wanted

en film med likartade skjutscener som lock stock and... och slowmotioneffekter a'la matrix. Kanske inte låter så bra, men var inte så fasligt äcklig som jag trott, istället riktigt underhållande och bra! handlar om en kille med ett alldeles ordinary life. blir trampad på av allt och alla i sitt liv - ända tills han träffar Fox (Angelina Jolie). Allt förändras och hans liv blir aldrig sig likt. I vad han tror är sin fars anda följer han deras råd och vilja tills han möter Cross..

Gårdagskvällen fördrev jag först hemma, läste ut bok nr 2 av 5. Funkar som tidsfördriv men är inte alls lika bra som Läckbergs böcker! Drog en repa till Hallsberg och shoppa lite på Netto. Blev en hel del, chips bla. Snacka om ångest. Men jag åt inga av dem igår - istället mulade Love i sig en del. Jag känner att This Has To Stop! Sagt och gjort, drog på mig joggingkläderna imorse och jogga runt viaspåret - det flåset jag hade när jag var klar bevisar bara att detta är någonting jag borde göra lite oftare... kondisen har gått i väggen! Får se hur många rundor jag hinner med innan vi åker på tisdag... Nu funderar jag skarpt på att åka hem en sväng, love vägrar göra något annat än ligga hemma och glo eller spela... jag vill ju hinna med det väder som är nu jue... men han tycker bara jag är besatt av solen och nojjig som måste göra något hela tiden... visst kanske kan vara så men vad sjutton, vill inte sitta inne i lägenheten hela dagen bara för att!?! Skulle dessutom behöva åka in till m-berg och shoppa en ny piercing. Konstigt nog rulla den av när jag jogga - kvar satt bara staven... attans! Naveln ser askonstig ut, hehe!

digitalkamera

aldrig har jag ägt en. eller jo just det. jag fick en av mina föräldrar. krävde ett flertal batteribyten för att hänga med en hel kväll. idag ligger den uppe på mitt rum. kommer nog aldrig mer använda den. i alla fall inte nu när jag precis köpt mig en ny! :) kräsen är jag ju också. vill kunna ha den med mig överallt utan att vara rädd för att den ska pajja. alltså en vattentålig ska det va! Hitta en olympus. Tokmycket pengar får jag betala för den men jag vet att den kommer användas flitigt. med tanke på hur ofta jag är utomlands vore det konstigt att jag inte har en schysst kamera som man kan fånga alla ögonblick med! Sagt o gjort, sökte lite på internet imorse och nu har jag precis beställt den. Kommer förhoppningsvis innan helgen. kommer ha den bredvid min kudde första nätterna :D det stora testet kommer ske på resan och på min födelsedag, lovar att lägga ut bilderna från den så fort vi kommit hem igen!

viva la semester

visste inte att det var så skönt. Ingen ångest - bara ro. Fredagen var panikartad, känslan av att lämna jobbet och inte måste göra något var en obekant känsla. Love fick erfara min ångest under dagen, men på lördagenn hade jag snabbt infunnit mig i semesterkänslan. Lördagen fördrev vi med Madde i Åsbro. Badade och njöt, käka middag hemma och badade in i det sista hemma i poolen. Njöt helt enkelt!
Igår vaknade jag upp, tog mig en välbehövlig runda innan frukosten. Drog ett gäng till säbylund - inget fint vatten! Men det var skönt att bara ligga där, spela spel, läsa bok och slappa. Kan säga att Love bättrat på sin bränna rejält! Han kommer bli en pepparkaka när vi är i Grekland... fuskigt!

Idag nyttjade vi det molniga vädret som var i förmiddags och passade på att växla pengar. Kom hem lagom till det klarnat upp och drog till Åsbro för att fördriva några timmar, läsandes - i hel tystnad. Det är så konstigt egentligen. 6 år har vi känt varandra, av dessa år har vi spenderat 5½ ihop. Första tre åren helt oskiljaktiga, idag nästan likaså men något mer kontrollerat. Ö fällde en kommentar igår kväll under en kortspelsrunda - Hur kan ni fortfarade betee er som nyförälskade? Varför hatar ni inte varandra som alla andra som varit ihop länge? När vi sen gick tillsammans hand i hand på kvällen kände jag bara, ja vad gör vi för att fortfarande känna som vi gör? Jag vet i alla fall att jag fortfarande älskar honom och jag vet att han gör detsamma - trots gräl, som vi haft många av, har vi på senaste tiden funnit ett lugn. Visst vi grälar, och t jaffsar, men vi reder ut det oftast minst lika fort och vardagsmyset är så annorlunda. Det känns som det alltid varit vi... :D Om en vecka drar vi ialla fall, en vecka till paradiset. Firar min födelsedag och att vi haft kärlek till varandra i hela 6 år. För ja, oavsett om vi var ifrån varandra under 6 månder slutade vi aldrig ha känslor för varandra...  

paradiset --> http://www.fritidsresor.se/Resorts/travellink.aspx?hotel=6740&depDate=2008-08-05


guns'n roses

sitter mätt och belåten, glor på z-tv. Andra låten i rad nu, balader dessutom - kan man bli mer sentimental? .....mmm don't u cry too night....tidlös musik som jag alltid kommer digga.   :)
är kletig och luktar illa också, dusch nästa! Vi blev riktigt flåsiga och svettiga båda två - tog oss runt en redig runda på knappt 40 min. Vi måste utöka den snart om vi ska trampa på så här!

Ska nog belöna mig med en liten bit av pajjen som jag nyss tillagat. Funderar på att ta med resten imorrn till jobbet och bjuda lite, får se om den är god eller inte ;) Ska äta ute imorgon dessutom, kommer bli gott kan jag lova! Vi har spanat in menyn och valt den godaste dagen - får inte vara dum!

Nej, snart blir det sömn för att "klara" av sista dagen innan semestern! Men jag ska nog kolla lite på något program om Lindsay Lohan, kändisskvaller!

countdown

såååå.... onsdag, halva veckan förbi och jag känner semesterkänslan, jag känner frihet! :D Idag med solen i ögonen åkte jag hem lite tidigare (tack vare att jag kom till jobbet 6.20 *huffa*) Hämta ut mitt paket från H&M, provade allt med nöjd min innan jag drog på mig bikinin och slängde mig i poolen... Kan det vara skönare!? Slappa där ett tag och soltorkade mig på framsidan innan jag tog cykeln och drog iväg på vår numer nästan kontinuerliga rundtur. Jäkligt skönt, något slappare än att gå och man tar sig fram mkt fortare = me like! Imorgon ska vi vara såpass seriösa och ta med oss vatten och cykla längre ;)

Dryga fyra dagar kvara av kuren och helgen ska spenderas ute, madde ska bo hos oss lör - sönd. Ska gå bra, hon är cool som attans och att hon är helt kär i min Love gör att allt kommer gå smidigt. De framtida tre veckorna kommer vara grymt härliga och jag ska njuta varenda sekund, att jag imorgon andra dagen i rad häver mig upp 5.25 gör inget! På fredag ska jag sova till vanliga 5.45 och sluta härliga 14.00. Tänk om man kunde komma hem då och bara öppna upp en väl kyld xide - raspberry? Jojo, ska fan dricka en på måndag bara för att! Då ska jag dra med mig love på någon av Kumlas restauranger och sitta där, njuuuuta av värmen och en kall dryck :D Det ska märkas att det är semester!

Men nu funderar jag starkt på att slänga mig i sängen, läsa lite på min bok innan jag stänger för natten :)

PS! Min f***ing finne är värre än någonsin nu, varför måste man pilla!?!?!?

lagom dlag 6 på morgonen                                         

bitter och tråkig

jag är nog bitter. känner att allt är emot mig och att inget går som jag vill. anser att all kontakt som sker, sker i strävan efter att få något tillbaka. vart tog allt det kravlösa vägen? Där man bara är och inte är ute efter något...? men det är väl så det blir när man blir "vuxen"...

tråkig är jag också, alltid trött, käkar penicillin och går på hoppet att jag snart, snart!, är frisk och kan sätta igång med mina vanliga träningsrutiner och bearbeta det som skett på sista tiden... men det som är först i sikte är fredagen, då är det semester i tre veckor framöver som hägrar och jag lovar! Jag ska njuta av den, bort ska vi - det har jag bestämt. Kanske en dagstripp till huvudstaden, bröllop och fest kommer allting avslutas med. Ska passa på att fixa håret precis innan vi åker dit - lagom att man kommit hem från utlandet ;D Trött på det ultrablonda, som egentligen inte är super blondt, vill ner ett par toner mot det mer naturliga. Hoppas verkligen att frisörsalongen jag ska till kan hjälpa mig med detta :/

nej, nu ska jag slänga ihop en sallad tills imorrn och fortsätta hata mig själv för jag envist pillat på en írriterande finne i mitt ansikte och nu lyser som en röd knapp! Varför kan man aldrig låta bli!?!?

vis tandvärk och kläder

knappt jag klarar av att sitta här, smärtan är näst intill outhärdlig. Halva ansiktet känns förlamat och mitt ansiktsuttryck försöker jag hålla avslappnat. Allt för att undvika ytterligare smärta, om det nu går... den är inte skarp, som när man skär sig eller liknande, utan är med molande och dov långt inne i min käke. Sprider sig upp mot huvudet och ut mot örat, gör mitt huvud tungt och mitt sinne ännu tyngre. Finns väl roligare sätt att spendera helgen på!?

Har i alla fall stillat mitt shoppingberoende genom en beställning på hm. Kommer dyka upp i början av min semester - nice! Med tanke på vädret här hemma så kanske höstkläder kan vara skönt att ta på sig :) Blev ett par byxor, en skjorta, cardigan och lite till :) Ville inte köpa för mkt, vet att det kommer rabatt på ett helt köp så fort höstkatalogen dykt upp i brevlådan. Men en skjorta känner jag kan behövas i jobbet när man åker iväg på olika grejjer och byxorna var inte helt obefogade heller. Försöker bara finna en ursäkt till att jag köpt ännu mer kläder som ska trängas i min redan överfulla garderob ;)

Nej, ska lägga mig nu - fortsätta läsa tyskungen och senare kanske ta mig an att laga lite mat. Tror nästan Love får slita sig från jobbet och hjälpa mig....

FAN!!!

jäkla skit! Fick en akuttid, kom dit - hon konstaterade snabbt att den var inflamerad. Sakta började det gå upp för mig att jag skulle behöva ta bort tandhelvetet - hatar visdomständer! Vad är de till för egentligen?
Men idag blev det ingen tandbrytning, spolning - som inte heller var så jävla skönt - och kåvepenin blev det istället. Härligt, bunden till nykterhet i 10 f***ing days - skoj att man slutar nästa fredag och tänkt dra till grannstaden karlskoga över helgen... Tackar för den...
Men, ja samtidigt har jag mått piss och hela kroppen har strejkat tack vare inflammationen - så det kan väl vara värt det. Fast jag längtar INTE till septemeber då den ska bort *suck*

Sitter och glor nu innan jag ska åka in till Kumla. Surplar på en naturdiet - smootihe som jag köpte igår - grymt goda! :D

Kom hem senare idag tack vare att jag åkte till tandläkaren i fm, har dock hunnit med att städa toilettsen, plockat ur och i diskmaskinen, läst, duschat och nu sitter jag här. Kände för att dressa mig lite idag - är ju så tråkigt att alltid ha jeans på jobbet! Fick bli vit topp och svart kjol med hög midja + min nya favvo - flätad lugg. Var jäkligt less på luggens farande fram och tillbaka - en fläta fick bli lösningen och I like it! Sen att det visar sig vara världens innegrej just nu är ju bara toppen - fan vad bra jag är! ;)

livin' on my own

på ett sätt är det skönt. Inget tjat, tvn för mig själv och ja jag kan göra precis vad jag vill. Men samtidigt så tomt... jag är glad att jag har katterna - men samtidigt inte.... med sitt jamande, hoppande och osmidiga sätt att ta sig fram på håller de mig vaken hela nätterna!!! *suck* Men samtidigt älskar jag ju dom, hur mysigt är det inte att på morgonen titta in i ett par (eller två par) trofasta ögon som inte vill något annat än kela och mysa? Eller någon som kärleksfullt slänger sig handlöst på golvet framför ens fötter och stirrar upp för att få kela? :)

Men alla de sysslor som ingår i att bo i hus har veckan rullat på rätt fort - man kommer hem, dammsuger undervåningen (alltid kattsand), plockar i en tvättmaskin, hänger tvätt, viker tvätt, lagar lite käk och vipps är klockan typ sju och dagen är snart förbi. Gårdagen fördrev jag inne i stan med sis, tog en runda i affärerna innan vi satte oss för att se på film.
Var rätt nöjd över dagen, shoppade inte ett enda plagg - fanns förresten knappt något som intresserade mig. REA är inte intressant längre - ge mig höstens kläder! Lovar att jag kommer shoppa! Fast med mitt jobb känns det inte så nödvändigt, hinner ju knappt använda upp allt som finns i garderoben och på jobbet har jag ju alltid rocken över. Så... jag kan lika gärna spara slantarna till annat!

Som att t.ex dra ur min jäkla visdomstand!? Den gör så inåt h ont och värken sprider sig i hela huvudet dah! Var en sväng förbi apoteket idag - köpte ipren och munvatten som ska motverka en ev. inflammation i tandköttet. Hatar att må dåligt och detta tillsammans med allt annat som jag haft ont i de senaste veckorna känner jag mig rätt less... vill bli frisk!
Får se hur det är imorrn, annars får jag ringa akut till tandläkaren :(

Nehepp, ska väl slänga in katterna nu och lägga mig i sängen och läsa, är fast! Påbörjade Tyskungen igår, om den är lika trollbindande som hennes övriga böcker kan jag räkna med att vara okontaktbar i två dygn tills jag läst ut den ;)


booring

fy fan - natten var världelös. katterna levde rövare, rummet var iskallt, jag svettades ihjäl *pust* När jag väl somnade väcktes jag av antingen det ena eller det andra. Valde att faktiskt stanna hemma denna dag - mår inte bra! Men det är fan inte kul att vara hemma, tråkigt som attans och jag känner att abstinensen är ett faktum! Kanske inte hjälper att min nya passion är coca cola - inte direkt lugnande för kroppen...
Dagen har fördrivits med att läsa ut en bok och påbörjat en annan. Camilla Läckbergs böcker är något som jag starkt rekommenderar att läsa! Är just nu mitt inne i Stenhuggaren - ah jag blir som besatt! Ska nog faktiskt lägga mig tidigare bara för att kunna läsa lite extra :)
Imorgon blir det jobba av, ska spendera resten av kvällen ihop med sis. Hon har lämnat bort barnen och ville så gärna fördriva sin lediga tid ihop med moi, visst! En runda på stan och bio, aldrig fel! Sen är ju veckan snart förbi och lite mer än en vecka kvar innan semestern är här!!!

avsked

som sagt, klippt gräs, städat och tvättat. Skoj en söndag men vad gör man!? Slappade till förmiddan med sötungarna i sängen - de är såå knäppa! Käka mysig frukost med love innan vi tog oss en runda till m-berg och hans mor.
För att inte få shoppingabstinens blev det gräsklippning och matlagning hela dagen plus tvätt!
Ska snart ta mig in till Kumla för att säga hej då till garpen som drar till aussie - hoppas vi ses snart igen! :(
Sen blir det hem och slappa inför en tuff jobbvecka. CIAO!


att klippa gräs

istället för att se denna syssla som en börda, vilket man lätt gjort tack vare den straffstämpel som den lätt får, ska man se den som en chans till att få motionera! Och nu snackar vi inte om någon jäkla åkgräsklippare, utan handjagare - gärna utan driv så man får skjuta på ordnentligt. Om inte - testa att skippa drivet, kan lova att det blir jäkligt jobbigt!
Så nu är det bara att stega på, ett stort plus är att trädgården är stor, har många små ytor och buskar/träd. Då får armarna sig ett riktigt pass!
Så för att få dig en omgång bör du tänka på följande:
handjagare
terräng - gärna backigt!
Schyssta dojjor och lite kläder - för svettig kommer du bli!
Nu har du de perfekta förutsättningarna för att ge musklerna en omgång och få chansen att svettas i en eller två timmar :D Good luck!

taggad

ibland så får man bara känslan, man måste skärpa sig, måste gå ned i vikt. Panik... den har kommit nu. Har kännt den komma under veckan men nu när jag satt och slösurfade högg det i hjärtat. Fan...speciellt när man sitter och glor på kort. Alla andra är så fräscha, alla andra har inte mega armar och bullmage... varför ska jag ha det då?! Nä just det, för jag har ingen självdisciplin som gör att jag kan få ordning på min kropp. Hela tiden tänker jag sen, då, då jäklar ska jag träna. då ska jag springa, då ska jag äta mindre...blalblabla... Men jag vet iofs att jag ska träna  till hösten, jag vill börja dansa och jag hoppas att det blir så. Dessutom kommer jag flytta, kan ha stenkoll på vad som finns hemma och inte, kan kontrollera mina matlådor. Plus, jag kan inte springa över till min mormor och morfar varje söndag och mula godis. Eller äta upp godisresterna som brorsan har kvar från helgen. Det kommer bli lättare, men det är ingen garanti - absolut inte... Jag får se hur det blir, lyckas alltid, alltid, att bli sjuk på något sätt när jag väl är i gång... sååå typiskt.
Först frisk, fokus på jobb, sen träning och sen mat. Jag måste lixom äta - jag mår inte bra utan mat och att svälta mig är inget alternativ för mig....hur jobbigt det än är. Möjligtvis får jag göra bättre mat som jag kan äta mer av utan att kalc går upp. Blir kyckling, fisk och sallad nästa vecka när jag är ensam hemma - om jag lyckas med lite bättre käk nu och mindre mackor så kan det nog fan gå! ska ju dock ha redweek snart också....yeah! hate it....

ensam i två veckor

var till laxå idag. attans gubbar att ta hutlöst mycket för det som jag vill beställa. ordnade sig efter ett snack med företagets vd - nerrvigt värre men fan ändå inte. Vem bryr sig?! Men nu kommer nog en maskin till oss i höst för nästan 300 papp... niiiice.
Två veckor kvar nu till semester, två veckor som det kan hända jäklligt mycket på... i alla fall om man ska utgå från tidigare år där det krashat totalt när typ inga varit där. Lovar att det vecka 30 kommer  hända nått - helt ensam på PT!!! *gulp* Tror, nästan vet, att hösten kommer bestå av mycket jobb och många övertimmar. Schysst, behöver pengarna! Bara jag hinner med att flytta och träna någon gång ibland så är jag nog nöjd :D

blev en timme längre idag. Kom hem. Mår inte helt hundra... Läste cosmo och har nu rensat en massa papper på mitt rum. Behövdes! Sakta men säkert så håller jag på att rensa upp inför flytten... kommande veckor blir det klädernas tur = det kan ta tid!!!

Väntar på att Love ska bli klar med bilen... handla och sen lite mys ikväll. Imorgon åker familjen norrut och kvar bli jag med katter och hus. Skönt! Så imorrn åker vi hit och bor här hemma resten av helgen, ska passa på att motionera lite om min hals tillåter. Om den inte är bättre nästa vecka får jag fan ringa vårdcentralen. Vill INTE vara sjuk på semstern... Måste komma lite i form innan bröllopet den 16:e. Får hoppas jag hunnit bättra på brännan någonstans i grekland innan dess ;D

sår, relationer och blod

det är äckligt, det kletar ner kompressen och det stramar som attans när jag vaknar på morgonen och ska ställa ned mina fossingar. Att ha sår ovanför hälsenan är inget att rekommendera med tanke på det strama skinnet. Imorse ville jag bara skrika, faaaan! Hoppa runt på ett ben med grummliga ögon. Höll dessutom på att svimma imorse inne på toan - läskigt! Hatar sånt... som tur var gick det över och jag har mått hyffsat idag på jobbet. Men min fot däremot är inget att leka med...

Hade min premiär igår, gav 4,5 dl blod till sveriges behövande. Riktig god gärning! Trevliga är dom där också plus att man får dricka undertiden, macka och fika efteråt. Och en present :D valde en t-shirt som var as tuff. Fick dessutom en annan tröja pga att jag var första gångs givare och en tialott, vann 10 kr. Alltid något! Hann med en runda med T på stan med sallad och en liten koll på lägenheten, skoj att se! Vi smög oss in och kikade på hur den ser ut så här långt. Börjar få känsla för hur det kommer att se ut = nice! Läääängtar så tills vi flyttar....

Har hunnit med att träffa ganska många gamla kompisar nu på sista tiden - men ja jag vet inte. Träffar ju en tjej varje dag på jobbet som jag känt sen dagis och vi kommer ju bra överens :) Men i övrigt....? Kanske man bara är konstig och därför har svårt att få den där kontakten som man drömmer om. Typ sånna kompisrelationer som man ser på tv där tjejer gör allt för varann och hänger ihop i vått o torrt. Kanske man vill för mkt!? Eller kanske bara inkompetent på det sociala planet... ah jag vet inte. Jag är bara trött på att vara den som hör av sig, den som söker och den som vill träffas. Är så jäkla mycket lättare att umgås med personer som hör av sig till mig minst lika mycket som jag gör... vilket inte händer ofta. Tror de enda som gör det är en tjej jag känt genom jobbet sen 2005 och Henrik, min klippa, som hängt med mig sen gymnasiet. Ja jag ska väl vara glad att jag har några alls, men ibland vill man ha någon som man kan snacka allt och inget med utan att det känns tillgjort eller fel... vet inte om fler har samma problem eller om jag är den enda som inte har sånna kompisar!?

life is good

den här helgen har varit guld. Bakfyllelördag till trotts så känns det som jag hunnit med massor  :D

I fredags träffade jag Garpen, Henrik o Co. Inte alltför ofta det händer tyvärr - supertrevlig kväll ute i smedstorp som avslutades på sjösidan. Haha blev lite mycket att dricka, märkte knappt att Alexandra var där och när jag cyklat hem ramlade jag in i duschkabinen med ett brak. Fy sjutton vad jag skrattade åt mig själv! Till min förvåning hittade jag idag ett gäng bilder på min mobil från kvällen - får ursäkta kvaliteten men jag kanske inte var så stadig på handen ;)

Ser ut o vara lite lulliga kanske ;)Värden för kvällen posar :Dett par sånna blev det

Love var oxå ute på gallej - ingen aning om när han kom hem - jag sov som en stock då!!! Haha! Mådde lite halvdåligt på lördagmorgon - blev mobbad för det innan vi båda somnade om igen. Vakna upp igen halv två *oops* Mådde bättre och steg upp för lite frulle. Väkte Love och efter lite käk märktes det vem som var dålig och inte... hehe. Undertiden han mådde piss och spydde som en räv kuta jag runt i hela lägenheten. Diskade, dammtorka, städa toan, dammsög, plocka undan, bytte sängkläder och torkade golv. Var klar kl 18 och han mådde fortf, dåligt (!). Fick gå själv till Maxi för att handla och vi avslutade kvällen med lite käk samtidigt som vi glodde på Göta Kanal. Kan aldrig tröttna på den filmen! :) Hann dessutom med en kort promenad i sommarkvällen. Riktigt bra dag ändå faktiskt!

Vaknade upp imorse rätt tidigt - låg o drog mig tills Love vaknade innan vi käka frukost. Älskar när vi sitter där tillsammans och pratar om allt och inget... Känns så rätt. Hoppas innerligt att vi alltid kommer spendera frukostarna på detta sätt! Följde med Love hem till mig ( han skulle jobba). Jag passade på att städa akvariet innan middag, välbehövligt! Det roligaste av allt var efter middagen, mätt som attans hävde jag mig iväg på cykeln för att möta upp Viktoria på hennes häst. Hon ville att jag skulle prova på att rida hennes tvååring. Med hjärtat i halsgropen hoppade jag upp och ja fy fan, det sitter i än! Jag vill börja rida igen!!! Får bearbeta detta så får jag se hur det blir med den saken - kul i alla fall att få rida igen efter typ 1½ år av uppehåll :D

Cyklade hem igen, hela familjen smaskade på min rabarberpaj som jag slängt ihop på förmiddagen - jättegod! Hann lagom smälta den innan Therese kom för en promenad. Så skoj att träffas, var ju HUUUUR länge sedan som helst vi sågs. Men på tisdags ses vi igen :)

Som sagt, helgen har kanske gått förbi väldigt fort men jag tycker jag hunnit med en del och samtidigt så har jag hunnit med att träffa massor med kompisar som jag inte annars träffar. Vill att sådana här helger ska komma oftare :D Så trots att jag har tre veckor kvar på jobbet innan semestern känns det inte alls vemodigt att det är söndag kväll. Känns istället som jag är nöjd över min helg och att veckan som kommer lär gå förbi minst lika fort som alla andra. Sysselsättning alla eftermiddagar och kvällar förutom torsdag :D Sen är det ju fredag igen, hihi!

naturfreak?

vyn kan knappt beskrivas med ord och känslan när jag går där med raska steg med solen i ansiktet är enorm. Jag vill bara tycka om allt och alla just då. Jag älskar naturen, jag njuter när jag känner doften av sommar som bara landet kan ge och känner direkt att det är här jag vill bo när jag blir äldre. Jag inser nu att jag kommer aldrig bli en ren stadsmänniska och kommer aldrig förlåta migsjälv om jag inte bor lantligt tillsammans med mina barn.

så fint!

Avklarat fem kilometer både idag och igår, cyklat i tisdags och styrketränat i måndags. Är nöjd över min prestation så långt :) Keep up the good work! Allt är ju så mycket enklare dessutom när vädret är som det är - men jag måste erkänna att det är svårt att stanna på jobbet när solen skiner... Hann med systemet idag med - mumma! xide raspberry - sååå gott! Imorgon ska det drickas :D

sur som rabarb?

idag var en pärs. Fabriken höll på att koka över och svetten var närvarande hela tiden. Vissa gånger var det inte långt till att jag bara ville slänga mig på golvet och få ut mitt missnöje över att vara i denna fabrik en dag som denna. Fick nöja mig med solen som rasterna gav och att jag stämplade ut något tidigare än vanligt - åkte hem som en tok och slängde mig i poolen. Gött!
Fick rabarber av en kollega idag - de övriga grabbarna kommenterade detta med - Är inte du redan tillräckligt sur? Haha, jätte skoj ;) Blir i alla fall rabarberpaj imorrn eller till helgen. Mums!
Efter käk tog jag steget och bestämde mig för att gå välbehövliga fem kilometer. Borde försöka häva mig upp tidigare på morgonen så har jag rundan för dagen gjord - men vem orkar gå upp kl 5 för detta? Tror inte det kommer bli aktuellt...

Imorgon är det torsdag. Love kommer efter jobbet - han skulle promt bada. Förstår honom, ska jag med göra! Skulle behöva hinna med systemet men fan - jag orkar inte häva mig iväg efter jobbet. Vill bara hem då och få mitt efterlängtade dagsljus! Suck, för att få en lyckad fredag får jag väl offra mig... Funderar starkt på att köpa rosévin :D + några xide raspberry såklart. Blir tokigt törstig på en kall sådan när jag ser reklamen, de har lyckats med sitt syfte!

kompromiss

var till CGP idag - vi var tvugna att bestämma oss för vilken fondtapet vi skulle ha på köksväggen. Love hittar en som han gillar, jag tycker också om den, valde ut den när jag var där med sis men hon ansåg att den inte var så snygg. Kände att om Love också fann den snygg, utan att jag ens pekat ut den så får det nog allt bli den! Men beslutet orkade inte jag ta och Love fick  bestämma om det  verkligen skulle bli den. Skönt, två tapeter i lägenheten som han valt ut :D Längtar så efter att få flytta in och "bli vuxen". Just nu är man i något gränsland - men jag ska nyttja det och spara pengar! Nästa år blir det RoadTrip USA. Lär spara cash då! Räknat ut att om jag vill ha tillräckligt med money tills dess ska jag lägga undan 4000 varje månad :P Minst! Wish me luck - shoppingtokig som jag är. Gäller att tygla mig när jag flyttar och inte shoppa loss alldeles för mycket...

Förresten, träningsvärken i mina innerlår börjar komma till känna. Undrar hur de kommer kännas imorrn! :O!

RSS 2.0