men vad sjutton då...

hindersmässan var över förväntan - 14 par strumpor fick jag med mig hem. Nöjd - japp! Ännu mer nöjd är jag över att lyckats motstå dessa brända mandlar som sprider sin goda doft över hela stortorget likaså att jag lyckades motstå en sur rem att smaska på. Är stolt! Hoppas jag lyckas lika bra imorrn när jag är där med min bror för att låta honom slösa lite pengar ;)
Men under vår fikastund får jag ett samtal. Ett av de jobb jag sökt. Jag var en intressant kandidat. OK. Förklarade lungt och sansat att jag har ett jobb och ska börja på måndag. Synd tyckte hon. Attans att vi inte var tidigare. Ja, så är det. OK. Tack Hej.
Väl hemma - vad fan gör jag??? Detta var ju en tillsvidaretjänst! Ingen visstidare som jag har nu - klart som fan att jag skulle ha sagt ja och att jag var intresserad ändå. Hur smart är man... Suck! First thing tomorrow - ringa och förklara min ånger och se om de har ett intressant erbjudande. Smart Elin.

feminist, javisst...?

nu inför det kommande jobbet märker man vissa skillnader. Fick en kommentar ang alla de resor som jobbet innebär:

- Ja men det där jobbet fungerar ju bara nu, sen när ni får barn kan du ju inte åka runt överallt.
Ställd men ändå paff kontrar jag med att
-Jo visst vi ska ju inte ha barn inom ett år men jag tror att det skulle ha fungerat minst lika bra att åka senare när barnet blivit lite äldre. Varför skulle jag inte kunna åka?
- Ja, (drog ett exempel på någon bekant) Hon åkte runt överallt  när hennes barn var små och ja det kanske är därför som de är som de är. Tror bara att det inte kommer kännas bra att inte vara hemma.
- Men vaddå, (smått irriterad över den gamla synen på hur man ska vara) min systers man var borta större delen av deras första barns uppväxt och likaså min grannes man som fortfarande är borta måndag-torsdag varje vecka trotts att de har barn nummer två nu. Då är det ingen som ifrågasätter om de kanske borde hålla sig hemma mer för barnens skull....?
Så fortsatte diskussionen och ja vi kom nog inte så långt.
Men åh, jag behöver väl inte vara tokfeminist för att tycka att båda föräldrarna ska vara hemma lika mycket hos barnet och att jag, precis som Love, har rätt att resa bort ibland under veckorna???
Förstår inte vad skillnaden är? barnet mår väl lika dåligt av att pappan är borta som att mamman är det? dessutom tror jag att det bara skulle vara bra för min del - då jag som nybliven mamma säkert kommer vara oerhört överbeskyddande och ha svårt för att släppa ifrån mig barnet i någon annans ansvar. Att då lämna över det helt och hållet till Love ibland tror jag bara skulle hjälpa mig och även honom för att få en chans i att också hjälpa och sköta.
Herregud, jag trodde världen kommit längre än så....?

blond?

slingat hår. Känns nice men samtidigt läskigt....  =:O Är ju blond inte lite slingad. Håret har fått sig en chock och nu är det boosting som gäller! Ska knalla bort till F&S för att träna lite innan jag träffar Anna om två timmar. Får se om hon som vanligt säger - Fan du byter alltid hårfärg! :D Förändring är roligt!


nästa gång kommer det inte bli hätta utan folie och med lite andra blonda färger. Nu har jag ju grunden att kunna göra lite blonda nyanser istället för att bara bleka :D

onsdag

i slapphetens tecken. Gick upp så sent att jag knappt vågar säga det - hehe! Men skönt var det och välbehövligt. Glodde på en film som visades på svt - otippat men min räddning för att fördriva nån timme.
Provade även på ett träningsprogram till wii som love hade laddat hem - sjukt nog jättebra! Helt anpassat efter vad man vill göra och jag tror fan att det funkar om man använder det efter ordning. Jag blev i alla fall svettig efter typ en halvtimme... ska nog använda mig av det de dagar jag inte orkar gå till träningen eller hinner :D

Imorgonbitti ska jag upp tidigt, kiropraktorn 8:15 sen blir det fika med Anna kl 15. Tror vi ska strosa lite på hindersmässan också - Är lite mysigt!
Ska också fika håret lite imorrn, får se hur det går och blir! :D Nu ska jag i alla fall glo klart på las vegas innan jag slänger i en hårinpackning i trasslet på knoppen ;)

texmexgryta

okej grytan som jag hade valt för gårdagen var inte samma hitt som örtbiffarna. Men dagens mat - zucchinipasta med skinka - var något som kommer funka fler gånger :) Men imorgon ser jag fram emot skaldjursgrytan! Den kommer nog smaka mums!

franska örtfärsbiffar

sitter och smälter dagens lunch - eller rättare sagt  matlådan från gårdagens middag - maten smakade utsökt och receptet är så enkelt! Rekommenderar detta starkt - bytte dock ut några gram av morötter och lök för lite rödbetor och kålrot som vi hade i kylen. Mums!
Idag vankas texmexgryta till middag - återkommer imorrn om ett utlåtande! Men den har nog svårt att slå det här receptet :)

Franska örtfärsbiffar

FAN!

hävde mig upp som bestämt, uträtta samtal som planerat och satte mig på cykeln för att ta mig till väster och slutligen Eurostop. Allt gick lekande lätt men när jag gjorde första anhalten insåg jag att min jacka, mössa, väska var dränkt i stänk som orsakats av cykeljäveln! Hade någon varit i närheten skulle jag kunnat drämma till den - för fan vad arg och äcklad jag var! Allt var kladdigt och blött, blev inte heller bättre av att åka till Maxi och Biltema för att sedan äntligen parkera cykelhelvetet i garaget och slänga av mig alla äckliga kläder i hallen. nVar helt ofattbart irriterad och frustrerad över detta och hade stor lust att bara skrika rakt ut när jag väl var hemma. USCH USCH USCH! Chansade och tog med mig allt till tvättstugan - thank god att grovmaskinen var ledig :) Slängde i jackan och mössan, drog av mig brallorna och sitter här nu med en kopp tee för att lugna mina nerver.

Ska snart upp på stan och handla lite :) Funderade förut på att ta en medelklass på F&S innan tolv men jag har en fruktansvärd träningsvärk från gårdagen och nja jag cyklade jag som en tok idag - det får duga! :D I eftermiddag blir det i alla fall fika med Mariana -det ska bli skoj att träffas och snacka en massa. Har hur mycket som helst att prata om :D


har återvänt efter 2½ timmes fika och snack - fan hon är toppen att snacka med och vet verkligen hur hon ska peppa mig :D Tack! Synd bara att jag inte tog träningskortet på enjoy, då hade vi träffats oftare! träningsfreak som hon är - hon ÄR värre än mig :P

Har precis installerat alla de växter som Love kom hem med till akvariumet - var ju svindyrt inne i stan! insåg snabbt att det är betydligt billigare i affären ute i marieberg och ringde love på direkten. Blev massor av växter och det är toppen - nu ska de bara få växa till sig om jag nu lyckats placera dem rätt. Har inte så avancerat vad gäller underlag till växter odyl...men brukar funka ändå :) Sen blir det några snygga stenar att inreda med innan vi tar oss ann nya arter. Tänker mig lite större ciklider kanske, får se vad som är bra till vårt vatten mm. Mycket att tänka på! Skoj är det i alla fall!

Hade ju planer på att köpa nya skor idag - men de var inte alls som jag förväntat mig och avvaktar nog med att köpa ett par... :( Gick besviket vidare och handlade helt oplanerat en jacka och tröja på h&m ist, hehe! Råkade även hamna på Zara och svalde min stolthet genom att ta med mig ett par jeans in i omklädningsrummet. Den förnedelsen ska jag inte återuppleva förren jag är X antal kilon lättare och mer vältränad. Fy fan för att prova jeans - toppar och linnen fine, men inte jeans! Usch... svettig och något förtvivlad över migsjälv gick jag därifrån tomhänt men efter ett besök på otippade claesohlson fick jag med mig en lampa hem! Passar utmärkt bredvid akvariet på nya bänken :)

Inser att jag under min korta tid som arbetslös hunnit med att uppdatera min blogg väldigt ofta och mycket - kanske beror det på att jag är ensam hemma och så fort jag får chansen försöker prata av mig :D  Men nu ska jag sätta mig och prata hål i huvudet på love innan det är dags för bondebröllop!

akvarium på plats!

Kom äntligen iväg och tränade idag - första gången sedan vi kom hem från GC. Skönt! Men konstigt nog, jättemycket folk för en söndag. Fan har de inget annat för sig än att träna??? Fick i allafall plats på de maskiner jag ville köra och kroppen fick sig en genomgång ändå :)

Besökte mamma och pappa, fick en smarrig middag och tog tag i projektet flytta det vanskötta akvariumet till örebro. Puh! tur man inte gör sånt ofta! Ännu mer tur var väl att inredningen i sig inte var mycket för världen och var ganska snabbt nedplockad i påsar. Men mamma fick bidra med en superinsatts för att bli kvitt alla alger på de saker som legat i vattnet. Hur som helst, nu står det i alla fall fint placerat på bänken i hallen. Fiskarna far runt och jag hoppas innerligt att de överlever! Rent är det i alla fall och i veckan ska vi inhandla sten och växter. Fiskar får vänta någon vecka - vill inte riskera att alla dör! :P Kort kommer när det blivit lite mer saker i det!

Imorgon har jag följande plan:
Gå upp samtidigt som love, käka frulle och göra mig iordning. När klockan slår sju ska jag ringa min coach och förhoppningsvis få lite tips och råd i hur jag ska förhandla till mig en bättre lön. Efter det ska jag ringa upp personalchefen och förhandla! Gosh! Kommer kännas nervöst - vill ju ha jobbet och kommer tacka ja oavsett... vilket förhandlingsläge - NOT! Får se hur det blir...
Efter det ska jag ta cykeln eller benen till väster och hämta lite papper. Nästan borta vid Eurostop så jag kanske går in på Maxi och handlar de saker som inte fanns idag. Vi storhandlade för ca 400 spänn. Helt otroligt! och då är det middag plus lunch varje dag hela nästa vecka - toppen! Det enda som fattas är frysta hallon (är alltid slut! :( )

Efter det ska jag nog ta och besöka Stadium för att inhandla de träningsskor som jag såg i tidningen för ett tag sedan och tänkte att - Ah, tänk om jag hade haft ett jobb! Då skulle jag köpa dem!
Ja, men nu kan jag det och fan vad gött det känns! Ännu bättre är att det är 20% rabatt på dem (kan dock behövas iofs) men då känns köpet ännu mer befogat! Sen blir det shoppingtime på BraZoo innan jag ger mig för dagen och går hem till lägenheten för att verkligen slappa!

Menmen, får se om det verkligen blir så som jag tänkt - nu ska jag i alla fall slänga mig i soffan tillsammans med Love. BYE!

pastan kokar...

och love monterar malmbänken som vi köpte idag. känns så skönt att få handla igen. Kommer ägna veckan åt att installera mitt akvarium på bänken - mamma kommer att bli så glad över att slippa det där hemska algspektaklet! Men hemma hos mig kommer det vara fint och välskött - så länge jag är hemma dvs. Vet inte hur mkt resande det kommer att bli nu när jag börjar jobba :D

Drog upp på stan en snabbis direkt när vi vaknat - love shoppa loss för alla de presentkort han fick igår och jag kom ifrån MQ med en underbar Fred Perry-tröja - så nöjd! Och inte en spänn la jag ut på den - toppen med presentkort ibland! Likadant för love som nu äger en riktigt schysst tröja från vailent och lite grejjer till hans träning. Riktigt lyckad dag! Nu ska vi snart slänga i oss lite pasta m feta, soltorkade tomater och skinka innan jag gör klart tårtan. Om en timme är hans släkt här! Full rulle :D Ciao!

I GOT IT!!!

Helt sjukt, är så lycklig och glad! efter dagens ångest av allt som a-kassa och arbetsförmedling innebär är detta precis vad jag behöver! ska ge besked på måndag men jag vet att svaret kommer att bli ja :D Fy fan vad skööööööönt!

brainfreeze...

sörplat i mig en smoothie av frysta bär och yogurth. Gha! Behövdes efter den där grillningen - hoppas innerligt att det går vägen.... :) Just nu är jag utpumpad och trött. Sockersug av högsta nivå och längtar efter något onyttigt! Blir så när jag är/varit nervös.... usch!
Har precis slängt iväg ytterligare en ansökan, dock med mkt liten chans då jag tror jag är underkvalificerad för uppgiften - menmen! Imorgon är det fredag och jag ska besöka ams, träffa sis och baka tårta. Fullt sysselsatt! Nej nu ska jag krypa ned i soffan och glo på nått oviktigt på tv... ciao!


tvn övertogs av Love och handboll *zzz* sitter istället och blir läskad av alla de goda recept jag hittar på arla.se.
En sida som jag rekomenderar starkt! Bli medlem och du kan skapa din egen veckomeny - och de har goda, nyttiga recept! - plus att du kan skriva ut inköpslistan av din veckomeny så att du kan veckohandla. toppen! Påminner något om tastelines hemsida men jag tror arlas recept är något bättre. Tummen upp! I veckan som kommer blir det följande middagar: mums!

måndag: franska örtfärsbiffar
tisdag: texmexgryta
onsdag: zucchinipasta med skinka
torsdag: fisk och skaldjurspanna
fredag: köttfärssås på minuten (barnvakt åt brorsan ;) )
lördag: timjankyckling med fransk senap
söndag: viltfärsbiff med lingonsås

Tror det blir smarrigt!!! Men något som är riktigt gott är den herrgårdstårta som jag ska göra imorgon inför lördagen. Den är toppen! Marräng, grädde och hallon :P

intervju nummer 5 - wish me luck!

är hemma. Angelica släppte av mig efter att vi umgåtts hemma hos mig ett tag. alltid kul att ses! Får hoppas det blir oftare nu, hoppas iaf! ;)
Har precis tryckt i mig en laxfilé, ett ägg och en mosad avokado med cremefraiche. Är inte det nyttigt så vetefan! Är proppmätt hursomhelst och ska nog gå in och umgås med morföräldrarna ett tag innan jag åker iväg till arboga. Ska bli skapligt spännande! Är redan nervös... men efter pepptalket igår känns det bättre och jag tror det kommer gå bra! Sen är det ju redan fredag och imorgon ska jag panik shoppa en present till love. Blir nog inte så avancerat men han vet att jag inte har så mycket pengar! :) Tanken som räknas jue!

Nej, nu får jag panik - måste göra nått! skriver om hur intervjun gick imorgon -ah!

träff med mister trygg

ont i halsen fortfarande. Sov lite till, gick tillslut upp och nu sitter jag här. Rockklassiker är på och jag ser att solen är på g upp över ladugårdsängen. Promenad vore på sin plats - får trottsa förkylningen och ge mig ut i dagsljuset. Senare idag blir det pepptalk på TRR och antagligen resten av eftermiddagen inne i lägenheten - städandes! :P Imorgon kommer Angelica på besök, därefter blir det intervju i Arboga och ja helt plötsligt är det fredag. Då ska jag till AMS och säga hej... förbereda inför mitt besök på måndag :(


Har bestämt mig för att varje dag under min arbetslösa tid använda nya kombinationer av de kläder som hänger i min garderob. Använder en alldeles för liten del av de kläder jag har och det är nog dels av bekvämlighet men dels pga att jag inte vet om kombinationerna funkar. Så vad är inte bättre än att använda kläderna när jag ändå bara är hemma - då kanske jag tillslut kan känna mig bekväm i dem och inte ta samma gamla tröja och jeans när jag ska någonstans. Dags att bryta mönstret! Likaså med håret - nya frisyrer och möjligheter att få håret någesånär schysst utan styling i timmar... kan behövas träning! ;)

intervju

över ett fikabord inne i stan avverkade vi en timme. Frågor av alla dess slag dök upp och jag hoppas jag gav ett bra intryck! Som sagt konkurrensen är hård om denna tjänst men eftersom jag är en av tre som blivit utvalda av en grupp på 45 sökande är det väl ändå positivt... :)


resten av dagen lyckades jag sendera på förra jobbet tillsammans med Trupti och Lotta. Två timmar var vi där och bara snackade skit - usch man saknar tiden där men känns samtidigt konstigt att vara där och troligtvis blir det inga fler besök där.
Har precis käkat bulgur och hamburgerkött - jag vet! Konstiga kombinationer av mat denna vecka - men fan, är jag ändå hemma så kan jag väl likväl ta tag i mitt onyttiga ätande? Önskar jag kunde bli frisk så att jag kan börja träna igen också - det vore toppen! Men träningen får vänta tills nästa vecka, har fortfarande ont i halsen... :(  Blir en kopp tee med honung framför tvn och Obama. Tjing!

måndag

var grymt trött imorse. Unnade mig lite sovmorgon och fortsatte oförskämt nog sova när love gick upp för jobbet. Blev dock väckt kl 9 av ett roligt samtal från Saab. Imorgon kl 9 blir det intervju - hehe - avslappnat nog på ett café i Örebro. Hon är verkligen jättetrevlig! Kommer få åka till Arboga senare i veckan också för att träffa de andra cheferna. Åh jag är så peppad men samtidigt supernervös... usch! Ska dck göra mitt bästa och hoppas på det bästa!

Har spenderat någon timme nu på att söka runt på internet - skickat ivägen ansökan ytterligare och jagat en av mina kontaktpersoner på företaget. Ring mig! :P Får se om det kan ge något....måste ha någonting i reserv om inte Saab går vägen.

Halva dagen har otroligt nog snart gått och ute är det snöblask... borde städa men jag vet att vi får besök på fredag och lördag och tror jag därför avvaktar med storstädningen tills torsdag :) Vet ännu inte vad jag ska köpa till love men har några funderingar... :)

Borde kanske ta mig ut på en liten promenad trotts min snuva och hosta - kan vara lite skönt att komma utanför lägenheten nu när jag kanske ska spendera x antala dagar i denna framför datorn och söka jobb :)


en dag har gått och jag är redan knäpp av att vara hemma. Visst förkylningen gör att jag inte tränat eller gjort något ansträngande förutom min lilla promenad runt kvarteret men åh är det såhär det ska vara? Har dessutom shoppingnojja och vill inget hellre än dra kortet i ett antal butiker inne i stan. AH! Nej, måste behärska mig nu tills jag fått ett positivt besked - innan dess, inga kläder... OMG!

har dock sysselsatt mig idag med en film samtidigt som jag strykt gardinerna jag fick av mamma innan vi åkte. De blev riktigt bra bakom de andra som redan sitter uppe. Nu kan vi äntligen dra för fönstren och få lite privacy :)
Har dessutom lagat smarrig mat och avverkat ytterligare en film tillsammans med Love.
Imorgon blir det upp tidigt, duscha, fika och intervju :) Sen kanske man ska ta med sig tjejerna till SRE och hälsa på...  med en promenad på det och tada! ännu en dag har passerat :P
Hur ska detta sluta?

moody...

antagligen mest frustrerad över livssituationen som jag är i just nu och att om en vecka ska man bli miss unemployeed. Attans! Nu ska man göra något så roligt som tvätta....och senare veckohandla. Jeyh!



har planerat veckans käk - men inser att Love kommer att muttra, haha! Men, men... vill han ändra sig får han bita i det sura äpplet. Fast, visst kanske veckan är extrem med massor av sallad, frukt och nyttigt kött. Men jag får nog lägga till lite xtra för hans del så att han orkar jobba. En annan klarar ju det med tanke på att jag endast kommer vara hemma och försöka bli frisk ;) Förhoppningsvis är jag frisk till nästa vecka och kan hänga med T till F&S. Pratade förut, fan tur att hon oxå är hemma nu, vad ska man annars göra själv varenda dag!? funderar på att förverkliga min dröm om att läsa språk - får se hur det blir med det! :D

refreshed

och hemma igen efter en veckas vistelse på skandinavernas vinterparadis - bara fem timmar bort och åter till sol och värme - fem timmar som bestod av en unge hostandes i sätet bakom mig. Dröjde en dag innan både jag och love hade samma symdrom. chaise! Så, vi har snorat och hostat oss genom denna vecka på en ö där vädret växlar något fruktansvärt. Men visst, det har varit grymt skönt att komma iväg, fått sola och koppla av. Men nu uppskatta vi verkligen att få komma hem :D ska bli otroligt skönt att slänga mig i sängen nu och slippa den hemska madrassen som fanns där ;)
har äntligen fått duscha, bokstavligt talat hällt på mig bodylotion för att bli av med uttorkningen från flygningen och sitter nu här med en fuktmask och hårinpackning. Gött! Bara jag kunde känna mig frisk vore det ännu bättre :)

en liten reflektion efter denna vecka:
kan förstå att man längtar efter sol och värme. Men aldrig skulle jag vara så pass desperat att jag tog med mig man, barn och kanske spädbarn bara för att först spendera fem timmar underhålla det ena barnet samtidigt som man antingen ammar eller tröstar det minsta. För att sedan komma till ett ställe där jag för det första: utsätter det minsta barnet för massor av olika bakterier odyl - hur mottagliga är inte bebisar!? för det andra: vilket nöje och avkoppling ger det att spendera en vecka i en främmande miljö med två små barn som fortfarande kräver lika mycket uppmärksamhet, om inte mer, som hemma? Nej tack - mina stackars barn ska slippa det. That's it!


Väl hemma, lite prioriteringar:

För det första! BLI FRISK!
Andra: Fortsätta söka jobb
Tredje: Börja träna igen :)

Men nu, ska jag sova! Natt!

let´s dance

lever mig in som få. Men fan vissa överraskade faktiskt! Tänk om man kanske borde prova på någon danskurs i lokalen rakt över? Visade mig ha lite oanade talanger vad gäller bugg - men tror jag ska vänta med dansen tills jag är bra i ryggen ;)

får ta tag i träningen på F&S först. Har gått bra sedan nyår - hehe alltså förra veckan - men ändå! Tränat två gånger denna vecka och två gånger förra veckan. Sedan kommer det bli yoga en gång, core en gång och stryketräning kombinerat med kondition en eller två ggr. Låter tufft men jag ska fan ta tag i skiten nu - vill och är peppad vad gäller träningen. Förhoppningsvis kommer maten med automatiskt - dessutom påstår Love att han ska leva sunt nu efter ledigheten. Får se hur det blir med det! Jag ska i alla fall ha en dag i veckan där jag belönar mig om ja tränat som jag ska - tror jag måste för att överleva ;) Men vem vet, tillslut kanske man inte behöver svulla - det är ju målet! Har peppat mig genom att läsa en massa artiklar i gamla hälso och träningstidningar - det bästa sättet för mig att få ny inspiration! Om jag läser på riktigt ordentligt om någonting så håller jag det lättare i gång.

Men när man tänker tillbaka så förstår jag inte hur det kan ha blivit såhär - eller hehe ja jag vet varför - men alltså. När jag gick i gymnasiet åt jag nog allt som fanns. Ibland skippa jag frukosten - oftast - gick direkt på gympan och åt mitt första mål mat kring lunch. Åt chips och smågodis var och varannan dag plus en massa onyttigt och självklart coca cola i mängder. Var nog faktiskt beroende, drack kopiösa mängder cola! Alltså inga rutiner what so ever, varierande portioner och mängder, sällan nyttigt plus en massa cola. Det enda nyttiga som jag gjorde var 200 minuter gymnastik under skoltid varje vecka plus aerobicsen på söndagar och promenader. Och det var ju de som gjorde allt - var nog så smal som jag någonsin kommer att vara - med w.25 i jeans och ja menar att det är litet för mig! - så var jag smal för att vara jag... Men idag kämpar man mer än någonsin - rätt mat, rätt tider,allt. Men fan mat är min svaga sida och utan den motionen fungerar det inte för mig! Är väl bara att inse - förbränningen måste upp och det genom träning! Så wish me luck att detta år ta tillbaka min form men genom rätt mat och rätt motion - tror att det har lite med att man passerat 20 som gör att det inte går att leva som på gymnasiet. Men jag hoppas självklar att så inte är fallet ;)


Nog snackat om det ett tag!
Fick förresten negativt besked från intervjun som var igår - dock inte oväntat. Var som jag trodde - de ville ha en person som kunde komma direkt och hade erfarenhet med det som tjänsten gällde. Det har inte jag, attans! Men är inte så ledsen, är ju en erfarenhet rikare vad gäller intervjuer! :D

Har sökt en del jobb idag, får återuppta allt och verkligen ge järnet om en vecka - för nu ska jag bara slappa ett tag framöver! :D  Adiós!

jobbångest

var osäker efter gårdagen huruvida detta var rätt för mig eller inte... men jag menar ett jobb är alltid ett jobb men det finns en del saker som talar emot - rent praktiskt alltså. Som t.ex. avståndet, pendla varje dag, jobba arslet av mig i fyra månader (kan det väl var värt iofs), men är tveksam till den lön som jag kommer att ha under den tiden, nervös och osäker på mig själv om jag klarar av de uppgifter som tjänsten innebär! Men man ska inte vara rädd - är upp till dem att avgöra om jag är rätt eller inte - inte mitt fel om de klantar sig och om de gör det ska jag allt bevisa att jag kan lära mig :)

Fast efter dagens samtal till olika ställen så kanske jag inte ska tveka när det gäller det jobb jag var på igår. Ett samtal var iofs positivt och om två veckor hoppas jag på intervju där :D Men då är frågan, ska man ha is i magen om gårdagens företag vill att jag ska börja? What to do... vet att jag absolut är mer intresserad av det andra men risken är att jag är utklassad av andra sökande... Usch hatar detta! Ska bli skönt att få koppla bort ett tag och ladda om - blir det inget med detta så kommer det väl alltid nya chanser (?) I hope! Har redan vidgat mina vyer till att söka jobb både i västerås och karlskoga. Är heller inte rädd för att jobba utomlands ibland om det krävs - men åh det gäller att bli sedd. Få chansen att komma dit och visa de bra sidor jag har ;) Då är det lättare att övertyga!

Nej, nu ska jag överge tiden framför datorn snart och bunkra upp framför tvn. Har huvudvärk och snuva, vill inte bli förkyld! Tee och honung som gäller nu. Tjing!


in english please

oh my god. väl framme sätter sig tre pers framför mig och ber mig att ta allt på engelska. Gosh! Vad ska man säga - Nej! Klart inte - på hackig engelska presenterade jag mig i en timme och blev grillad värre än någonsin. Hope it worked! Nu ska jag stressa ned med lite middag hos svärmor. Ciao!

nervös!

usch - känslan har funnits i min mage länge nu. Sovit halvtaskigt och vaknat titt som tätt, med hjärtat i halsgropen rädd för att jag missat något. Jag vet vad det är, jag är nervös inför jobbintervjun imorgon. Vet att jag ska åka dit, har aldrig åkt den vägen, har aldrig varit där, har aldrig träffat en människa på detta ställe - och jag ska dit. Inte konstigt att jag är nervös. Men jag vet, innerst inne, att jag inte behöver vara nervös och att när jag väl är framme och har parkerat bilen kommer jag att klara det galant. Har varit med om värre och alltid klarat mig. Men det känns som att det är så mycket mer på spel denna gång - även fast det faktiskt inte är så - men känslan är annorlunda.
Var iofs på två intervjuer innan årsskiftet. Varav den första var samma dag som jag blev uppsagd och den känslan tog över allt annat som jag kanske hade känt annars. Den andra intervjun var ju "för"intervjun till denna - Martin har jag träffat förr och jobbat med. Vi känner varann, då är det så mycket lättare att prata och känna sig lugn.... Får se det här som bra träning om inte annat - men jag hoppas innerligen att det går bra! Egentligen vad kan gå fel -? Under själva intervjun: Ingenting, är rätt duktig på att prata :) På vägen dit: JA! Jag kan åka fel, komma försent, allt! Därför ska jag åka klockan åtta imorrnbitti och ta min tid dit - även om jag får vänta i en timme när jag väl är framme. Det är min största fasa av allt och om det går fel då kan resten gå fel med - hatar dåliga starter! Pust, nu ska jag plocka fram de kläder jag ska ha på mig och sätta klockan på väckning - lovar att jag kommer vakna ett antal gånger innan den ringer.
Wish me Luck!

inte konstigt...

att jag mådde som jag gjorde - tittade på min smirnoff-flaska. Volymen är halverad och flaskan är på en liter - ah - plus de shots som slank ned kan jag fatta att jag mådde pyton hela dagen. Näväl nog om det. Vaknade i måndags samtidigt som love och passade på att vara lite effektiv med mitt cv. Skrev om lite - sorterade, kom dock inte längre än så och jag ska fortsätta imorgon. Blev avbruten av en välbehövlig promenad, och barnvaktsittande av Madde. Trodde jag skulle få tvätta men när jag slängt i två maskiner och startat blir jag påmind av en något förvånad hyresgäst att jag tagit fel på dag. FAN! Undertiden jag låg och mådde piss hade vi egentligen tvätttid... chaise! Nåväl - fick två tvättar gjorda innan jag tog med Madde till stadsparken för att åka lite bob. Inte trodde jag att det var så jobbigt att dra en unge på bob - pust! Inte heller visste jag att det var så jobbigt att handla tillsammans med en unge och en bob i ena handen. :P Men det gick och innan sis kom och hämtade henne hade vi lyckats äta våra laxfiléer. När dörren stängts igen var det bara att slänga på sig träningskläderna och dra till F&S. Hade nog inte gjort det om jag vetat hur många fler som hade ångest sedan helgen...trängdes med dem i dryga timmen innan jag tog mig hem. Får hoppas på att det är mindre med folk imorgonbitti - om jag orkar ta mig dit ;)
Var grymt trött idag och vaknade inte förren halv elva. Men trotts den sovmorgonen har jag varit grymt effektiv! Tvättat bilen (inte jag dock ;) ), tvättat inne i bilen, välbehövligt! Och det gjorde jag själv - pust! Passade på att ta med mig en drös med kläder hem - till mammas glädje! Blev en heldag i Kumla och när jag väl kom hem fick jag panik över alla kläder som låg överallt i mina garderober. Har nu sorterat och rensat hyffsat - tillräckligt för att paniken lugnat sig i alla fall.


Inser att jag inte gjort som alla andra - summerat året som gått. Ja va fan - har hänt så jäkla mycket att jag orkar inte skriva ned allt i text. Punktar upp dom!


  • Började år 2007 med två veckor i Thailand - bästa starten!
  • Avslutade våren med tio veckors exjobb på Saab
  • Tog examen såklart - tre år av plugg och svett :D
  • Fick en otroligt vacker ring av Love
  • Påbörjade mitt jobb som PT på SRE - grymt kul!
  •  Hade min första betalda semester någonsin - blev bla en vecka på Kefalonia
  • Flyttade äntligen ihop med Love i denna otroliga lägenhet inne i stan
  • Flyttade hemifrån! :P
  • Hann med ett halvår på nya jobbet innan lågkonjukturen drabbade även mig - varlsad och ut i sökandet...
  • Påbörjade min behandling hos kiropraktorn för min rygg. Otroligt glad över det!
  • Insåg att min kropp behöver träning - skaffade träningskort!

ingen kommentar, men dock kvällens roligaste foto                                 kommer sakna dom!

mongo katt men fan vad kul det var!                                fina love!



från paintballen! jag är i mitten ;)                           så kan det gå!

Så här sitter jag nu - ett år av alla händelser, roliga som mindre roliga - med ett träningskort i min hand, är mellan två jobb, har en lägenhet som jag bara kunde drömma om och så självklart en karl som stått vid min sida i... ja sommaren 2002 träffades vi. Resten kan man räkna ut . ingen trodde nog att vi skulle hålla ihop så länge - inte vi heller alla gånger för den delen ;) Men jag hoppas att det är vi fortfarande när jag skriver summeringen av 2009. Puss!


sååå bakis...

gårdagen var riktigt lyckad - en oskyldig sammankomst mellan tre par och slutade med något som jag skulle kalla fest. Började med Guitar Hero, där en annan överträffade sig själv på Hard :) slutade med TP och lakritsshots. En av orsakerna till denna huvudvärk och illamående. Skulle till Pitchers men som tur var blev jag kvar i lägenheten och tillbringade lite tid till att krama toaletten - hatar att spy! Somna som en stock och lyckades på något sätt slänga iväg ett mess till sis - ämnat Alexandra - där det stod "Kom till oss men vi pyr!". Galet! Vaknade upp imorse, med ett illamående som hållt i sig precis hela dagen... tur att man har Love som kan serva en när man mår såhär ;)
Har glott på grymt många The Hills avsnitt och har äntligen fått i mig lite käk. Skäms nästan när jag inser att jag inte varit utanför dörren på hela dagen - speciellt när det varit så fint! Såg lite av solen när den kom in genom sovrumsfönstret :) Dock har det ju varit svinkallt ute och det är väl inget som man saknat, bara det är lite varmare imorgon när jag ska vara barnvakt. Tänkte gå till stadsparken och Stora Holmen :) kommer antagligen inte hinna träna på F&S eftersom de bara har öppet mellan 11 och 17.

Nej, nu ska jag återta min position i soffan framför Miami Inc. Tjing!

Dag 1

som egentligen är dag 2 på det nya året men dag 1 för mig och det som ska ske - gårdagen räknas inte :P

Först en liten resumé av nyåret och gårdagen!
Håret blev lockigt som attans och sminket fick väl duga - kläderna valde jag i sista sekund innan vi tog bilen och drog till kumla. Stanna till hemma - hämtade madrass och sa Gott Nytt.
Väl framme skulle jag vara smidig och blåsa upp madrassen innan den glömdes bort - och som jag pumpa! Fan, hände inget - var tvungen att dricka många klunkar ur cidern för att orka med! gav dock upp när jag insåg att det inte hände så mycket mer i madrassen och till min förtvivlan såg att pluggen inte var isatt! SUCK! Överlät uppgiften till Love senare under kvällen :)

i det stora hela blev faktiskt nyåret riktigt lyckat - varken jag eller Love somna innan tolvslaget och vi lyckades hålla sams, plus till oss! Fick i oss både det ena och det andra och med en mastodont middag i början fick jag ligga och smälta maten ett bra tag innan jag var igång igen. Typiskt min jävla mage! Som tur var gav den med sig och vid tolvslaget hann vi precis utanför dörren för att se de sista av alla smällare och raketer som dom fixat (vänta inte på alla?!) Sen skulle alla, varför vet jag inte, gå någonstans - torget lockade tyligen mest och halvt ihjälfrusna kom vi dit för att bara passera och springa upp till en lägenhet för att värma oss. Yeah!
Under gårdagen var jag förskonad den värsta baksmällan - vaknade dock upp mitt i natten, snustorr i munnen och svettig som ett as. Vräkte mig upp och kände att hela kroppen värkte - den där jävla madrassen hade i princip ingen luft kvar och min rygg tyckte verkligen inte om det...!!! Lyckades lura dit Love på den och jag fick nöjt slänga mig i sängen - där sov jag nog till en elva!
I övrigt bestod dagen av, chips, ostbågar, typ alla avsnitt av sista säsongen Vänner, smarrig hamburgaretallrik plus lite bröd och brieost :) Gött!
Därför räknas inte den dagen in på mitt år ;) Somna som en stock igår och trodde jag sovit halva dagen när jag vaknade upp imorse - skönt nog var klockan bara tio och halv elva kom jag till gymmet. Är riktigt nöjd över min insatts där - blev 40 min på kondition och 25 på maskiner och strech. Hoppas min nya vana kan hålla i sig!

Nu ska vi snart käka lite middag, har hunnit med att storstäda lägenheten (torkat lister och hela kittet!) återstår dock arbetsrummet och rengöring av toalett - hoppades att love skulle ta tag i den biten men jag ska väl inte vara för säker på det :P


RSS 2.0