home made & reunion

mmm hemgjord pizza på menyn idag - gött! Jag slappa i sängen medan min käresta traska till willys o handla. Så snällt så! Vila behövde jag o behöver fortf. Hålögd o mörka ringar, blek o snorig... bra beskrivet. Risig som fan! O jag som ska ut på krogen imorrn... hur ska detta gå??? Nyser som en tok o snoret sitter upp i hjärnan...

Imorgon ska jag upp på stan - systemet, h&m plus lite annat. Har panik över klädvalet imorrn och hoppas på att finna nån fin topp som kan åka på imorrn utan att jag känner alldeles för hemsk... alltid detta ständiga dilemma över klädval! Usch... Men kul ska vi ha så det får väl kvitta - när jag väl är där dvs! haha...

Ne... nu väntar sängen så jag kan få sova ut inför morgondagen och kvällen. Kan behövas :)

kicks ansiktsmask - choklad!

haha! Jag sitter och försöker att INTE skratta åt Erik o Mackan eftersom jag har en ansiktsmask i fejjan som sakta, sakta börjar torka in... masken är från Kicks o är den i choklad. Är superkrämig och luktar jättemkt choklad. Ser galet ut och handfatet blir skitigt som attans, men det är nog toppen ;)

Hitta förresten en ny blogg som jag kommer att besöka ofta - Frukostera massor av smaskiga tips på frukostar! Ska inviga en av dom på lördag har jag bestämt :D

Kom hem idag från Linköping och hann med ett pass på friskis. Jäklar vad svettig jag blev! Men tog i så jag höll på att avlida, dock känner jag redan mer kraft o ork i benen och detta endast på 4:e passet sen vi kom hem från resan. Gött! Imorgon blir det jobb på "hemmaplan" och sedan iväg hem, kanske hinna möta upp Henrik o sen på kvällen köra ett yoga-pass.

Nehepp, men nu ska jag skölja av masken som stelnat totalt! Byebye!


200

200 är månadens siffra.

200 i bonuscheck från ICA. Helt förståerligt iofs eftersom vi använde kortet hela utlandsresan. Blev billigt o veckohandla men fatta vad pengar som gått åt...hehe

200 i guldbonus på H&M. Hade ingen aning om att jag shoppat så mkt! Haha... well, well - ska sparas o användas när jag kommer mig för att handla i butik. Shoppar ju nästan bara via nätet. Är väl folkskygg eller kanske bara hatisk om omklädningsrum o deras hemska speglar...?

Idag har jag jobbat i Linköping och spenderar natten på hotell för att fortsätta morgondagen med samma hårda arbete. När kollegan skulle sluta drog jag vidare till det andra kontoret och satt där till halv 7 o jobbade klart lite annat som måste göras. Blir en hel del tid just nu känns det som. Men det får gå...

Har iaf fått tid för o ta bort halsmandlarna - 9 maj blev det nu. hade 11 april men iom att jag bokat in luleåresan den veckan var det bara att försöka boka om. 9:e ska stå fast nu, får inte ändras igen!

Nehepp...  har grym träningsvärk från gårdagen men jag hoppas det försvinner lite tills imorrn - intervall/flex väntar! Nu är det visst bebisprogram på fyran - får se om jag vågar kolla klart på hela....

Bye

what a...

week!
måndagen spenderades i Eskilstuna tillsammans med jobbet. Heldag och kväll med god mat och dricka. En måndag! Galen start på veckan...
Veckan rulla på för fullt och i fredags blev det kalas, likaså lördagen - icke bra för min kropp! Men med tre pass på friskis denna vecka så kanske det går på ett ut ;)
Känns i alla fall toppen att få träna igen - är slitigt o svettigt men det är skoj! Ska försöka få till KiBox o stationsgympan så ofta som möjligt, är svinjobbigt men ger massor!

Idag avstod jag dessutom från både blåbärspaj o rabarberpaj som Love bjöd på här hemma medan jag var på träningen :) Är stolt!
Men vi åt tacos till lunch (inga chips dock!) o det kändes på gympan... gränsfall vid vissa övningar, hehe!

Imorse gick jag o Love en underbar promenad och njöt av vårsolen innan vi åkte till Ikea. Med oss fick vi en spegel som sitter i hallen, nya blommor, handdukar, glas och hyllplan till hängaren över diskbänken plus en jättefin ljusrosa pläd! saknas bara kuddfodralen som tråkigt nog var slut... :P

Nu ska vi kolla på film o jag ska packa det sista inför morgondagens tjre till Linköping.... hoppas på en lika fin vecka vädermässigt och massor av BRA mat o härlig träning!


premiär

sitter just nu hemma hos mamma o pappa, på deras altan med solen i ansiktet och lyssnar på fågelkvitter o vattendropp. Underbárt!

Ska snart ta mig ann lite lunch/middag - laxkotlett vankas, så gott!
Dagen har varit riktigt skön, vi vaknade upp hos min svärmor och följde med henne för o handla på maxi innan vi åt en sen frukost. Sen var det bara att gilla läget och ta cykeln tillbaka till hällabrottet för att hämta bilen. :P Men gårdagen var trevlig och jag kan helt ärligt säga att jag är avundsjuk på Tess o Anders, verkar så mysigt att bli gravid (både på gott o ont, såklart...) Men, vår tid kommer väl den oxå...

Just nu består livet av så mycket annat - jobbade över igår till kl 8 o fick med snabba ryck svida om o dra till Kumla för kalaset. Har under min första arbetsvecka bokat in mig på tjänsteresor fram till påsk, övertid varje vecka och på det ska jag försöka komma igång med min träning. Barn får bli senare ;) Men det känns ändå kul med jobbet - man efterfrågas och behövs, o det är alltid roligt!

Ikväll blir det ytterligare ett kalas - ska göra mig iordning här hemma o sen dra direkt dit. Där blir det alkohol, smörgåstårta o säkert en massa gott... typískt! Får hoppas veckans flex, kibox och morgondagens stationsgympa ger effekt ändå. Men imorgon ska jag iaf ta mig upp på stan för o handla på mig nya löpardojjor. Då har jag inga ursäkter ;P (o sen, om vi hinner, åka till ikea, shoppingsugen! :) )

Nepp, trevlig lördag, för det ska jag fortsätta ha! Älskar vårkänslorna som bubblar upp i takt med att solen värmer o fåglarna kvittrar,,,,ah!


stel, vaccinerad o trött

okej då inte bara o klaga... men samtidigt som timmarna från gårdagens intervallflex på friskis tickar ökar stelheten i mina muskler. Fasar för imorgon! Dessutom var jag och tog sista vaccinsprutan Gardasil idag och kommer väl vara handikappad i vänsterarmen ett par dagar framöver. :P
Är samtidigt trött som fan idag - vaknade i vanlig ordning tidigt men för ovanlighetens skull var jag astrött. ville inte gå upp!
Men jag masade mig upp o tur var väl det! Är massor att göra på jobbet och övertid på fredag är inplanerad plus 3 dagars tjänsteresa varje vecka fram till påsk :P Tillbaka till verkligheten! hehe, men ska inte klaga - frågan är bara när jag ska hinna träna...? Ska därför köpa nya löparskor i helgen så jag kan ägna ledig tid åt att jogga i de städer jag besöker. Är enklast och ger mest.... :D

Men idag blev det bara lunchpromenad, sen har vi slappar i soffan och glott på tv, o käkat godis! Usch... men åh så gott :D

Nepp, tidigt kväll för min del så jag orkar med resten av veckan, tjo!

välkommen hem

ja just! är hemma i sverige nu. Återkommer med bilder, berättelser o massor av mer...

Bokade tid hos frissan det första jag gjorde när jag kom hem. så jag ångrar det nu... skulle ha väntat o gått till min vanliga frisör nere på gatan. Är missnöjd med klippningen och tycker inte om färgen helt o hållet... fick gå tillbaka en gång o klaga för att få lite fler slingor då jag tyckte att det läckt blekning från ett foliepaket över andra slingor. Dåligt! Fick slingor i hätta o är väl ok nu... men tvivlar verkligen på kunskaperna där! usch... men håret är klippt o färgen är gjord... bara o gilla läget tills håret växt ut igen o färgen ska göras om.
Well, well - med min bleknande bränna sitter jag med en fuktmask i soffan o kollar på film med min käresta. vad slår det! ;)

har haft grymmaste veckorna i mitt liv och upplevt så många galna saker - men livet vi levt har kostat på! Ja kanske inte pengar, eller jo... men det som svider mest är de kilon som hakat sig på under tiden... fy fan säger jag! Trivselkilon ab, thats me! har lite o jobba på nu när jag är hemma, så taskig klippning o färg gör väl inget i jmf med hur kroppen ser ut o känns just nu. Men jag har iaf gått 2 timmar idag - en timme själv i telefon med henrik :D o en timme med Therese! Vi två ska sätta igång med träningen nu, kan knappt vänta! Men vi får hejda oss till på tisdag... imorrn ska jag på tjre till Torshälla i Eskilstuna. Ska bo på herrgården där över natten. Trevligt!

Åh fick nätshoppingfrossa förut - beställde två par gardiner från ellos plus sängkläder. Sen klicka jag vidare till H&M o beställde hem en cardigan, tunika o en bikini. Ja jag vet... varför en bikini? Men den var snygg o rätt som det är så är dom borta! Ska köpa lite mer grejjer till lägenheten inom kort oxå... är så trött på sovrummet så det ska bli omgjort snart. plus att hallen ska få ett efterlängtat nyckelskåp o en helkroppsspegel från ikea. Vrålsnygg! Ska bli kul o få ägna lite tid o pengar åt vårt hem nu när vi är hemma... har längtat!

Nehepp, nu ska jag stirra på påsen med lösviktsgodis som står på soffbordet o glo på film med min käresta. som btw fortf är min älskling efter 5 veckor intensivt umgänge! ;D inte mkt som sätter oss på spel... hehe!

Återkommer med lite mer skriverier om resan snart... just nu orkar jag bara inte. jetlag...


RSS 2.0