sällan o dåligt

har varit alltför mkt i mitt huvud denna vecka. Men nu är jag hemma och har lyckats kura upp mig i soffan tillsammans med min käresta. Så skönt!
Var som sagt i Karlskrona i början av veckan, åkte med en kollega upp till Linköping och spenderade torsdagsnatten där med resten av gänget som samlats där för att ha möte. Avslutade torsdagen med en afterwork på Harrys och hade en kanonkväll! Jag drack mkt - men mådde galet nog riktigt bra både under kvällen och idag, men ja idag var jag väl lite törstig och trött. Men var knappast ensam! Alla mådde sådär under dagens möte... hehe. Men kul hade vi! :D

Kom hem hyffsat tidigt för en gångs skull och hann med att gå med Love upp på stan - handlade presenter till lilla Madde som fyller år, shoppade en underbart vacker o somrig scarf på bludiblu, hämtade ut min efterlängtade marinablå jacka som jag beställt från H&M och sen shoppade vi chips/ostbågar/dricka på Klippet för att styra hemåt :D

Nu har jag svullat chips o ostbågar så det räcker för ett bra tag framöver - men nu är det nog. Har så sällan godissug numera... nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch, ha i lite hårinpackning, vårda naglarna och mitt ansikte med lite scrubb. Imorgon ska jag ta mig ut på en joggingrunda, städa här hemma o sen ge oss iväg på kalas :)

oj då

mmm sitter o lyssnar på Sum41, within temptation och surfar på datorn medan tåget tar mig till Stockholm och Arlanda. Flyget går ikväll till Blekinge och Ronneby. Kluven känsla, veckan kommer bestå av resa fram till fredag kväll och massor roligt jobb. Men är inge kul när jag inser att det är ännu en vecka på bortaplan och att jag lämnar min käresta... men vi är vana vid det här laget iofs... hmmm

Helgen har annars varit grym och underbar - kan inte klaga! Vädret perfekt, umgänge och fest i dagarna två. :) Inte en massa påskmat och zero antal godisar. Inte ens tårta! Är stolt... har inge sug fört så varför ska jag svulla? Känns så skönt att inte vilja ha en massa sötsaker hela tiden, fan är det såhär det ska kännas!!!??? :D
Hoppas på att känslan består, borde ge resultat i slutändan...

Alltså vädret är verkligen helt underbart! Hade klänning och bara ben i fredags, behövde bara en cardigan för att gå hem utan o frysa mitt i natten. Så skönt! Love följde inte med på fredagen så jag lirade själv tillsammans med Henrik o Co - mkt trevligt! As mkt folk och spelning på övervåningen - olearys kan överraska ibland :)
I lördags var vi hemma hos Andreas på kvällen - grillade och drack. Så härligt! Dock ingen utgång den kvällen, hade trevligt ändå :)

Ne, nu ska jag stänga ner datorn o sjunka in i min värld med musiken i öronen... Får se när jag får till att skriva nästa gång :)  Bye!

shop!

igår drog vi en repa uppe på stan - jäklar vad det gick åt pengar. hehe! Men shit vad mkt fint jag fick med mig hem :) Dyrast blev det nog allt inne på Change - 2 st BH o tillhörande trosor. Jäklar vad fina de är! En rosa o en puder, spets o balconette - känns som en härlig nystart. Ja ibland behövs det nytt under kläderna för att man ska känna sig riktigt fin!
Självklart var jag inne på H&M oxå - ett vanligt vitt linne, en röd/vit-randig skjorta, rosa t-shirt och ett vitt fint linne från deras nya kollektion. Underbart! Vi var även inne på Kicks - ansiktstvätt, korallfärgat läppstift och en ansiktscreme till min älskling. Bjöd honom oxå på fika - så han passa på att svulla kanelbulle, kladdkaka o godbit! Gosh... själv tog jag en skinkmacka :)
Efteråt åkte jag hem till mamma o pappa - drog med mamma upp till högen o jag passa på att traska uppför trapporna. Andra veckan i rad - hoppas på en rutin! Är ju guld för röven :) Hehe! Innan jag åkte hem bjöd dom mig på grillad älgfilé, ungsrostade rotfrukter och hemmagjord rödvinssås. Så gott! Där fick jag upp matlusten för ett tag kan jag säga... går inte att säga nej till så god mat...
Men jag avböjde efterätten och åkte hem till min käresta istället - köpte med lättglass, jordgubbar och en påse chips till Love som var sugen.
Själv skippa jag chipsen o tog glass o jordgubbar istället. Är verkligen inte sugen på godis längre! Kan smaka en bit men sen räcker det, idag när vi var o handla så märktes det så väl. Jag vill o behöver inte äta... så underbar känsla! Men självklart åt vi idag - hämtmat från CocoThai - starkaste maträtten någonsin! Jag sparade hälften till matlåda imorrn - munnen höll ju på o brinna upp... :P

När vi avverkat joggingrunda, veckohandling o städning gick vi fram till slottet. Där kan jag sitta i evigheter! Underbart varmt och härligt i solen.... men tillslut fick vi slita oss - jag var tvungen att komma hem för o packa.
Har lagt i det mesta som behövs för trippen till Skåne imorrn. Åker iofs efter lunch så jag hinner ju plocka lite till - men tanken är att hinna jobba så länge som möjligt innan jag åker :) 
Ska bli intressant att åka ner och iom att det är kortvecka så känns det inte alls jobbigt med några resdagar denna vecka oxå. Ska slipa på figuren ytterligare i veckan - joggingrundor, morgonpromenader och bra mat. De är både på gott o ont som man är borta ;)
Nej, nu ska jag slänga på ett nagellack - har scrubbat, filat o snyggat till dom lite. Har blivit så fula sen vi kom hem! Synd... var så himla snygga i Nya Zeeland...

 


hemma på besök

mmm, det känns som det! är fasiken aldrig hemma... kändes nästan "konstigt" att komma hem igår. Har hamnat i något stirrigt uppvarv - tal o tanke stämmer inte alltid, magen värker och hungern är som bortblåst...virrigt som sagt! Är lite för mkt, lite av varje - inte för mkt av en sak. Men jag står fortf pall och kan nog hålla mig i skinnet = levade, i ett par veckor till. Har bokat in 3 nya tjänsteresor idag - nästa vecka blir det Skåne till onsdagen. Veckan efter Karlskrona och Linköping. Plus jobb som måste göras på hemmaplan! Hm... kloning nästa?
Det får bära eller brista känns det som... har i alla fall lyckats med att slipa ned 4 kg av de hemska semesterkilona och är snart på ruta ett igen. Inga fel! Hoppas det bara är av rätt anledning... får väl se! Om 4 veckor så ska jag som sagt operera mig och då blir det två veckor med flytande föda. Ska bli spännande o se hur det blir...

Har den här veckan lyckats få till 3 joggingrundor och det känns toppen - enda sättet för mig att få varva ner som det känns just nu. Rensa tankarna.... Tror det kan bli bättre med en bra natts sömn. Måndagens tidiga morgon - 4:15! har satt sina spår på hela veckan... suck!

Nej, nu ska jag duscha - är svett efter min runda! Sen blir det tidigt i säng - ska upp imorrn med fem i 6 tåget och förhoppningsvis komma hem till fem :D Hoppas! Då är det fredag och då ska jag NJUTA!

9/4-2011

hihi sitter o skrattar åt rosa pantern2 :) Men snart ska jag allt slänga mig i sängen. Dagen har varit fullspäckad!

Efter en skön sovmorgon så drog jag på joggingdojjorna och avverkade 3 varv runt stora holmen i solskenet. Skönt! Efter frukost o dusch gick vi upp på stan - handla nyckelskåp, fin plåtlåda med rosor, doftpåse och en fin kökshandduk. Ville handla mycket mer!
Stanna till på IKEA och handla på oss tre kudfodral (Henrika - superfina!), en stor stormlykta, blockljus och en blomma till sovrumsfönstret. Var jättenära o handla på mig ett par nya påslakan - randiga i vitt o grönt! Jättemysiga :) Men nae.... pengarna satte stopp där. Räckte med allt det andra!

Stanna till på besök hemma hos mamma o pappa - drog med lillebror ut på en promenad till kvarntorpshögen och uppför trapporna. Tog lite bilder och hann med o snacka lite med den numera inte så lilla lillebrorsan. han växer o börjar bli riktig tonåring...galet!
Efteråt satte jag i gång med ett riktigt jäkla projekt - tvätta bilen! Jäklar vad skitig den var, fick slita som ett djur i nästan två timmar för att bli klar med det yttre. Sen fick jag lägga till ytterligare 1 timme för o torka lister, dörrkanter och motorutrymme. Pust! Men det var värt det, fin som den är nu :D

Vi hade dessutom premiärsmakning av grillat! Så gott - fick jättegod mat av mamma o pappa, plus jordgubbar o glass till efterrätt. Mums! Vi satt ute på den inglasade altanen och det kändes verkligen som att det var sommar... underbart! Fick dessutom tillbaka lusten över att flytta - vill ha friheten, utrymmet och närheten till skog o grönt. Men samtidigt trivs jag bra här - att kunna gå ut på stan, eller ha lika nära till att gå till hjälmaren och njuta av sjökänsla... jobbigt!

Var inne hos Angelica o hälsade på en sväng innan vi åkte hem - var kul o snacka med henne. Alldeles för länge sen konstaterade vi - men jag fattar varför hon aldrig hinner. Är ju mer än heltid o hålla koll på två barn. Så jag ska allt bli bättre på att gå in o hälsa på när jag väl är i trakterna :)

Nu har vi kommit hem och jag har placerat ut alla saker som vi handlat på oss under dagen. Blev så fint i sovrummet! Underbart! Men är inte helt OK ännu enligt mig... men nu känns i alla fall hallen bra med spegel och nyckelskåp på plats :)

     


   





vilken vecka!

gårdagens tripp hem var en riktig upplevelse! Stormvarning och både start o landning var riktigt skakigt. Men när vi kom upp på höjd så somna jag som en stock... astrött! Vakna med 10 min till landning och fick hålla tummarna för att piloten skulle hålla kursen på kärran :) Landa och tog mig direkt till bilen. Sen var det bara o stå ut med eftermiddagstrafiken. En timma tog det för mig o komma ut ur stan. sen var det bara 2 timmar hem....
Var astrött men tog mig ändå ut och gick tre varv på holmen - skönt! Fick dessutom till en halvtimmes promenad innan frukosten igår så tillslut blev det ändå en rätt bra dag :)

Orka knappt packa upp igår och hemma såg det ut som sju svåra år - orka hålla på o städa när man knappt är hemma??? Efter promenaden slängde jag mig direkt i sängen... Gick upp alldeles för tidigt imorse o var på jobbet strax efter 6. Snark... Hann med en del, dock inte allt som jag hade velat. Gav ändå upp lite efter fem - sladda förbi ÖoB, handla på mig smarriga ferrari, piratpengar och hallonbåtar plus dricka! Usch. Men tog mig ut på en kort joggingrunda när jag kom hem. Men först fick jag tvinga min käresta att gå till läkaren - hans ben har totalsvällt efter tatueringen i början av veckan! Han kom tillbaka med kåvepenin så det var inte helt obefogat... :P
Efter joggingrundan tog jag tillvara på energin och dammsög lägenheten, storstäda toaletten och plocka undan så den värsta ångesten över hemmet minskade :D Kändes skönt! Nu har jag äntligen landat i soffan och svullat i mig det mesta av godiset o sörplat i mig dricka.

Imorgon är det lördag! Då väntar sovmorgon o sen en tripp mot Kumla - tvätt av bil, byte av däck - långpromenad och sedan premiärgrillning! :D Självklart förväntar jag mig fint väder o massor av sol!
Men nu blir det nog att ge upp för ikväll, sömn är det aldrig fel o få för mkt av...

karlskrona

hua - tidig morgon, fick uppleva stockholm morgontrafik och häcka på Bromma innan jag fick åka med en Saab 2000 ner till söder. Lagom till lunch kom jag fram till flottiljen - käk o sen full rulle! Tankspridd som jag e missa jag avfarten till stan o höll på o blåsa mot Kalmar. hehe! Men kom påt efter en mil :P
När jag väl hittat p-plats i denna annars så fina stad insåg jag att småmynt inte är nått jag har alldeles för ofta. Kreditkort var o glömma... suck! Men lyckades lösa det o få checka in :)

Trotsade regnrusket och tog mig en promenad runt stan för att sen dimpa ner i loungen på hotellet - här bjuds det ju till o med på middag! O tyvärr, eller gott, fikabröd i massor - mumsiga bakelser och fina kakor... råka slinka ner en o en annan... suck! Imorrn får det inte bli några...

Ska försöka komma upp imorrn innan frulle o gå en runda om det inte regnar alldeles för mkt... har lite småkrångel med ryggen så det är bäst o röra på mig så mkt som möjligt! Lär ju inte bli mkt rörelse resten av dagen - men på eftermiddagen kan jag allt få till en runda till eller kanske ett besök på gymmet i närheten. Jag hoppas mest på  bra väder imorrn så kan jag ta mig en löprunda med mina nya dojjor :D Vill, vill! Idag fick dom komma ut lite men inte tillräckligt!
Visar sig! Är ju här två nätter så då  blir det ingen tripp hem förens på torsdag.

Känns som den här veckan kommer - som väntat - slira förbi på två röda! Men jag håller hoppet på att helgen ska innebära fint väder :) På fredag spelar dock Danko Jones på club700 och jag är så sugen att gå! Men antagligen blir det inte så... kan ju alltid önska ;)

Nehepp, nu ska jag allt kila upp på rummet och glo på tv resten av kvällen. Är trött som attans! Somna på flyget ner - 45 min och jag sov som en stock! Lyckades somna mot rutan och få solen i ansiktet hela vägen ner. Haha! Var lite rödblommig när jag klev av... solbränd på ett plan??? Galet...


Bye bye!

5 veckor

fem veckor kvar tills jag ska operera mig. Halsmandlarna alltså. Ska bli skönt o slippa dom, men jobbigt o ta bort dom. 2 veckor sjukskrivning ska man räkna med. Jag tar med mig jobbdatorn så får jag se hur länge det blir. Inge prat o endast flytande föda under dessa veckor. Nice... o ingen träning heller!
Så nu har jag fem veckor på mig att jobba som ett as och försöka få till träningen hyffsat. Har två veckor framför mig med resor och sedan kommer påskveckan som ett brev på posten. Galet vad tiden går fort!
Har nästan lyckats bli frisk och löpardojjorna står redo i farstun och väntar :) Ska försöka börja lugnt - med promenader och kortare jogging de här två veckorna som kommer och sedan börja gå på lite pass igen.
T kommer tillbaka från Kina näst,nästa vecka, så då blir det perfekt tajming att köra på igen :D

Usch nu är söndagen snart över och imorgon väntar ny arbetsdag innan jag tar flyget ner till blekinge o spenderar i princip resten av veckan där. Blir bara fredagen på hemmaplan - o så var den veckan gjord! haha...  :P Men nu ska jag gå o lägga mig och försöka få mina timmar innan jag går upp riktigt jäkla tidigt så jag kan komma hem i hyffsad tid på kvällen. Förväntar mig lite övertid - ska ha utvecklingssamtal under dagen o då försvinner ett par timmar....
Nya tag, nya krafter!!! :P

summering

oj! jäklar vad dagarna går fort! Kan vara för att jag jobbar för fullt o haft tankarna på annat :P

klassfesten var i alla fall grymt rolig! Men fick nog i mig några shots för mkt. haha! Tur att min älskling kom o hämta mig så jag kom hem efter ordning ;) Annars har denna vecka susat förbi! Måndag jobb som vanligt till sen eftermiddag, tisdag och onsdag tjänsteresa - stanna till hemma och gick en sväng med mamma i solskenet. Underbart! Så jäkla skönt att solen skiner ända fram till sena kvällen nu - längtar så till riktig vår!
I torsdags jobbade jag på som en galning - var på plats tio i 7 och lämnade jobbet 20 i 7. hehe... i där i mellan var jag så upp i varv att jag glömde käka lunch! Fick bli en snabbis vid halv 3... alldeles för sent men är det rörigt så är det :P
Idag var det i alla fall en skön dag. Drog klockan 2. Så skönt! Mötte upp min käresta och vi mötte upp en annan part uppe på stan för lite info. Spännande kan jag säga och jag, vill, vill, vill! haha - say no more innan det är klubbat o klart. hihi!

Efteråt drog jag en repa på stan - shoppa nya joggingskor på Löpex och handlade två underbara halsband inne på Krämaren. Är såld på halsband just nu, har massor! :D
Hade nog shoppat mer om inte Love ringt strax innan kl 6 o klagat över att han var hungrig. Take away på Mamma Mia pizzeria - en supergod Italian sallad till moi o en pizza till matvraket :)

Konstigt nog så har jag märkt av att jag väldigt sällan är hungrig numera - vilket är toppen! Men olikt mig... hoppas det är här för o stanna ;) Åt knappt av popcorna efter maten och med en lunch på kycklingfile o sallad så borde jag vara mer hungrig...?

Well, well!
Imorrn ska jag hem till Kumla - mormor fyller 70 på måndag! O imorrn bjuds det på middag o kalas för alla i släkten :) Kul o träffa alla! Innan ska jag försöka tvätta bilen o kanske få till en promenad - är inte helt frisk än... men snart så! Börjar rycka i benen, hehe!
Efter middagen drar jag direkt till tjejfest på söder - nyktert dock. Men ska bli kul oavsett! Var så länge sen jag träffa alla, dessutom kommer det bli skitkul! Vårpepp är temat och sommarhits, vårklänningar och sommardrinkar ska spegla kvällen :D

RSS 2.0