huslig!

jäklar vilken skön dag :) Shoppade storfrukost på Lucullus och käka tillsammans med Love innan jag drog till färgaffären i Kumla, handlade kalkvit färg, roller o pensel.
Åkte hem till mamma o pappa. Dressa om till gummistövlar, mysbyxor o långtröja. Garderade med myggsprej drog vi in i skogen för att plocka blåbär. O jäklar vad vi plockade! 7 liter rättare sagt - puh! Hade det inte varit för min gnällande lillebror hade jag nog fått med mig ännu mer - tur var väl det egentligen.... för o rensa alla liter tog tid! Jag trodde aldrig att det skulle ta slut... Men belöningen bestående av viltgryta av mamma o blåbärspaj som avslut gjorde det lite lättare :)

Kom hem vid halv sju - var borta ganska länge! Drog direkt igång med o kirra hallen för målning och har precis målat första omgången. Blir en grym skillnad och såååå ljust! Fint såklart, men jag fattar inte att jag pallat bo med denna mörka hall i nästan ett år.... Så jag tog tag i saken, trött på o störa mig på skiten. O nu känns det SÅ bra! Imorgon kommer jag måla andra lagret o förhoppningsvis det sista. Men tapeten innan var som sagt rätt mörk o det har varit svårt att få det snyggt i alla vrår. Jag hoppas att hyresvärden godkänner min målning... är ju inte att jag kommer måla "dåligt", men på indrådan från tjejen i butiken valde vi att inte slipa o spackla några skarvar. Hon menade på att det inte skulle ge ett bra slutresultat - vilket jag kan förstå - spacklet suger åt sig en hel del färg o gör en matt yta. Men jag vet ju inte vad hyresvärden anser vara OK målat... spännande! :P

Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch o försöka få bort all färg, sen blir det nog o inta soffan resten av kvällen...hu!

kommer o går

paket från H&M alltså. Fick smset idag - Du har paket att hämta ut. What!? Skulle ju inte få grejjerna förens v32? Well, well . fick traska dit o hämta ut. Passade på att sutta tillbaka skor och bikini som jag hade fått levererat för ett tag sedan. Valde att fokusera på vettiga höstkläder istället för platådojjs o bikini.

Nu sitter jag i mina nya knästövlar, rutiga skjorta och rundstickade halsduk. Me like! Köpte med en cardigan för 50 spänn(extrapris) och den var toppen! :D
Är nästan lite sugen på att köpa hem den rödrutiga skjortan oxå men ah, jag får se :) klarar mig ett tag nu på dessa kläder - lätt till september! ;)
Idag är det exakt en vecka kvar till semester o så jag har längtat! Love håller på o bli galen och jag blir bara tröttare o tröttare för varje morgon som väckarklockan ringer... O idag var inget undantag, råka somna om o försov mig. Fick ta bilen vilket iofs inte gjorde nått. drog hem strax innan kl 15 :)  Hämtade ut kläderna o drog en repa på PK-design o sen träsmak. Fick med mig lite sött från affären under oss och funderar nu på vart de ska få vara. En tavellist blir nog nästa inköp så kan de stå där :) Fick förresten OK av hyresvärden idag att måla hallen - ska bara välja ut rätt nyans av vit och sen inhandla färgen. Gäller o göra ett bra grundarbete eftersom de ska besiktiga efteråt :P

Nu ska jag ta mig en snabbpromenad innan jag dressar om för kvällens date med T :D


svullo

thats me. En bit glass, chokladpudding m vaniljsås och lite naturgodis - allt framför SATC2. Jäklar vad jag garva... :D
Vi avslutade filmen med en rask promenad i spöregnet. Rätt behagligt!
Nu har jag plockat undan lite kläder och ska snart ta tag i akvariet som stirrat på mig med sitt grumliga vatten alldeles för länge... samvetet säger stopp!

Bokade förresten nyss bord på Mingla, tapastallrik tillsammans med T imorgon :D Det ska bli skoj! Med detta spöregn kan det vara mysigt att sitta o småsnacka över 8 smårätter i en restaurang.

P:S Imorgon ska jag kontakta våran hyresvärd och kolla om vi får måla vår hall - om det är OK så vill ja göra det snart! Orkar inte vänta :P


harmony

mmm orkade knappt släpa mig upp imorse. Men tog mig till jobbet strax efter sju iaf :) Jobba fram till 3 och drog direkt till IKEA o lämna tillbaka matta, lampskärm o låda :(
Men sen åkte jag raka vägen till sis - där är det harmoni! Älskar o vara i hennes trädgård... porlande vatten, växter, blommor mm. Underbart! Togs oss en promenad innan vi satte igång med att rensa ur hennes klädkammare. Det tog ett tag! Men nu är den fin o organiserad, gamla o oanvända kläder utrensade o slängda eller sparade för framtiden :) Fick med mig två klänningar, en randig tröja o en skitsnygg väska :) Hon ska komma hem till mig nästa vecka o göra samma sak, vi lär få hålla på ett tag! Jäklar vad skit man samlar på sig... :P

Nu ska jag duscha av mig all solsvett och slänga mig i sängen, imorgon ser jag fram emot jobb, gympa i skytteparken o sen SexAndTheCity2, wiii!! Sen är det ju tamejsjutton helg :D Tiden går fort när man har roligt...(?)

vid dammen!
gammal bild från förra året, nu är det så mkt finare! :D


men oj då...

natten till måndagen drömde jag för första gången på länge en riktigt hemsk mardröm. Vaknade upp med fruktansvärt ont i bröstet och adrenalinet pumpandes. Drömmar där man jagas är en av de värre...

Det verkar som det onda fortsätter jaga mig denna vecka - sov inte värst bra denna natt, vaknade med jobbångest upp i halsen men tog mig i kragen o åkte med tåget kl 6. Med praktik på avgående klarade jag av dagen utan att gå åt, men vägen hem i tåget slog det mot mig. Slocknade totalt, vaknade upp o kände mig hemskt trött och deppig. Det var med tunga steg jag kom in genom lägenheten. Med lite övertalning av mitt samvete lyckades jag ändå ta mig iväg till gympan och det var tur det! Ryck upp dig :P Mådde bättre efter en timmes svettigt hoppande o skuttande. Måste strunta i allt som lyckas fastna i mitt huvud...!

Därför ska jag svulla lite glass tillsammans med min käresta, kram!


inreda?

jag tror det kommer automatiskt när kylan gör sig påmind - då vill man dona o fixa hemma :) Köpa lite nya detaljer som gör hemmet lite mysigt igen, plocka bort någonting och ställa fram något annat.
Om en stund ska jag ta mig in till IKEA med mamma. Vit ryamatta till vardagsrummet, nytt duschdraperi, nya köksredskap, ny lampskärm o kanske något mer :) Ska försöka hejda mig lite, ska ändå till syrran på onsdag och hon har en massa grejjer som jag säkert kan "låna" hem för ett tag ;)
Men en detalj som saknas här hemma är någonting som tar plats på vårt ändå ganska stora köksbord... just nu blir det inge bra... :(
Är dessutom jättesugen på att sätta lite färg (eller ingen egentligen) på hallen - måla vitt skulle vara skönt och upplyftande då jag inser att hallen mestadels är mörk o tråkig med den nu vinröda tapeten. Ska kontakta våran hyresvärd och sedan kolla med mina målarexperter om råd :) Kommer ju ändå bo här ett tag till o då ska man väl ändå få trivas??? :D

linköpingsbor

denna låt framfördes i lördags - så jäkla rolig! Lätt ännu bättre live  :P


full kastrull

gårdagens 25-årsfest var en av de bättre på länge! Lätt i stil med midsommarfesten :)
Snappsvisor, galna danser och roligt folk!
Vädret kunde ha varit bättre såklart, men med rätt inställning så hade vi det bra ändå.
5-kampen bestod av "snöre-genom-alla plagg", tampong i flaska (jag vann!), dricka öl fortast med två tamponger i vardera sida av munnen (jag vann nästan, målfoto!), äta kolasnöre och sen avslut med frågesport.
Sen serverades det god mat varvat med avbrott för alla möjliga olika snappsvisor - jag gick i mig både snapps, besk o slutligen lakritsshots - men sen höll jag mig till cidern resten av kvällen. Tur det! Mådde konstigt nog inte såååå illa som man kanske skulle kunna tro efter en helkväll med alkohol fram till 3-snåret :P










nu ska jag fortsätta mysa i detta väder :)


nöjd!

över veckans prestation :) Tränat, VARJE dag, inte fjuttsvettats utan riktigt vrålsvettats i minst en timme varje dag. Plus att jag städade som en galning efter gympan igår - torka, damma, dammsög o bytte sängkläder. :) Därför kunde jag med gott samvete unna mig en eftermiddag med först haircut, besök på systemet och ett par timmar på marieberg. Fick med mig tre toppar (standard), en scarf o ett par nya pärlörhängen :)
Avslutade allt med o shoppa mat på coop - kom hem o lagade till ett par sparrisar med skinka tillsammans med rostad färskpotatis och en klick turkisk yoghurt m vitlök. MUMS!!!

Imorgon har vi äntligen tvättid - behövs!!! Ska försöka hinna välja ut kläder för kvällen och sen måste vi hitta skjuts... blir nog att hitta en sängplats i kumla lr nått :)

Hoppas på lite sol i helgen!

många måsten

men det struntar jag i just nu... toaletten borde göras rent, golvet dammsugas, ytor dammas osv. Men vem orkar? Har tryckt i mig en banan och ska snart dra ned till Njoy... galen jag vet! Ondare i kroppen lär jag ha imorgon, men jag inbillar mig att träningsvärken är på väg att vända.
Kuta in på Lucullus påväg hem från tåget - köpte en liter jordgubbar och hämtade ut mitt paket på H&M. Besvikelse... skorna kommer jag ALDRIG att använda hur snygga de än må vara, så höga klackar gör mig inte gott... Bikinin är ju söt, men jag är faktiskt mer tveksam till triangelBHn än till den andra. Frågan är om allt ska tillbaka... ska tänka påt över helgen :)

När jag kom hem hade Love varit gullig o köpt med fyra (4!) burkar Vanish som man ska ha i tvättmaskinen. Var tydligen extrapris, så jag hoppas det funkar mot alla hemskt tråkiga vitkläder som vi har. Fläckar på strumpor o annat vill inte ge med sig, o det är inge snyggt... Vi får testa på lördag när vi har tvättid!

Han hade dessutom tillagat en grymt god kassler/pasta-rätt som jag knappt hålla mig ifrån, kommer kuta hem från träningen o svulla! :P Min karl är en jäkel på att laga varierande och god mat - kan ju underlätta att ingen av oss är spec. kräsen men han kan sin grej i köket tycker jag :)

Kommer utan problem att slockna ikväll, men med denna hetta och en massa jäkla kajjor utanför på taken som kraxar så kan det tyvärr bli rätt besvärligt ändå... Jag får hoppas att dagens praktik i lagret - körde höglagerstruck o en massa skoj! - plus träningen gör att jag inte orkar bry mig helt enkelt... ;)

Svettas inte ihjäl därute, jag ska försöka undvika det om 30 minuter då jag kör combat för fulla rullar!

mmm, äggmacka!

med en ganska aktiv dag - minst 30 min promenad och kutande i trappor o bergsgångar plus avslut på svettig gympa i Skytteparken - fick jag akut sug efter äggmacka! Gick ned till Lucullus - köpte på mig en tub kaviar, en fullkornslimpa och lite juice. Har nu käkat två mackor med skivat, kokt ägg och lite kaviar tillsammans med ett glas juice. Gött! Avslutade käket med en liten bit mintchoklad.....mmmm!
Kan inte ana hur stel jag är idag förresten, överkroppen lika orörligt som en vägg och benen tunga som bly... men jag hoppas att gympan idag rådde bot på lite stelhet så jag kan gå på njoy imorgon igen :D

Glömde bort att skriva det igår, bokade tid hos frissan! Fick en klipptid på fredag - insåg att det var över 10 veckor sedan jag toppa mitt stackars hår... kanske därför det kärvar lite. Ska iaf bli skönt att fräscha upp det inför helgens party :)

Nu sitter jag och myser framför Allsång på Skansen och ska nog försöka krypa till kojs hyffsat tidigt.... idag slockna jag totalt på tåget hem! zzzz
Ska "bara" göra lite saker först ;) Tjing!

body combat

det var länge sen jag var så HÄR trött o så HÄR svett! Galet vad man kan ta ut sig på bara en timme, men body combat är grymt roligt och så jäkla jobbigt! Man svettas som en gris - benen är hala, linnet är blött, tightsen är som ett skinn o håret slickar sig i nacken o kring ansiktet. Så äckligt, men samtidigt så jäkla grymt! I samma stund som man vill ge upp och gå hem pushar man sig ännu mer och tar i så att man får gåshud och tror man ska svimma. Det är träning det! Kan inte fatta att jag inte gått på pass oftare, det är så här träning ska vara :D
Har denna vecka på mig att testa passen som erbjuds på njoy. Det är attans att det ska vara så dyrt, men till hösten ska jag allt skaffa mig ett kort på F&S, de är minst lika bra dock kommer jag sakna combaten...

Imorgon är det som vanligt gympa i skytteparken - som iofs är typ ingenting jämfört med combat - men det är skoj o det är huvudsaken! Jag får bara hoppas att träningsvärken inte tar kål på mig imorgon, för jag har redan ont i hela överkroppen!

Jag lämnar er med ett smakprov på hur det var idag - galna moves!




broms!

förstår inte deras syfte... drog med mig mamma o mormor för en tur runt k-högen efter gott grillat kött o färskpotatis. När vi lagom korsat stora vägen säger mamma -Vad är det för svarta saker du har på din rygg? Samtidigt frustade jag över dessa jäkla irriterande "flugor" som envisades med att vara kring mitt huvud. I samma ögonblick inser vi att vi är överösta av broms och att vi hade minst 10 stycken vardera som envist försökte hitta en bit hud att sätta sig på. USCH! Jag fick panik och började hoppa o veva, allt för att komma undan... hatar broms, mygg o getingar! Vi konstaterar att vi skulle bli uppätna om vi fortsatte vår promenad och beslutar oss för att vända... Fick bli en cykeltur med mamma istället - mormor drog sig ur efter den faktiskt rätt jobbiga, men korta promenaden... :P Jäkla djur att förstöra!

Kom hem idag runt två-taget efter en härlig och mysig helg i Dalsland. Vi spenderade den mest i Loves mosters och mans sommarstuga. Supermysig stuga precis vid en stor sjö, skog runtom och en härlig brygga som man kunde bada från. I fredags och lördags blev det mest bad, i lördags var jag o Love ute på en joggingrunda på en av skogsvägarna - jag var säker på att det skulle dyka upp en björn eller älg vilken minut som helst - sådana skogstrakter är det :) Men med mitt flåsande och frustande så var det nog ingen risk iofs...hehe!
Vi tog även en runda med deras kanot i sjön o paddlade runt för att utforska de mindre angränsande sjöarna - var underbart! Inte ett enda ljud kunde höras, bara vattnet som porlade och några fåglar som kvittrade...det kallar jag skogsliv!

Så med en väldigt avkopplade helg bakom mig har jag nu fräschat upp mig (dusch fick ske i sjön därborta!) - inpackning, nytt nagellack och två borstningar med eltandborsten (en rengöring o en polering) plus flux såklart!
O nu är det dags att sova ut inför veckans jobb :D

gympa o regn!

i tisdags när jag sprang ösregnade det. Idag masade jag mig, efter många om o men i mitt huvud, iväg till gympan. O det är jag glad för! det var superskoj med 90-tals tema, dvs utklädda ledare o gamla godingar till låtar :D Men lagom till stretchingen var klar började det droppa så smått från himlen - som sedan gick över till ösregn! Var dyngsur när jag kom upp till lägenheten o då hade jag ändå joggat hem från typ hamnplan... Men nu har jag iaf duschat, käkat smarrig mat som Love tillagat och ska nu krypa upp i soffan o titta på Ernst :)

Imorgon väntar jobb o sen åktur direkt till Dals långed :) Där väntar mysigt skogsliv, kanske lite bad o sommarstuga plus en massa god o smarrig mat! Tur att jag har tränat den här veckan - o tro mig! joggingdojjorna åker med så man kan jogga av sig några hg undertiden ;)

Kram på er i regnvädret!

galen!

fick ett ryck - efter Death at a funeral var det ca en timma kvar tills Allsång på Skansen. Hade ösregnat o åskat, men just då var det uppehåll. Drog på mig joggingdojjorna o kuta mot holmen. Ösregnade efter knappt ett varv, härdade ut ett varv till och kom drypande hem till lägenheten. Men det var skönt! :D Men jag var svett... usch för min kondition!

Idag har det ju dock varit sjukt varmt - självklart så hade jag planerat in praktik ute på lagret, i cq 30 grader har jag packat upp materiel i massor :P Lärt mig en del såklart, o fått känna på lite praktiskt arbete igen, skön omväxling! Men svetten har legat som en hinna på min kropp och jag insåg att jag inte ska ha jeans o vanlig topp imorgon - då blir det löst sittande t-shirt och några andra byxor som inte är så jäkla svettiga...

Var förresten hos tandis igår o beklagade mig, han tog bort stygnen och spolade ur hålet efter min jäkla tand. Det fanns lite mysigt... hehe! Men nu känns det bättre, dock är det fortfarande ipren o alvedon varvat med corsodyl som gäller. Men borde vara över inom några dagar!

Nepp, nu är det snart morden i midsommer - får se hur länge jag orkar hålla mina ögon öppna, hehe!



grönt hår!!!

efter förra helgens plaskande så insåg jag i veckan att jag fasiken har gröna skiftningar i mitt blonda svall.... buhu!!! what to do? Dessutom har håret fått ett ryck och envisas med att likna tuggummi o annat rufs de senaste dagarna, why? Jag har boostat det nu med hårinpackningar i flera omgångar, serum o annat som ska vara bra... får hoppas det rycker upp sig och slutar envisas. :P men det blir iaf inga fler bad i poolen för mitt hår - kroppen möjligtvis med håret får hålla sig ovanför ytan! Badmössa nästa???

Sitter nu med nytvättat hår - hade bara i balsam och avslutade med serum - o håret är mjuk o lent just nu. Får se när det torkat om det fortsätter sura. Tror det kan bero på fredagens test med lockar gjorda med plattång - av migsjälv dessutom. Gick rätt bra men jag tror inte att mitt värme-skydd är helt OK så jag ska sutta det och köpa ett nytt inom kort! För schyssta lockar blev det faktiskt och under dagen igår strosade jag runt i Stockholm med mitt vågiga hår. Men håret blev som sagt rätt sprött - o jag tror produkterna bidrog en del...
Med bättre produkter så kommer det bli fler lockar i alla fall! :D

Var som sagt i storstaden igår - vi syskon hade riktigt jäkla kul och flummade runt en hel del. Hann med Armé-museet, se högvaktsbytet som sker utanför muséet, shoppa (hehe), strosa runt i GamlaStan, se Storkyrkan och slottet plus käka god mat!

         syrran var nöjd med o stå bredvid både en major, officer o polis - samtidigt!

älskar er två :D


Hade som sagt rätt trevligt igår - men hela tiden värkte min envisa käke! Jäklar vad ont jag har haft de senaste dagarna, vaknar på nätterna och kan knappt röra huvudet utan att det pulserar i hela underkäken... I går hann vi inte köpa några nya värktabletter utan jag fick klara mig på den alvedon som jag fick av svärmor på kvällen. Kl 3 vaknade jag med ett ryck, rotade i hela lägenheten, vände ut o in på alla mina handväskor och hittade tillslut två alvedon som kunde stilla min smärta. Kände mig som en knarkare! Gjorde ju så jäkla ont, o när jag hittade tabletterna blev jag så lättad... galet?! Ringde därför till Thea på morgonen, fick en tid imorgon vid lunch. Well, well - är värt för att bli kvitt skiten! Orkar inte med det onda längre, sover som en kratta o är ständigt däven av alvedon o ipren... Sen vill jag ju inge hellre än att vara utomhus, träna, sola bada... njuta! Nu gör det mest bara ont... :(

Har ändå lyckats få i mig maten som har serverats i helgen - men imorse palla jag inte äta nått innan jag varit på Apoteket o handlat på mig nya tabletter - passade förresten på att handla ny hudlotion, CCS har en ny parabenfri lotion. Den var jättedryg och är perfekt att mätta huden med varma sommardagar som dessa :)

Efter att vi veckohandlat idag gick vi o käka på Grekiska Kolgrillsbaren, vi tog varsina kycklingGyros och tog vitlöksbröd som förrätt - det var grymt gott! O med öppna fönster i hela restaurangen, kladdig luft och grekisk musik i bakgrunden så kunde man nästan tro att vi satt i Grekland :D Mysigt! Snacka lite om vår kommande semester, som btw är 4 veckor bort... suck... Men iaf, tanken var ju först Kroatien, men priserna verkar inte ge med sig, och om vi ska ha pengar till Australien så känns en sista minuten till Grekland mer lockande och billigare :) Vi är ju helt klar öppna för att dra till Kreta igen om det skulle vara så, eller varför inte testa Rhodos eller Cypern? aja, vi får se... är som sagt ett par veckor kvar och med denna hetta här hemma kanske priserna ser helt annorlunda ut om ett tag :)


passar på att lägga upp den här oxå - en bild på mamma o syrran när vi gick ånnaboda-suttarboda i våras :)
hitta den här bilden i mobilen, är från i våras när vi gick bergslagsleden mellan Ånnaboda och Suttarboda :D Så fina så... kram!


another movie

ännu en film avverkad - The Runaways. Riktigt sjuk, men bra film om Joan and the Blackhearts väg mot framgången. Funkar en fredag hemma med tandvärk i alla fall... fast nu sitter jag o svettas ihjäl. Solen gassar på och Love ska snart komma hem från jobbet. Drar direkt till Kumla, handla lite och sen vidare hemåt till mamma o pappa. Imorgon ska vi syskon upp till sthlm. Ska bli riktigt skoj, men ah - grymt svettigt tror jag! :P Har lite kläd-dilemma men jag tror det blir en sval klänningn från H&M... kommer inte behöva mycket mer tror jag.... :D

Nu ska jag mata fiskarna och stänga in mig på badrummet där det kanske är lite svalare :P Puh!!!!


köpt!

usch vad jag shoppar.... vetesjutton om det blir bra, men jag fick plötsligt en impuls av att jag behövde nya partyskor - o hur ofta går jag i högklackat??? well, well får se om jag diggar dom :) tror dom kan funka fint även till hösten...?



Visit hm.com


fick dessutom med ett bikini-set . dvs trosor, triangel-bh o bandau.
Vetesjutton om det funkar!
Skäms nästan egentligen, vet att det är samma som A har köpt...
men ah vi har väl båda bra smak kanske? :D
dessutom var det rea o då kunde jag inte låta bli...

vem vet, kanske blir retur på hela köpet?


nostalgi?

jag döööör! Ser just nu på BeverlyHills - fy fan vad de var "coola" när man såg dem i sina yngre dar, nu är det bara komiskt! :P O lite nostalgiskt ändå....

Jag har inget liv förresten, hur ofta tittar jag på TV innan klockan 8? Det är ganska sällsynt... men idag är det annorlunda.
Var totalt död när jag slängde mig i sängen igår kväll - däckade totalt och blodade ned hela örngottet med mitt dregel....usch! Hade alarm till klockan 5 som vanligt, men vaknade strax innan kl 6 och insåg att kroppen var helt mör, käken svullen och värken ännu mer påtaglig. Knapra i mig alvedon och ipren innan jag konstaterade att åka till jobbet skulle vara onödigt med svullen och värkande käke levandes på yoghurt och lite soppa. Inte direkt produktiv :P
Var som sagt ganska spänd igår och under själva ingreppet spände jag nog varenda muskel i min kropp... o det känns idag!

Därför har jag avverkat tre filmer idag - hitills ;) O alla har varit riktigt jäkla bra! Började morgonen med The Losers - actionrulle AB som funka att börja dagen med. Gick vidare till något mer seriösa Dear John - kärleksdrama som faktiskt inte var som "alla" andra romantiska filmer... Avrundade maratonet med Remember Me - skitbra film som fick mig att avverka en tår eller två. De två sista är faktiskt lätt värda att se!

Var faktiskt ned till Lucullus en snabbis - fyllde på med vattenmelon, galiamelon, jordgubbar och en flaska cola. Allt som är lättuggat funkar fint för mig! Är redan trött på tomatsoppa och yogurth :P
Det som suger är ju dock att jag missar gympan, men funderar på att ta mig en kort promenad senare bara för att komma ut o röra på mig lite - men absolut inte för mycket, vill inte få problem med den här tanden oxå :p

oh nu har dylan o brenda lite lovetalk i bilen, hehe, shit vad unga de ser ut!


tandlös

insåg idag att jag har grym tandläkarskräck... illamåendet började i bilen påvåg mot kumla. Jag var SÅ nervös!
Försökte tänka på annat... Blev inkallad på rummet - de lovade att vara försiktiga och att jag inte skulle känna någonting. Hade ju inget annat val så det var bara att låta dom börja - o ja han var rätt duktig. Men bedövningssprutorna som ser bättre lämpade ut för en häst än för min lilla mun är inte trevliga... smått obehagliga. Hjärtat rusade skapligt när sista sprutan var klar... men sen gick det över. Där tog det mer obehagliga vid - bryt och tryck, knak och tryck... kändes som att käken skulle gå av och att han försökte få bort alla tänder i min underkäke. Men tillslut lossna helvetet och jag kunde slappna av....puh! Nu är det bara resten kvar - dvs tandvärk, käkvärk och problem att både dricka o käka... härligt :P Hoppas på att det går hyffsat snabbt och att jag kan leva normalt till helgen.

Nu har jag iaf sörplat i mig lite tomatsoppa och ska ta mig en dusch innan jag slänger mig i sängen. Blir väl jobbet imorrn iaf, om jag inte får grymt mkt ondare i natt dvs...


mmmmmums!

Min käresta matlagning är jäkligt bra! Har precis käkat en färsbiff och gratinerad broccoli - gött! O efterlängtat efter dagens gympapass - det var riktigt jobbigt men grymt kul! Jag o T skuttade o hoppade som galningar :P

Nu ska jag slänga mig i duschen innan allsången börjar - då ska jag bänka mig framför tvn med en ruta mintchoklad, mmmm!!!
Kan behövas så jag står ut med morgondagens tortyr hos tandläkaren.... usch!


mandlar

jag tror jag är beroende av rostade salta mandlar - så jäkla gott! Perfekt i denna hetta :)
köpte på mig några hg idag - plus lite valnöttet o chasew. Ett steg i nyttigare riktning... har t o m en marabou 70%chokladkaka i kylskåpet som väntar. köptes in igår men är inte ens öppnad :D Sparar den tills imorrn efter gympan, då lär jag har gjort mig förtjänt av en bit!
Idag gick jag o Love dock en riktigt jäkla långrunda - väster, mot karlsund och tillbaka via rosta gärde. Minst 8 km iaf, var svettigt!
Nu har jag gjort alla måsten - dvs diskat efter Loves matlagning - och ska allt slänga mig i sängen o försöka få lite sömn. Var totalt förstörd imorse! zzz

Imorgon ser jag iaf fram emot en timmes svettig gympa i parken - både T och mamma ska komma! Alltid skoj o få med sig någon o flåsa tillsammans med :D

På lördag väntar förresten en heldag tillsammans med Sis o Bror i Stockholm! Ska bli jäkligt trevligt :D Dock vet jag inte hur jag ska göra med fredagens utgång - risk för att det får dras in för att palla en heldag av flängandes i hufvudstaden...

Hm...sitter o  stirrar på mina naglar, de börjar faktiskt ta form (!?!?! obs, det innebär inte att de är speciellt långa, bara längre än vanligt) - kors i taket ;) Är lite sugen på att slänga på dem lite färg - men idag blir det nog bara lite klarlack så de håller i ett par dagar till, hehe. Med mina naglar vet man aldrig, de pajjar när man minst anar det :P

sov gott i värmen!

det är jäkligt varmt...

när t o m mitt nagellack är mjukt! Men man ska inte klaga, hellre böljande hetta än hällregn :D
Igår målade jag och var riktigt jäkla duktig! hann med hela garaget, åkte runt med liften och var klar med måleriet vid 2-taget. Då var det bara att slänga sig i poolen o svalka sig :)
Målade även idag, men hann inte klart allt - takbjälkar och övrigt trä i uterummet. Kommer bli toppenfint när det är klart o jag tror mamma o pappa blir lite glada när saker o ting blir gjorda som de själva kanske inte hinner med...

Nu har vi precis kommit hem från veckohandlingen - Love ska laga lite käk till matlådan och jag ska ta mig i kragen och gå en promenad. Har varit riktigt jäkla dålig på träningen sista tiden... :( Bättring! Denna vecka blir det iaf ordning på käket o träning minst mån o tis - onsdag ska jag dra ut den där jädrans visdomstanden så då är det nog kört för träning... men kommer iofs inte äta speciellt mkt då heller :)
Får hoppas jag kan skutta lite på torsdagens gympa iaf!

eclipse

den var bättre än de tidigare filmerna. Men slår inte boken - såklart. Blev dock minst lika upprörd på den där satans Bella över hennes velighet. Gah! -Ah, Jacob - kiss me :P bla, bla
Men, men den är helt klart värd att se! Stötte på gänget från Halmstad dessutom - av ren tillfällighet! O påvägen hem inser vi att våra grannar traskar hem från samma film, man träffar ALLTID någon man känner eller känner igen när man går på bio :)

Nighty!


bortskämd!

jag är nog det... jobbade till 12, drog direkt hem - slappa vid poolen och bara njöt av värmen! puh! Detta medan min käresta, som var hemma o passade på att köra ett par tvättmaskiner, diska o dammsuga  av golven i lägenheten. Gött va? Ja! Tvätten har stirrat på oss båda sen vi kom hem från Halmstad - tre veckor är föööör länge utan att tvätta :P Nu har Love äntligen strumpor och kallingar iaf!
Men det var iaf uppskattat från min sida att han tog tag i dessa måsten medan jag kunde bada i poolen ;)
Handla på vägen hem och ska nu duscha av mig lite innan vi dressar om och drar till SF. VI SKA SE ECLIPSE!!! :D Höga förväntningar, yes!
Sen blir det nog rätt i säng, imorgon väntar målning av moi AB.


fina love! hitta en gammal bild på min tjusiga karl :D Puss!


crazy on beauty-stuff!

åh, idag har varit en rätt slitig dag... var grymt trött imorse - kunde inte sova ordenligt innan Love kom hemdrällandes efter 1. galningen! Vaknade till med ett ryck kl 6 imorse och drog med ilfart till jobbet... När jag åkte satt han fortf på soffan och var bakis, men ändå skulle han till jobbet. Hehe, han hade det nog värre än jag idag :P

Var iväg och vaccinerade mig idag på Capio - Gardasil (mot virus som kan orsaka livmoderhalscancer).
Tack vare det så var jag hemma i stan redan klockan 4 :D Tog cykeln upp på stan och shoppade riktigt när det gäller produkter - en Lumene nattcreme, en Lumene ögonskugga, depend handcreme (o då fick man depend nattcreme på köpet! :D ), ny Maxfactor-mascara, nagelolja och ett beautypolish-nagellack. O allt var det "rea" på! Det tackar man för, det enda som jag inte hittade, men som jag egentligen behöver är en ansiktstvätt - är ju inne på att köpa Lumene även där, men snåljåpen kom fram på slutet :P Vet ju att det är rea på sånt titt som tätt, jag kanske lyckas taijma det snart?
På väg hem drabbades jag av supersug - godis såklart... - men hejdade mig! Köpte en liter jordgubbar för 15 spänn och sladdade sedan in på Alibaba (där jag handlar alldeles för sällan egentligen...). Där hittade jag en bit vattenmelon, torkade tranbär, saltade mandlar och valnötter :D Nu klarar jag mig nog resten av helgen t o m!

Idag missar jag tyvärr gympan i skytteparken - det tar emot! :( Men jag får nog nöjja mig med en promenad kanske... lockar just nu mer att slappa i soffan o mula melon o jordgubbar ;)


RSS 2.0