träna

detta ständiga dilemma när man är på resande fot. Hur och när ska man träna?
och vad?!
tur var att tidningen jag köpte innehöll träningsprogram för sex veckor framöver. Har kört stenhårt denna vecka och hade grym träningsvärk i låren idag - härligt! :D Körde stenhårt även idag och svetten spruta - haha sprang runt halvnaken på hotellrummet och utförde övningar och hoppade hopprep. O ja, jag drog för gardinerna! Ingen ska behöva se den synen :P Dock ingen längre promenad idag, blev istället en runda på stan och fick med mig en parfym till mamma inför mors dag. För du har väl inte glömt din mamma? Brukar inte alltid inhandla nått till mamma men nu när jag har en lön kände jag att fan, what the hell, hon förtjänar allt nått på  söndag!

Nu ska jag glo på 100:ade programmet av Grey´s anatomy- har helt plötsligt blivit totalt låst vid denna serie. tårarna sprutar oftast och jag är helt involverad i allas liv och relationer. Ah! Idag är det bröllop och Izzies operation - lovar att tårarna kommer rulla...
Ciao!

luleå = ostadigt väder?

sitter på hotellrummet - mulat nått så osmakligt som naturdietdrink o allevobar. Orka äta nått annat när man ligger på hotellrummet?
Kom nyligen in från en mindre upptäcksfärd av Luleåstad och jag måste säga att staden ännu inte riktigt överraskat mig. På rundan införskaffade jag dock ett par nya träningsbyxor (HUR kunde jag glömma dem hemma?! Tacka H&M att jag kom billigt undan - funkar inte med 5 dagar utan mysisar!) och en härlig stickad tröja på, hehe, kappahl. Rea o allt, kunde inte låta bli! Blir supermysigt o ha under sommarkvällarna :D
Därefter var tanken bara att gå en liten runda längs med hamnen - men fick mig en riktig runda! hann med att uppleva havets blåst och en rejäl regnskur mitt i solskenet. Udda väder!

Övrig tid idag har jag spenderat på resande fot. Började bra med att tåget från Örebro blev felväxlat ( hurihelvetekandetinträffa!? - skajuvaraidiotsäkert!) och blev försenat till sthlm central. Hann precis med arlanda express o kom i lagom tid till Arlanda. Skönt o slappa lite innan ombordstigning - för väl ombord har jag upptäckt att jag tenderar somna in så fort vi kommit upp i luften. Skönt iofs men lite lustigt, brukar oftast vara tvärtom.
Nepp, nu ska jag lägga mig o läsa tidningen innan jag ger upp för kvällen! Tjing!

vattenmelon och grillat!

sitter och mular i mig en massa vattenmelon - så jäkla gött! har precis packat resväskan och ser fram emot en lååång resdag imorrn.

Helgen har - som alla kanske har märkt - extra lång. Och tur var väl det för det känns som att det behövdes! Gårdagen var perfekt - införskaffat ny bil så nu är Love och jag bilägare till en ny v70 alá svensson stil ;) Nä, den kommer bli riktigt schysst o jag längtar tills vi får den om två veckor!

Efter allt bilförhandlande tog jag och cykeln en runda runt Tysslingen - lagom trevligt med en överraskande skur mitt i allt och lite härlig motvind. Men annars var det en härlig tur med vackra vyer! :D Märkte att jag behövde vänja baken - för det kändes efter de 3 milen som blev.
Väl hemma blev det lite mys framför tvn o filmen Rosa Pantern 2. Såååå jäkla rolig!Haha! Jag älskar den humorn!

Hann med en runda idag också - sis o mamma kom in - dock fick sis åka hem lika fort igen. Lagom som hon låst cykeln utanför dörren insåg hon att nyckeln som alltid annars sitter där var borta. Hennes kära man hade varit snäll o tagit bort den när han hängde på cykeln - för att den inte skulle försvinna - och stoppade den i sin egna ficka. Inte riktigt på rätt ställe... Så jag och mamma tog oss ann Hemfjärden runt själva. Under solens strålar och vindens ryckiga blåst. Men fint väder var det och riktigt härligt! Men jäklar var det kändes i benen när vi väl var framme! (Lovar att visa upp fler bilder från alla turer snart - orkar bara inte koppla in mobilen just nu :P) Detta var bara 4 mil - bara en helg kvar innan vi ska avverka 10 mil - hur ska detta gå!?!?! Nästa helg ska jag nog försöka knåpa ihop de sista 10 milen så arslet är riktigt härdat! :P

Men innan helgen kommer ska jag tillbringa jobbveckan i norra delarna av landet - luleå och boden rättare sagt - frågan är hur man packar inför en resa dit. Nu är man så van med 15-20 grader att vinterjackan snart är dammig. Kommer den behövas? Vilka skor ska man ha? Vilka träningskläder funkar och, den riktigt stora frågan, vad gör man i en stad som Luleå? Återstår o se :)

Nu ska jag krama om Love en stund innan jag knåpar ihop det sista för morgondagen och knyter mig för natten, god natt! :)


bra fengshui :)

gick upp tidigt - alltså efter kl 9 men innan 10 ;) Drog igång med att byta sängkläder och plocka undan alla kläder som har hittat lite andra galgar än just galgar - hur lyckas dom? Därefter var det bara att dra fram dammsugaren och gå lös - härligt! Svabbade av golvet och puttsa toalett o handfat. Dammtorka och rensa bland gamla tidningar - nu har stenen lättat från mitt hjärta och jag kan utan ångest sitta i soffan ikväll :)
Ännu bättre var att jag fick med mig Love i min rensning och efter att ha inhandlat nya register till pärmarna satt vi båda och gick genom alla papper som vi samlat  på oss under detta halvår tillsammans. Nu är det ordning och reda på våra papper och det är så grymt skönt!

Nu sitter jag här till ljudet av regnet som totalt ÖSER ner, tror det åskar lite oxå...? Härligt o mysigt med regn men det får inte bli till en vana denna sommar :P
Ska nog gå och smörja in mig med helosan nu, kanske ska nalla lite på min nya ansiktscreme som jag köpte idag när jag ändå är igång. Den är grym och man får en härlig lyster i ansiktet! Perfekt nu till sommaren :D
Förresten, bokade en tid hos frissan nyss, om två veckor blir det! Härligt o få ordning på utväxten nu, sen får nog håret vila tills hösten kommer!

Ciao!


livet är allt bra ibland!

förutom igår kväll när jag bet ihop rätt mkt för att palla mina ynka timmar under nålen. Snyggt blev det och är riktigt nöjd - har dock riktigt ont idag och det svider o stramar. Men det är d värt! Var fan mkt värre igår så nu kan det bara bli bättre :D

Vaknade till imorse efter en natt av orolig sömn - ovant att inte kunna sova på högersidan! Efter frulle drog vi till kumla - dock ett snabbt stopp på ikea o inhandla nytt bord (gav upp efter senaste festen, thehe!) - jag hoppa av för en fika på sveas medan Love drog en repa på motorcykeln. Riktigt kul o träffa Anna igen och när vi konstaterat att det var 4 månader sedan vi sågs sist så bestämde vi oss för att detta ska göras om inom en månad, hoppas!

Hann med att hälsa på mormor o morfar (som äntligen kommit hem efter två veckor på Mallorca), laga och äta mat med min familj och njuta lite av solen innan vi drog hemåt igen till stan. Väl hemma pula Love ihop bordet lite snabbt innan vi gav oss ut på en liten runda - som dock sluta i en riktigt upptäcksfärd av västra Örebro och Karslund. Var otroligt vackert kring herrgården och svartån - vi var helt förstummade och mös riktigt när vi traskade genom skog o mark. Helt klart värt ett besök för er som aldrig varit där! På vägen hem genom aspholmen betraktade vi alla luftballonger som fanns över hela Örebro denna kväll - riktigt maffigt! Beslutade oss för att vi allt ska åka med i någon av dem inom en snar framtid :D
Efter 2,5 timme var vi tillslut hemma och då blev det lite mysigt käk framför tvn - vad sägs om nötfärsbiffar med fetaost o soltorkade tomater? Mums!

Hela den här dagen har varit riktigt härlig och ja, vi har nog insett att vi trivs riktigt bra här i stan. Finns så mkt mer än drottninggatan och köpmangatan! :)
Imorgon stundar spanande av ny bil, men även en välbehövlig städning av lägenheten! Tjing o godnatt!

det är dags!

lite nervig, lite pirrig... samtidigt trött. Ska gå på stan o ladda upp hemma så jag överlever tiden och ikväll :D

dags o avancera...

jag har bestämt mig. När mitt träningskort går ut ska jag ta hjälp och få ordning på skiten :) Nu jävlar! Han har lovat att han allt ska "få fason" på mig - vad han nu menar med det..? Jag tränar ju! Fast oregelbundet och i vissa fall nyttjar träningsplatsen till att blicka över alla människor som trängs inne i lokalen - hehe! Så kan det bli ibland.. men fasiken det händer inte mkt alltså så nu ska jag som sagt ta hjälp och se om det blir någon skillnad...borde det bli! Den som lever får se - juni/juli börjar jag! :)

Nu ska jag iaf duscha efter mitt egna lilla pass och sen käka lite kvällsmat. Om två dagar är det dags - grymt peppad och samtidigt nervös...gosh! Vad har jag gett mig in på...?!?!?! Wish me luck!

BTW! Om två helger är det tjejvättern - yeah! Beslutat att avsluta allt med en anhalt i Askerstad och dricka alkohol - tror det blir en bra kombination efter 10 mil på cykeln! :)

over and out

HÄRLIGT! grymt trött just nu - efter en parma och mozzarella sallad (mina nya favvoriter) är jag helt slut!
Veckan har bestått av tripp till Östersund - galet! Drog 1700 med hyrbilen till arlanda. Slagga på hotellet och vaknade varje timme från 2400. Ingen ro i kroppen när jag visste att jag skulle med flyget... Lagom pigg framme på Arlanda och mitt i morgonrusningen på terminal 4 ser jag Idol-b-kändisen Kevin Borg kuta fram o tillbaka med sin lilla blonda tjej...hmmmm. En timme senare landade jag i Östersund. Inte en stad som impade men jag tror nog att den visade sin sämsta sida med vind, regn och kallt... Hann dock med lite sightseen och en promenad på 7 km innan jag tog flyget tillbaka på onsdagen. Hemma lagom tills dess att mamma och pappa droppa av brorsan. Har haft honom släpandes efter mig i två dagar - visat honom centrallagret, berget, misiler och robotar plus flygplan. Vad mer kan han begära som femteklassare på studiebesök? Tror han är nöjd!

Nu ska jag släpa mig ut på en runda med inlines innan jag parkerar mig i soffan. Tydligen kommer det besök ikväll och jag fasar för att tvn kommer vara ockuperad ett tag framöver - yeah för spelkvällar! Ska nog sova tidigt och ladda för morgondagen :) Ska bli skoj!

veckans bravader har satt sina spår

ja fy fan säger jag! Tror vi maxade lägenheten igår, thehe! Jävligt kul och trevligt! Det bjöds på baileysmint i massor - literflaskan är slut i alla fall! :D Dock klarade sig vinaren och den kan nog komma väl till användning nästa helg kanske! ;)

har precis tagit mig en långpromenad och hinkar för tillfället i mig vatten - så törstig! Härligt nog inte så bakis som man annars kanske skulle ha blivit - det där besöket på max vid tvåtaget gjorde nog sitt! :P
Nu ska jag dammsuga bort alla popcorn o annat på golvet och sedan käka lite. Bär nog av till maxi senare för veckohandel och pantning av alla dessa burkar från gårdagen.
lugnt o sansat :)              hmmm          ´fler folk!



östergötland och kumlamarken

de två sista dagarna av jobbveckan spenderades i linköping och borensberg. Glodde på lite flygplan och hälsade på arbetskamrater. O självklart det vanliga arbetet. Resan var trevlig. För ovanlighetens skull var jag inte själv och vi tog till vara på kvällen i Linköping med strosande och långpromenad. Riktigt vackert vid stångån faktiskt!
Men nu är jag hemma, hemma i Kumla, drog med mig lillebror till marken och avverkade den rätt fort i regnet som kom *suck* marken är inte min grej, speciellt inte k-marken... Passade dock på att kika in på systemet och fylla på inför morgondagen - hehe! Gött!
Nu vankas taco och firande av min pappa. Lagom avslappnat - hade för avsikt att cykla hem min cykel ikväll men är tveksam då det just nu hällregnar... men efter regn kommer ju solsken...hoppas bara det blir innan natten! ;)

metallica 4/5 09 I WAS THERE!

sååå inåt h bra konsert! Det är drag när man känner byxbenen fladdra vid vristerna av trycket. Amazing!
Jag kunde inte sluta flina och benen rycka i takt med trummorna, det gick inte att hålla truten! Man var tvungen att skrika och sjunga med, då är det en bra konsert!
För att vara första gången som jag sett Metallica tycker jag att konserten var toppen, vissa, mer musikaliska, kanske skulle ha andra åsikter. Men I dont care! :D

Att sedan komma hem kl 3 imorse och gå upp efter 3 timmars djup sömn gör inget för det var värt det! Men nu, efter ett träningspass på gymmet, är jag rätt trött... Ciao!

vanliga söndag?

sov som stockar! Jäklar var trött jag var och jag somnade på mindre än tre minuter igår kväll. Love kom in strax efter mig och då vaknade jag till. Trodde han varit upp mkt längre än mig och frågade honom -Vad är klockan? Vad då säger han tillbaka, du gick ju nyss o la dig?! Jasså säger jag sömnigt och somnar om lika fort igen.Hehe! Galet, tror de där fem milen på cykeln under gårdagen satte sig i kroppen - men ingen träningsvärk denna dag och imorse (11) gick jag direkt till gymmet och gav överkroppen en genomkörare. Får inte glömma den delen av kroppen nu när benen fått jobba hårt hela helgen. :)
Väl hemma blev det frulle och iväg till Maxi för påfyllnad av kylskåpet. Det lilla som nu behövdes då nästa vecka kommer att gå tokfort! :D Tur var att vi inte behövde handla så mkt, hann precis hem till tvätttiden och har nu äntligen fått bort all smuttstvätt som legat och ockuperat klädkammaren de senaste veckan - gött! Dock fyllt på den lika fort igen med sängkläderna som jag rev bort förut. Skönt och byta allt nu efter helgens besök - känns lite fräschare med nya sängkläder och handdukar :) Likaså att dra av alla golv med dammsugaren för o få bort alla smulor! :P Vissa kan tydligen inte käka digestive och chips utan att smula, ehm!

Imorgon blir en toppendag med halvdag hemma, besök hos kiropraktorn och ett återbesök till Globen i hopp om att äntligen få se METALLICA!!! :D Tror alla är grymt peppade nu, ska bli grymt kul!
Tisdag och onsdag kommer spenderas i Arboga medan torsdag och fredag blir i Linköping och Borensberg. Sen är det ju tamejsjutton helg, igen! Hehe! Funderar skarpt på att samla ihop lite folk till helgen, får se vad vi känner för.
Nu ska jag slappa lite (efter jag bäddat rent ;) ) innan vi drar iväg på en tur med inlines!
Ciao!

inlines och bakfylla

sedvanlig känsla imorse när jag vaknade. sov längst av oss alla - men gick upp för att njuta av Loves inköpta baguette från java. Trötta alla tre glodde vi på Fast and Furious tills klockan närmade sig tolv. Love fick ett ryck och tyckte vi skulle införskaffa oss inlines - för att sedan åka bortom Ekeby-almby och hälsa på en kompis till honom. Tveksam var jag men efter ett besök på intersport hade vi varsina inlines :D gick riktigt bra på premiärturen förutom att turen blev över en timme lång och svetten rann under hjälmen och mina skydd. Pust! Vi hade ingen aning om vad vi gav oss in på när vi skulle åka bort dit. Tur var att Jimmy kom o hämta oss och tog oss förbi grusvägarna :)
Väl där fick jag hänga med till stallet på ett litet äventyr och vi var tillbaka efter kl 6. Då hade min och Loves mage börjat kurra (inte ätit mer än frukost) Snällt av Jimmy o skjutsa oss till Ciao Ciao (tur var väl det för attans var ont det gjorde o åka hem sista biten sen - smalbenen har fått lite stryk!) Blev varsin flottig pizza och nu är vi nöjda för idag :) Gött!

Slappa framför tvn nästa och imorgon blir det en långtur på cykeln istället!

mums!            sällskapet ikväll           dans på strömpis!


full fouks, haha!         vissa körde solo, haha!        hehe! :D


RSS 2.0