blir det besök, får se om de är lika positiva! Sen blir det jönköping innan vi avslutar veckans tripp i eksjö och tillslut linköping.

Sen är det försjutton helg! Ovh det ska bli skönare än någonsin att komma hem :) Saknar Love :/ Puss!

fredagar

överskattade dagar som ska ske i 190 ända fram till sent på kvällen då man slänger sig i soffan framför tvn och slumrar till när man minst anar det. Har istället lagt ned vad gäller hinna allt en fredagkväll/eftermiddag.
Jobbade till 20 över fyra innan jag åkte hem för att byta om och slänga på mig träningskläderna. Avverkade en timme på att träna mina muskler - börjar se resultat, vikterna som jag drar i ökar i alla fall! :) Väl hemma fick jag dra mitt strå till stacken och laga maten för kvällen - love hade redan städat lägenheten :) Middagen bestod av enchiladas, supergott och nu sitter vi mätta och belåtna framför Let's dance. En vacker syn iklädd mysiga brallor med söta hjärtan på och en helo kitty tröja i strl xxxxl samtidigt som håret står åt alla håll med en hårinpackning i. Yeah. Fredagsmys i all ära. Men vi har inte ens något att småäta på. Helt otroligt och känns lite konstigt, men egentligen helt självklart. Man kan sitta framför tvn utan att tugga på någonting... eller??? Jag känner en viss abstinens! :P

work it!

har tränat på bra denna vecka - är stolt! Men dock välbehövligt och förhoppnigsvis en ny rutin som jag ska hålla framöver. Blir som sagt svårare nästa vecka men är ändå hemma på torsdag kväll igen och då blir det träning fredag, lördag och söndag. Ska försöka få in minst tre ggr / veckan styrka och lite kondition.
Den här veckan har det blivit styrketräning måndag, onsdag plus kondition idag torsdag. Imorgon blir det styrka + lite kondition igen, ev yoga på lördag och TILL OCH MED styrka på söndag. Då har jag satt igång kroppen så den klarar sig fram till fredag igen - hoppas jag! :D Har gett mig fan på att få ordning på kroppen nu - även fast allt jag äter inte representerar det så kan jag ju ändå komma igång med träningen igen och på så sätt kanske minska på sötsuget. Vem vet! Bra är det i alla fall och jag behöver det inte minst för min rygg. Gäller bara att ha disciplin för att komma iväg till träningen igen kl 7 på kvällen efter att ha varit hemma en eller två timmar från jobbet. Hinner lagom hem, käka och byta om innan det är dags att gå. Men jag måste träna så sent för att slippa den värsta trängseln - kan inte alla som inte har nått där att göra, skippa att gå dit? Har på sista tiden blivit väldigt rädd för att vara i stora folkmassor - hatar att trängas! Speciellt när de flesta är svettiga, blä!
Nej, nu ska jag tvätta av min ansiktsmask och slänga mig i sängen. Imorgon är det fredag, ska bli sååå skönt! Enchiladas, träna och let's dance ligger på schemat! Plus ev lite shopping uppe på stan ;D

mitten av veckan

jobbet rullar på. Är skoj!

Men nu är det annat som tynger mitt sinne. Blir så trött - vad är det för fel att höra av sig? Ring, messa, eller lägg en kommentar. Vad som helst som visar att DU bryr dig. Vet att det är dumt att hålla uppe förväntingarna, men det är sån jag är. Visst jag är inte bäst på att höra av mig, men åh det känns som att det är lönlöst till en viss del... men så är det väl. Man växer isär, får skilda intressen, åsikter, levnadssätt mm. Är väl så livet är, tycker dock att det är tråkigt. Men varje gång jag bestämmer mig för att nej. nu får det vara nog. Så flammar hoppet upp igen tack vare något litet. Dags att lägga denna energi på något annat och ha full fokus på allt annat som händer. Men jag vet att det inte är såhär jag vill att det ska vara....


Sitter här, full snurr i huvudet av alla tankar. Ska snart traska iväg till F&S för styrka och kondition. Ska ta det lite lugnt med konditionen för igår kände jag mig nästan sjuk (NEJ!!!) Och imorse var jag jättesnuvig... Inte bra, inte bra! Men ska ändå komma iväg snart och "pumpa" lite. Är skönt och jag får rensa tankarna lite.
Kom hem vid fem idag, gick direkt upp på stan och handlade present till mamma som fyller på fredag. På lördag blir det kalas - middag. trivs bättre hemma nu när jag inte bor där längre. Hade nästan lite hemlängtan efter att brorsan åkt hem förra helgen. Insåg hur mycket jag saknar det där busfröt och alla hemma... :( Men jag trivs bra här tillsammans med Love och det är här jag hör hemma, men jag är ju en fjant när det gäller familjen (enligt love) Han tycker jag är för mammig av mig - och det är jag nog! Men jag vill inte missa den tid som finns tillsammans med dom - värdesätter den högt!

Nej, nu ska jag dra på mig träningskläderna och gå iväg. Förresten, köpte ett rött hjärta som jag ska ha på jobbet och "klämma" på i tid o otid. Bra träning, och sött!

press

ujuj - förväntningarna är höga. Känn ingen press, du ska bara förbättra det som inte blivit bra de senaste fyra åren på ett år. Gärna lite fler saker, om du hinner. Känn ingen panik eller stress, du gör så gott du hinner. Jo, visst. Prestationsmänniska som man är vet jag vart man kommer att hamna... ska bara försöka undvika den vägen sålänge det går och istället ta till vara på all information, kunskap och erfarenhet som jag kommer att få under detta år. Tror lätt att det här kommer att bli ett väldigt lärorikt år för mig, kanske det mest avgörande någonsin för hur min framtid blir. Känn ingen press....

Funderade på att träna idag. Men just nu är jag trött och tror soffan lockar mer. Tränade ju faktiskt igår och ska träna imorgon. Ska inte överanstränga mig! Soffan, here I come!

first day...

- på jobbet. Toppendag som kändes helt självklar efter lite nervösa känslor som bubblade fram under bilfärden till jobbet. Efter träffen med kvalitetschefen känner jag mig trygg och hoppas jag kan leva upp till alla deras förväntningar! Nästa vecka blir det i alla fall turné i göteborg, halmstad och eksjö. Toppen med halmstad, ska lätt se till att ha en anledning till ett besök under våren och tidiga sommaren :D Kommer att bli en berest Elin (inom sveriges gränser såklart)

- i veckan på F&S. Med ny energi och ork, från både jobb och vågens visare som envisas med att vara så jävla positiv (!?!?) har jag bestämt mig för att ge järnet och sattsa hårt nu. Speciellt efter träffen med tjejerna på F&S - helt slumpmässigt står vi alla tre och babblar i hallen! - självklart om jobb, fest och att vi borde ses snart. Fest ska vi styra upp efter emelies vasalopp (Lycka till!!!) så tills dess ska jag ha fått vågen att visa mer negativt och förhoppningsvis kommit in i träningen mer. Ska dock se hur det går med träningen nu när man kommer att resa typ måndag till torsdag nästa vecka. Men i så fall finns det fredagar och helger ;) Är ju heela tre dagar som man kan träna på!

Men efter dagens träningspass känns det ganska bra och kroppen är sådär skönt slapp och avslappnad. Tog ut den bra och pressa mig på en  del maskiner faktiskt! (STOLT!) När jag började var det nästan pinsamt vad lite i vikt jag hade - men nu känns det schysst när man kan dra på lite, o då menar jag LITE :) Dessutom är det gött att avsluta med lite jogging och crosstraining så svetten dryper!


söndag = tvätta, veckohandla och matplanering

gick upp när jag vaknade första gången. Vet med mig att jag kommer få svårt att somna i tid om jag sover för länge. Hävde mig ut på en härlig promenad i stan, solen kämpa sig genom molnen och jag verkligen sög in ljuset! Mådde toppen när jag gick där och stavade mig fram på trottoaren. Då dök denna låt upp i mina hörsnäckor - mer passande låt finns nog inte för hur vart jag är idag! Lyssna och njut!

White snake - here i go again

resten av dagen kommer jag spendera i tvättstugan, nån timme på willys för att veckohandla och säkerligen i köket för att laga middag tillsammans med love :) Tänkte dessutom hinna med att skumma genom examensarbetet och läsa klart boken - Vem snodde osten? En toppenbra bok som använder en metafor för att visa på hur vi kan hantera förändringar. En tankeställare som skapar lite tankar och funderingar kring allt som händer just nu, rekommenderar den starkt till dig som vill vara förberedd på de förändringar som kommer att ske, förr eller senare :)

Ska även förbereda veckomenyn och lägga in allt för att se vad dagarnas kcal ligger på. Jäkligt bra att veta och toppen när man ska iväg någonstans - som t.ex. ska man ut en kväll och man vet att man dricker ca 6 cider. Ja dessa 6 kopparbergs cider 4,5 % slutar tillsammans på ca 1200 kcal. det är typ ett dagsbehov av kcal. Helt sjukt, men självklart får man prioritera och allt det men, det gäller nog att välja sina partykvällar om man vill komma iform någon gång innan midsommar ;) Tänker därför vänta lite med alkoholen tills vågen pekar åt rätt håll igen :D Då kan man fira!



usch, klockan är halv sju. Har skrivit in alla maträtter för veckan. Eller ja, nästan alla, inte lördag och söndag. Orkade inte! Men det är så bra att planera vad man ska äta, risken att drabbas av panik när man ska laga nått är minimal och genom veckohandlingen slipper man råka ut för att godis slinker med hem från affären. Men det är så tråkigt och jobbigt att lägga in alla ingredienser plus alla mellanmål och frukostar varje dag. blir en del och mer än vad man tror om man inte lägger in allt. Man är ju mästare på att småäta! Hoppas det blir bättre nu när jag börjar jobba :)
Nej, nu ger jag upp för idag! Dagens middag - viltfärsbiffar med lingonsås var toppen! :D Kommer att tillagas fler gånger!

RSS 2.0