YMCA

rockar till lite gammal hederlig YMCA samtidigt som jag kokar upp färskpotatisen. Grillat vankas ikväll!
Den här helgen kommer vara så skön - började suveränt med en lyckad redovisning på Saab.
Idag har jag spenderat dagen liggandes i solen :D Utan att bli bränd oxå - nöjd! Ingen cancer här inte ;) Jag och love drog iväg till m-berg senare på eftermiddagen - inte lika mycket folk då! Lite lustigt där faktisk. Var inne på Jackk&Jones, love prova lite kläder och jag for runt som bekänt. Plötsligt säger butikstjejen - Gud vad det luktar gott! Är det du som luktar? - Öhm hm (visste att jag inte hade haft på mig parfym) nja jag vet inte...
Fick gå fram till henne, hehe, så hon fick sniffa lite - jO det är du! Vad har du på dig???
Vi kom fram till att det måste vara en hårprodukt som jag hade haft i håret. Alltid skoj när folk säger att man luktar gott! :D

Leendes går vi från butiken in på carlings - provar ett jättefint linne med änglar på. Loved it! Men det satt inte helt ok - rätt stort! Expediten kommer fram till mig och frågar hur det går, jag förklarar läget och kommer ut ur omklädningsrummet med mina egna kläder på. Hon utbrister halft hysteriskt - Men GUD! Vilket fint linne! Ah shit vad snyggt! Hon frågar ut mig om vart jag köpt det, vad det kostat, får mig att snurra runt som en skyltdocka. Hon ville bara ha ett sånt! Så jag gick leendes ut från den butiken också - två grr samma dag som några ger mig kommentarer :D Tjejer visserligen men ändå...hihi!

Nej nu ska det käkas lite grillat, blir lite godis ikväll också! :D Tjing!image26Här har jag legat hela dagen! Fatta att jag inte velat gå någon annanstans än direkt ner i poolen :D
Det linne som jag nämnde, är vit/blå-randigt. Sååå sött!


svett

i takt med att sommaren gör sig påmind och man börjar njuta som allra mest - kommer också det jobbiga fram med sol och värme. Svett. Klibbigt kommer det ut och lägger sig som en mysig hinna på mitt skinn. Usch! Pannan är glansig och ofräsch vore ett snällt ord i att beskriva mig! Men vem älskar inte solen...
Svullen. Ju varmare jag blir desto mer börjar mina redan knubbiga fingrar likna små prinskorvar. Magen sväller upp och man vill bara krypa in i ett skal och gömma sig - hur ska man visa sig i bikini när man känner sig som en flottig kula med knubbiga fingrar stickandes ut från sidorna?

Men nu kan jag i alla fall känna mig nöjd över mitt hår - efter många om och med så börjar det faktiskt likna nått! Inte helt ok men fan så mycket bättre än förut! :D Så nu sitter jag, blondare än på länge, mumsandes min smarriga smulpaj som jag gjorde imorse. Borde väl sätta igång med att vrålrepetera inför redovisningen imorrn - men lusten är inte så närvarande just nu... men snart så!

kortslutning

det enda som finns i mitt huvud just nu är ord som om och om igen formuleras i alla möjliga olika former och meningar. Ord som processorientering, förbättringsarbete, delaktighet... listan kan göras lång! Så fort jag ska lägga mig så dyker de upp, så fort jag inte pratar - dyker de upp. Överallt finns de och de skapar kaos i mitt huvud och i mitt sinne. Tror jag drömmer om det också för trotts hel nattsömn så känner jag mig fortfarande trött... Men ljuset i tunneln närmar sig med stormsteg och på fredag kväll så vet jag en som kommer att sova gott. Då är det för en stund över och fokus kan läggas på det allra sista som kommer nästa vecka.
Om exakt en vecka tar jag examen!
Examen som heter teknologie kandidat (högskoleingenjör) inom automation. :D

golfpro?

Helgen har smygit sig förbi med ett härligt väder. Fredagen fördrevs genom tacos och film, berg flyttar in (så grymt bra!). Sov oroligt återigen och vaknade upp hyffsat tidigt på lördagen. Passade på att sola på balkongen medan Love spelade spel - tog en sväng förbi Daniel och Alexandra - innan vi åkte hem till mig för grillat :D Mums! Love passade på att ta en runda med motorcykeln tillsammans med Daniel efter maten - så då tog jag tillfället i akt med att göra veckans sista och tredje joggingrunda. Går bra nu, joggar på fint utan större problem så nu har jag börjat med att avsluta rundan med några minuters hopprep. 
Lite försenade, efter en snabbis på Maxi (chips måste man ju ha till Eurovision!) kom vi till Daniel och Alexandra igen. Tittade spända på Eurovision ihop om att det i alla fall skulle gå ganska bra för Sverige - jo visst - har aldrig varit ett större fan av melodifestivalen, kan ju säga att jag inte är det mer idag. Tror att jag ska bojkotta allt det nästa år. Får se hur det går med det... :)

Sena i säng som vi var så sov vi ganska länge imorse. Men jag hävde mig upp vid tio och käka frukost. Love gick inte upp förren jag gick utanför dörren för att träffa Alexandra. Blev en härlig och svettig runda innan vi kom till Maxi. Passade på att handla blommor och en hudlotion till mamma (hon ville ha en  ;) )
Sen var det bara att traska hem. Solade lite, käka mat och åkte hem. Klarade av mina måsten angående skolan och valde att följa med mamma och brorsan för att spela lite golf.
Hon envisas ju med att jag ska ta grönt kort så att vi kan spela ihop - men efter idag vetesjutton. Då kan hon nog lika gärna ta med brorsan - han slår bättre än både mamma och mig. Irriterande! Så efter att ha svalt stoltheten och insett fakta att en elvaåring är bättre än mig så började det faktiskt gå ganska bra  - blev rätt sur när det gick så bra för brorsan :P Dålig som jag är!
Men ja, som sagt, efter ett tag insåg jag att det är rätt skoj - när det går bra förstås! Men att det är ganska skönt att stå där i solen - gå runt i naturen och få fokusera på just en enda sak. Tror jag ska ge det en chans - bestämde med Henrik att vi ska åka dit imorgon om vädret tillåter. Tror att om man kör lite så kommer det att gå bättre - är väl helt enkelt ingen naturbegåvning. Hehe! Mitt största problem kommer nog att bli att inte skrika helvete! när det går dåligt och att inte tappa humöret titt som tätt... så det här kan nog vara bra för mig, så jag lär mig att kontrollera min ilska... Men nog golfproffs blir jag nog aldrig ;D

error...

ögonen hänger, huvudet värker - jag är trött! Tur att det max är två veckor kvar, för nu är min hjärna på overload... svårt att sova, den sömn som blir är orolig och fylld av knäppa drömmar. Vaknar upp lika trött som jag var innan. God I hope its over soon... Men skönt nog är det helg nu, ska försöka sova ut imorgon och hinna med lite annat som blivit åsidosatt på senaste tiden - som Love till exempel... sorry! Har trotts tröttheten hållit träningen igång och det är jag glad över. tror det bara blir värre om jag inte tar mina rundor - har i snart två veckor lyckats hålla mig till mina tre joggingrundor i veckan plus promenaderna. Tror det kommer ge resultat bara jag får hållas såhär nu i ett par veckor till - lyckas ju alltid skada mig eller bli sjuk när jag väl kommit igång. Med all säkerhet så kommer jag att bli sjuk när allt detta är över - då släpper allt. Hoppas självklart att det inte blir så, men av tidigare erfarenhet finns det en risk...

Nej, ska väl lägga mig i sängen nu och försöka somna in - är trött så jag hoppas jag somnar snabbt! Får hoppas på att vakna utvilad imorgon så att jag orkar ta itu med vår rapport - har en del grejer som jag ska fixa tills på måndag... *suck*

uppe med tuppen

Inatt gick det verkligen inte att sova - innan jag lyckades somna så hann jag nog fundera igenom hela lägenheten i detalj, både färger, tapeter och inredning! :P
Tack vare den något speciella planlösningen - alltså att det är så pass få fönster som det är - så är just val av tapeter väldigt svårt!

såhär ser vår framtida lägenhet ut. Förstå att det kan bli mörkt om man inte väljer rätt färg på tapeterna :P
Kom i alla fall fram till - tror jag - att det ska vara ljusa tapeter i stort sett hela lägenheten. Dock ska det vara lite effekt i tapeterna på vissa väggar för att det inte ska bli helt avskalat. Sen - ska jag leka med färger i mattor, kuddar, gardiner! Ha stora gröna växter och göra det mysigt. Tycker inte om avskalat och tomt samtidigt som jag hatar plåtter. För mycket saker ger mig panik!
I arbetsrummet ska det bli just en arbetsbänk på ena kortsidan - färg på vägg blir ljust och i rummet ska jag ha röda detaljer :) Funderar på att ställa in några tuffa garderober och ha som "walk-in-closet" :P Får se hur det blir med det!
I hallen blir det ljust - kommer bli tillräckligt mörkt pga det svarta klinkersgolvet. I köket blir det en tuff fondvägg där köksbordet ska stå.
Vardagsrummet ska vara mysigt med många kuddar, en ljus ryamatta som täcker en stor del av golvet (snyggt mot ekparketten!) i ett av hörnen ser jag framför mig en stor grönväxt och väggen vid fönstrena tror jag kommer täckas av stora gardiner i någon härlig färg som gör att hela den väggen kommer bli som ett stort fönster :P (fönstrena är väldigt avlånga!) Soffan som vi kommer skaffa (tillslut) kommer nog vara i någon typ av divan /hörnsoffa som är öppen ut mot kök och hall.
I sovrummet kommer jag även där köra på mycket gardiner, I ton med de ljusa tapeterna och de mörka sängmöblerna tror jag på en gardin i kanske mockatyg, kommer bli murrigt och inbjudande - och inte alls så kallt och ljust som det lätt kan bli annars. Ska också sattsa på en skir, vit gardin för att kunna dra för utan att stänga ljuset ute. Självklart ska jag ha ett ljust fint överkast med massor med fina kuddar på också :D
Som ni förstår, jag somnade inte förren sena natten - med huvudet fyllt av tankar och en kropp som envisades med att svettas hela tiden så tog det sin lilla tid.
Efter att ha roterat 180 grader somnade jag in som ett barn och vaknade upp med ett ryck imorse klockan 7, tröttare än någonsin!
Var bara att häva mig upp - hade lovat migsjälv att ta en joggingrunda innan jag åkte in till stan.
Blev en tuff runda runt "högen" och avslutade med att ta mig ann den sk. trappen på 427 trappsteg - det kändes!
När jag kom upp möttes jag av den här utsikten

image24
- lagom mysig med svetten rinnandes ner för ansiktet precis som jag duschat! :P
Sen var det bara till att traska hem, duscha och bege sig iväg för att hinna med alla dagens bestyr!


lax med fetaosttäcke

efter en hård dag med rapportskrivande vankas det nu middag. Återigen samma dilemma som alltid när man ska äta - vad och hur?
Hade redan imorse bestämt med mor att det skulle bli lax idag så det var bara att bestämma tillbehör och tillagningssätt. Då jag inte är ett stort fan av stekning så föredrar jag alla rätter som går att tillaga i ugn - smidigt!
Så efter lite sökning på internet fick det bli lax i ugn med cremefraiche och fetaosttäcke. Hur smidigt som helst - bara att lägga filéerna i formen, blanda fetaost och cremefraiche, krydda och bre över laxen. Tycker om när det är smidigt. Tror det blir lite kokt potatis och grönt till, lagom avancerat. :)


tapeter

Var inne på CGP idag efter en låång dag hos Mariana. Lämna tillbaka böckerna och passade på att kolla upp hur mycket det skulle kosta med de tapeter som vi tänkt till sovrummet... Jo visst lite mer än 2000 skulle det kosta plus 800 för att vi ska ha en fondvägg - gosh! Jag hummar och tänker för mig själv - fasen vad dyrt. Dessutom ska vi ha ju ha en fondvägg i köket som även den (trots sina knappt 2 meter) kostar 800 extra plus det som tapeten kostar... Blir en del i slutändan och funderar skarpt på att släppa det där med andra tapeter i sovrummet och försöka finna någon som vi trivs med ändå - frågan är bara what?

Sitter inne på photowall.se - så många fina tapeter! En sån skulle jag kunna tänka mig på köksväggen bara för att bryta av och ha nått levande :D
lite ex från sidan:

   kanske lite fjärliar? eller varför inte lite dagg?

lite skog kanske och glo på när man käkar frulle?körsbärsträd :)
en grön allé att vilja vandra nedför i... lite hjärtan på väggen!

FIN!!!                                        TUFF!

Ja listan kan göras lång på tuffa bilder som skulle vara kul o ha på väggen - dock kanske inte just i vår lägenheten, men ändå! ;)








teorier

teorier hit, teorier dit - hela dagen har ägnats åt att sitta och omarbeta texter. Tråkigt och jobbigt om inte annat - finns i alla fall roligare saker att göra... Men ja dagen är inte slut än och jag ska väl spendera resten av dygnets timmar framför datorn. Måste fan bli klar tills imorrn... :(
Tog ju min paus vid lunch - tre km joggingrunda avslutad med hopprep i fullfart till BlackEyedPeas låt - Pump It! *pust* Svettig blev jag och sen var det bara att käka lite lunch och sen fortsätta skrivandet... får tänka på att det är på fredag bara en vecka kvar tills redovisningen på företaget :P Då är det nästan över... !

Nej, ska sluta spendera tiden i att skriva en massa dravell... bättre att skriva såhär mycket på teorin istället :/


virrpanna

ujuj - 17.40 ringde hon. Hej! Är du påväg? -Öhm... va? - Ja vi bestämde ju tid idag halv 6... - Fan! Förlåt, alltså jag är hemskt ledsen ( pucko ELIN hur fan kan du vara så klantig?!?!?!) Fick ursäkta mig i fem minuter och snällt förklara för henne att jag inte var i närheten av att komma in till Örebro och inte hade någon möjlighet att dyka upp inom fem minuter heller. Surt får jag betala för två ggr nästa gång - och ännu värre för henne - hon fick snällt sitta och vänta på jobbet tills nästa kund skulle komma. Fan vad dåligt samvete jag har! Hatar mig själv när jag är så här tankspridd - bättring! :/

Aja, samvetet kommer jaga mig tills nästa gång jag ska dit...

Fick i alla fall hem min härliga skinnjacka idag (som jag beställde i februari) kunde inte ha kommit mer lägligt med tanke på vädret som är nu - perfekt att kunna slänga på sig den utan att frysa ihjäl *me like*

Igår såg vi filmen 21 - utspelar sig för det mesta i härliga Las Vegas och handlar om en fattig kille som går med i en grupp som åker dit på  helgerna för att "räkna kort" på casinon och tjäna storkovan. Jävligt skön film - är sugen som attans att få åka dit nu och ja, inom max ett år så ska jag ha varit där! Lovar! Vill såååå gärna dit.... :P

Nehepp - imorgon ska jag upp tidigt här hemma och sätta mig direkt med teorin som jag ska skriva om. Hatar det! Men måste och det finns inget annat än att bara -do it.... *suck*

ciao!

mardrömmar och kärlek

allting utspelade sig kring ett hus. Jag minns att jag går ut ur en bil mot detta hus och hur jag ser i ögonvrån att en man kommer gåendes mot mitt håll. Jag känner inte igenom honom då och inte förren jag skyndar mig in i huset och stänger en konstig glasdörr bakom mig - så ser jag vem det är. Det är ju Love! Vad har jag gjort? Han ser så arg ut, usch rikigt läskig! Jag försöker i panik få igen låset på den dumma dörren. Tydligen så går den att flytta framåt och bakåt som i en vagn - när man väl fått igen det konstiga låset. Jag hör hur Love säger med elak röst - Jag vet allt hur jag ska få upp den här dörren, vänta du bara. Med fummliga fingrar får jag tillslut igen dörren och rusar in i det stora rummet - som är omgett av stora fönster - läskigt! Jag släcker ner för att kunna krypa runt i rummet utan att han ska se mig. Han står fortfarande vid dörren - sådär läskigt med pannan och händerna mot glaset - blicken sökandes efter mig i rummet. Helt plötsligt så kan han tydligen skapa illusioner av sig sjäv inne i huset och han dyker upp mitt i trappen när jag gjorde ett försök i att fly undan hans onda blickar.... Allting slutar raskt med att jag slänger mig mot den där illsionen av honom och skriker - DU ÄR INTE PÅ RIKTIGT!

Med paniken i kroppen och pulsen dundrandes vaknar jag upp i ett ryck - inser snabbt att allting var en dröm och slänger en snabb blick mot Love. Inte skulle han vara så dum mot mig, varför drömmer jag så dumma saker???
Riktigt obehagligt sånt där, tur att man inte drömmer mardrömmar alltför ofta!
Nog om det.... vakna i alla fall tillslut,var ingen större idé att somna om. Bestämmer mig för att trottsa blåsten och beger mig ut på en promenad. 50 minuter senare kommer jag tillbaka och finner Love ståendes med moppen i högsta hugg - så söt!
Jag fixar i ordning frukost och vi sitter en stund - passar på att gå igenom de tapeter som vi har att välja mellan till lägenheten. Svårt det där! Ska nog snart åka till sis och kolla vad hon tycker. :D Sen får jag hoppas att det blir den kasslerpaj som jag tänkt - kanske ska göra gratäng av resten så att han får matlådor till veckan....



Jag minns så väl känslan när det händer - magen knyter sig, ständig ångest och viljan att bara få veta. Det är det värsta som finns, att inte veta vad den man älskar vill och känner. Jag förstår din ångest och jag minns det som igår när jag och Love var i samma sitts. Vi redde kanske inte ut det då, men det blev vi tillslut ändå och det är det jag tror man får köra på. Är det menat att det ska vara så händer det, oavsett vad man gjort eller vad man gör. Men det är inte roligt tills dess och man får gå många turer innan man kommer dit - många tårar  kommer att rinna, kilon kommer att rasa och magen kommer att pajja. Tro mig, jag vet! Det bästa man kan göra under tiden är att nyttja sina kompisar, passa på att ha kul och festa gärnet. Man kommer inte må bättre av att sitta hemma under täcket - har provat det och vet att det inte hjälper! Men självklart är det inget som säger att man måste strula runt för det - det löser absolut ingenting! Det vet jag också...
Jag lider med dig och jag hoppas att allting kommer att lösa sig - du som hade sådan framtidstro på er två - nu är allt bara smulor... Du vet, likväl som jag, att det finns fler. Men det är jobbigt att återigen gå igenom samma veva, när man redan nu känner sig redo för allt det som kan ta år att bygga upp igen med en ny... 
Livet är inte alltid rättvist men  vi kan hoppas på att det är barmhärtigt mot oss....




yeay go reedweek

jippie - suget ökar, magen sväller. Vetvad som komma skall. Bara att acceptera... Dagen började jävligt slappt - vakna till så sent som elva och väckte love. Stackarn! Jag har tydligen hållt honom vaken genom både det enda och det andra - hihi.... tycker synd om honom! Men han fick ju sova ganska länge imorse i alla fall... Låg och mös ett tag innan jag masa mig upp och gjorde iordning frukosten.
Styrde kosan mot elementvägen 12. Kollade in lite tapeter som vi ska  ha  lägenhetn. Det svåraste blir nog att välja en bra bas till de väggar som vi inte ska ha fond på. Love vill dessutom ha en annan typ av tapet i hallen. Så det blir en sort i hallen, en annan som kommer gå genom andra hallen, kök och vardagsrum, en i arbetsrummet och en i sovrummet + den fondtapet som ska vara på ena väggen där. :D Massor o bestämma! Sis ska komma o hjälpa mig så det blir rätt toner - svårt det där! Vill inte att det skär sig...

Nehepp, kanske borde bege mig ut på en lite runda nu - klockan är mycket - men fortfarande ljust så why not... Behövs om inte annat!!!

2 veckor

- av rapportskrivning och klurande. Idag fick vi klartecken från Saab att de förslag vi tagit fram är okej och att vi gjort ett bra jobb helt enkelt - skoj! Känns toppen! Nu återstår bara, men mycket, rapporten och två redovisningar :P Vi kommer klara det galant!

Ångest, trots duktig vecka med jogg och promenader så hade jag ett stort bakslag idag - blev lite osams med Love, åkte hem och tröstade mig med det som fanns hemma... aja baja! Inte bra alls, fast med tanke på att jag knappt ätit onyttigt på aslänge så kanske jag klarar mig. Bara jag skippar fler sådana dagar framöver. Ska köra hårt i helgen - och nästa vecka blir det nya tag med träning och käk :)
Är hemma hos Love igen, redde sig snabbt och nu ska jag snart slänga mig i säng - han sitter fast framför tvn, hockey o allt :P Imorgon blir det till o hämta tapetprover och träning av något slag. Får se om vädret (och mina stackars fötter) tillåter en joggingrunda, hoppas faktiskt! Då skulle ångesten släppa något... Ska "köra" lite hemträning som jag tagit ut från internet dessutom!

Nehepp, sova kanske man borde göra - skönt med sovmorgon och mys nu när vädret inbjuder till det :D


vårrus

pust! Hoppar av den rangliga cykeln innan jag än en gång nästan kör in i något...  - attans, redan flåsig...
Vi tittar oss nervöst omkring - Vad mycket folk! , ångest! Vi som hatar att trängas....
Traskar oss fram mot folkmassan och lyckas urskilja Lina med familj. Regnet börjar tillta och under uppvärmningen står vi under ett träd - fullt sjå med att utföra alla rörelser utan att slå i händerna i grenar odyl! :P
Plötsligt börjar alla samlas framåt, jag och Mariana dras med av de andra  - tydligen ska vi vara längst fram i delen "jogga fort". Vi trodde de var tokiga men när startskottet gick förstod vi varför... Regnet avtar och slutar lagom tills
första gruppen kutar iväg. Efter fyra minuter var det vår tur - jag sträcker på halsen lite extra och tänker ännu en gång - Fan vad folk! Sänker blicken och försöker fokusera på att det snart var dags -ställer mig i "startposition", redo att SLÄNGA mig iväg och påbörja fem kilometers flås. Startsignalen går och.... Ja inte mycket händer, folk börjar sakta, sakta röra sig framåt. Vad fan är det här! Ni stod ju i jogga fort, då kan ni väl inte börja med att gå!?!?!?
Irriterade börjar vi tränga oss, armbåga sicksaacka - ja allt för att komma framåt! Hur i helvete kan man gå sååå långsamt! Tack vare den täta folkmassan blev det dessutom outhärdligt varmt, svetten började bryta fram och suckande pressade jag mig fram mellan kärringar och småbarn. Fan ni kunde väl ha gått sist!
Detta fortsätter ända fram till konserthuset och nu när jag tänker efter var det ganska trångt ända fram till mål - till och med på slutspurten fick jag tränga mig förbi folk som inte fatta bättre än att gå mitt i vägen *morr*

När jag väl kunde länga på stegen och inte trippa så började det kännas att man faktiskt joggade - men det var faktiskt inte så farligt. Men rätt lätta steg tog jag mig förbi sista vätskekontrollen vid 3 km och vid 4 gick det fortfarande bra. Inte märkvärdigt trött men, och det jobbigaste av allt! En härlig blåsa under min ena fot började sakta göra sig påmind och lagom till långsträckan förbi Atlas Copco var smärtan nästan outhärdlig! Det gjorde såååååå ont - går inte att beskriva... Så med gråten inte alls långt bort stegade jag med så lätta steg som möjligt fram mot mål, och jag jogga och jag jogga - vart är målet!?!?! Svetten dryper, jag känner hur flåset är tungt - nu är det illa! Om inte målet kommer snart så måste jag stanna och då är det kört! Jag biter ihop och äntligen ser jag målet - aaaaah! Jag kutar ingenom målet på tiden 38.26.
tankarna snurrar runt i mitt huvud, jag måste stanna! jag måste böja mig ner och andas! Ställer mig längs med kanten - lägger händerna på låren och pustar ut. Fy fan! Jag klarade det! Jag joggade hela 5 km utan att stanna och fick en tid på 34.26 min (startade 4 min efter klockan börjat) - Jag var chockad! Och så nöjd.... och hade sååå ont i min stackars fot.... trött letade jag på resten av gänget - som för övrigt sprang jäkligt bra de med! Jag och Mariana unnade oss varsin fem-minuters massage medan de andra hämtade grejjerna i bilen. Frusna klädde vi hastigt om och satte oss ned för att hugga in i picknickväskan som man fick! Mums!
Mätta och belåtna, plus något frusna bestämde vi oss för att bege oss hemåt. Packade ihop allt och sa hejdå till de andra.
Mariana försökte plocka fram cykelnycklarna så att vi kan trampa hemåt - fan! Den till min fattades! Svärandes och trötta gick vi tillbaka. Hur troligt är det att man hittar en liten svart cykelnyckel? Chansar i alla fall och frågar runt bland funktionärerna - jo det ska finnas en person som har ett gäng inlämnade nycklar. I gott mod letade vi rätt på henne och - tada! Helt otroligt så ligger nyckeln där! Glada återvänder vi till  cyklarna - nu ännu tröttare och frusnare - och styr kosan tillbaka till bil och hem.
Fy Fan Jag Klarade Av Att Jogga Vårruset! :D


jenka

precis duschat, smort in mig med liniment och nu sitter jag här och luktar jenka. Får det vara värt så länge jag inte har stela lårmuskler imorgon kväll kl 19 :P Då bär det av med en fem kilometer lång joggingrunda genom Örebros innerstad. Nice! Bara regnet håller sig borta och tempen inte går under tio grader - håll tummarna! Håll också tummarna för att jag orkar med hela rundan utan att stupa efter halva vägen... men jag får väl gå om inte annat. :)

For runt i Kumla idag förresten - först själv i de få butiker som finnsför att hitta en nya ansiktstvätt till mig själv. Passa på att införskaffa mig en ny rouge och en kvartettögonskugga från idsadora - 59 kronor totalt! Gick inte att avstå. Handlade skoskavsplåster i förebyggande syfte och hittade tillslut en tvätt från Vichy på Apoteket, plus ett läppbalsam med solfaktor! :D Behövs, vill inte ha torra russinläppar när jag blir äldre...

Den andra gången som jag for runt i Kumla var med Alexandra - en lång och skön runda blev det, med mycket snack! :D Skoj! Tiden går mycket snabbare då måste jag säga. Får vi göra oftare!

Nehepp ska väl passa på att lägga mig i säng och vila upp mig ordentligt nu inför morgondagen...


om att bo hemma

Gick in i duschen - hm varför luktar det som min hårinpackning? Tittar mig omkring, hm ser ju ut som någon stänkt med den inne i duschen.... hm! Irriterat stegar jag ut och frågar min käre bror
 - har du använt den här? och håller fram flaskan.
- Näää det har jag inte, svarar han och ser lite smått skyldig ut.
- Nähä och varför är den full med vatten och det är hårinpackning i hela duschen? frågar jag återigen irriterat och glor surt på honom.
- Okej då, jag KANSKE har använt den LITE då...., svarar han tillslut.
- Ja men du som är elva år behöver knappast ha inpackning, dessutom är den här jävligt dyr! Fräser jag till honom innan jag återvänder till duschen och suckar...

M så kan det vara när man bor hemma fortfarande - och ja jag vet - jag får skylla mig själv men jag är på g ut ur huset :P Promess!

*pust* Har precis vräkt i mig en halv Dr Outkers (vet inte hur det stavas!) pizza - Pollo. Asgod pizza måste jag ju säga. O inte alls sådär flottig o äcklig som många kan vara. Bra val av mig o mamma när vi var på Maxi förut. Passa på och kuta en runda innan jag käka också - en runda som förresten gick jävligt bra! 3 km på 20 min och då jogga jag utan att stanna och kände mig inte ens så trött som jag brukar känna mig. Kanske finns en chans för mig på vårruset på onsdag ändå :D Hoppas! Men då är det 5 km som gäller.... får se hur det går!

Nehepp ska väl hoppa in i duschen nu innan vi äter lite jordgubbar som vi köpte på oss på Maxi - schysst kille det där föresten! 
- Vilken ska ni ha?
- Nja, hm... , jag pekar på en samtidigt som jag tittar runt på några andra...
- ja men vi tar den där! gormar mamma och vill komma därifrån
- Njaaa.... , säger jag fortfarande sökandes efter den perfekta byttan.
- Ja men vi kanske har någon här, säger försäljaren och börjar leta
- Nä men vi tar den där! gormar mamma återigen och vill betala
- Hm nja... men den där då? pekar jag och tittar frågande på försäljaren
- Nej den är inte bra, säger han kort
- Men vi tar den där! Den blir bra! mamma igen, nu redo med pengarna i hand
- Jag vet hur vi gör - säger han och går bak och hämtar en ny bytta med jordgubbar.
- Sådär! säger han samtidigt som han fyller på den bytta som jag valde först med ännu mer jordgubbar
- Tack! säger jag och ler nöjt
- Nä men oj så kan du ju inte göra! fnissar mamma och ger honom lite mer betalt.

Ja, det är så dom ska tas! :D Jäkligt nöjd!

blodpudding

mindes lukten av det när Love stekte till skivorna - fan det luktar ju gott, jag vet långt inne att jag faktiskt tyckte om blodpudding när jag var mindre. Vägra dock idag och har nog gjort mitt val för resten av livet. Konsistensen går ju knappt att tala om... vidrig! Men precis som förr, luktar rätt gott - men det sa stopp. Kanske för att jag nu läst på innehållsdeklarationen - vilket jag inte gjort tidigare :/ Nä då smakade min kycklinggryta betydligt bättre med lite ris och avokado :D
Så nu sitter man här på balkongen, mätt och belåten - lyssnandes på Loves klinkande inne vid tvn. Har försökte utmana mig förut, han borde veta att jag är hans överman på det där spelet - DOCK - och ett väldigt irriterande sådant.... han klarar av en Slayerlåt som jag absolut inte klarar av. Hatar den! Borde ju sitta inne i märgen den musiken sen Te och mitt tillfälliga intresse av den gruppen sedan högstadiet. Men icke! aja Love får väl vara nöjd att han är bättre än mig på någon låt i alla fall ;P

Nej ska väl luta mig tillbaka och sluta mina ögon nu och njuta av den sista solen den här veckan. Bye!


säkra

börjar vi bli nu på guitar hero -eller ja putte är mer inne på och sätta bra poäng på easy och jag har hjälpt honom massor med att klara låtar på medium :D Kan ju säg att jag är rätt säker, men inte helt hundra, kan bli klart bättre! men det är så jävla skoj, tror inte att folk fattar det de som inte har spelat det förut...
Dagen startade dock inte med spel, Love skulle till biltema så han släppte av mig på marieber - passa på att handla lite grejer på hm och traskade iväg till stadium. Köpte en svart bikini som får fungera tills dess att man fått upp färgen lite :) Ägnade resten av dagen ute på balkongen - putte spela wii så jag sprang in då och då för att spela en låt ibland. I panik insåg jag att klockan närmat sig eftermiddag och min joggingrunda inte skulle bli av om jag inte hastigt slängde på mig löparskorna på en gång -sagt o gjort. 1 timma 20 min var det kvar tills vi båda skulle vara fina o fräscha hos loves bro för käk. Pust, flåsa mig bort till spåret - tur att inte solen sken :P - svettig redan innan jag börjat! Masa mig runt spåret i alla fall utan att stanna och kom tillbaka rödfallmig i ansiktet - sååå skönt med dusch kan jag säga!!!  skynda mig så gott det gick och vi kom i tid till hans bror iaf! Svulla en massa gos mat där och klockan halv nio  kom vi iväg hemåt igen - hälsa på Alex o Daniel en snabbis innan vi åkte ända hem och stallde oss framför tvn- Gissa vem som klarat 98% på en låt på medium - me! Jävligt nöjd! Nu spelar Love en massa låtar på min career - har inte gjort så många - trots det så var det jag som klarade hans slutturné på medium ;P Men han kan gott hållas, går ju bra för honom nu så då är han nöjd!

Nehepp, hoppas vädret är i alla fall nästan lika fint imorrn som idag, vill fortsätta inviga min bikini och sola mer :D
CIAO!


ändringar

hm tydligen felinformerade - ingen inflytt i september, utan första november. Jävla skillnad fast för min del gör det inget eftersom jag då hinner jobba en hel del och få in lite lön :D Hehe! Kolla in köksluckor, klinker, badrumskaklet mm idag.... blir nice! Hon sa att jag nu kommer bli bortskämd om detta blir min första lägenhet - haha jo det kan man nog säga! :P Man ska inte nöja sig med lite inte ;) Nä skämtåsido så tror jag det blir bra med flytt såpass sent, då kan vi ta det lugnt den här sommaren och bara njuta...ah!

Appropå njuta, snacka om att man gjorde det idag -så fint väder! Satte mig vid datorn redan imorse o började skriva. Sen framåt tio elva så drog jag på mig bikinin och la mig ute :)  Fiiint! Gjorde det som jag orka med fram tills lunch - pappa kom hem med lite käk, svulla i mig det och svällde som en ballong :P
Låg o stekte mig ett tag innan jag fick panik och bestämde mig för att klippa gräset, dagen till ära eftersom pappa fyller!
Sagt o gjort, gick ner och hämta den och drog upp den till framsidan *pust* fan vad segt den gick tänkte jag och drog i gång den med tanken att det säkert går bättre då. Jo visst pust och stön, drog runt den där klumpen i en havltimme och svetten rann! Fy fan tänkte jag, har aldrig varit med om att en gärsklippare gått såååå trögt... Svettig och trött drog jag med bestämda steg ned åbäket till baksidan och beklaga mig inför pappa om hur tung den var! Aha men den är ju självdrivande om du håller in den där andra spaken...
FAN! Jo men tack, roligt att man inte visste det innan... *mutter* Aja säger pappa, du fick ju motion! Hm jo mer än vad jag trodde innan jag börja...

Efter en svettig klippning så tog jag mig en välförtjänt vila i solen innan jag duscha av mig och åkte in till stan för att skriva på kontraktet till lägenheten - det var då vi fick den trevliga nyhetet om att det inte var i september utan november det var inflytt... nåväl!

Kom hem, där blev det tårta (aka Wilma från Sveas - aaaas goood! :P) Svulla lite sånt, snacka skit med all släkt och bestämde mig sen för att dra på mig joggingkläderna och ta en runda i skogen. Flåsa mig runt hela rundan i alla fall, nöjd! Speciellt med tanke på att jag inte joggat på snart fem veckor.

Nepp ska ta o duscha av mig nu innan svetten torkat in! imorgon är det härligt fredag och då är det plugg. Ska hämta love och hans far i askersund också på eftermiddagen. :D

sommar!

vakna till innan klockan slagit sju. Gick direkt ned till datorn och började skriva *zzz* Käka frukost vid tio och fortsatte sedan skrivandet till sis kom på besök. Flytta ut datorn på däcket - solen låg på så det var bara att slänga på sig bikinin och njuta! Tur att ingen ser på baksidan - har ju inte direkt formen inne just nu :P Men lyckades ändå få igång "färgen" på ryggen ser det ut som -skönt! Är såååå blek! Men jag trottsade riktigt idag genom att endast ha på mig linne och jeanskjol idag - smalbenen är INTE bruna kan jag ju säga.... :P Men samtidigt så kommer de aldrig att bli det om jag inte "tar fram dem". Så sorry alla er som jag bländade idag!

Strax innan tre parkerade jag bilen hos Henrik och traska iväg till Anna. Är ju tvungen att träffa henne nu innan jag kommer tillbaka till jobbet o härjar ;) Vi snacka lite skit, käka en kalasgod kladdkaka och hann med att spela lite guitar hero innan jag gick tillbaka till Henrik. Han hade hunnit komma hem från jobbet så jag slängde på mig promenadskorna direkt. Blev en rejäl runda! Över timman traska vi runt i solen och snackade ikapp oss om allt och inget. Är skoj att ses - blir inte alltför ofta tyvärr men jag är glad över att vi fortfarande har kontaken. Likaså med Anna. Nu hoppas jag att det blir oftare eftersom vi kommer hållas på samma jobb - men ja hon jobbar ju treskift men oftare än vad vi ses för tillfället borde det bli!

Imorgon är det torsdag - pappa fyller, jag ska plugga och klockan fyra ska love och jag vara inne i stan och skriva kontrakt :) Spännande! Tänkte passa på att gå in på Team Sportia och hämta ut min lapp dessutom inför Vårruset. Har ingen lust att stå där i kö på onsdag. Fy fan undrar hur det kommer att gå... har ju knappt blivit frisk efter mina snart fyra veckor av sjukdom och elände ;) Det får gå som det går! Ska göra mitt bästa!

Nehepp ska kanske passa på att skriva lite mer nu. Så gör det inget att jag ligger ute o solar imorgon *hehe* Vet i alla fall vad jag ska göra heeeela helgen - ska ju bli kanonväder! så bikinin åker nog med ner i väskan till love i helgen :D

The Hoosiers

Worried About Ray - Download out 17th June
Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

Golf, böcker och rapport

hängde med mamma till golfbanan igår - hon ville ju så gärna att jag skulle följa med. Hennes önskan är ju att jag ska börja spela tillsammans med henne nu när jag börjar jobba. Hm får se hur det blir med det - dyr hobby om inte annat...

Kom hem strax efter åtta - drog på mig promenaddojjorna, plugga i spelaren och tog en runda i skogen innan jag läste ett par kapitel i en bok som vi lånat. Somna in ganska lätt efter den läsningen ;)

Träffa handledaren idag så nu har vi stämt av våra tankar med honom och det verkar bli bra det här! Satt och skrev klart tidsplanen för veckorna som komma skall - ja fy fan mycket är det med vi ska allt klara det här!
Fick lov att åka hem och ska nu ta tag i rapporten och sen läsa igenom ett par böcker hade jag tänkt - på fredag ska vi ösa ut oss idéer! :P

Men först var jag bara tvungen att kolla in lite låtar på youtube. Har ett gäng med låtar som jag diggar extra mkt just nu :D
Alphabeat, justice, Jordin Sparks ft Chris Brown, Hoosiers :D Några ni borde kolla upp!

nehepp kanske borde göra lite nytta i alla fall - ska väl in och handla present till pappa senare idag. Får se vad vi hittar på! :)


då var det över! För den här gången :P

Åkte dit i tid så att vi skulle hinna med att krångla med utskrifter, projektor och sitta en stund för att bli lite lagom nervösa.
Alla sex chefer kom - tillslut, en del höll tiden andra inte. Men de dök upp i alla fall. Nervöst så börjar Mariana berätta - hon som inte var nervös blev det helt plöstligt! Attans.... jag står bredvid och biter mig i tungan, hoppas allt går vägen!
Tillslut kommer vi till "min del" och jag harklar mig lite lätt innan jag sätter igång - det rullar på fint :D Känner mig inte alls nervös och alla verkar sitta och förstå det jag säger - skönt! Tillslut kommer vi till de sista sidorna och vi avslutar med lite frågestund. Blandad kompott men i stort var de nöjda med det vi visat upp och de var imponerade av vårt upplägg. Jippie!
Så nu har man klarat sig igenom  fem veckor av examensarbetet och vi har precis fått bekräftat att vi uppfattar nuläget som ledningen på Saab. Nu återstår bara fem veckor av intensivt rapportskrivande och sökande efter vettiga förslag på den inriktning som vi valt.... gosch! Fatta bara en månad kvar tills man börjar jobba dessutom.... :D Känns otroligt!

Ja och dessutom så bestämde vi oss för att ändå stå kvar vid lägenheten på nygatan - den andra kändes inte helt rätt trotts HÄLFTEN i hyra.... :P Vi får helt enkelt bita ihop och hushålla med pengarna som vi får. Vet i alla fall att jag kommer STORTIVAS i den nya lägenheten - inget snack! Så då kan de där pengarna vara värt det.
Längtar såååå tills hösten - men samtidigt till sommaren då man kan sola och bada och dessutom - jobba. Haha jag vet att det låter knäppt men jag kan knappt vänta tills jag får lite grejer att lära mig. Efter tre års pluggande så är hjärnan inte trött på nytt, tur är väl det! Vill aldrig sluta lära mig nya saker, då den dagen kommer så ska jag byta jobb....

Efter redovisningen så drog vi tillbaka till öret och satte oss i bibblan för att hitta litteratur till det vi ska göra - inte sååå skoj.... efter att Mariana nästan somnat så bestämde vi oss för att lägga ner och dra hem. Bra det -  behövde tvätta bilen (väntat läääänge) så jag passa på att göra det när jag kom hem. Så nu ska jag väl sätta i mig lite käk innan jag läser lite härlig  litteratur om processer och ledarskap :P  Kanske hinner med en promenad i skogen också? :)

duktig

ägnade större delen av gårdagens kväll med huvudet i ugnen, eller ja inte riktigt men jag bestämde mig för att för en gångs skull få rent den - inte det lättaste! Trotts såpablnadning så satt det som berget, men blev klart bättre än förut! 
La oss sent men vakna ändå vid åtta, masa mig upp och satte mig med presentationen. Tog en morgonpromenad och passade på att ringa till Henrik för att snacka lite :) Kom hem, väckte love med lite pussar och käka frulle. Fick ett ryck och bestämde mig för att städa hela lägenheten - damma, damsuga och skura golv. Fint! Hoppa in i duschen o fräscha upp mig innan jag åkte till sis. Madde fyller fem år idag :D Käka lite fika och snacka lite skit. Prata om tapeter till lägenheten bla - vilket nu kanske inte är helt bestämt längre :/ Fick nys om att en trea på väster (mitt emot centralstationen typ) kommer bli ledig i sommar. Ska åka dit imorrn o titta - så nu har jag ångest. Vad ska man välja? Den här är inte alls samma standard MEN grymt mycket billigare. Dessutom ska det huset tydligen storrenoveras nästa vinter - frågan är bara om vart man ska ta vägen då... vill inte flytta hem igen i så fall. Men då kommer den bli fräschare och bättre vitvaror - dock dyrare så det kanske inte lönar sig i längden. Fan också - kändes så säkert o nu är jag sååå velig :/ Attans!

Hur som helst, tog en sväng förbi Netto i Hallsberg innan jag åkte hem. Bra affär det där - handlade följande för 116 kronor: 1 kg kycklingfilé, 1 kg kassler, ketchup, bananer, salladslök, chips, knäckebröd. Tycker jag var ett kap! Så idag blev det kassler under chilitäcke till middag - gott!
Tycker fler affärer borde vara billigare - ska följa Tess råd och storhandla istället för panikshoppa för några hundralappar. Då drar det nog iväg!

Skriver imorrn så fort vi kollat in lägenheten! :P

ingen röd dag...

gick upp åtta. Käka frulle och drog in till Mariana. Vi skrev klart det sista inför redovisningen - eller ja nästan i alla fall. Jag ska skriva lite imorgon så är det bara att läsa på tills på måndag och hoppas att allt går vägen :D

Fick sms från Henrik inatt - sluta spela guitar hero, hehe
Hur sjutton visste han det? Jo tydligen hade han träffat de andra ute igår - Nää dom harköpt guitar hero och ville vara hemma o spela...
Jasså tänker jag, ingen som fråga oss om nått annat men ändå - aja skulle ändå upp idag och var dödstrött :P

Träffa Te idag också - alltför sällan! Men skoj när det blir! Gick en runda o snacka av oss, hon bjöd på lite fika - mumsiga kladdmuffins o cola - smarrigt! Känns skönt att träffa henne, hoppas det blir oftare nu till sommaren,Hoppas! :)

Drog hem till Love efteråt och tillaga lite fläskfilé och egengjorda klyftpotatis, mums! Så nu är vi mätta och belåtna... eller ja i alla fall jag. Love verkar inte ha stopp i magen! Haha! Men nu spelar han wii som en tok, han har spelat heeela dagen - fusk! Klara en slayerlåt som jag fan inte får ordning på - mina fingrar pallar inte det! men jag måste - vill inte vara sämre än Love! :/
Nepp wish me luck! Ska ta och försöka fixa min status på det där!

RSS 2.0