Vårfeelings!

Åh, vad underbart att det är fredag i morgon! Veckan har på något sätt känts lång...men jobbar bara ett par timmar i morgon och efter ett läkarbesök på förmiddagen tänkte jag ta ledigt. :D en shoppingrunda på stan och kanske en lunch för att sen få massage kl 15 :) perfekt avslut på veckan!
Men nu ska jag ta o duscha, 16000 steg idag  :) 14000 steg igår. Riktigt bra jobbat! Är beroende av min stegräknare! Bästa nånsin, speciellt nu när jag börjat få ont i ena skinkan, jäklar vad ont det kan göra! Får se om hon kan massera bort det imorrn...hoppas bara jag kan gå så jag står pall lite afterwork med Henrik, Therese o Co. :) vill jag ju inte missa!

Ljushuvud?

Inte så farligt kanske, men ljusare är det och jag gillart :) hon toppade ytterst lite på håret och påpekade att det VÄXER! Jepp, håret o naglarna växer så det knakar. Skulle vara fint om min hy ville  sluta vara glåmig o torr också, men aja jag kan inte få allt :P
Är dessutom i full färd med att gilla mig själv som 70 kg+are, det känns jobbigt men samtidigt vet jag ju varför och jag skulle ju må sämre om jag inte gick upp... Men jag försöker få till mina 10 000 steg om dagen :) plus att inte äta för mkt skräp. Hehe!
Konstigt nog är det svårare att få till alla steg på helgerna än på vardagarna. Är väl för man gör så mkt annat då, igår tvättade jag bilen medan Love hjälpte pappa att mura. Efter god kalops gick vi iväg på kalas - massa gott :) men väl hemma blev det melon, apelsin, kiwi plus 2 mackor för min del. Medan min käresta föll för frestelsen och köpte hem en pizza till sig själv. ;P jag var inte ens sugen på en bit!

Efter dagens frisörbesök fick det bli rävgången i blåsten, men det var skönt! Jag hade massor av tankar- husköp, bygge osv. Åh jag vill flytta NU! Attans vad lätt tankarna drar iväg när jag väl börjar...:) nej, nu ska jag sträcka ut ryggen i soffan och vila lite. Fötterna i högläge :)

22 veckor

Det firas med ytterligare en heldag i Götet och en tågtripp hemåt på det :) Unnade mig en bägare med kulglass i solskenet undertiden jag väntade på att tåget skulle rulla från Centralstationen. Härligt värre! Solen värmde, ett tradjazz-band spelade glatt på torget och glassen smakade alldeles underbart gott :D Jordgubb/rabarber och tripple-chocolate satt som ett smäck. Även om jag var supermätt efter lunchen kunde jag inte motstå... hehe!

Har som sagt haft två dagar i Götet. Två grymma arbetsdagar kombinerat med lite mentor-tid. Vi åkte till Delsjön efter jobbet och tog oss runt en 8 km lång slinga runt sjöarna. Så jäkla skönt att röra på sig men jag blev allt lite svettig o flåsig. Konditionen är inte riktigt på topp om man säger så, likaså börjar magen göra sig så smått påmind. Kan säga att pastan efteråt var som grädden på moset och jag somnade lätt på hotellet efteråt. Hade dessutom en grym utsikt över Göteborg - med panoramafönster från 12:e våningen så blir vyn härlig! Brydde mig inte ens om att dra för gardinerna, gillar att ja en utsikt att "somna" till :)

Men nu är jag äntligen på väg hem, hemlängtan har fått en helt ny innebörd... :) Saknar min säng, min käresta och mina promenadstråk. Dock gillar jag Götet så himla mycket och skulle nog allt kunna tänka mig att leva där, men nu vetesjutton om flytta till en annan stad är så himla intressant ;)

Nu vill jag bara njuta av våren som är på intåg, hinna andas och bara vara skulle vara underbart. Ska försöka klämma in lite tillfällen mellan alla resor, men det är fasiken svårt! Jag måste hinna "jobba" också... haha!
Jag ska se om jag kan få till en ok dag imorgon - om det är riktigt kanonväder kanske jag kan jobba till eftermiddagen och sen åka hemåt för att njuta lite av solen. :) Man får ta till vara på de få tillfällen som ges, så är det bara!

Nej, nu ska jag luta tillbaka huvudet och försöka vila lite av resan... håller alla tummar för att tåget anländer på centralen i tid! *hoppas, hoppas!*


Vårskrik

Snart är det dags för ronjas vårskrik alltså! Solen matar mig med energi och fåglarnas kvitter ger mig lyckorus :) jag har promenerat mig genom hela den här veckan, om jag inte jobbade skulle jag vara ute hela dagarna och bara GÅ! Har fått till över 10000 steg varje dag den här veckan, lunchpromenader och långa rundor på eftermiddagarna hjälper till. Får knappt inga steg på jobbet annars :P Igår fick jag tom ihop 15100 steg! stolt! Måste ta vara på den här orken, jag vet aldrig när det kan vända :) Beach 2012 är ju bara att glömma med tanke på vad som händer i juli, mys! Kan knappt fatta att det är sant men efter den här veckan blir det mer och mer verkligt :) Men de märks en tydlig skillnad i orken iaf, även om jag gärna däckar ihop innan 22 varje kväll, förra helgens prestation att vara vaken sent o se Mustasch var en prestation!
Nej nu ska jag göra mig i ordning för att möta upp banken, hus eller lägenhet ska införskaffas detta år. Så är det bara! :D men först ska vi se hur kreditvärdiga vi e :P Ha en underbar helg!

RSS 2.0