freezeee!

galet kallt idag! -10 på Loves o min morgonrunda. klädde på mig som attans! Lyckades bli vrålsvett istället...hehe finjustering behövs! Mamma sa att det var -18 hemma hos dom, sjukt kallt!

Ok, o ni som undrar. jag har rast. därför kan jag skriva ett snabbt inlägg. ska snart iväg på möte i Stockholms-trakten. Blir helknasig lunch, men eftersom jag av någon anledning totalt tappat hungerkänslan så lär jag klara mig till jag kommer hem ikväll :)

Helgen var toppen - trots dåligt väglag! var sjukt mkt snö igår, usch för o vara på vägen då!

klättrade som apor hela bunten i lördags (träningsvärk idag!) och åt smarrig julmat till middag och härlig risgrynsgröt till frukost igår, tradition! Hann med att få ny glidvalla på mina längdskidor oxå - så nu kan jag ge mig ut i spåret, härligt! ska bara bli kvitt min slemhosta och onda hals som envist håller sig kvar... usch!

Idag ringde förresten mamma och fick veterinärtid för lilla Tjorven. Hon är riktigt ynklig jus nu och jag vill bara vara hemma och gosa med henne.... tror beskedet kan vara negativt. snyft! Jag kommer böla ögonen ur mig... men vi får se vad de säger imorrn. Kanske går med lite vätska som förra gången och hon blir bra igen... vem vet... håller tummarna!

nej, nu ska jag käka upp en halv grape, dricka min yoghurtshot och sörpla i mig teet :) ser ut att bli en solig dag idag! Härligt! (synd att jag inte är hemma och kan ta skidorna på en runda, vore fint!)

tjorven! :D


plock o mys

efter gårdagens brutala, men åh så sköna, massage somnade jag som en stock efter att vi avverkat filmen the destination. Love kärlekskomedier! :D Jobbade hemifrån idag och unnade mig en sovmorgon fram till halv 8. Var så jäkla skönt! Tror en hel del spänningar släppte av massagen och gjorde att jag äntligen kunde sova utan att gnissla tänder... gäller o se varningstecknen i tid!

Jobbade på bra hemma, träffade T på en lunchpromenad och känner mig faktiskt riktigt sunkig när jag sitter här osminkad, flottigt hår och i myskläder :P Men jag ska snart hoppa in i duschen o råda bot på det

När Love kom hem drog vi en snabbis till apoteket och väl hemma börja min käresta med maten medan jag gick o trallade på "we wish u a merry..." samtidigt som jag gick lös med julpyntet. Inte för mycket dock, bara lite grankvistar, kottar, torkade apelsinskivor och kanelstänger blandat med lite röda ljuslyktor en tomte och en ängel :D Älskar att plocka fram, hatar att plocka bort... bäst blev nog ändå min adventsljusstake som står på köksbordet. Jag lovar att ta kort snart! Supersnygg ljusstake från Ullared, 4 vita kronljus, siffror i plåt och dekoren är inte mossa utan alla de dekoreringsprylarna som jag nämnde ovan (tror dock inte att de är helt flammsäkra så lär väl undvika att elda för långt ner...) Men snyggt blev det! Bredvid står dessutom min vita dalahäst som jag fick av sis i present. SÅ bra!:D

Nu känns det som att julen är här och jag är redo! Tycker det är toppen att snön kommer redan, desto mer julkänsla hinner jag med innan vi åker i februari :D Är just nu 2 månader och ca en vecka kvar. Galet!
Spanade på vår ekonomi idag, det gjorde mig lugnare... Känns som vi utan problem kommer klara vårt mål, plus lite till. Därför gör det inget att jag använder de där tusenlapparna av lönen som jag fått från alla resor på att fixa mitt hår o få massage :) Måste ju överleva tiden som är kvar för sjutton!

Plocka ned mina skidor från vinden idag oxå! ja, ska det fortsätta snöa så är inte premiären långt borta - jippie! Längtar till första rundan :) Bara jag blir kvitt min förkylning - köpte på mig bisolvon, bafucin och alvedon idag. Pallar inte en dag till utan hjälpmedel mot denna pest... vill träna! kroppen skriker. Men får istället passa på att njuta av tiden i soffan och försöka varva ned... är väl nyttigt det oxå antar jag :)

Nepp, 10 min kvar till Bonde! Kanske, kanske hinner jag att duscha innan. Vore gött! :) kram!


min egen tid

förra veckan bestod till mesta del av att umgås med andra, inte så mycket egentid om man säger så... :P
Den här veckan är det ändring!
Igår hade jag quality-time med Love - bio, HP7, mys o bra film! :D Skön start på måndagen!
Idag gick jag iofs upp tidigt, men åkte hem så jag var hemma till 4 - har lagat lite mat o ska snart iväg på massage. Härligt! Hoppas det kan råda bot på mina spänningar (har börja gnissla tänder efter förra veckan...)
Imorgon har jag valt att jobba hemifrån - ska ta en lunchrunda med T och försöka att jobba av lite men samtidigt ta det lugnt o vara ifred. Skönt!

Bokade dessutom in en tid hos frissan nästa vecka - ska bli underbart att få ordning på håret. Ser för hemsk ut! Men det här bli sista toningen innan jag åker i februari. Så jag får klara mig nu :P

Känns som en skön vecka framför mig och ser fram emot helgen, helmysigt i Dalsland väntar - ger massor av julstämning!

Nej, nu ska jag iväg o få dunderskön massage :D Bye!

inspiration!

förväntningarna var höga när jag åkte iväg i måndags morse. var nästan nervös! men så fort jag steg ut ur bilen o in i grupprummet kom lugnet! Det jag fick uppleva, inse och känna den här veckan kan inte beskrivas med ord. Man måste ha varit där för att förstå! Men det jag kan säga - konkret - är att med mat som renytterfilé, kalvkött, lax och tillslut ankleverpaté(som btw smakar blä!) så har jag garanterat gått upp ett par kilon. Utan rörelse mellan 8 o 21 så är det svårt att göra sig av med både hotellfrulle, lunchbuffe och 2- lr 3-rätters middag! Är glad att jag och Lina drog ut varje morgon 06:00 och tog oss en 30-minuters runda innan frukost. Tänkte springa, o sprang första morgonen. Men med envis nästäppa fick jag ge upp den tanken på tisdagen. Sedan har ett halsont smygit sig på och just nu har jag skitont! Men jag hoppas det går över snart... can´t wait tills jag är på gymmet igen! Saknar...

På torsdagen hade vi avslutningsfest - jag med flera arrangerade en toppenkväll med 5-kamp och frågesport. Med ett litet avbrott för 3-rätters middag så fortsatte kvällen till 2 på natten. Kareoke och galna dansmoves får spegla kvällen. Jäklar vilket roligt gäng vi var - att umgås nästan dygnet runt i 5 dagar skapar en närhet som inte går att förstå! Alla borde gå det här programmet - jäklar vad bra det var för självförtroendet, viljan och vetskapen om sina starka o svaga sidor. Självinsikt is tha shit!

Skapligt frälst, plus trött efter knappt 4 timmars sömn och en halvdag av reflektion och avsked till mina kompisar så kom mamma o syrran för att hämta upp mig på gården!
De tog mig vidare på nästa resa - hehe!

Körde två timmar söderut och hamnade i Ullared. Där shoppade vi loss skapligt under resten av fredagen. Jag var astrött men hängde på riktigt ordentligt. Som i trans gick jag där med min vagn, bland tusentals andra och sökte efter fynd, julklappar och lite annat smått o gott. Det fanns både det ena och det andra!
Hitta massor av Lumene-produkter, lotions o dyl :D Shoppa med mig en supersnygg lampfot plus skärm (vrakpriser!), lykta, ljus, ljushållare mm. Ytterst lite kläder - en klänning plus tröja samt lite kläder till love. Men jag fick ihop julklapparna till kidsen och det är ju toppen!

I ett nyanlänt snöfall fick vi orientera oss till ett litet B&B för att sova ut o ladda om inför ytterligare några timmar i Ullareds-kaoset! Vaknade till ett vinterland och kom till butiken strax efter 9. Galet mycket folk! Syrran fick köa in!
Efter bara nån timme därinne hade vi alla fått nog och flydde till de andra butikerna innan vi tog bilen o begav oss hem. Skönt var väl det! Med ännu mer snö på g var det inge roligt väder som mötte oss i närke...

Nu har vi käkat lite mat o kollat på Shrek4 :D jag har packat upp, stuvat om och in de nya prylarna - känner mig nöjd med mina fynd! Tror att syrran - som köpte massor av lampor - känner sig ännu mer nöjd eftersom hon fick med sig massa prylar som ska fylla hennes hem :) Jag är ju mer för krämer...hehe
Nu ska jag äntligen inta min EGNA säng och sova ut, har en enorm sömnbrist som ligger och gror! Hoppas min hals läker ihop också....

Nu är det tillbaka till verkligheten ;)





att packa en resväska...

kan vara svårare än man tror! Har tänkt tanken hela helgen, imorse började jag plocka. Har lagt ned alla träningskläder som behövs - den lätta biten! sen var det att bestämma sig vad jag ska ha på mig alla dagar fram till lördag. Inte så lätt! Många om och men... tror nu att jag har det som behövs! Nu återstår allt i neccessären o sminkväskan... oxå ett dilemma att få till! Kruxet är att min väska redan nu är maxad och då har inte dom sista grejjerna åkt i ännu... hur ska detta gå??? dessutom har kläder o saker en tendens att växa och ta mer i plats efter en veckas ur o i plockande.... :P Kommer få åka hem med en påse extra för samma kläder!

Igår var jag hos sis och hjälpte henne att måla - det gick ju bra, tror jag :) Är en bit på vägen och jag tycker att det blir jättefint!
Hade tänkt att spendera dagen på marieberg, men kände efter riktigt noga och tycker nog att jag kan vänta med marieberg tills jag är riktigt värd att shoppa loss. Har ju mina presentkort där som lockar, men den som spar han har! o jag ser fram emot att sätta sprätt på dom där pengarna när jag gjort mig riktigt förtjänt av det :D

idag tog jag mig en timmes morgonpromenad innan frulle, jag o Love drog o handla på förmiddagen (var enkelt! är ju bara han som ska käka av maten den här veckan, hehe!) Slappade till när vi kom hem och avverkade två avsnitt Felix stör en ingenjör för att sedan gå o fördärva denna vecka med varsin panpizza på grillcorner. Var inte så gott, tryckte ändå i mig halva... nu är jag fortf ganska mätt men tänker fasiken byta om för att gå på skivstångspasset om mindre än en timme. Avbokade det imorse, men nu efter pizzan så skulle det kännas ganska skönt med att träna lite iaf :P Imorgon o veckan som kommer tror jag inte kommer innebära så mkt rörelse. Möjligtvis morgonrundorna och sedan timmarna inne på Ullared på fredag o lördag :D

Det här inlägget blir nog det sista för ett par dagar. Återkommer på söndag igen och berättar om hur min självinsikt har gått i veckan och om hur mkt jag shoppade i Ullared :P

Ciao!

lycka!

är glad över att det är fredag
är glad o nöjd över min o Ts prestation på KiBoxen idag - jäklar!
är glad över att min kära sambo lagade jättegod mat, köpte julmust till mig och såg till att fredagen blir supermysig!

Kan fortsätta i massor! Helgen ska bestå av plock inför nästa vecka - kurs o Ullared väntar! Ska skriva shoppinglista, spana genom det sista i min pärm o sen packa för en hel vecka. Vardagskläder, träningskläder plus någon typ av klänning för avslutningen. Miin resväska kommer explodera!

Imorgon ska jag till syrran o måla :) Tänkte börja dagen med ett lugnt yoga-pass för att avsluta veckans träning: som har gått skitbra! jäklar vad jag hållit i gång, måste ha chockat min stackars kropp! Måndag:skivstång, tisdag vila, Onsdag: Gymmet, Torsdag: Station/medel, Fredag: Ki-box och imorrn yoga. Bra jobbat jag!:) Men jag kan lova att det känns i musklerna oxå...

Nu ska jag kolla på Idol med min käresta, dricka julmust och kanske ta en skopa daimglass (eller två :P )

Bye!

fast

jag har fastnat i ett rus. jag mår så bra av att träna! Var på stationsgympa idag. 70 minuter av pust o flås, svett i massor och pumpande mjölksyra. Grymt roligt! Synd bara att T inte kunde vara med, då hade det varit ännu bättre :D
Unnade mig en stor skål med risgrynsgröt när jag kom hem, plus ett kokt ägg. Mums!

Imorgon är det äntligen fredag. Ska ta bilen hyffsat tidigt, jobba fram till 3 och sen åka hem för att byta om o dra iväg på ett kibox-pass på 75 min. Hu! Även det skitkul, men svettigt! Jag o Te kommer banka skiten ur varann, haha!

Ska bli underbart skönt att komma hem från gymmet imorrn, slänga mig i soffan och njuta! På lördag ska jag till sis o hjälpa henne att måla - är spännande att se hur det förändras, det kommer bli så fint!

Nu ska jag hoppa i säng så jag får den sömn som jag behöver, bye!


med livet som insats

att ta sig till o från jobbet. baksidan av myntet kan man säga. jäklar vilken pärs det var att pendla, både idag och igår.
Gårdagen till Linköping var minst sagt udda! Jag kom halvvägs, möttes av snö, spolarvätskan frös och utan fri sikt fick jag försiktigt ta mig fram i skogarna. Läskigt! Tur är att spolarvätskan började fungera igen och att jag iaf hade ren ruta på vägen tillbaka :) Var skapligt trött efter tre timmars spänd kropp o nervositet för att glida ner i diket!
Lika var det imorse, fy fan! Det var nästan ännu värre.... tog dryga timmen att ta mig till jobbet. Slet som ett djur för att hålla kurs på bilen och inte glida av. Undrar om de ens försökt salta vägen...?
Kom hem strax innan klockan 18. Långdag! Käka lite yoghurt, tog mig en funderare på om jag verkligen skulle gå o träna eller inte... tog mig i kragen o gick dit! 25 min svettig cross, mage o lite annat. Lagom! Men crossen tar slut på mig totalt, blir supersvett! bra iofs :) Imorgon kommer jag svettas ännu mer, då väntar stationsgympa med Te! Fy fan vad vi ska tok-köra! Härligt...

Idag när jag gick hem från gymmet så kände jag mig så glad och nöjd - galet! kände i hela kroppen hur jag saknat den här träningen, mår så jäkla bra och nu känner jag hur bra den är för mig. Mer sånt alltså!

Är dessutom mer peppad än någonsin att komma i form, varför vänta! Är bara så lätt att gå tillbaka till gamla vanor vilket är jobbigt, men inte omöjligt... Tillsammans med lite pepp från Te o egen vilja så ska det nog gå vägen fram till vi åker i februari. Då gäller det!


gamla minnen?

dona o grejja hela lördagen, var ju toppenväder dessutom! Tog mig en promenad och avslutade med ett kortare pass på gymmet, igen :) Var ju där i fredags kväll oxå - gäller o jobba hårt!
Hemma tvättade min käresta medan jag städa och plocka undan. Är inga fel att få lite ordning o reda hemma, då mår jag bättre!:)
Drog iväg till Kumla på fest och hade supertrevligt! Avslutade kvällen på hm... klubben. Men aja, det är sällskapet som gör det!

Vaknade skönt nog tidigt, o inte speciellt trött eller bakis :) Tog mig en långpromenad ned till nya vattenparken (jättefint!) och gick bort mot Kumlaby för att gå vidare bort mot viaskogen o våra gamla hemtrakter. Galet! När jag gick förbi kumlaby dök gamla minnen upp från högstadiet. Hehe! Rolig o spännande tid var det ju... :)
Hann med en tur på marieberg, dock straffade det sig att äta chili con carne på pacos. Ajaj min mage! Jäklar vad ont jag hade på kvällen.... :(

Ja just! Vi böt till vinterdäck igår oxå - jäkla tur verkar det som! Galet att snön redan är på väg... o varför ska jag ut o resa just den dagen??? Lär ta skaplig tid att ta mig till Linköping imorrn...suck!

Nu har jag precis käkat av Loves underbara fänkålsgryta (så jäkla gott!!!) och ska ta o duscha av mig efter det hårda skivstångspasset på F&S. fan vad jag har saknat träningen... nu vill jag komma igång igen! Tråkigt är väl att jag ska vara borta precis HELA nästa vecka...får hoppas Lina drar med mig ut på joggingrundor varje morgon kl 6 som hon lovat. Ibland är det skönt att ha någon som peppar en :) Ska bli riktigt jäkla kul nästa vecka! Längtar...

Ska försöka träna så mkt som möjligt den här veckan - tror på core imorrn, cirkelgym eller vila på onsdag och station/medel på torsdag. O så ett skivstångspass på söndag! Då borde jag vara preppad för en vecka av god mat, stillasittande och jobb från tidig morgon till natt... :P
Tror nog den här veckan kommer rulla på i samma takt som tidigare - fort! Gäller bara o försöka hinna njuta mellan varven :P Ska försöka få till ett besök på m-berg o ta mig tid att spana in lite i butikerna... det är avkoppling! hhehe



round and round

var ett tag sedan jag skrev... men det betyder inte att det har hänt mindre för det!
Igår var jag i Kumla - efter en lååång arbetsdag åkte jag direkt hem till mamma o pappa. Där väntade ljusparty! Massor av kvinnliga ljusfanatiker och en hel drös med barn :) Var trevligt o träffa alla!
Imorse åkte jag till tandläkaren för att laga ett hål - mitt första hål! Usch... frågan var, bedövning eller inte?
Vi testade utan typ halvvägs, tandläkaren frågade flera gånger - ska vi sätta i en spruta? Tillslut tyckte jag det lät som en bra idé! Jäklar vad min puls rusa... efter den gigantiska sprutan i käften så gick pulsen ned. De passa på att plasta en annan tand - skulle kosta mer. Men lucky me så glömde de att lägga på den summan och jag betalade endast för lagningen av en tand. Thanks!

Efteråt med en stickande kind o halvdomnande läpp åkte jag rätt till jobbet. Massor av jobb, hann med en promenad i solskenet på lunchen och väl hemma i mörkret gick jag direkt till gymmet. Så jäkla skönt att få träna!
Imorgon ska jag fasiken försöka hinna med ett besök till när jag väl kommit hem från Linköping - vi ska bara förbi systemet o shoppa lite inför lördagen :D

Nepp, nu ska jag hoppa in i duschen och skriva lite på mitt personliga brev inför nästa vecka. på måndag ska det in! Gosh....

Hare!


RSS 2.0