löning, king, lill-lördag :)

ujuj, idag satt det fint med en fet lön :P hade extra påslag på nästan 6000 extra iom alla mina resor. Inge fel... men det är bra, kompenserar veckan med sjuklön som kommer nästa månad :) (fast då får jag iofs min löneförhöjning så det kanske går ett ut...)
Idag fick vi besked om att Love får ta semester i sommar - underbart! Så i helgen bokar vi resan tror jag... om tillfälle ges dvs! På fredag ska jag med kollegor ut i Västerås - afterwork på bellman och säkert jäkligt kul! Kommer väl må därefter när jag väl vaknar till på lördagen - o då är det bara att städa här hemma, tassa ner till frisören för att häva i lite slingor (så jag känner mig lite somrig!) innan alla kommer hem till oss för tacos o alkohol. Kommer bli super! Utgång - kanske, beror helt på dagsformen för sällskapet :)

Igår och idag var jag i Linköping - bra jobb med schysst övernattning på 16e våningen med panoramafönster med vy över stan. Så fridfullt att vakna upp imorse - morgonsol in i lägenheten med vacker vy och blå himmel. Underbart! Nu har vi käkat varsin rulle från pizzerian - var riktigt smarrigt efter en rask promenad med stavar i 1½ timme.

Ska ta mig en skön dusch och packa upp resväskan o sen slänga mig i sängen, ska stå pall för morgondagens heldag :)

många beslut

hej å hå! denna vecka har varit sååå kaotisk! Samtidigt verkar det som allt verkligen går framåt gällande mitt arbetsliv... 3 arbetsmöjligheter - beröm så jag knappast kan tro mina öron! Så stolt men samtidigt prestationsångest. Shit! Dom har så höga tankar om mig, superkul o jätteläskigt :P Men en rejäl egoboost...
Kan säga att mina tankar går på högvarv :P Hade bara önskat att jag var mer i form fysiskt också - är helt kass i kroppen, slö, trött och mår fortf inge bra i varken hals eller mage. Vägde mig idag och har sedan förra måndagen gått ner 3 kg...galet! O av helt fel orsaker dessutom, dvs. inge mat. Vet ju att jag kommer gå upp igen när matintaget blir normalt. Men förhoppningsvis inte allt...?

imorgon kommer jag jobba hemifrån halva dagen för att efter ett besök på vårdcentralen åka till arboga och jobba det sista innan helgen. Skulle egentligen ha följt med ner till skåne imorgon och varit med på en grym fest - men icke! skulle aldrig stå pall för en suparkväll - kroppen skulle crasha... så väntar istället på nästa helg :D


nature candy

jupp, lite naturgodis fick följa med hem när jag var inne på lucullus. :) Vet inte om det kommer straffa mig senare... igår kväll drabbades jag av sjuka vallningar! Kunde knappt somna... o sen vaknade jag mitt i natten och hade stans sämsta mage. Jäklar! Mådde piss...
Men pallra mig upp till jobbet kl 5 ändå - pina mig genom första timmarna men vid lunch mådde jag bättre :D
Har fortf inte fått ordning på maten så jag tror det är brist på mat tillsammans med alla piller... kass mage AB!
Lyckades trycka i mig en halv kycklingfilé till lunch, tog med mig resten hem o käka den till middag :) Det lilla i kombo med en skål yoghurt till frulle o en halv fralla nu under kvällen plus det lilla naturgodis jag köpt på mig så är jag mätt för idag... är som sagt inte helt OK än.

Idag ska jag nog slänga mig i sängen tidigt, försöka sova ikapp det jag tappa förra natten - så jag står pall arbetsveckan. Har ju knappast jobbats undan något när jag varit borta... hehe!

Usch jag längtar till jag blir helt återställd i halsen så jag kan ge mig ut o träna... abstinens! Orkar knappt promenera... suck. Ogilla!

Nepp, sängläge snart tror jag! :D


snart en vecka

imorgon har det snart gått en vecka sen operationen! idag kunde jag avstå från smärtstillande i fyra timmar innan det behövdes. så skönt! just nu äter jag macka, tuggar som en galning innan det går o svälja. men det går! Är ju såhär man ska äta.... hehe

I fredags var jag upp på stan o hämtade ut ett paket från H&M - hihi... shoppar alldeles för mkt just nu! O värst av allt...fler paket är på väg... ojoj!
Resten av kvällen spenderades i soffan o sen tidigt i säng - har varit så trött! Men har sovit oroligt - konstiga drömmar och vaknat upp tidigt på morgonen med ont i halsen, har fått ligga o vänta tills klockan slog 6 för att få äta mina piller... Men idag var det annorlunda! lev t o m väckt av mobilen för o ta mina tabletter. skönt!

Igår var vi iväg till kumla - mamma o pappa fick sig ett beök, vi fika lite o jag passa på att slappa i solen medan Love tvätta bilen :) På väg hem stanna vi till hos Tess o Anders för att säga hej o hälsa på deras söta lilla tös. Gu så go hon var! blir ju lite småsugen..hehe!
Efter en heldag av umgänge o prat var jag riktigt trött - i kroppen o i rösten! Men stod pall för två filmer plus att se slutet på eurovision innan jag tillslut gav upp för dagen :)

Idag sov jag riktigt länge - så skönt! Har slappat i soffan i stort sett hela dagen förtom vissa utfall för att hjälpa till med lite tvätt, städa toalett, rensat garderob, veckohandlat o såklart röstat!

Imorgon kommer jag stanna hemma, men på tisdag eller onsdag är jag nog allt redo att åka till jobbet. Vill jobba!
Har dessutom en tid imorrn hos frisören - underbart! Grym utväxt ska bort! :D
Håller tummarna på att jag känner mig frisk snabbt nu så jag kan komma tillbaka till jobbet och på fredag ta ledigt för att följa med ner till skåne och stundande girsfest på alnarp. Tror det kommer bli skitskoj! :D
Men högsta prio är o bli frisk o sen komma tillbaka till jobbet :)

Nej, nu är det söndagsmys som gäller och lite tv innan allt förstörs av den där jäkla hockeyn...suck! Bye!


måltid

dagarna som gått har varit en pärs... hungrig. trött. törstig och snurrig av tabletter. Men jag har härdat ut... nyponsoppa o aprikoskräm tillsammans med en och en annan isglass har åkt ner de här dagarna sen operationen. Imorse när jag vaknade mådde jag pyton... kände att det inte fanns en chans att få i mig en droppe! Knappt vatten slank ner... Åt mina tabletter och fick halvslumra till lunch igen - är inte så kaxig utan mat...
När jag vakna till igen tjata mormor o morfar på mig att iaf äta NÅGONTING... så jag fick ta mig ann en mjuk fralla som jag doppade i nyponsoppa och sedan malde till mikroskopiska delar innan jag svalde ner allt. Men tillslut fick jag i mig den, gött! har aldrig ätit såhär långsamt... men efter lunch hände någonting! vid fyra idag kände jag mig kaxig nog att ta mig en tallrik av spaghetti o köttfärssås (kall såklart...) Var ju så jäkla hungrig... malde i mig det på tallriken, fick ont efteråt men det var det värt! Känns lite bättre... vill helst sluta äta tabletterna så fort som möjligt - blir kass i magen av morfinet och jag vetesjutton vilka tabletter som får mina läppar att känna bortdomnade... olustigt värre!

Men en guldkant dessa dagar har nog varit att jag kunnat vara hemma hos mormor o morfar - de har hjälpt mig massor! Sen är det skönt att bara kunna gå ut o sätta sig i solen när man känner för det... o inte vara instängd i lägenheten. Men imorgon kommer min älskling o hämtar hem mig, sen blir det hemmaplan resten av veckan. Om det blir som jag tänkt - dvs. återhämtning o vila!

Nu ska jag svälja ner de sista pillrena för dagen och dricka upp mina dulcolax-droppar... åt skogen med denna eurovision, så tråkigt! Ska sova istället... hoppas på att jag mår ännu bättre imorrn! :D


day 1

Igår gick jag till Capio läkargruppen för att ta bort mina halsmandlar. kl 13 var jag där. kl 14 vaknade jag upp igen på uppvak... hu vilken känsla! Syrgasmasken på, men ändå ingen luft - så kändes det. Tjockt i halsen, svårt att svälja och ont.... så ont. Men lyckades vila mig genom den värsta smärtan och fick komma in till ett eget rum för att få sova tills det var dags att komma hem. Vatten var, o är, inget att tänka på - lite nyponsoppa och en halv piggelin fick det bli...
Love kom o hämtade mig halv 9 och körde mig hem, var lite snurrigt att gå o stå - så jag däcka direkt i sängen! Gick bara upp för att ta mina sista tabletter vid 10. Har ett schema nu på tider och tabletter som ska ätas - jag som trodde det bara skulle bli några större alvedon. Icke! Tyngre varianter av alvedon, någon typ av ipren och morfintabletter. Tunga artelleriet. Men ändå har jag ont... så är väl glad över att få äta de tabletter jag får.
Har tryckt i mig en piggelin o ett glas nyponsoppa samt aprikoskräm... men det är max. Känns inte som det blir mycket mer...
Nu ska jag försöka mig på att borsta mina tänder så jag inte tappar dom oxå ;)

prepp

gosh! dagarna går och jag hinner knappt med nått! Eller ja, förutom o jobba och sen motionera. haha!
50 timmar avklarade denna vecka och jag är på bristningsgränsen just nu - jobbet är fullt upp, tankarna kring liv o förhållande snurrar samtidigt som jobbet är en ständig fråga. What to do... vi får se helt enkelt.
På måndag ska jag ta bort mina halsmandlar, förväntar mig en riktig crashdiet om jag ska lita på vad alla säger - ont kommer det göra och lite kommer jag äta. sjuksköterskan sa att det var minst de 10-14 dagar som stod skrivet i kallelsen... suck! O jag som hade hoppats på att 10 dagar var max! Märker väl hur illa det blir... ska iväg imorgon o ladda med böcker från bokaffären runt hörnet. 50 spänn för varje pocket - o massor av nya! Ska ladda med dessa och sedan storhandla på söndag så jag klarar mig själv om dagarna... fattar inte vad jag ska göra i dessa två veckor! kommer klättra på väggarna efter en... men är väl nyttigt för att komma ner i varv lite efter de här hektiska månaderna som ändå varit efter semestern. Matlusten är väl hyffsat tillbaka men det är knappt! Alla byxor jag köpte i aussie hänger och måste sys in... jag gör det efter de här veckorna. Känns inte som jag kommer använda annat än myskläder veckorna som kommer - kanske ska köpa mig lite nya myskläder (!?) Hehe, får se vad jag hittar på imorrn, ska upp på stan o handla present till pappa som fyller på söndag oxå... då slinker det nog med lite kläder oxå... hehe!

Efter stan imorrn ska jag åka hemåt - trapporna/högen tänkte jag ta mig ann innan vi åker på konsert på kvällen. Lillebror ska spela och det brukar alltid vara bra! :D
På söndag ska vi tvätta innan vi åker hem till mamma o pappa för söndagsmiddag och firande...

Nu har jag varit ute o joggat, funderar på vad jag ska äta men tar mig ett glas cola så länge :) Mättar fint det oxå...


RSS 2.0