matlust?

svettigt, fuktigt, klibbigt... gårdagen spenderades i en lagerlokal fram till halv sex på kvällen. Lagom sliten efter en tuff dag släpptes jag av vid hotellet i uppsala halv sju. Dressa om o traska ut på promenad i solen - underbart! Tillbaka till hotellet tänkte jag avnjuta en sallad men - ah, matlusten fanns verkligen inte! Sparade den till lunchen idag istället.
Uppe med tuppen (som receptionisten sa...) gick jag min morgonrunda och hann packa innan jag blev upphämtad 06.15 imorse. Samma jobb som gårdagen, lika svettigt - om möjligt värre! Lagom till lunch infann sig återigen inte matlusten och efter en fruktsallad fick jag nog. Galet! Jag är ju i vanliga fall ett matvrak! ujuj... väl hemma i lägenheten var det bara att dressa om och traska iväg till skytteparken för lite gympa. Jävlar vad svett jag blev, på vägen hem vill man inte träffa några man känner - inte spec tipp topp med rött fejs o vitt linne som är genomskinligt av all svett...eh!
Men efter det träningspasset så lyckades jag ändå få i mig färsk pasta med sparrissås :D Gött! Självklart tillagad av love... ;)

Två dagar återstår på jobbet innan vi drar till dalsland pga inte alltför roliga saker... men tanken är att vi alla drar till Lisseberg på lördagen och försöker njuta av våra liv. Tror det kommer bli en bra vändning från dagen innan...  en annan har ju sett fram emot ett besök på lisseberg ända sen i våras!

Nepp nu är det allsång, hehe! Tjing!

lucky bastard!

någonting som jag alltför ofta tar för givet är min käresta, ja jag vet, men det är så många saker som han gör - som jag kanske inte alla gånger uppskattar direkt. Innan vi flyttade ihop hade jag mina principer gällande allt som rör hemmet. Jag skulle aldrig sköta allt i hemmet, Love skulle allt få dra sitt strå till stacken! Min systers man kallar mig vissa gånger för feminist - men det är bara för att jag inte är överens med hur de har valt att dela upp sin vardag. Men det är ju upp till var och en, men jag skulle aldrig palla att bära hela ansvaret för hus, barn och allt där omkring.
Men så är det inte hos oss, istället har det faktiskt blivit lite tvärtom...
I och med mina sena dagar och resande har Love fått ta en hel del ansvar som vi annars kanske hade delat på. Väl hemma på kvällarna är det alltid lagad mat på bordet och när det väl kommer till tvätttiderna så bangar han aldrig. Ta idag som ett exempel - jag ballade ur bara för att jag verkligen inte kände för att spendera fyra timmar av söndagen inne i en tvättstuga... Men tack vare att vi hjälptes åt klarade vi av alla högar på knappa två timmar - underbart! Han erbjöd sig tom att sköt all tvätt om jag ville åka iväg o sola istället. Där satte mitt samvete stopp - är ju inte mer än rätt att vi delar på den delen när jag oftast är borta om veckorna och lever hotellliv dagarna i ända.
bortskämd? kanske, men ja - hade det varit tvärtom hade ju ingen sagt nått om det...? Då är det ju bara självklart. Men oavsett så är jag allt en lucky bastard som har min älskling! :D


staden uppsala

få städer har gett ett bestående intryck. De flesta är självklart vackra o mysiga för stunden då jag de flesta tillfällena aldrig varit där. Men jag tror nog att Uppsala och Karlskrona kommer att dela första plats när jag är klar med min turné.
Just med ån rakt genom stan, bryggor längs med åkanten och uteserveringar överallt kan man inte göra annat än trivas och mysa i solen. Men sen är det ju så, jag trivs riktigt bra i Örebro också - när solen skiner o vädret är toppen. Då finns det många smultronställen att fördriva tiden på... så jag ska nog avvakta innan jag söker jobb i någon av mina favvostäder ;)

Men något som slår Örebro är affärsutbudet - massor av helt galna affärer som jag aldrig sett - men att fördriva eftermiddagarna inomhus i affärer är inget jag längtat efter - så jag prioriterade bort dem till fördel för en plats i solen. Igår tog jag min filt och la mig i stadsparken - underbart! Idag satte jag mig på en brygga och mulade i mig resterande jordgubbar som jag köpte under gårdagen (makalöst gott med svenska jordgubbar!!!) Kvällarna har jag spenderat på gående fot - genom gator och vägar, ut i små lummiga skogar och kring domkyrkan. Morgonpromenader innan frukost är numer obligatoriskt och likaså någon aktivitet på eftermiddagen. Kilona ska bort och därmed basta! Fan, är ju hopplös och ångesten för att det snart är dags för bikini offentligt skrämmer mig... :/ Suck... Men nästa vecka (onsdag) ska jag iaf med Love för o införskaffa mig ett träningskort på samma ställe som honom. Så får vi se vad det bär av, jag hoppas på mirakel! :P Dock har jag insett att oavsett hur mkt jag tränar så kommer jag aldrig få ordning på nått om jag inte lär mig att sluta äta så jäkla mycket... och det är svårt! (matvrak som jag är.... )

Hinner i alla fall med träning två dagar nästa vecka innan vi drar till dalsland på begravning och avslutar helgen i Göteborg för besök på Lisseberg - JIPPIE! :D Fan vad jag ska skrika o ha gåshud! Älskar adrenalinruschen!

Till helgen som kommer vet jag inte vad det blir - sol i alla fall! Imorgon bär det av hemåt och väl hemma drar jag vidare till Kumla för att träffa Oskar som är hemma från Australien. Vet att det kommer bli riktigt skoj o träffa honom och de andra, men ingen alkohol för min del (stopp inför vansbro) och jag tror det blir hemgång lagom till de andra drar in till krogen. Vill vila ut i helgen o bara njuta - långa dagar i solen och tidiga morgonpromenader är vad jag ser fram emot! :D För på måndag morgon - tidigt! - sticker jag tillbaka hit och besöker Kungsängen. Kommer bli lite hederligt fysiskt arbete under båda dagarna innan jag återgår till Arboga- så jag ser fram emot ännu en kväll här i Uppsala!

Nu ska jag duscha av mig all intorkad svett från solandet och joggingturen innan jag kryper ned i sängen - skönt!
Ciao!


gympa i parken o allsång på skansen

jobb as usual idag. Vad annars? Möte halva dagen, hade presentation av mina besök och tog upp lite uppmärksammade områden. Spännande! Gick helt OK.
For hem i ett jehu, ville bara hem o njuta av solen! Hann med knappa timmen på balkongen innan jag drog på mig träningskläderna o traska iväg till skytteparken. Mötte upp resten av alla träningsfreak inne i Örebro o hade härlig utomhusgympa till pumpande musik i ledning av F&S. riktigt härligt - vad kan vara bättre än att träna i solen? Älskar att slippa gå in i en sal för o träna dagar som dessa. Tråkiga denna gång var väl att min mage inte ville vara med efter lite mer än en halvtimmes gympande och jag fick med raska steg ta mig hem för o undvika en katastrof - ehm! Hate it!

Sitter nu nyduschad och glor på Allsång på Skansen. Känner att detta innebär sommar! Nästa vecka kommer jag vara i sthlm måndag och tisdag - man skulle ju kunna stanna kvar och se på Skansen. Men är ju inte riktigt skoj att göra det själv...dessutom är jag inte så intresserad av att betala för skiten...så skoj är det inte :P Kommer dessutom lägga ut pengar på ett eventuellt besök i Borlänge denna helg - Peace & Love på lördag kanske? Får se, vore lika skoj o vara hemma, liggandes vid en strand o slappa hela lördagen... men är två helt skillda saker. Får se vart det bär av...

Först ska jag ta mig till Enköping och Uppsala de resterande dagarna denna vecka. Väl hemma på fredag blir det avskedsfest i Kumla och troligtivs ett rikigt gallej om jag känner dom rätt! :)
Nu ska jag packa klart och fortsätta mysa i soffan tillsammans med Love, Ciao!

no breaks!

att fara fram genom Örebro stad på ett par inlines är nog inte alla gånger helt säkert. Speciellt inte när man ska samsas om vägen tillsammans med en massa cyklister som inte förstår att det inte är lika lätt för mig att bromsa som det är för dom på cykeln. Ni har lite o lära Örebroare! För jag kommer aldrig att behärska konsten att tvärnita med ett par inlines utan att slå mig halft fördärvad... Men sakta, sakta så börjar jag kunna ta mig nedför backar nu - dock med en hjälpande hand från Love som inte får lämna min sida när marken lutar - hehe. Måste se helt galen ut! Men i dont care, bra träning som fan är det och efter en timma idag var jag ganska svett - både från solen och från alla backar som jag både tagit mig upp och ned för - puh!

Nu har vi precis käkat hemmagjord klyftpotatis, färska hamburgare tillsammans med bluecheese-sås och sallad. Mums! Ska hoppa in i duschen och slappa i soffan innan det är dags att sova. igår tittade vi på Angels & Demons och jäklar, inte lika bra som boken, men funkar helt klart en söndagkväll tillsammans med Love i soffan :D

Förresten, lördagen var helt galen, och tur var väl ändå att de inte serverade alkohol på brevens. För jag mådde allt lite illa på vägen hem... :P Minus var dock alla unga som var inne på området, vart är er mamma?! Plus var kanonvädret och stämningen på dansgolvet. Dock vill jag varna alla för att ha höga kilklackar på ett fullt dansgolv och med lite för mkt alkohol i kroppen. Vricka fötterna är en STOR risk! Thehe, tacka den snälla tjej och Love som haffa mig i sista stund när jag för femte gången höll på o drutta på arslet rakt i trägolvet!

fint midsommarväder var det i alla fall :D                     midsommarafton avslutades med monopol och alkohol hemma hos oss :D           

det var lite folk på midsommardagen ändå :)             fatta att man fick trängas!          

kramgoa efter lite öl ;)            andreas rockar loss!

plus lite andra bilder från förra helgen :)

brudarna! :D fan vad kul vi hade!

henrik likes it! ;)

PS! Ska försöka finna en t-shirt med texten no breaks på som kan vara lämplig när jag far fram inne i stan - var hittar man en sån!?!?!?

fullt ös....

full rulle. Dressed for success o redo att festa. Peppad till max och ser fram emot ikväll! Tog till och med min blåa ögonskugga o strödde över min mörka kajal o skugga. Mystiskt! Älskar o kunna spexa till d lite med sminket, hoppas det pallar trycket ikväll - hehe! Kläderna blir mer enkla men tillsammans med mina otippade skor kommer det bli toppen :D Vad sägs om svarta stuprör, vitt linne, mörkblå kavaj och kilklackskor? me like! Nej nu ska jag dricka upp min drink innan nästa gäst dyker upp ;)

Bilder kommer! ciao!

midsommar

denna dag är nästan likvärdig nyårsafton. Vad ska man göra, vart ska man vara? Orka... förr styrdes det alltid upp nått i Kumla men av olika skäl är detta inte ett alternativ längre. Så okej, vad ska man göra då? Ja, med en förkylning som inte vill ge sig känns det faktiskt skit samma... Vi ska åka till mamma o pappa, äta umgås, kanske svänga förbi Sannahed o kika. Lagom ansträngande :) Ikväll kommer ett gäng hem till oss som är lika ointresserade av midsommarafton - tror det kan bli en bra blandning! Förresten funderar jag på alternativet Brevens bruk under helgen - why not? Får se!:D

Nu ska jag väcka love, duscha, locka håret och käka frulle innan vi drar hemåt för lite traditionellt midsommarfirande i ruskvädret! Kanske ska stanna till på marieberg först o besöka apoteket :P

Glad Midsommar på er!

va fasn...

solen skiner, jag är snuvig och halvseg... fan! Typiskt, jag ska lägga mig tidigt idag och hoppas på att det försvunnit imorrn.
Tog förresten med mig Love till g-vik igår - skönt o sträcka ut ett par längder men Love hade problem. Han tyckte det var rätt jobbigt o simma 1000 meter. Hehe!
Ambitionen är att simma även imorrn, men om jag mår som idag blir det nog lite lugnt. Ska till sis direkt efter jobbet och spana in deras makalösa trädgård och dessutom nalla lite prylar (hoppas jag på) :D Sen är det ju helt underbart nog torsdag - kalas hos svärmor på kvällen. Sedan är det ju midsommar - ständigt dilemma. men tror det löser sig med gallej oavsett!

1000 meter

stress - otur, ångest och panik. bra beskrivningar på torsdagen och fredagen. Fy fan för min hjärna och tankspriddhet. Kom i alla fall hem efter ordning och i tid för att åka med T till badet. Vi avverkade förvånansvärt snabbt 1000 meter undertiden som vi pratade om allt och inget. Riktigt trevligt! Ska försöka ta mig till badet även imorrn - själv denna gång - för att simma ytterligare 1000. Ska nog gå bra detta - det enda som grämmer mig är kylan. Reagerade rätt starkt på den temp som var inomhus på g-vik hur ska det då gå med att gå i en å? Lycka till :D

Lördagen var ganska seg - halvt bakis från fredagen - inte konstigt efter partajet på harrys. hehe! Men vaknade till framåt lunch och vi tog oss hem till kumla. Mormor o morfar bjöd oss på smarrig mat innan jag tog cykeln hem till Örebro - en baggis o cykla två mil nu efter tjejvättern ;) Blev bara o duscha, klä om och dra ut på stan för o möta upp tjejerna på mingla. Underbar mat och trevlig stämning ända tills min mage pajja totalt - fick gå dubbelvikt hem för att slänga mig i soffan och vänta ut alla kramper. Hatar min mage och ska nog ta kontakt med USÖ igen, är inte roligt längre... :(

Idag, söndag, som alla andra söndagar. Göra allt som man inte hunnit under veckan ( inte konstigt när man aldrig är hemma... ) plockat undan, lagt in räkningar, dammsugit och satt igång tvätten. Plus veckohandlat. puh! Nu är det bara att underhålla tvätten i tre timmar framåt och hoppas jag hinner med alla kläder innan tiden är slut... :P
Undertiden blir det nog scrubb, ansiktsmask, hårinpackning och fot/handvård. Idag blir det ingen träning - skulle dock behövas när jag föll för suget och köpte på mig lite lösgodis på maxi - var ju extrapris... :/ Attans! Menmen, får simma imorrn :D Dessutom ska det bli lite xtra tillställning efter jobbet - paddla kanot och kallskuret. Jey!

värm mig!

regnet piskar rutorna på hotellrummets fönster och jag sitter full påklädd i sängen och fryser! var nere och beklaga mig i receptionen - fick med mig en värmefläkt upp som, ja inte fungerade, fan! vem orkar gå ned igen iförd mysbyxor genom hela hotellet o alla kostymnissar som sitter i restaurangen? tur var väl att jag fick med mig en rykande kopp tee som jag nu värmer mig med - underbart!

kommer somna som en stock snart - är helt slut efter en inte alltför rolig mage som sätter sprätt på mig och min kropp. Lagom kul, men desto bättre är att jag bara kan ligga här på rummet utan att det gör nått... imorgon drar jag hemåt och hoppas på arrival i örebro innan fyra. bara hem o packa upp och sedan dra iväg till g-vik i sällskap med Te :D Vi hinner kanske uppdatera oss något innan vi drar vidare på inflyttningsfest och ev utgång senare på kvällen. Hoppas på icke-regn ;)

Nej, nu ska jag bädda ned mig med dubbla täcken och somna in. ciao!

livet...

tycker det är hemskt att livet kan vända så fort. visserligen har en del levt sina liv till fullo men ingen anhörig förtjänar att se någon man älskar tyna bort och dö... jag vet inte vad jag skulle göra om någon i min närhet dog eller skulle dö - tycker det är tillräckligt jobbigt som det är nu... inser bara att jag ska ta till vara på tiden tillsammans med min familj mer och inte vara rädd för att vara en "morsgris" och ringa i tid o otid. Älskar min familj och det kan inget ändra på....

sol i halmstad och ännu en vecka :D

ja fy fan. sov som en gris och vaknade ganska utsövd innan jag drog till kiropraktorn. Bra utlåtande - tydligen har cyklingen gjort sitt :D Härligt!
Slappade hemma några timmar innan jag drog min tungt packade resväska bort mot öster och hämtade ut bilen. Riktigt nice, en sproilans v70, diesel automat - satt rätt skönt de 40 milen som är ned till Halmstad. Möttes av solen här och har avnjutit en "lyxig" fetaost-sallad i solen på stortorget plus tränat lite uppe på hotellets gym. En riktigt bra inriktning av scandic faktiskt! Skönt att det bara är scandic-hotell som det blir denna vecka. Då kan jag träna ordenligt alla dagar :D

Annars ser jag fram emot en härlig vecka här i halmstad och göteborg - om vädret tillåter kanske man ska besöka lisseberg en runda eller nått annat kul? Fredagen kommer jag hem för att möta upp Therese - ska bli så jäkla kul! - ska försöka avverka ett par längder i gustafsviks bassänger, njuta lite i bastun och samtidigt uppdatera oss om allt som hänt :) Sen är det bara att gå hem och förbereda oss inför kvällens inflyttningsfest! Toppen!

Nu ska jag duscha och sen glo på sista avsnittet av the hills. Så grymt bra! :D Ciao!

vilken jäkla nationaldag!

förberedelserna har pågått länge. På fredagen åkte jag hem till mamma och pappa för lite födelsedagskalas och uppladdning inför lördagens prestation. Sov gott men nervöst och vaknade i tid o otid innan pappa väckte mig halv sju. En timme senare var vi på väg - hela goa familjen i bilen. Härjandes och babblandes precis som alltid - samtidigt som tonerna kan vara av olika slag så stortrivs jag alltid :D
Väl framme i Motala möttes vi av ett hav kvinnor - i alla åldrar, dragandes på varsin cykel. Förstå att det inte alltid var enkelt att komma fram - alla har inte heller követt eller läsvett för den delen - något som oftast uppenbarar sig när man är vid större folksamlingar :P
Sedan gick allt fort, kö för att få våra startlappar och vipps var klockan tio! Halvtimme kvar till start, for runt som galningar - toalettbesök, vattenpåfyllning och ja just syrran behövde fylla på magen med mat innan start - okej. Sagt o gjort men vi stod där när startsignalen pep och trampade iväg för att avverka 10 mil på vägar kring vättern (inte runt när det är lilla tjejvättern ;) ) Började bra: första etappen möttes vi av motvind och regn. Väl framme vid andra etappen kände vi att vinden vände och hoppet om en behaglig cykeltur ökade - men icke! Vi kom till den beryktade backen och jävlar vad det svors och stönades i denna backe som inte var av denna värld... längre backe får man leta efter! Första åsynen var - okej ,men detta är ju lugnt. Brant, men det funkar. Det jag inte visste var att väl uppe för den första fortsatte nästa runt krönet... och så fortsatte det  alltför många gånger. Hoppade av cykeln och använde benen efter fjärde gången. Då var det bara en kvar. Pust! Svetten rann och helt plöstligt behagade sig solen titta fram för att se detta spektakel. hehe!
Roliga var väl de gubbar som stod vid första branten och skrek - Upp på cykeln, upp på cykeln! Vafan, gör det själva! :P

Men väl framme på andra depån kändes det skönt, halva distansen avverkad och många krafter kvar. Kunde väl inte bli värre än det som vi redan upplevt? Så efter att ha köat för o få tömma våra blåsor och fylla våra vattenflaskor drog vi iväg mot sista depån och mål. Gick förvånansvärt fort och helt plötsligt hade vi kommit fram till sista depån och hade ca 2,5 mil kvar. Tävlingsinstinkten kom fram och jag trampade på som en idiot sista etappen och gick i mål 15:58. Alltså ca 5,5 timmar senare från start. Ok gjort då vi haft ganska långa stopp och inväntat mamma vid varje depå. Vi var alla riktigt nöjda!

Så nu, är det bara att påbörja förberedelserna inför Vansbrosimmet den 11 juli - simma en gång denna vecka och sedan ungefär två gånger i veckan innan dess. Plus utsätta mig för att simma i sjöar eller liknande ett par gånger med våtdräkt för att vänja mig vid känslan av att - ja frysa ihjäl! Hehe!

Men jag får inte glömma en sak från gårdagen. Väl framme käka vi och återhämtade oss. Blev avslängd i Askersund för att påbörja alkoholintaget. Gick segt men fort till att känna mig berusad och vettig som jag var drack jag inte upp allt som jag hade med mig :) Räckte ändå! Blev en trevlig (men dyr) kväll på kanalfesten som började mindre bra men slutade i att alla stod och dansade loss till livebandet fram tills stängning :D Toppenkväll och efter denna dag somnade jag in rätt fort strax innan tre imorse - skönt!

Ännu bättre kommer det bli alldeles strax när jag slänger mig i sängen - så skönt att sova i sin egna säng en kväll innan en ny turné påbörjas nästa vecka. :) Sov gott!

yes inte så mkt uppför!                     min älskade mamma och syster :D nöjda över att ha klarat alla backar!                 varsin cykel fick vi om halsen av pappa och lillebror efter vår bragd! :D

galet!

jobbet rullar på. galet fort. 4 månader har gått och jag har avverkat ett tiotal städer och ca 2 månader av dessa på resande fot. Känns toppen och samtidigt scary - vad gör jag, gör jag rätt? Hur kommer det bli? Många frågor, fick en del av dem besvarade i veckan och härlig feedback från min chef. Låter och känns toppen :D

Nu har jag precis avverkat stan, i trängsel med övriga på marknadsafton. Inge höjdarväder men hittade dock ett linne och ett regnställ tills lördagen - så nu är jag garderad!
Nu ska jag slappa lite framför tvn och ta det lugnt - the hills kanske!?
Ciao!

tjejvättern

två dagar kvar innan 10 mil på cykeln. Spännande! Ska bli av med min träningsvärk bara så kommer det bli toppen - o självklart det pissiga väder som är just nu :P
försöker vila kroppen på nått vettigt sätt samtidigt som jag inte vill stanna av med övrig träning bara för att jag ska cykla hela lördagen. Får hoppas jag inte sabbar mer än hjälper! Ska dock låta benen ta det lugnt tills dess - det kan jag behöva!

Annars kommer nog helgen gå alltför fort, på fredag flyr jag stan inför en skön uppladdning på hemmaplan och födelsedagsfirande av mina tre älsklingspojkar (brorsan, syrrans son och såklart morfar - ja han är en pojk! märks inte att han närmar sig 70-strecket ;) ) På lördagen bär det av och väl i mål hoppar jag av i Askersund för lite partaj - kommer må toppen! haha! Så söndagen är ju inte att räkna med....
Måndag drar jag till Halmstad och spenderar resten av veckan där och i göteborg - hoppas på fint väder och härliga vyer i Tylösand o Gbg-hamn :D Kommer stortrivas! Väl hemma är det ju dags för ytterligare en helg och på fredag inflyttningsfest och på lördagen utgång med tjejerna! Kommer bli kanoners - hoppas återigen på att vädret är på vår sida :D

Nej, åter till greys! Ciao!

RSS 2.0