PiP?!?!?!

hur sjutton ska man göra...??? 28-31 juli är det spelningar, alla dagar har bra band - chaise! man kanske tar lite "småledigt"....eller nått. vore så kul att se en del av banden som spelar.... suck!
O helgen efter är det dessutom sonisphere, som man klart ska gå på - bara o betala :P

Nej, får se hur vi gör.... efter helgens tvådagars så kände jag tydligt att konditionen var sisådär... joggade 5 km på 33 min - inte mkt sämre än vanligt... men det kändes inte helt hundra. Dock ska man aldrig vräka i sig en skål med tomatsoppa o en macka innan man ska jogga... aldrig bra! Avslutade rundan med ett par snabba uppför backarna innan vi tog cykeln tillbaka hem.

Nu ska jag duscha o packa inför morgondagen, PPS-kurs väntar i dagarna 3. Yeah! Surt är väl att vädret är kanon, får väl ta vara på eftermiddagarna o njuta av solen i stockholm :)

Hare gött!


sommarliv

fönstrena är på vid gavel, solen skiner in och lyser upp hela lägenheten - in kommer svaga toner av den musik som spelas på Yeah-festivalen - och jag njuter! Har precis duschat av mig efter en timmes rask promenad runt väster. Var skönt med eftermiddagssolen i ansiktet och lagom varmt i luften... underbart!
Den här helgen har varit just så som en sommarhelg bör vara - spontan utekväll, många kompisar, krogliv och utomhusvistelse :D
Idag var jag alldeles för dålig efter gårdagen, men det gick snabbt över efter en stadig frukost och lite sol på innergården. Varvade solningen med o fylla tvättmaskinerna och bli av med all smuttstvätt - funkar!
Efteråt åkte vi hem till mamma o pappa, mamma har spenderat mors dag på det sätt som jag tycker hon förtjänar. På ett spa i Västervik - hotellrum mot skärgården och pool alldeles utanför rummet. Låter underbart och jag hoppas hon passar på att njuta massor de dagar som de är där! :D

Nu ska vi kolla på film och njuta det sista av helgen - hoppas du haft o har det lika bra som jag! :)

hey ho, let´s go!

till virus. nått band som spelar. OK säger jag. Dock regnar det ute. Men är ju inomhus så why not? :)

har farit runt som en galning idag, tor arboga. Åkte kl 6 imorse till jobbet. drog hem vid tre-snåret. dressa om, peppad av det fina vädret. åkte hem till kumla. Molnen kom o jag gav upp med solningen. Drog med lillebror upp till k-högen och gick uppför alla 426 trappsteg. Härligt! Väntar träningsvärk imorrn kanske?
Påväg hem får jag veta att vi tydligen ska ut ikväll - fick bli en snabb dusch, smink o hairdue o såklar ångest kring klädval. Nu tror jag att jag är klart. hehe! om 20 drar vi dit - får se om det blir helkväll eller halvkväll :P Have a greta night!


yeah

så heter det tydligen. det som vi ska på i helgen. Spännande! Får hålla tummarna på att vädret är schysst...
Sprang mot naturen hus o bort till oset o sen via stadsparken. så många som var ute idag längs med svartån - fiskandes eller drickandes - har jag aldrig sett förut! En torsdag...? Fattar inte, hehe! Men trevligt är det och längtar verkligen till riktiga sommaren, när värmen är närvarande :)

Snacka med T idag oxå - försöker få med henne till Topploppet den 2a oktober - tror det kan vara roligt! O en extra utmaning :) Sen får man se om man kan få fart på konditionen så pass att man kan utmana sig själv i Lidingö iår igen. Kör 2-3 joggingpass i veckan just nu. Typ 5 km varje pass - ibland kortare, ibland längre. Målet är att palla hålla igång under ca 60 min ett pass i veckan i mitten på sommaren. Då är man nästa upp i sträckan.
Sen gäller det att hålla sig hel och frisk - men om man varierar träningen med friskispassen i skytteparken så kommer det nog gå bra!

Imorgon är det äntligen fredag, så jag har längtat! Veckan har varit slitig, men rolig på samma gång eftersom jag fått se massor av nya och spännande saker i Växjö. Fattar inte att företaget gör såååå mycket olika saker! Är grymt imponerad av vårt spektra och känner att det finns lätt alla möjligheter att utvecklas om man vill det :D

Nepp, Simon&Thomas nu!

crying my eyes out

fy sjutton! Såg säsongsfinalen på Greys nyss (säsong 6)... snyft! Så hemskt... usch... tänker inte säga nått, men jag kunde då inte sitta still under dessa två timmar, mitt hjärta bultar i 190 o ja har ont i magen... snacka om inlevelse! Puh... nu ska jag försöka lugna ned mig så jag kan sova några timmar innan jag tar bilen till stockholm imorrn...

Var förresten en snabbis på Marieberg idag - handla present till Jonathan och råkade få med mig följande hem: BH, armband, skit snygg handväska, babyolja (måste boosta huden!), Niveas nya duschtvål med hallon och Flux. Köpte först flux på apoteket - 68 spänn. Well, well... går förbi Apotek1 som är nyöppnat. Där säljer de Flux för 49! Gosh, är inte fräckare än att jag går till apoteket och lämnar tillbaka den. Hehe, ja va sjutton! Är en del pengar jue... ;)

Nej, nu lockar sängen - upp hyffsat tidigt imorrn, men det är snart helg! Då kan man pallra sig upp :D



kyligt

det är iaf inte varmt här i Växjö, burr! Idag när jag o arbetskompisen joggade runt Växjösjön (4km) så blev jag knappt svett! uh, önskade mig dessutom ett par vantar när vi joggade runt...galet när det snart är juni...! Gick väl iofs inte i mitt tempo runt heller, jag hade nog ökat en del om jag joggat själv. Men vad gör man inte? Fick ju iaf röra på mig o det är ju huvudsaken :) Tog typ 30 min för 4 km och det är ju inte speciellt svår terräng runt så 20-25 hade kanske varit mer rimlig (?)
Nåväl, nu sitter jag på rummet - ansiktet vänd mot fönstret och försöker få ta del av den sol som faktiskt är framme... ska snart ta mig ett litet yoga-pass på 30 min för att mjuka upp mig lite. Har nog stretchat dåligt efter mina senaste pass. Har iaf känningar i höft o ben - inte bra!

Imorgon drar vi hemåt tillbaka till Närke - gött. Om vi kommer hem i tid så blir det kanske gymmet... eller Paolos 30 minuters träningsvideo ;) Visar sig!

Ikväll blir det o läsa klart ToppHälsa o sen påbörja Fyrvaktaren - är förresten synd att jag inte är här själv, då hade jag lätt hälsat på T :) Men det är ju inte långt kvar nu innan hon flyttar hem! (jippie!)

Frys inte ihjäl i maj-värmen!


vitamin well

fasiken vad god den är - citrus/fläder. Säkert inte så nyttig som den utger sig för att vara, men absolut en törstsläckare en varm sommardag! :P Eller som idag, efter 30 minuters träningspass på hotellrummet framför Paolos träningsvideo. Jag blir grymt svett efter ett sådant pass -  15 min mage, rumpa, lår och 15 förbränningspass. Otroligt! Men skönt efter nästan 5 timmar i bil ned till Växjö - o eh lite naturgodis som lyckats hamna i mina händer efter ett besök på Maxi... attans. Men ack så gott... måste skärpa mig! Åt inte upp allt i alla fall o det är ett framsteg, jag som ALLTID äter upp allt som jag köper...

hehe sitter o tittar på norska hollywoodfruar, fy fan vad knäppa vissa är! Men det är ju underhållande... dock på en låg nivå. ja fy sjutton... Nu ska jag ta mig en dusch, krypa ned i sängen och läsa antingen topphälsa, aftonbladet eller fyrvaktaren... svårt val... hm!

Natti!

det finns inga genvägar

bara senvägar :P Enda sättet att komma i form är att vara aktiv - röra på sig, och dessutom, inte mula allt som finns tillgängligt. Det sistnämnda är väl mitt största problem - jag har inge stopp i min mage... nått jag får jobba på :P
Har iaf jobbat på löpningen idag - 5 km i karslund, 31 min - det artar sig! Nu har jag avancerat till 2,5 min jogg och 30 sek rask promenad.
Efter löprundan åkte vi till Maxi o veckohandlade - fasiken vad mycket gott det finns... men lyckades hålla mig från att köpa hem nått onyttigt :)

Nu sitter jag iaf och jäser efter en faktiskt rätt god biffstroganof som jag fick äran att göra idag =:O Det blev strimlad älgbiff m lök, champinjoner, tomatpuré, senap, buljong o lite gräddfil. Faktiskt sista köttbiten som vi hade här hemma - får ta en drive hemåt snart och fylla på viltkötts-förrådet :P

Nu ska jag packa lite o dammsuga - är konstigt hur skitigt det kan bli trots att man bara är två pers? Sen blire dusch, hårinpackning o slappa i soffan med den nya boken - fyrvaktaren av camilla läckberg - så jag har längtat!


äntligen! Utegympa F&S i Örebro!

Vad glad jag blir! Den 14:e juni sätter det igång - första passet körs då kl 18 till 19. Kommer att köras varje tisdag och torsdag, samma tider, fram till augusti. underbart! Jag tycker passen är kanon och ett perfekt sätt att hålla igång även i sommar. Mitt gymkort på ÖKK går ut nu 1 juni - tror jag väljer att förnya det i höst istället. Nu fokuserar jag på att jogga o sen vara med på utegympan.

Du som aldrig har testat gympan, gört! Det är gratis och jäkligt bra instruktörer :)

naturlig

haft en underbar dag med min mamma och syster - vaknade vid nio. klädde på mig lite träningskläder, käka frulle och tog mig ned till gatan. Solen sken härligt och temperaturen var perfekt för en dag ute i naturen :D Vi drog till Ånnaboda, vandrade i den underbara skogen och tog oss till Suttarboda. Totalt blev det en promenad på 13 km - inte så långt kan tyckas men med terrängen som var tog det längre tid än vad man kan tro. Varmt var det iaf och mysigt :)

Väl hemma i lägenheten var klockan redan halv fyra - duscha lite snabbt och drog på mig jeansshortsen o linne, shortsen är mina nya favoriter! :D (Är glad att jag köpte dom på nätet för 99 spänn! Såg dom på H&M igår och då var priset 249 =O )
Tog med mig Love upp på stan, käka middag på Jensens och strosade sedan genom stadsparken till Willys för att handla lite gott till kvällen. Var grymt mycket folk ute idag och i stadsparken var det grupper som satt överallt. Härligt! Längtar tills vi kan dra ihop ett gäng och göra detsamma, dock ser det tight ut kommande två helger men sen har man ju hela sommaren på sig :P

Tog vägen tillbaka via slussen och förbi holmen - kom precis hem och har öppnat flertalet fönster i lägenheten för att det ska bli liiiite svalt till natten... Nu väntar en film och lite mys i soffan, jag tror jag kommer somna fort ikväll efter dagens avverkade kilometer. Ska nog vara snäll mot mina fötter och sätta dom i ett litet fotbad o scrubba dom - de tyckte inte om att vara barfota i mina converse (med extra sula) så jag tror det är två mindre sköna blåsor på fotsulorna just nu :(

Hoppas på fint väder imorgon oxå - då väntar joggingrunda, sola?(om solen vill vara framme) o packa inför veckans tripp till Växjö på måndag eftermiddag. Surt är att jag antagligen inte kommer att hinna träffa T när jag är där... :( Men man vet aldrig, det kanske går att få in ett besök! :D

Nej, nu väntar soffa o fotbad! Tjing!


hemma bäst

ah... har precis käkat en matlåda med rotfrukter o stekt hamburgare. Mätt! Nu ska jag jäsa framför simon&thomas innan jag slänger mig i duschen.
Kom hem för lite mer än en timme sedan. Packade upp på en gång, drog på mig joggingkläderna och tog mig en joggingrunda på 25 min. Den rundan blev jäkligt intressant! Fan, alla jäkla gäss eller vad dom nu heter har fått bebisar och dom är helt galna när man joggar runt holmen. De väser o attackerar en! Galna! Men tempot ökar ju i alla fall hehe...

Fick iaf ett glädjande besked när jag kom hem, på bordet låg ett brev från CSN... nervöst sprättade jag upp brevet och fann deras beslut om att inte gå vidare och därmed avsluta ärendet :D Jey! Thank good, dom pengarna som de ville göra anspråk på vill jag hellre behålla själv... jag hade dessutom inte gjort nått fel, var bara att det var svårt att bevisa. Men tacka gud för mitt gamla jobb som snabbt kunde komma fram med mina lönespecar :P

Imorgon är det äntligen fredag! Åker tidigt till jobbet i alla fall, blir nog kvar i vanlig ordning och väl hemma blir det väl knappt att hinna med nått annat innan vi drar till Kumla för lite umgängestid med svärmor mfl :)

På lördag ser jag iaf fram emot att tillsammans med mamma o syrran dra upp till kilsbergen - bara vädret vill sig väl! :) På kvällen får vi väl se vad som händer, är liiite lockande att bara ta det lugnt. Nästa vecka kommer att gå i 190... måndag: revision hela dagen. Drar ner till växjö på eftermiddagen, stannar där i två nätter o kommer hem på onsdag em/kväll. Torsdag morgon drar jag till Kungsängen. På kvällen ska jag ut med Anna på middag :) Sen är det fredag, again! Då är det jobb i Arboga :P Sen kommer en ny helg o kanske lite roliga saker att hitta på, är ju lön o sånt! :D
Aja, som man säger alldeles för ofta - vi får väl se vad som händer!

en dag som denna

sitter man i Östersund. Resan upp gick bra. Blev sugen på att handla en ny parfym på taxfre, avstod men ångrade mig när jag satt på planet. Nästa resa upp ska jag allt köpa en parfym! :) Vet att jag kommer använda den...
Jobbet här är intressant och dagen har rullat på, avslutade med en jogging/promenad-runda på ca 5 km. Käkade en supergod bulgursallad med grillad kyckling, o har nu precis avslutat ett kort men ändå ansträngande pass lett av paolo. Är en bra video! Blir trött, får träningsvärk överallt och inbillar mig att det tar på rätt ställen :D

Nu ska jag slänga mig i sängen, läsa ut RödHake som är i sin upplösning just nu :P  Imorgon väntar morgonpromenad 6.30 följt av frukost på hotellet o sen iväg till jobbet. Drar nedåt med halv fyra kärran och är hemma i öret vid sju. Får se om jag hinner med en kortare joggingrunda kring holmen - eller bara en promenad med stavarna. Man blir lite trött av att resa!
Men är ju bara o vänja sig, hehe!

Sleep tight!

BTW! Love har fixat biljetter nu till GreenDay den 5e juni - härligt! Nu ska jag bara fullfölja min del och fixa hotell o tåg. Blir nog en helhelg i götet och lite strosande, ser fram emot den helgen :D

shopping?

fan, man är ju lite beroende - samtidigt som jag klicka hem en t-shirt till brorsan som faktiskt fyller 13 i år :P så kunde jag inte låta bli att ta med det här linnet... är galet förälskad i puderfärgerna! jag hoppas det kan bli snyggt i sommar med ett par schyssta shorts, o till kvällen kanske min kavaj :D

Hade en drös sandaler som höll på att åka med men när jag såg leveranstiden så strunta jag i det... kan lika gärna köpa dom på stan då isf. Är inte värt att vänta halva sommaren på ett par sandaler som man vill använda, typ, nu!





Nu ska jag föra över lite pengar, lägga över nya låtar på mp3n o sen fortsätta läsa boken, den börjar bli grymt spännande! :)

Hejsvejs!


why don´t you do something

efter en intensiv utbildningsdag - som var grymt givande gällande processer! - så ska jag väl hänga på Love bort till gymmet... första gången sen resan. Länge sen... usch! Men det behövs iofs... sen hem o packa för morgondagen, ladda mp3-spelaren o lite annat smått o gott som ska fixas när man drar iväg. Väskan kommer få stå framme nu i 4 veckor. Är ingen idé att plocka ur för mkt när man ändå ska iväg på nästa snart igen.

Förresten, värmen idag var konstig! Åska på g kanske? Tåget var som en bastu! äckligt... hoppas x2000 har bättre standard imorrn...
nepp, iväg o pumpa lite muskler! Tjo!

5 km på 32 min

det är fasiken bra för att vara löptur nr 3 i mitt försök att jogga två gånger i veckan :) Dessutom körde jag jogg 2 min, rask promenad 30 sek osv... plus en rask promenad runt 1.25 km spåret o sen cyklingen tur o retur till Karslund. Härligt! Därför var det extra gött o smälla i sig två kokta ägg tillsammans med ruccolasallad, coctailtomater och två soltorkade tomater :D Mumma!

Imorgon väntar utbildning hela dagen - processledning. Spännande! På onsdag drar jag uppåt i landet - Östersund rättare sagt :D Ska bli skoj och givande, sen är det ju tamejsjutton fredag och då är det ju helg! Håller tummarna för toppenväder även denna helg - är dessutom Linde, var grymt längesen vi var där... kanske ska ta sig ett besök o spana på lite bilar :P Visar sig... På dagen ska iaf jag o syrran plus kanske mamma ut på en vandringstur i Ånnaboda, det ska bli härligt!

Nej, nu ska jag slänga mig i sängen och läsa vidare i boken Rödhake :)

Tjing!

alldeles för tidigt en söndag

06:50 gick jag upp imorse... usch! Allt för att slippa se tvätthögarna i badrummet. Nu är klockan snart elva och vädret ser inte ut att vilja bli bättre idag... ska ändå passa på att ta mig en runda runt högen när jag ändå är där för att lämna av mamma o pappa. Dom kommer nog vilken sekund som helst...
Är iaf glad att vi inte föll för frestelsen att gå ut igår kväll...hur hade man mått då? Vet iaf att det blir en tidigt kväll så jag orkar med veckans jobb, utbildning och resa upp till Östersund. Sen är det ju ganska snabbt helg igen... galet!

Får förresten vika mig i frågan gällande gröna gardiner, min käresta här hemma anser att vårt sovrum saknar färg och tycker tydligen att ett par gröna(de är inte knallgröna!) skulle passa fint... OK säger jag, då får du gå iväg idag och handla dom. Så jag får se i eftermiddag om det blir till o sätta upp ett par nya gardiner i sovrummet - är välbehövligt! Bara gårdagens värme gjorde att lägenheten var olidlig i natt... att man dessutom bor mitt i smeten o inte riktigt kan öppna upp fönstret gör det inte bättre. Jag hoppas att mörkläggningsgardinerna håller vad dom lovar och lyckas få vårt sovrum hyffsat svalt denna sommar :)

Ha det fint i regnvädret!

P.S
ska se till att läsa ut min bok av Jo Nesbo - Rödhake illa kvickt! Köpte den sjunde boken av Camilla Läckberg igår för 59 kronor på Maxi. Härligt! Minns hur spänd jag var på fortsättningen när jag läste ut förra boken...
Är förresten många böcker nu som jag måste avverka - b.la Den Dubbla Tystnaden av Marie Ljungstedt (den ska jag ta på ljudbok tror jag!), Höstoffer och sedan Vårlik av Måns Kallentoft (läste de två första förra året och de var grymt bra!) Frågan är bara när man ska hinna med att läsa alla dessa...? I-landsproblem kanske? :)
D.S

jag har fått en bebis!

i ena köksfönstret står en tomatplanta - på den finns det just nu en liten, liten bebistomat! jag hoppas att resten av alla fina blommor kommer att joina förvandlingen och bli små söta tomatisar dom oxå. Finns väl inge finare än egenodlad körsbärstomat. Dock hoppas jag att det ska bättre det här året...förra året överlämnade jag ansvaret till Love alldeles för många gånger, resultatet blev en torr planta med ett par enstaka tomater på... :(

Den här dagen har förresten varit helt underbar! Vaknade sent, gjorde ju inget för vädret var ju inte direkt toppen imorse... fick ett ryck och gjorde rent akvaritet och gjorde klart de sista fönstrena i sovrummet! Nu har jag äntligen blivit klar med projekt-rena fönster. Men jag inser att detta är ett otacksamt jobb, tittar på resten av fönstrena som gjordes skinande rena förra veckan och ser att de är dammiga och skitiga på utsidan...suck! Men så är det väl när man bor i stan... Renare än innan är dom oavsett!

När jag precis blivit klar drog jag på mig mina nya jeansshorts, linne och tog med mig handduk, bok o såklart Love ut i solskenet. Först satte vi oss vid slottet, höll på att svettas ihjäl! Sen gick vi upp på stan för att se om Hemtex hade några mörkläggningsgardiner, men icke! Endast en längd i vitt, resten i grönt. Inte köper jag gröna gardiner för 800 spänn. Ska man ha dom ett par år så är det ju roligt att inte känna sig låst med en färg... dessvärre är alla vita gardiner slut och kommer i juli :P Fan! Får se hur vi gör... vill ju ha dom! :/
Besvikna strosade vi vidare genom stan, man har ju inte bråttom en dag som denna! Solen sken och det var folk på varenda uteservering! Härligt! Vi köpte med oss varsin pastarätt från Coffehouse o satte oss vid svartån. Där satt vi nog i nästan två timmar, halv 6 tyckte vi att det fortfarande var varmt men då kände vi oss nästan lite brända.... :P
Tog oss hem till vår stekheta lägenhet, dressade om till joggingkläder och körde iväg till Karslund. Ja jag vet, vi körde bil - men vi planerade att ta oss till Maxi för att handla lite efteråt :D Annars hade vi såklart cyklat, hehe!
Gick faktiskt riktigt bra att ta síg runt 5km-spåret, haha Love sprang om mig första kilometern - när han precis kom förbi mig så drar han ned byxorna - galenpannan! Blir lite roligare att springa då...hehe

Nu har vi precis käkat lite o glor på senaste Rosa Pantern-filmen. Den är så jäkla rolig! :D
Hoppas på att det är minst lika fint väder imorgon oxå, är ju perfekt att få bättra på brännan lite... Tjing, tjing!

200 spänn i bonuscheck på ICA

jupp, räkna själv ut hur mkt vi har handlat för då. haha! fy fan, kortet brann när vi var i staterna :D
Var förresten på Maxi, Eurostop idag och skulle införskaffa lite beauty-stuff. Men vad är det då för jäkla sortiment de har? Bu för er Maxi, Örebro - Kumla slår er med hästlängder. Likaså blev jag upprörd över deras priser när det gäller vissa saker, blev så uppenbart idag när jag såg deras avocado - 3 för 20 kronor. I Kumla har dom 3 för 15...varför kan de inte ha hyffsat enhetliga priser? Är samma sak med t.ex. fetaosten - 16 spänn i örebro, 13 i Kumla... är ju småpengar här o var men många bäckar små som man kan säga...
Nåväl...

Igår var vi ju hemma o grilla. Var så jäkla roligt o trevligt! Var längesen vi var hela familjen, sen kom mormor o morfar in för att liva upp stämningen ytterligare. Jag skrattade så jag fick kramp! Plus att vi åt så jag höll på att gå åt... :P Farligt att vara hemma på besök!

Vi tog oss ju en kortare promenad efter middagen, men när jag kom hem kunde jag inte låta bli att testa en cd.skiva som jag fick med Topphälsa. Paolo Robertos träningscd. Jäklar vad jag svettades! Höll på att dö när jag skuttade runt här hemma på golvet - men effektivt var det! max 30 min och svetten sprutade, har grym träningsvärk idag och jag tror att detta är ett koncept som funkar finfint för min del nu när jag ska vara borta tre dagar i veckan resten av månaden :D Bara o ta med o köra på hotellet!

Nu ska jag ta mig en liten promenad innan jag slänger mig i soffan för resten av kvällen, ska bli så skönt!

söndagsfeeling

det känns lite som söndag, vaknade utvilad imorse - yoga i 20 min för att strecha ut lite från gårdagens simtur - och sen frukost tillsammans med min käresta.
Skulle ha tvättat, kom dit - hann bara stoppa i kläder i maskinerna innan en ytterst underlig kvinna kommer in genom dörren. När hon såg att vi höll på att ladda maskinerna blev hon halvgalen och försökte skrika på oss om att det var hon som skulle tvätta då. Grejjen var den att jag tror hon på något sätt hade hörselfel så det hon sa, blev inte så mkt ord - mer gurgel o upprörda skrik. Vi inser iaf vårt misstag ganska omgående och drar där ifrån... fan att vi alltid ska missa! Fast denna gång var det att vi hade tid kl 15 till 18, och inte 11 till 15 som vi brukar... well, well.... bokade en ny tid till helgen och tar med oss lite tvätt hem till mamma o pappa i eftermiddag. vad bra det är med föräldrar! hehe

Fick bli att plocka undan, dammsuga och skura golven istället. Nu kan jag känna mig nöjd :) ska strax dressa om och åka hem till mamma o pappa för lite grillat. Jag ska grilla lax - såklart :D Innan ska mamma o jag ta oss en promenad, bara det är hyffsat uppehåll dvs... byebye!

oj, så var man ledig imorrn :D

tog tidiga tåget in till jobbet. Jag kan lova att sängen var väldigt lockande! Men idag väntade kundmöte och ett annat viktigt möte. Bara att bita ihop! När man väl är på tåget så blir det bättre :D
Åkte med halv fyra tåget så jag kom hem hyffsat. Packade ihop kläder och tog cykeln till g-vik - mötte upp Alex. Fan vad duktiga vi var! 1000 m och avslut med lite bastu, nice! Kommer vara mör i kroppen imorrn, men det var skönt o simma lite. Är så avslappnande! Rutin på den vanan kanske? ;)

Klev in på Klippet en snabbis innan jag kom hem - popcorn, bars o morötter :) Väl hemma väntade harrishabulgur med cashew + grönsaker, Alice i underlandet och såklart lite popcorn! Nu är jag dötrött och ska oavsett ledighet imorgon lägga mig i sängen... behöver sova ut! Bara inte grannarna festa heeeeela natten, hee!

Imorgon väntar tvätt-tid kl 11, grillning på eftermiddagen och sen ska jag nog allt klämma in en promenad oxå. Får se vilken tid vi blir klara med tvätten, kanske kan ta en runda runt k-högen - älskar den rundan! Synd att det inte finns mer backar i närheten av innerstan, önsketänkande såklart ;) Får nöjja mig med svartån och hjälmaren - som faktiskt är rätt fint att promenera kring.

Usch tittar på Efterlyst just nu, hemska människor som finns! Är helt ofattbart att folk kan gå så långt, är läskigt enkelt för en annan människa att ta slut på någon annans liv. Vart är spärren?!

Nej bedtime, hoppas alla har en bra ledighet imorgon!




venice...mmmm!


premiär!

ujuj, imorse var det segt! Men med vetskapen om att jag får sova ut på torsdag så orkade jag upp när klockan ringde 05:00...
Dagen har i stort gått ut på att boka resor, planera och sammanfatta. Imorgon hoppas jag att det blir mer jobb! Insåg att jag kommer f o m nästa vecka vara borta i princip tre dagar i veckan fram till 14 juni.... hee. Great! Nästa vecka väntar Östersund, veckan efter Växjö, därefter Kista och därefter Luleå/Boden o sedan Kungsängen. Så kan det va! tiden kommer i alla fall gå rätt fort... :P
 
Idag drog jag upp på stan direkt efter jobbet - bytte ett linne, köpte till mig ett annat :) Hemma väntade två paket på mig - en mysig träningströja och ett linne, båda på rea! plus ett par boyfriend jeans-shorts som jag klickade hem innan resan. 99 spänn och jag kunde inte låta bli! Är ju lite ovan med stilen, men jag tror att de kommer funka fint till sommaren!

Nu har jag precis duschat, skrivit klart min komplettering till CSN (fick tag på mina lönespecar! :D ) och stretchat efter min första joggingrunda på väldigt länge! Tog mig runt rävgången i alla fall och höll igång ganska länge - Love tyckte jag var seg men jag kan inte jogga fortare om jag ska orka med sträckan :P Får försöka hålla mig till två rundor i veckan nu i en månad så ska vi nog se att det kommer gå bättre o bättre! Ska bara försöka få med mig joggingkläderna på alla resor som väntar, lär ju inte få annan träning gjord under den tiden...

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite, behöver vila. Insåg ju att det väntar ytterligare ett party på fredag - då är det reunion med gamla jobbarkompisarna från Örebro! O det kommer bli skoj :D Love tycker jag är ute o far ständigt nu, o så är det fasiken, haha!
Nu ska jag hjälpa Love att välja bra biljetter till Greenday-spelningen på Ullevi - stora förväntningar!

vad har du gjort i helgen?

om man undrar hur man på bästa sätt ska maxa sin helg så är tipset - bara kör, känn inte efter hur trött du är! haha...

Min helg började redan i fredags morse - lockade håret, packade väskan och tog systemkassen mot myrorna. Blev upphämtad av en jobbarkompis och vi drog till Herrfallet för en trevlig dag tillsammans med resten av våra kollegor som kom från alla möjliga orter i Sverige. Avdelningsfest i all ära! Denna var en av "dom", hehe.... Skitkul och roliga människor, dansade oss trötta och härjade oss hesa. Tror jag kröp till kojs vid två-snåret. Klockan ringde 8... inge roligt! Det väntade en rundtur på försvarets centrallager och sedan en lunch innan vi tog bilen hemåt. Jag kan säga att jag var trött! Men inte sååå bakis :P

Hemma blev det o packa upp, byta om och dra upp på stan med Love. Ville ju få tag på mina bikinitrosor innan min strl skulle ta slut inne i stan oxå!
Hittade dom i alla fall, fick med mig tre toppar och en cardigan dessutom. Underbart! :D Aldrig fel... insåg dock att byxorna jag köpte på only i torsdags blev för stora... har tvättat dom en omgång nu men tror att de kommer töjja sig minst lika mkt igen. Suck! Får väl bli o köpa ett par till snart, fast mindre. Men är inte så lockande!
Efter rundan på stan - Love shoppade oxå loss - så tog vi bilen hem till mamma o pappa. Tårta, o senare grillat. Avslutade lördagskvällen med en liten promenad, mysigt!

Idag var vi redo för att tvätta all smuttstvätt som ockuperat badrummet senaste veckan... väl där insåg vi att fan, det var ju förra helgen! Besvikna fick vi boka om tiden till torsdag istället... sköj.. :(
Åkte hem till Loves mamma och lånade hennes tvättmaskin så vi iaf har lite underkläder att byta om till under veckan. Jag passade på att dra hem till mamma o pappa igen. Tog med mig mamma ut på en promenad med stavarna runt k-högen. Var ju underbart väder! Kändes dessutom att det var länge sen jag pressade mina ben och armar, är fasiken dags för att komma igång och träna igen!
Väl tillbaka kunde jag inte motstå frestelsen att tvätta bilen - är ju lite pedant av mig och hatar att se bilen skitig! När jag väl börjat insåg jag att bilen var skitigare än vad man kunde ana... asfaltsfläckar är inte att leka med! Suck... tog lång tid! Men bilen blev skinande ren och jag kände mig riktigt nöjd när jag kom tillbaka till Love för att visa upp den :D
Dock hade ju i princip hela dagen gått när vi väl kom tillbaka till lägenheten och min städnerv kunde inte lugna sig. Tvättade ytterligare tre fönster i lägenheten (8 avklarade, 4 kvar!) och dammsög överallt, nu ska jag hoppa in i duschen och tillslut slänga mig i soffan... tror fasiken inte att man kan hinna med så mkt mer under en helg :P Är väldigt skönt när man vet att det är endast tre jobbdagar denna vecka och sedan ledigt. Kan behövas! Då ska jag äntligen tvätta klart de sista fönstrena i lägenheten... sen kan jag njuta för fullt! :D

Hoppas du också haft en toppenhelg!!!


bikini!!!

uh! kom precis hem - marieberg i raketfart! Men bra gick det :) Hade spanat på ett par nya svarta stuprörsjeans på Only. Vet inte hur många gånger jag tänkt att jag borde byta ut mina gamla som jag köpte på H&M, och som nu är mer gråsvarta än svarta. Men jag har tyckt om dom så mycket och har inte hittat några som kunnat ersätta deras sköna passform... Men idag gjorde jag det! 199 spänn och ett par nya jeans som jag kommer att bo i resten av året. Tog dock inte alltför tighta - diggar inte när det sitter åt för hårt. Vet att de säkert kommer töjja sig en del men ah, jag vill kunna använda dom och inte undvika alla tighta tröjor som jag har :P

Passade även på att köpa nytt schampo o balsam på Bellbox - det ska jag inviga ikväll! Plus mina nya silkesdroppar :D Dock blev det ganska dyrt, men det får väl kosta lite då om jag kan undvika några centimeters slitage! Drog en runda på H&M oxå, hitta av min förvåning en bikini! Dock endas överdelen, envis som jag är köpte jag bara överdelen och håller tummarna för att det finns en underdel i rätt strl i Örebro :P Hoppas den lilla färg som jag fortf har kvar håller sig tills premiärbadet är aktuellt här hemma - för brun eller inte brun kan göra stor skillnad på hur man ser ut när man har en bikini...heh!

Nej, nu ska jag ta mig en runda runt holmen (min nya favoritrunda!) innan jag inviger mina nya hårprodukter, testar kläder för morgondagen och packar ner allt som kan tänkas behövas tills på lördag :)

Hejhej!

besök, vita jeans o shopping

feberfri drog jag till jobbet med tåget 05:53. Snark... gick rätt bra i början av dagen. Men efter den sk. lunchen så tappade jag orken totalt! Halsen kärvar fortfarande och febern kom nog allt på besök en sväng...
Väl hemma köpte jag på mig lite bröd, ost o skinka för att bjuda svärmor på under kvällen.
Var supertrevligt att träffa henne och berätta om allt som vi upplevde på vår resa! :D Sen var det grymt gott att äta rågkaka med ost och skinka på - hur länge sen som helst! Mums...

När hon sen åkte hem strax innan nio kände jag mig trött men ändå lite rastlös, tog mig två varv runt holmen och känner mig nu tillfreds! En snabb dusch innan sängdags - borde dessutom plocka fram klädvalet för morgondagen. Möte och besök under dagen - testade mina gamla vita jeans imorse men fick beslutsångest. Kanske ska hitta nått snyggt till nu och ha dom imorrn, är ju ändå rätt fräscht!? Är dock sjukt länge sedan som jag använde ljusa byxor överhuvudtaget! Tror på dom tillsammans med mina converse iaf! Så nu ska jag bara hitta överdelen...

Efter jobbet imorrn ska jag in till marieberg - systemet, bellbox och sen only. Hoppas på att få med mig ett par nya svarta stuprörsjeans, nya hårprodukter och en kasse dricka till fredagskvällen :D
Är förresten nyfrisserad i håret och det känns toppen! Ingen utväxt, fin färg och fräscha längder - ska aldrig mer vänta så länge som jag gjorde nu innan jag går till frisören... Nu väntar fuktbomb minst varje vecka och bra produkter så håret repar sig från denna hemska vinter!
Ta hand om ditt hår!!!

rastlös!

redan igår när Henrik var här på besök kände jag hur det kärvade i halsen. Käkade halstabletter och tog en alvedon i hopp om att det inte skulle bli värre. Inatt vaknade jag av att det helt klart var värre...suck! Kunde inte sova en blund och med feber plus halsont beslutade jag att faktiskt lyssna på kroppen och stanna hemma idag. Kände att det fasiken inte är värt att stressa iväg till jobbet och ignorera signalerna. Vill och måste ju vara frisk till fredag då det är heldag med avdelningen och sedan övernattning. Får inte vara sjuk!
Har fortf kärv hals och feberkänningar men med preparat för både halsont, slemhosta och feber hoppas jag på ett snabbt tillfrisknande! För fasiken vad svårt och tråkigt det är att ligga still en hel dag... har ju ingen ro i kroppen! Är ju van med 190 ständigt! Inte ligga i en säng eller soffa hela dagen...
Får se hur mkt sömn jag får inatt och hur jag mår imorgon, har egentligen inte tid att stanna hemma - men vem har det!? Är aldrig rätt läge...
Men snart borde allt försvinna, min mage klarar inte av mer halstabletter och te. Maten idag har ju inte varit speciellt varierande heller så det kanske inte gör saker bättre :P

deklarationen inne för 2009

en sten har försvunnit från mitt bröst! tryckte nyss iväg deklarationen för 2009. Underbart! Har haft ångest för detta sen jag kom hem från USA. Anledningen är att jag har haft resor att göra avdrag för, vem orkar sätta sig och spana genom hela årets kalender för att ta ut alla dagar jag rest och de dagar jag tagit bilen till jobbet.
Men nu är det gjort!!! Känns skönt, ännu bättre är väl att om jag får OK sitter det några tusenlappar till på mitt konto i juni. Uppskattas!
Imorgon ska jag ta tag i sten nummer två - CSN. Denna hemska och byråkratiska myndighet som tydligen vill göra äganderätt på mina egna intjänade pengar...! Året 2008 tog jag examen. sen började jag jobba och livet var underbart, två år senare får jag ett brev från CSN om att jag tjänat alldeles för mkt pengar det året om man tittar på skatteverkets uppgifter. Ångest! Kravet var att redovisa årets inkomster med lönespecar eller dylikt... lätt tänkte jag. Har ju alla papper kvar.
Icke! Vart lönespecarna för 2008 har tagit vägen vet inte jag, två flyttar eller egentligen tre och jag har alla papper för 2009 och tillbaka men inte året 2008. Frustrerande. Skräckscenariot är att få en saftig räkning från CSN. Har jag otur hamnar den på 15 000 spänn som ska in fortast möjligen... Dumma är att jag under min studietid endast levde på bidraget, dvs, ca 2500 kronor i månaden. Totalt under vårterminen fick jag alltså kanske 15 000 av CSN - men beloppet som jag ska betala tillbaka är helt och hållet baserat på hur mkt jag tjänade över fribeloppet! T.ex. om jag jobbar och tjänar 100 000, säger inte detta till CSN och får bidrag. Då ska jag betala tillbaka hälften av del beloppet som överskjuter fribeloppet.... Om fribeloppet är 40 000 så ska man betala tillbaka 30 000! Helt jävla sjukt!!! Vad har dom med mina intjänade pengar o göra...??? Sen slänger dom på en ränta och straffavgift för varje år som går...
Men imorrn ska jag iaf ringa till dom och kanske, kanske går det bra och jag slipper betala massor av pengar! Håll tummarna!

En tredje sten på mitt bröst som nu är nästan borta gäller våra skitiga fönster i lägenheten. Har 12 fönster, idag gjorde jag rent 5 av dom. Så nu kan jag iaf sitta vid köksbordet och känna mig nöjd :D Passade på att dammsuga lägenheten och plocka undan så nu känns det skönt att vara i lägenheten - plus att det nu kan komma både svärmor och kompis utan att jag behöver skämmas ihjäl :P

Nu ska jag plocka klart för morgondagens jobb, byta sängkläder och slänga mig i soffan. Love spanar på Greys och snart kommer han nog fram till de avsnitt som inte jag har sett...


oj då

fy fan vilken helg. både på gott o ont. Kan ju ta det lite från början, men ska nog utelämna en del saker!

Åkte lite tidigare från jobbet, tanken var att vi skulle hinna upp på stan innan vi drog vidare till Kumla. Men det var ju kört eftersom de stängde klockan 16, skitdumt!
Åkte till m-berg istället, Love köpte en tröja. Jag råkade få med mig en as schysst kavaj från Cubus och en lite större v-ringad tröja. Härligt! Har velat ha en sån där kavaj länge!

Väl framma vankades grillat, lite avslaget först med den vanliga fredagströttheten. Men efter lite förfriskningar var vi alla på topp! jag o Alex drog till krogen innan killarna. Hamna i en galen kö och fick uppleva dagens ungdomars uppkäftighet - jag blir galen på dom! Väl inne hade vi ändå askul förutom att jag råkade ut för en cigg rätt på min nya kavaj... buhu! Inget hål men ändå ett mindre märke... är fasiken aldrig skoj! :(
Efter stängning uppstod lite dispyter mellan vissa och allt urarta totalt, Love har numera ett härligt blått öga, jag har blåmärken på hela benen och allt pga.... hm ja vaddå. Nått som vi egentligen borde ha kunnat klara oss utan. Så kan det gå när man ska ha kul i en stad som heter Kumla....

Igår var vi trötta och sega, sov max fem timmar i en soffa! Åkte förbi hemma hos mamma o pappa för att lämna presenter till syrrans dotter som fyller hela 7 år idag! :D Fick oxå äntligen träffa syrran som jag inte sett sen vi åkte på semester, alltså mer än fem veckor sen...!
trots tröttheten gick vi ändå på bio klockan 21 igår. Såg IronMan2, en film som kan rekomenderas! Jag tyckte iaf att den var bra :D

Nu har jag äntligen vknat upp, är ju toppenväder och jag nyttjar våra stora fönster fullt ut genom att sitta i ett av dom o njuta av solen. Ska läsa Jo Nesbö, röd hake och bara njuta av värmen! Sen borde jag väl oxå gå ut och gå, men det får bli senare!

Förresten, idag måste jag ju deklarera.....usch!

trevlig söndag alla!

RSS 2.0