Ta vara på energin

Åh, när solen gjorde dagen sällskap idag kände jag hur gärna jag hade varit hemma, gärna ute i ett hörn o njutit av solen...men man kan inte alltid få det man vill. Fick nöja mig med en lunchrunda och sen en långpromenad runt rynninge när jag kom hem. Hann lagom runt innan solen gav upp :)
Väl hemma tog jag vara på energin - plockade undan, dammsög, skura toaletten och golven. Plus att jag lagade mat :) smarrig biffstroganoff, jäklar vad jag varit grym med min matlagning denna vecka. Allt ifrån fiskgratäng, korvgryta o nu biffstroganoff :) smarrigt o uppskattat!
Imorgon är det äntligen fredag, lön dessutom! Jobbar hemifrån, ska på massage och tänkte passa på att sluta lite tidigare. Hoppas på att hinna med en promenad i solen :) har promenerat alla dagar utom i onsdags och har fått till över 10 000 steg de dagarna. Bra! Ser fram emot en skön helg, massa promenader, sol, bullbak tillsammans med mamma o sen såklart konsert på lördag! Toppenhelg :D

Mitt i veckan

Veckan går undan, trots hela veckan på hemmaplan :) igår jobbade jag hemifrån eftersom bilhelvetet skulle på service, :P men även om notan var mindre rolig så var det skönt att gå hem från Bettorp på morgonen och likaså gå dit vid lunch, när solen sken som allra bäst! Vårkänslorna bubblade lite lätt när jag kände solen värma på, mer sånt! Dock blev det kortvarigt, mötte upp Hanna o lilltjejen för fika på Java och när vi gick därifrån började det snöa... Suck... Aja jag fick njuta en kort stund iaf! Idag var jag hos sjukgymnasten och fick lära mig på nytt att sitta, stå, resa o sätta mig på rätt sätt så min stackars rygg inte ska göra ont lika mkt längre. Det är gale vad man är lat i kroppen eftersom man alltid gör den enkla vägen o därmed sliter mer på kroppen... Men nu ska jag öva o köra stenhårt på detta tills de blir naturligt! Vill inte ha problem med ryggen...
Efter besöket tog jag mig till Arboga men efter lunchen fick jag grym feberfrossa och bestämde mig för att åka hem o vila. Slockna i soffan och nu har jag äntligen pallrat mig upp och lagat lite mat, Love är o tränar och eftersom han sköter disken numera så fixar jag maten :) Nu ska jag nog käka lite mat, brukar sällan äta av maten på kvällen... Vet inte varför... :P blir mest matlåda till dagen efter bara. Sen får jag se hur jag mår i morgon, blir nog jobbet då. Vill inte vara hemma om jag inte är supersjuk. Är så svårt när man mår halvtaskig, men mår dock sämst på morgonen så imorgon kanske beslutet inte är så svårt....

Vind i seglen

Mmmm, äntligen hemma! 5 dagar av hotellnätter, middagar, umgänge och nya intryck...är supertrött! Men veckan har varit toppen trots alla resor... Möttes av en nystädad lägenhet och mat fö kvällen :)
Bästa är att love fått tag på ett jobb, börjar på måndag:) så glad för hans skull! Han ringde runt en hel del o nu fick han napp!
Imorgon ska jag unna mig en härlig promenad o en runda uppe på stan. Clinique-serien jag köpte är guld för mitt ansikte! Måste ha rengöringen :) mina utslag jag fått försvinner o ansiktet blir inte alls lika torrt, riktigt underbart!
Nu ska jag fortsätta mysa i soffan innan jag ger upp för ikväll...

RSS 2.0