jul?

märks verkligen inte - varken utomhus eller i vår lägenhet. Jag vägrar julpynta just nu - ingen ork eller lust. Kom hem runt tre idag efter en tripp till dalsland. vi åkte kring elva igår - love vägrade vakna! Hann med både morgonpromenad, duscha, käka frulle och göra mig iordning innan han ville stiga upp. Gjorde en blixtvisit på Ikea i Karlstad också. Blev lådor till skrivbordet - ÄNTLIGEN! - och en superfin mökrbrun matta till hallen. Hoppas den stoppar den mesta av skiten som behagar följa med in under skorna.
Väl framme vaknades som vanligt fika, mat, och åter fika *hua!*

Väl hemma i idag styrde jag bilen till mina hemtrakter. Ville hinna med att krama om mormor och morfar innan de far ut på äventyr. Vill också åka utomlands - men jag får snällt hejda mig :D

har pga allt annat denna helg därför inte hunnit med att julstöka  - tror jag ska sattsa på nästa helg. Idag fick det istället bli dammsugning och byte till nya sängkläder - mysigt!

Sitter just nu och knåpar på lite ansökningar samtidigt som jag lyssnar på loves klapprande framme vid tvn. säger bara en sak - guitar hero world tour. He's crazy! kan vara lite nervwrecking med allt detta klapprande...

Imorgon ska vi påbörja vår träningsperiod på hela tio intensiva dagar. Hehe får se hur det går! Ska bli skönt, har ju också min dagliga promenad till och från jobbet att se fram emot.

Nej nu ska jag försöka få av mig mina fina naglar som jag haft denna helg - klistrade på dem i all hast på vägen till dalsland. Såå snyggt, men tyvärr inte så hållbara... och inte speciellt praktiska i mitt jobb...

Ciao!


äntligen fredag!

dagen fortsatte kaostemat och förmiddagen var rätt hektisk. Men allt slutade väl och det är huvudsaken - känns skönt att saker och ting faktiskt går att lösa :D
Eftermiddagen spenderades i ett något lugnare tempo, dysterheten dök nog in på de flesta när helgen närmar sig och man börjar fundera på beskedet som kom tidigare i veckan. Men jag ligger inte lågt. Jobbintervju nästa vecka och ska söka en tjänst i där jag gjorde mitt exjobb. Vet inte vad som är bäst - det ena är tidsbetämt men innebär en del resor som jag tror kan vara lärorikt. Det andra är ett företag som utveklas jätte mycket och ligger bara fem minuter från där jag bor.
Vet inte vad jag ska sträva efter - om jag inte får vara kvar där jag är nu vill jag nog ta vara på detta och försöka cirkulera runt på lite olika arbetsplatser och tjänster innan jag stannar upp. Tror det är bra för både min utveckling, kunskap och inte minst lönen! Får se hur det blir...

Fredag som sagt, diskuterade med love om våra matvanor. Något måste ske - men fan, som det är nu - vem orkar? Vi ska försöka ta nya tag på måndag, göra oss av med allt godis som återstår och införa middagar istället för att mula mackor och yoghurt varje kväll. Och inget godis i lägenheten såklart... Förhoppningsvis är jag fri från snuvan och den lilla förkylning jag känt av innan måndag. Då ska vi nyttja våra 10 dagarskort på njoy och träna :) När det är klart återstår endast 1½ vecka av 2008 och 2009 ska jag köpa ett träningskort på friskis och sätta igång ordentligt! Äntligen!

Nej, nu ska vi ta oss i kragen och handla något för kvällen. Imorgon blir det Ikea - Karlstad innan vi fortsätter mot dalsland. Tjing!


randig?

var hos frissan idag. Vet inte om jag gillar det eller inte...svårt! Klart det blev fint, men jag ville inte ha alltför tydliga slingor och ja...det är det nu. Eller ja, i alla fall i vissa ljus. Fy fan jag är såå velig när det gäller mitt hår - kan aldrig känna mig bestämd över det jag har. Nåväl, jag ska känna efter.

Fredag imorgon, skönt som fan efter det besked som vi nåddes av i veckan. Varsel. 25 tjm ska bort = bye bye me. Surt men ja förhandlingarna är inte över ännu dock vill jag inte hoppas för mycket. Men jag kommer garanterat bli ledsen om jag får sluta...

Veckan har hållt samma negativa tema rakt igenom. Stressad. Blåsigt och jobbigt väder precis varje dag jag gått till och från jobbet :(. Vaknade med ont i halsen imorse. Känt mig hängig hela dagen. Och nu inte riktigt nöjd med håret. Kanske bara mitt halvtaskiga självförtroende som sätter p.

Men det som är bra är väl att jag gått fler än 10 000 steg alla dagar sedan i fredags förutom idag då  jag åkte bil för första gången denna månad. Imorgon ska jag dock ta benen och traska.

I helgen blir det dalsland och förhoppningsvis lite vila om jag har tur. Ciao.

BURR!

sitter och småfryser. Har precis kommit hem från kiron och en inte alltför härlig promenad. Lyckat att just denna dag bestämma sig för att gå till jobbet. Väl ute på drottninggatan bet vinden tag i mig och höll på att slita mig i bitar innan mina 30 minuter var över och jag kunde stämpla in - tur att det inte snöade, tänkte jag :) Visst, klockan slog fyra och jag kunde se fram emot 30 minutrs promenad till kiron. Mysigt,det snöade! :/ Frös första halvan och höll på att svettas ihjäl andra. Som vanligt! Man lyckas alltid med att klä sig för mycket.
Lagom frusen och omtöcknad gick jag hem och nu sitter jag här. Smått sur över att jag inte hann med att handla dubbdäck till min cykel och att jag antagligen får gå till jobbet imorgon med. Tänker fan inte ta bilen, men det är inte så lockande att gå hemifrån 6.15 för att vara på jobbet lagom innan sju... men man vänjer sig väl!

Nej, ska nog göra mig en macka med lite keso, avokado och kalkon innan jag tar tag i maten. Kanske blir lite middag också vem vet. Ciao!

två dagar senare och x kronor fattigare men ägare av över 150 nya saker :P

trodde knappt vi skulle ta oss till kumla - halt som attans! Mamma höll krampaktigt i dörren hela vägen - hehe! skoj att sladda liiiteee
Iväg drog vi, fyra kvinnor (ja jag får räkna mig som kvinna) i en buss. Tur var väl det för när vi åkte hem var den FULL! Knappt jag och mamma fick plats med det vi hade i loves v40. Då är det mkt...
Som sagt, väl framme var det bara att grabba en kundvagn och ge sig in i skiten. Dock inte alls så crowded som jag mindes det och under kvällstimmarna kunde man faktiskt traska runt rätt ostört - me like! Många saker blev det i vagnen men det bästa av allt var nog mitt fynd på elektronik - björn axéns volumaster! Har sucktat efter den lääänge men priset har sagt stopp. Nu fanns den där - 200 spänn billigare, kunde inte stå emot! Dock var det inte den enda saken som jag VERKLIGEN ville ha... fann en väska från Friis &Co i väskaffären utanför. Så snygg, men ack så dyr och efter att ha spenderat alldeles för många tusenlappar kände jag att 600 spänn ytterligare skulle svida för mkt...Men jag vet vad jag ska köpa till mig själv inom närmsta framtiden - har alltid handväska, varför ska jag då inte ha en som jag verkligen vill ha? (pepptalk till mig själv ;) )

Kom hem under gårdagskvällen - visa upp alla kläder för love och prylar som vi nu är ägare av. Roligt nog tyckte han faktiskt om de tröjor som jag köpt med till honom - thank god! Han är rätt kräsen ;)
Så iklädd i en av de nya tröjorna har han precis lämnat mig i min ensamhet för att åka på 24-timmars kryssning. SKa väl dock inte vara ensam så länge, snart kommer mamma och pappa på lite fika, senare kommer Henrik och då blir det lite kina-käk från antingen saigon eller bamboo tror jag :D
Ska bli kul att ses, var länge sedan!

Måste förresten ge Örebro lite beröm, en av nackdelarna som jag fann med att flytta in till stan var pga naturen. Jag älskar att kunna gå i fina områden utan att det är bilar och människor överallt. Trodde därför att det skulle vara slut på härliga långpromenader ute i naturen nu efter flytten. Men såå fel jag hade! Imorse bestämde jag mig för att ta vara på dagsljuset och gå längs med svartån och tillslut till oset. Är jätte vacker där! Med solen i ansiktet och snö överallt plus svartån och hjälmaren kan man nog inte finna finare vyer - inte ens hemma hos mamma och pappa! Har därför funnit två favoriter nu som jag ska nöta på, var och en på varsin sida av svartån. Perfekt! Imorgon blir det rynningeviken, hoppas vädret är minst lika fint!

rulla ned till...

6.20 ska vi vara i Kumla. Då drar vi! Hopaps jag kommer hem med massor av bra saker till lägenheten och klarat av några av de julklappar som ska inhandlas innan den 24 :)
Nu sitter jag och försöker komma in på banken och  checka my money - men icke... suck!  får chansa och hoppas att det pallar trycket i två dagar framöver.

Var till kiron idag också - är ju stammis där i ytterligare tre veckor. Sen ska det vara dags för träning! äntligen! Vill komma igång med styrketräningen och förhoppningsvis lite pass också :)
Fick dessutom en rolig överraskning när jag en kvart innan bokad tid häver mig på cykeln från jobbet - PUNKA! Faaaaaan - i snöslask, halka och snöblandat svär jag mig fram och en tur som var tänkt att ta dryga tio blev närmare 30! Liiite frustrerande... något att ta tag i under helgen. Vill ju ha en fungerande cykel till jobbet!

Igår var jag förresten iväg och boka tid för klipp och färg - great! Ska bli skönt att få ordning på barret. Skulle ha sett mitt fluff imorse efter gårdagens hårinpackning - något att rekomendera, riktigt massera in shampot i hårbotten innan du sköljer ut och kramar in riktligt med hårinpackning ( jag tog en med lite menthol närmast hårbotten och en för färgat hår i topparna) Jäklar var det kändes fräscht imorse!

Nej nu är det dags att få sömnen som krävs för att palla med två dagars intensiv shopping! Tjing!

monday

illamående, yr och allmänt trött. Bara synen av gröten som jag skulle få i mig skapade kräkkänslor. Gravid var det som mamma sa. Bullshit säger jag. I know! Någon infektion i kroppen är det - och det kommer att gå över snart. Har spenderat dagen liggandes i sängen, avverkat en tidning, drömt mig bort i Sex and the city och snart tänkte jag placera mig på balkongen för lite frisk luft.
Mådde likadant igår men då ansåg jag att det fanns en rimlig förklaring - utekväll tillsammans med Trupti och Co med avslut på Frimis. Man är ju inte van med stadslivet - klart man känner sig sliten. Men jag vet inte om kallsvettningar och svimmkänslor under morgontimmarna hör till vanligheten när man är bakfull? Fan, var ju inte så länge sedan jag drack sprit... senast var Halloween och då mådde jag visserligen illa men jag kunde i alla fall ta mig fram och kämpa mig genom den sista städningen av lägenheten under den dagen. Igår lyfte jag knappt ett finger! Låg i sängen till tio masade mig fram till soffan och kurade in mig i täcket. Tillsammans avverkade vi två filmer innan vi beslutade för att åka till Maxi och veckohandla. Väl hemma igen - masade vi oss till Hellas. Varsin kycklinggrillspett och väl hemma var det bara soffan som hägrade! :) Tur att love hade överseende och skötte allt som hade med mat att göra , plus omhändertagande av mig förstås ;)

Så helgen har egentligen varit sådär underbart slapp som en helg ska vara - har nog inte tagit allt med ro som jag gjort de senaste dagarna på jätte länge! Känns underbart, men samtidigt sååå konstigt... tar väl ett tag att vänja sig vid att inte alltid plocka, städa, packa ja vad det nu må vara....

Förhoppningsvis kommer jag må bättre snart och helt obekymrat ta mig till jobbet imorgonbitti  - har absolut inte tid att vara hemma. Speciellt inte när jag ska vara ledig torsdag och fredag :D Vill inte missa den resan - dock väntar en helg ensam i lägenheten . Love ska ut och åka båt - kvar blir jag. Tänkte passa på att umgås med mina försummade vänner och faktiskt - hur tråkigt det än låter, storstäda lägenheten. Kommer kännas så mycket bättre när allt är grundligt städat. Har inte stortstädat en enda gång sedan vi flyttat in....wish me luck! Ska bara hinna med 78 kvm ;) Får se hur det går!


finally!

känns overkligt att sitta här. så jag har längtat och nu har vi helt plötsligt bott här i en vecka :D allt går framåt men vi är långt ifrån klara. Lådorna är borta och det mesta är uppackat - nu återstår bara inredningen av rummen. Är så svårt - ska försöka ha tålamod och avvakta med det mesta. Men ibland kan man bli tokig på allt som står på golvet att man inte kan låta bli - kommer nog snart stå en möbel inne i badrummet och minst två lådor under skrivbordet - för nu är det kaos!

Har precis avnjutit plättar och blåbärsröra - smarrigt men kanske inte sååå gott som jag hoppats på. Nåväl, är mätt o belåten för ikväll i alla fall. Ska snart ställa mig och mäta väggar och fönster - för imorgon blir det införskaffande av gardiner och gardinstänger tillsammans med mamma. Borde egentligen köpa en dammsugare också - den vi har suger (inte) plus att den repar parketten. Men en dammsugare är inte billigt...jag hoppas på att kanske få en av mina päron... :) Nej, nu ska jag mäta lite innan jag slänger mig i soffan tillsammans med love

Tjing!!!

RSS 2.0