jönköping stad

efter många om och men hittade jag tillslut både eksjö och slutligen jönköping. Fan ta GPSer som hittar sin egna ologiska väg genom småstäder och grusvägar - dah! Kom dock fram efter ordning men jävlar vad jag rattade inne i jönköping, var helt slut när jag checkade in!
Tog mig en spännande promenad inne i jönköpings stad - många affärer! Och små spännande gator - me like! Fastnade dock för en speciell butik med sötsaker - oops! vet inte när jag köpte godis sist... blev en liten påse hem och ångesten var ett faktum. för att kompensera blev det en timmes corsstrainer på toppflor och ingen mat - godiset räckte gott o väl! nu är det snart dags för cityakuten innan jag knyter mig för kvällen - måste orka upp till frukost 6.30. Vill kunna åka hem till Örebro så jag hinner till blodcentralen klockan 18. Är dags att pumpa ut en halv liter till lite välgörenhet! :D Ciao!

marley and me, tvätttid och kalas

yoga is the shit! Hasade mig upp trots att sängen just då lockade mer och tog mig till träningen. Tanken var väl att nu måste jag fan ta och börja yoga för så som jag mår nu är inte hållbart - stressmässigt alltså. Sagt o gjort, med stundande "tjej"-humör och allmän irritation satte jag mig i salen tillsammans med alla andra morgonpigga människor.
Efter en timmes bändande och stretchande, pustande och suckande i form av djupa andningar kände jag en il av rysningar i min kropp - de spred sig från mina ben upp till nacken och jag riktigt kände att blodet strömmade. Så jävla skönt! avslappnad som aldrig förr kom jag hem igårmorse och mådde toppen! Kunde med ett lätt sinne ta mig ann min systers småklagande när jag hjälpte henne med håret och kände absolut ingen stress i kroppen! Älskar numer den känslan! Sen att min mage gjorde mig ett spratt efter en kräftsallad och pecannötskaka till efterrätt var väl inte riktigt planerat - likaså att jag just då skulle vara inne på willys - thank god för allmänna toaletter! :o! Blev att slänga sig i bilen med ilfart och med ett visst missnöje i kroppen, hade längtat efter att gå inne på marieberg och spana in alla nya butiker... :(
Hann dock med onoff och med oss hem fick vi en supereltandborste a´la deluxe. Bara o dra kortet och se glad ut - för det kan man göra nu utan problem då den här verkligen gör underverk med tänderna! En bra investering som nog betalar sig när man slipper återbesök hos tandläkaren för tandsten och annat skit...

Har precis satt mig ned efter en storstädning av toalett och handfat - behövs tamejsjutton göras varje vecka annars ser det hemskt ut av allt damm och grejs. varför blir det så? Skulle dock ha gjort detta redan i fredags men efter en väldigt jobbig körning hem från arboga - hatar det svenska vädret, är ju livsfarligt att vara på vägarna! - var det bara att byta om och ge mig ut på stan för att möta upp Wivvi o Marie. Hann med att inhandla diverse skönhetsprodukter från Kicks - bland annat en chokladansiktsmask som jag rekommenderar starkt!  - innan vi drog vidare till Efesos för en smarrig middag :D Därefter skulle de på bio för att se Marley and Me - en film som jag redan hade sett - så jag drog mig hemåt till Love. Som då bestämt att vi skulle åka till Kumla för att gratta Tess på hennes födelsedag - lagom trevligt en fredagskväll med singstar och lite snack med alla kumlingar. :)
Skulle egentligen varit på födelsedagskalas även igår kväll men då min mage valde att ställa till det för mig blev det en lugn hemmakväll. Plöjde igenom två heroesavsnitt, en drös med Hogan knows best, The city, Robinson och slutligen Marley and Me. Blev sugen att se den igen efter att vi pratat om den under middagen - och ja, jag mindes inte att den var SÅÅÅÅ SORGLIG! Attans vad jag grät och efter ett tag kunde jag inte hålla tillbaka mina känslor och brast ut i ett hulkande - Fy fan vad sorgligt! allt slutade med att Love fick sitta och hålla om mig tills filmen var slut - snacka om uttömmande!

Nåväl, nu ska jag ta mig ann en andra omgång av tvätt - alltid lika roligt att tvätta på en söndag. Förresten glöm inte att ställa om klockan till sommartid! Något som vi höll på att glömma och det är rätt surt att missa en timme av tre på tvätttiden... ciao!

alkohol och kaffe - sociala måsten?

förstår mig inte på dagens krav på att vara social. Egentligen har det ingenting med personligheten att göra utan allt beror på vad man har i handen. Oavsett om man avstår från antingen kaffe eller alkohol - helt sjukt! - så måste man följa sin avböjelse med en väldigt grundlig och fullt täckande förklaring till varför. Räcker det inte med, nej tack jag känner inte för det? Eller nej, jag tycker inte om kaffe? Tro inte det, då är man genast osocial och till och med tråkig - spekulationer som graviditet blandat med att man fortfarande är ett barn dyker upp titt som tätt. Hallå? Får man inte ta hand om sin kropp och välja vad man ska stoppa i den utan att bli ifrågasatt - är faktiskt chockad att dessa saker som ändå i slutändan inte alltid har de bästa bieffekterna förutsätts nyttjas av varje människa som på något sätt vill ha ett socialt liv.

Som t.ex. kaffe. Har aldrig tyckt om smaken av kaffe och har därför inte sett vittsen med att TVINGA mig till att börja dricka det. Inte ens med x antal sockerbitar och majoriteten mjölk. Vad är det för idé då? När man ändå försöker dölja kaffesmaken med något annat som jag idag försöker göra mitt bästa i att undvika - socker - varför ska jag utsätta mig för detta och kanske tvinga fram ett beroende som jag tror många kaffedrickare idag kan vittna om. Vet många på jobbet som dricker ett antal koppar kaffe per dag - och det kaffet tycker de inte ens är gott! - för att hålla sig vakna som de uttrycker sig. Är det ett sånt tillstånd man ska sträva efter? Bara för att bli social? Nej tack, då dricker jag hellre saft eller annat som smakar gott från första början - för hur många tvingar sig till att tycka om någonting som de i första försöket inte tyckte om över huvudtaget?

Men sen har vi ju alkoholen - något som jag inte kan förneka är gott, för det är det! Men då jag återigen vill komma iform känns det som att jag vill välja mina helger. Och att dricka vin eller annat varje vecka känner inte jag är att prioritera, något som inte alla förstår. - Men vaddå? Inte ens ett glas vin till maten? Öhm nää eftersom jag aldrig gjort det tidigare så finns inte det behovet hos mig. Återigen -  ska man sträva efter ett MÅSTE? Är det så man vill ha det? Jag måste ha ett glas vin till maten, jag måste ha en kaffe till fikat? Är det inte roligare att tänka - idag känner jag för att ta ett glas vin för att jag tycker om det? Nej man måste... för så ser det sociala livet ut idag. Vad blir här näst? Måste man börja röka för att kunna vara social!?

JAG TÄNKER DÅ INTE FALLA FÖR GRUPPTRYCKET!

trött...

förstår mig inte på min kropp. Är trött, alltså riktigt trött. Kunde ha somnat i eftermiddags framför datorn och arbetslusten var riktigt låg...magen krånglar oxå. Helmysko har den blivit och jag hoppas den lugnar sig snart, för det tar på krafterna att ha en jobbig mage...
Kom hem tidigt idag, drog upp på stan med love - inhandla present inför morgondagen och tog med mig käk hem från saigon. Mums!

Beslutade att inte träna alls idag utan ägna kvällen åt slappa framför tvn - lockande! Dessutom har jag en liten känning i halsen och vill inte utmana den med ett hårt pass cirkelgym... :P får se om jag hinner ta mig en promenad eller liknande (beror på vädret) imorgon innan middagen, eller så kör jag yoga på lördag... får se.

Åh fick ett akut behov av att åka till marieberg för att shoppa loss - men nää inge mer stress idag. Kanske en sväng i helgen men då lär man ju inte vara ensam direkt efter lön och allt. Dessutom borde jag spara pengarna till att införskaffa lite fina saker till balkongen snart så att vi kan sitta därute när vädret tillåter! :)
Ska sno min syrra en helg och åka runt för att köpa hem krukor, blommor odyl som klarar av vårt söderläge. Är riktigt sugen på att få ordning på den nu, men bör väl avvakta o se om snön kommer igen i helgen...

Nej, nu ska jag slänga mig i soffan och läsa tidningen hälsa som vi fick med när vi shoppade loss på hälsokost-affären.
Tjing!


20 maj!

gick dit och sa vad jag ville ha, fick en tid om typ två månader. Nice! :D Kommer bli toppen, och sååå smärtsamt. Men vad fan, jag har nog varit med om värre smärta. Ska härda ut! :D

Sitter svettig och mätt framför datorn, svettades som en gris på träningen och kom  hem för att snabbt koka en megatallrik med pasta, smula över fetaost, soltorkade tomater och sallad. Inte GI men vem bryr sig, hungrig var jag! :D O nu är jag mätt o belåten, ska hoppa in i duschen och tvätta mitt nyklippta och färgade hår. Har inte riktigt vant mig ännu men jag tycker nog allt att det blev bra, men det läskiga är att hon behövde ta ganska mkt på längderna och det känns - buhu! Ska gå på en såndär specialinpackning på salongen nu en gång i månaden så att håret växer massor inför sommaren - vill ju ha långt hår men samtidigt ska det ju vara färscht och fint. Hm... Men sist jag var där var för typ mindre än två månader sedan, inte konstigt att det har blivit slitet av två intensiva ljusningar. O på den tiden hade det växt mer än en decimeter - typ det hon klippte av ;P så det har en förmåga att dra iväg ändå!

nepp, hoppa in i duschen och sova - upp tidigt imorgon. Ann ville komma hem tidigare så då börjar vi vid sju imorrn o förskjuter dagen lite. Funkar - skönt att komma hem hyffsat imorrn innan cirkelgymmet kl 19. Sen är det ju galet nog fredag igen! Hääärligt! Tjing!


ingen återvändo

bokat o klart. Mamma hade tydligen fixat det igår. Så nu ska man trampa 10 mil den 6:e juni. Wish me luck! Hade ont i mina knän idag och avbokade steppen.
Gick och körde lite gym plus corsstraining så svetten spruta! Jävlar vad jag är peppad att komma iform - speciellt nu när jag går i ur och skur till det där jäkla gymmet och trängs med likasinnade människor, om inte värre. Med min egen musik i lurarna sjunker man in i sin egna lilla värld och observerar alla runt omkring mellan setten. Är rätt intressant och det finns verkligen alla sorters människor på ett gym en måndagkväll. men värst är ändå att se de där lite mer vältränade människorna som står och trängs framför spegeln och stirrar sig blinda på sina egna pumpade muskler - uäch! Likaså tjejerna som tror sig höra hemma därframme och putar med sina rumpor och spänner ut brösten - precis i korrekt position så som man alltid fått höra när det gäller att lyfta skrot. Sen har de självklart på sig sådana där coola handskar för att inte få valkar på sina små händer - blääää! Som du hör är det endast min egna avundsjuka som talar och min frustration på att jag ännu inte märkt av några positiva effekter av min träning. Pust! Tycker mig bara se mina lår bli större och större :( Nä usch, är väl tack vare den kommande tjejveckan som man känner såhär. Är bara att bita ihop och hoppas på att det blir bra tillslut - träna måste jag oavsett så att jag klarar av tjejvättern och vansbrosimmet :)

Förresten, gud du måste skämta - varför all denna snö?!?!?!?!?

vårstädning i vinterväder

fick städnojja idag. Vaknade och strök lite kläder plus två dukar som nu ligger framme i lägenheten. Möblerade om lite bland dekorationsprylarna och efter en välbehövlig frukost tog jag mig ann fönstrena. De har stirrat på mig i två veckor nu med sina skitiga sidor - väl belysta av solen utanför. Så idag bestämde jag mig för att bli kvitt ångesten - så till de sakta fallande snöflingorna stod jag och tvättade av alla fönster som vi har i lägenheten. Rena blev dom och fan vad kallt det var att puttsa utsidorna. Burr! När jag ändå var igång skurade jag ur ugnen, storstäda badrummet och dammsög hela lägenheten- Jävlar vad duktig! :D Svettig var jag oxå när jag var klar och efter en välbehövlig dusch drog vi till marieberg. Inhandla lite käk inför veckan innan vi kikade in på grizzly. Kom därifrån med en växt, 6 fina fiskar, luftpump och en sten som alla nu finns inne i akvariet efter många om och men. attans vad jag slet med den där pumpen! Och en av fiskarna missade vi slänga i akvariet och fick äran att ligga i påsen i sopporna, som tur var med lite vatten! Ännu mer tur för fisken att jag kunde räkna mig till att en saknades ungefär en halvtimme senare - oops ;) Den var ganska glad att få komma in i akvariet igen!

Så nu efter en sen middag ligger vi och jäser framför wipeout och mular smarrig Lindt choklad :P Förresten, rekomenderar starkt att prova på magnum temptation chocolate - såååå god! Väl värd alla kcal som den ger - varsin sådan svullade vi i oss påvägen hem efter allt shoppande. Mums!

Imorgon ny vecka och jag ser fram emot mitt kiropraktorbesök imorgonbitti plus frisören på tisdag! Behövs båda två!


cykeltur i örebro

vaknade alldeles för tidigt. Halv åtta vill man inte vara klarvaken en lördag... nåväl lyckades fördriva tiden innan det var dags att gå till gymmet och pumpa lite i en timme. Väl hemma blev det frulle innan vi tog bilen hem. Där hjälpte jag mamma att vrida bullar och mula i mig de bitar som var alldeles för korta att kunna göra en vettig bulle av - hehe. Är en sucker för bulldeg!
Hann med trevlig familjelunch och ett godkänt försök i att rensa ut det sista från mitt rum - är fortfarande en hel del kvar! Men fick med mig ett antal kavajer och skor hem i alla fall - till Loves besvikelse, då han anser att jag redan har tillräckligt i vår lägenhet! :P
Så när vi steg in i lägenheten fick jag göra det bästa av de förvaringsutrymmen som vi har - och jag tror allt fick plats! :D

När vi åkte hem tyckte jag att vinden var sådär härligt ljummen och föreslog att vi skulle ta våra cyklar och utforska lite av Örebro. Sagt o gjort, tog bara 40 min att få ordning så vi båda hade fungerande cykellampor! Trampade i alla fall iväg i en väldans fart och det var riktigt skönt - förutom mina PMS-utfall (som jag haft hela dagen) som denna gång utlöstes pga handbromsen som låg emot hjulet och gav ifrån sig ett gnisslande ljud. Hur kan man bli så irriterad??? ujuj... likadant över vår lyckade kommunikation vad gäller vägval under vår tripp. Mindre lyckad och jag tror jag inte var den roligaste personen att cykla med... ;) Sorry! Men vi tog oss runt en bra runda på lite mer än 7 km. Och nu ska vi snart bänka oss inför Robinson :D

Förresten, appropå mina "utfall". Har insett varför min mage envisas med att puta ut  - jag stressar för mkt! Ska hinka i mig chillpill och hoppas på att den inte utökar sig ;) Se http://halsa.msn.se/3391 Där finns lösningen på alla kroppsliga problem! ;)

ännu en fredag :)

skönt att vara tillbaka på hemmaplan. Fredagen har flytit på bra - en del att sammanfatta från en veckas kladdiga anteckningar :D
Kom hem hyffsat i tid och var uppe på stan som avtalat kl 17. Trupti och jag tog oss ann stan - Hon köpte ett par grymma klackskor på Nilson och jag köpte en del på H&M :P Bla en shir singoallatop - love tyckte den liknar nått man har på natten men jag tycker den passar utmärkt till sommaren! Bara man får någon färg på kroppen ;) Blev även ett bronzingpuder - men i lite ljusare tappning då jag återigen, är blek! Men nått som är skönt är att jag kommer att få ordning på den feta utväxten som jag har just nu - tisdag nästa vecka är det sagt! Gött, blir ännu ljusare men så är det tänkt. Me like!

Imorgon blir det upp och träna halv tio, pumpa! Sen hem, frulle tillsammans med Love innan jag drar hem till mor. Tror jag ska ta mig ann en runda på högen under dagen då det vankas bullbak och antagligen en hel del mulande av dem! :D Godisråtta som jag är, usch! har ikväll smällt i mig ett antal riskakor med sourcremesmak (mina nya favvosar!) och ett par bitar mörk chocklad med caramel/fig-klet i mitten. Ah!

tillbaka till skövde

med solen i ögonen tog jag mig äntligen till skövde och kunde checka in. Trivs bra i denna stad faktiskt. Tycker om de butiker som finns och i stort är den helt OK. Men kanske är för att man är NY och inte känner till staden. Att bo här kanske vore nått helt annat. Men jäklar vilka fina områden det finns i stan. Där skulle jag bo om jag bodde här! :)
Fick även se fina delar av flygflottiljens område i Såtenäs och jag säger det, om jag ska gifta mig är nog en av de byggnader där ett alternativ som lätt ska kollas upp. Fint, gammalt, fräscht och som en herrgård. Gudomlig omgivning och säkerligen underbart på sommarhalvåret :) Nackdelen är väl alla jasplan som åker fram o tillbaka där men iofs, de står ju på helgerna :)
Fick se ett antal sådana plan också plus några pampiga herkules som tågade sig fram i luften. Otroliga maskiner och jävlar vilket ljud det blir när jasplanen lyfter och far fram :P

Nu sitter jag på hotellet, ska ned och äta inom kort och det behövs efter min promenad runt stan. Morgondagen ska bli intressant och med detta väder ser jag  fram emot Karlsborg! Funderar på att stanna på ett spår och ta en runda innan jag är tillbaka till hotellet men ah jag får se :) Bara solen skiner så är jag nöjd! Efter det ska jag återigen bege mig ut i skövdes affärer och inhandla lite smått o gott. Förresten, har tagit med mig kameran nu inför mina visiter, men självklart inte till jobbet. Men på fritiden! Kan vara kul att ha lite bilder från alla olika städer som jag kommer att ha besökt innan sommaren. :)

staden lidköping

vräker i mig lite chasewnötter och jäser nöjt efter en kycklingsallad. Är dagen till ära lokaliserad i Lidköping och sitter på ett mysigt B&W hotell mitt i stan. Det enda som skär sig är vädret - mindre mysigt. Inte alls samma vårkänsla som jag hade under gårdagen - då kunde jag knappt slita mig från balkongen! Fick till och med lite antydan till fräknar i ansiktet -yeah!
Nä idag har det varit gråmulet ända sen jag tog bilen från Örebro och anlände i Såtenäs tre timmar senare för att sedan checka in på hotellet i eftermiddags. Trodde det inte kunde bli sämre men när jag, iklädd mina vackra joggingkläder, gick utanför hotelldörren föll regnet lätt... suck! Övervägde för en stund att endast gå och sedan vända tillbaka men envis som jag är orienterade jag mig fram till det elljusspår som finns i ytterkanten av stan. 2,5 km senare frös jag inte längre och tog mig svettig tillbaka för en dusch. Rätt nöjd över min prestation! :D Bara att öva inför den prestation som ska göras detta år - tjejklassikern! Kommande lopp detta år är tjejvättern 6 juni, vansbrosimmet 11 juli och lidingöloppet 27 september. Allt kommer avslutas nästa år med tjejvasan... Får se hur det går! Ska bli spännande :D Men jävlar vad nöjd jag kommer att v ara när alla lopp är avklarade, eller ja jag kommer att vara nöjd efter varje lopp tror jag!

Nej nu ska jag nog slänga mig i sängen - sammanfatta dagens information och sedan läsa! Tjing!

Toalettbesök!

måste bara säga - äntligen! Det känns som att det är på bättringsvägen vad gäller mina magproblem. Nu ärdet bara att vara ihärdig med mitt medicinerande och inte sluta bara för att jag mår bättre ;) Men skönt är de!

Gårdagen bjöd på umgänge med hela min familj - hann tom träffa sis och busfröna en sväng! Känns skönt att se dom ibland, är det som jag saknar nu när vi bor i stan... :( Speciellt mormor och morfar, blir inte alls samma sak som förr när man var där inne titt som tätt och prata. Likaså min lillebror som nu helt plötsligt blivit ett trottsigt småglin - som egentligen snarare snart är en tonåring :O! Jag menar när hände det?  Är inte lika uppdaterad på förändringar som sker på hemmaplan längre... men det är väl så när man blir vuxen och inte bor hemma...

ATTANS! Råkade visst glömma bort äggen på spisen och har nu kokat dem i öhh öer tio minuter iaf - okej, ingen risk för löskokta ägg iaf... Ska bli skönt i veckan med vräkig hotellfrukost i tre dagar - men nu ska jag testa hur pass allsidig den egentligen är med mina nya krav så som laktosfritt, sockerfritt och bröd utan jäst. Tror ni de står pall på detta? Visar sig!
Får dessutom se vad en stad som Lidköping har att erbjuda en måndagkväll och rota mig ned ytterligare i bekantskapen med staden Skövde som jag nu besökt ett antal gånger - spännande vecka! Nu är det frukost med hårdkokta ägg! :D

fridaynight - panikshopp och releasefest

hem som en idiot. Ville inte komma hem så sent. Hade lite ärenden på stan - kom hem med en drös av medel som förhoppningsvis ska få bukt på mina besvär. Haft konstant upplåst mage sedan x antal veckor plus halsbränna de senaste dagarna. Fick bli losec-kur i 7 dagar, detox-kur, magtabletter för bättre matsmältning plus rosenrot för att vakna till lite. Nu jävlar om jag inte blir bättre!
Shoppade dessutom lite på ICA och hämtade ut två paket på posten -inget av dem förutom en skjorta var en hit... :(

Efter lite käk har det blivit let's dance, snabb damsugning och lite smarrig 70% choklad. (Lindt - Pure chocolate är mums!) Har precis piffat upp mig lite för att se någe representabel ut på Satin ikväll. Vet inte om jag lyckats - ser blekare ut än någonsin... och med pluffsig mage kan man ju inte känna sig mer laddad... :P Men ska nog bli skoj att träffa anna och magnus lite, kanske ser lite kändisar också!?

Imorgon blir det sovmorgon - ska inte gå upp förren jag är utsövd! Sen blir det tripp till Kumla och mammas käk plus nått så roligt som melodifestivalen - yeah. Tjingtjing!

slappardag

allt hände på nån sekund. Traskade på som vanligt - störde mig på att ena skosnöret hade gått upp och att jag borde böja mig ned för att knyta om det - swosh! Aj som fan, jävla isfläck under den förrädiska snön. Fort som fan, upp och borsta av snön och försöka gå normalt. ajaj, typsikt att slå i knät. Trodde det skulle ge sig under dagen men när jag gick tillbaka till bilen kändes det tydligt i benet. Ingen gympa idag. Slappa i soffan och vet du vad, det är rätt skönt. Kom hem till en svärmor och love med en lika guitarhero-tokig bror, sittandes i sofforna med härliga mackor införskaffade från wasakonditorit. Mums! Blev mysig middag med mackor och lite av den spenatpasta som love tillagat när han kom hem.
Nu är han iväg och tränar och jag ska rätta till kudden i soffan och kanske slumra in, är så trött idag!
Men snart är det helg och då vankas det releaseparty på satin och middag hemma hos mamma och pappa på lördagen. Tror det blir en bra helg! Ciao!


besvikelse...

det finns inga ord. Besvikelsen la sig som ett täcke över hela arenan. Men, jävlar om det inte blir en grym konsert i maj... Trodde det inte fanns på kartan att ställa in en konsert där man släppt in nästan 16 000 pers...var bara att gå ut och sätta sig i bussen. Men vi var inte de enda som var besvikna - jäklar vad det svors på bussen hem och love o jag kunde inte låta bli att dra på smilbanden när vi hörde 30+arna svära borde könsord och andra ord som de hittade på. När man är full kanske ordförrådet blir mer begränsat?
Hemma lagom till 12, bara att bädda ned sig och se fram emot en ny arbetsvecka - utan kicken från att ha sett Metallica på scen... :(

Halvmosig i fejset hela dagen, kom hem och käka jättegod mat som love tillagat - en klippa - säger då det! Han kommer hem lagar mat, grejjar, jag kommer bara hem och käkar innan jag drar till träningen ;)
Nu ska jag vila min kropp efter ett vråltufft pass på F&S - sängen och slutet av Sjöjungfrun hägrar! :D


skön känsla

idag var det en toppendag. Träffade min kvalitetschef och hade ett jätte givande samtal kring allt mitt arbete och det var som att en sten lyftes från mitt hjärta * puh!* Känns så mycket bättre nu och min oro har för tillfället stillats något.
Kom hem som vanligt vid fem - skippade städningen och låter den vara tills imorrn. Då blir det både städa, veckohandla och lite annat. Men framförallt slappa och sovmorgon - gött! Kan behövas för att orka med att åka till jobbet på måndag - antagligen kommer vi hem tre på natten. Yeah! Men det är det värt :D

Nu hägrar soffan efter god middag! Förresten, träningsvärken är nästan för mkt idag. Hoppas den gett sig tills imorrn! Ciao!

träningsfreak

kroppen värker lite från gårdagens gympa. Det ömmar kring revbenen och benen är lite sådär tunga. Undrar hur det kommer gå idag med mitt utlovade 75 minuterspass tillsammans med trupti. Jag får ge allt jag har ändå - träna ska jag! :)

home again

home at last! ahh - efter en riktigt lyckad dag kände jag att det var läge o köra hemåt för att hinna med en sväng hemma och ta hand om katterna nu när alla är bortresta. Väl hemma tryckte jag i mig lite onyttigt innan jag bestämde mig för att åka hem o käka ordentlig mat innan passet ikväll. Ska gå på det, har jag bestämt, trots en trötthet och lite konstig känsla i kroppen. Tror det bara är för att jag inte varit ute och gått på dagarna nu sen i måndags. Märks på en gång! Men imorgon ska jag till arboga och då blir det lunchpromenad, plus 75 minuters passet på kvällen. Ska bli kul att snacka lite med trupti om veckan som gått dessutom :D

Sen är det ju försjutton fredag, igen! Sen är det den efterlängtade söndagen - vi drar redan kl 12 på söndagen.  ingen aning vad vi ska göra i sthlm tills allt börjar men ja, vi lyckas nog fördriva tiden rätt bra. Jobbiga blir tiden som vi kommer hem, trötta eller vad?! Blir nog lite sovmorgon på måndag :P 

nu ska jag packa upp allt o slänga mig i soffan!

Metallica!

är så nöjd. Läst e loves sms kl 11 - Vi fick platserna på bussen!!!
Ah, beställ då! jag sitter i möte - var mitt svar.
Inget svar, panik. Letade reda på numret till biljettförsäljningen och messa över. Efter lunch hade vi varsin biljett till Metallica 8/3 på GLOBEN! Sååå grymt, ännu bättre kommer nog vara stämningen på bussen på ditvägen - en full dubbeldäckare med Metallicafans. :D Lovar att kameran kommer att gå varm, hihi!

Men idag är det tisdag och några dagar kvar tills dess, sitter just nu på hotellrummet i Skövde. Gjorde ett försök till en joggingrunda i någon lite park utanför hotellet - blev lagom trött och traskade vidare till Willys för att inhandla sallad till middag. Råkade svänga in på en prylbutik och fick med mig två glasburkar, 4 äggkoppar och en memolista. Som vanligt!
Nu ska jag mumsa i mig salladen och zappa lite på tvn innan jag tar itu med Camilla Läckbergs bok - sjöjungfrun. Hoppas den håller samma standard som de övriga :) Tjing!


underwear, metallica och annat

gårdagen var underbar. Shoppade loss på change - gick därifrån med tre underbara bh:ar i färgerna vit, turkos och lavendelblå. :D Alla tjejer borde gå till en proffesionell underklädesaffär och få hjälp med att köpa rätt storlekar! Det är värt det!
Så överförtjust över mina kap - för jag fick halva priset på alla BH - så drog tiden iväg och det blev en snabbrunda på Maxi. Där fann jag lite fler fynd, två böcker jag ska mala genom under mina hotellnätter framöver - toppen!
Sen var det bara att driva hem och invänta Henrik - vankades bio och filmen Män som hatar kvinnor. Toppenfilm som man borde se - jag tyckte om den i alla fall, och Henrik med!

Efter den här hektiska helgen var jag inte speciellt utvilad när jag vaknade upp imorse halv 6 *gäsp* och jag har varit trött precis hela dagen. Blev dessutom lite yr och konstig efter min promenad innan lunchen och valde att avstå från träningen idag. Bums i säng och vaknade yrvaken vid sju. Love satt vid datorn och nu ska vi kanske iväg på Metallica på söndag. Vore sååååå grymt! :D VILL DIT! Men, MEN, vi vågar inte boka ännu för vi vill veta att vi kommer dit och hem. Så vi avvaktar tills imorrn och ser om det dyker upp fler platser på bussen dit. Det vore perfekt. Grymt galet men både Love o jag vill på Metallica men missade släppet förra året...så why not om allt ordnar sig?

Imorgon ska jag iväg till Skövde, härligt väder att spendera två timmars bilfärd söder ut, hoppas snön gett sig något tills imorgonbitti! Ska spendera en natt i skövde stad innan jag kommer hem igen. Då ska jag träna arslet av mig på medelpasset på onsdag och stationsgympan på torsdagen. Yeah! Men nu ska jag packa klart inför resan - vågar slänga i mina joggingkläder och hoppas på vädret imorrn - inte så troligt :P Mer troligt med bok på hotellrummet! Tjing!

söndag: jogga, tvätta, storhandla och bio

ska snart upp på stan och införskaffa nya underkläder. välbehövligt men dock svårt...får se om jag finner det jag söker.
Annars har helgen gått i shoppinganda. Köpt korgar till hatthyllan, stor vas och tillbehör till denna - så fint! nya grytlappar och servetter. Plus två fina handdukar till badrummet :)

Har också joggat båda dagarna - igår var det guldväder med solen i ansiktet. Jag njöt när jag skutta runt kohagen vid oset. :D

Nej, nu ska vi upp på stan! Skriver mer efter bion!

RSS 2.0