fortsättning följer!

känns som att jag lyser med min frånvaro från den här bloggen. Uppdatering mindre än 1 gång i veckan är stor skillnad från i princip varje dag andra perioder. Men så kan det vara, tror det kommer gå lite upp och ned beroende på var man är i livet :)

Just nu sitter jag här hemma, Love har gått i väg för att träna och jag ska nog ge mig ut på en promenad snart så jag i alla fall får röra på mig lite. Vi sov ut riktigt imorse och åt en dunderfrukost tillsammans. Love var ner till Lucullus o handla färskt bröd, juice o lite pålägg. Fördelen med att bo centralt! öppet och nära :)
Vi diskuterade igår hur vi ska göra med lägenheten - att köpa nytt kommer inte gå innan vi sparat ihop ytterligare ett par hundratusen (de där 15%...) Så lägenhetsbyte eller gilla läget i minst ett år till är det som gäller...
Vi ska testa att lägga ut den så får vi se. Annars så kommer jag försöka köpa hem lite nytt hit och bli nöjd med det som är... :) är väl egentligen bara grannens hundar som är det största irritationsmomentet med att bo här, om vi är väldigt överseende. hehe! Så vi får se helt enkelt!

Igår var det midsommarfirande med min kära familj :) Supertrevligt och mysigt! regnet behagade att hålla sig borta också så vi hann med lite traditionellt midsommarfirande i Sannahed. inga fel! Vann på chokladhjulet dessutom, jag som ALDRIG vinner nått! hehe

Allting känns verkligen så himla skönt just nu! Livet leker kanske man kan säga... :D Skulle jag önska nått extra vore det väl att jag kom in i min träningsrutin igen, men det löser sig nog snart!
Jag köpte förresten en hel drös med tallrikar i just Swedish Grace-serien förra helgen, såååå nöjd! O fler ska det allt bli, men det får nog bli allt eftersom.... ska köpa på mig ett set hardangerbestick också plus lite Himla-textilier. Var sugen på att gå till Åhlens idag och handla nya handdukar o sängkläder. Men de har ju stängt! Suck! Får se när jag får liknande sug igen... kommer bli dyrt då i så fall! Himlas sängkläder är inte billiga, men åh så fina! :)

Nej, nu ska jag dressa om för en promenad - rävgången blir det nog :) senare ikväll blir det grillat o umgänge i kumlatrakten, trevligt!
Håller tummarna för mer sol den här helgen!

wanted ;)

ojoj! mkt som händer o sker :) Meddelade min chef igår att jag kommer byta tjänst i höst. Efter många om och men, för och emot - för det har varit många bud längs med vägen måste jag säga! Bara 3 erbjudanden de senaste veckorna. plus det som min nuvarande avdelning försökte locka med, plus två tjänster utanför företaget.... :P
Värst vad man blir eftertraktad när ryktet sprider sig om att man söker sig till andra jobb o utmaningar :D Men är aldrig fel! Beslutet har bara gjorts lite mer komplicerat och svårare. Men nu har jag satt ned foten och tänker ge den en chans - så får vi se var det slutar! I kombo med nya jobbet kommer jag gå ytterligare en nomineringsutbildning på företaget - en projektledarutbildning som pågår under hela hösten/vintern - den kommer bli grymt rolig! Men säkerligen också krävande... hu! I samband med ny tjänst har jag nog o göra året ut känner jag :P

mitt i allt letar vi dessutom ny bostad, min käresta har bytt arbetsgivare och ja mellan allt det ska vi hinna leva ett normalt liv. Fokus har varit överallt o ingenstans från båda hållen tror jag, men nu börjar vi lugna ner oss igen :D Nu ska vi bara hitta ett boende som vi känner oss nöjda med - nått som passar mig för att pendla till jobbet och där vi kan ha två bilar ståendes eftersom han nu måste ha en att åka till o från jobbet med. Men jag vill så gärna flytta så det är inte en sekund för tidigt... hehe, men frågan är bara var i stan och hur vi ska bo... återstår att se! Kul är det!

Nu ska jag krascha i sängen, sova UT, och förhoppningsvis vakna pigg för morgondagen - är sugen på Iitala outlet - införskaffa swedish grace servisen kanske??? Vill ha nytt, är så trött på IKEAskiten... :P Får se...



long time...

det var skapligt längesen som jag skrev i bloggen. varför vet jag inte - haft fullt upp kanske?
avslutade förra inlägget med att nämna afterwork o fest här hemma. Jag kan säga att båda blev lyckade :D

Åkte med jobbarkompisen till Västerås direkt efter jobbet, drack lite cider och snacka innan det var dags att mötas upp på stan i fina Västerås. Där vankades middag och lite öl på en restaurang. När vi var klara där strosa vi vidare till Strike - en timmes bowling och ännu mer öl. As kul! Lagom runda om fötterna rulla vi bort mot en av krogarna i stan, några avvek medan vi unga gick in :D Fira med varsin shot och kvällen var komplett! Jag blev rätt slirig och efter många om o men boka jag om hemresan så jag åkte en timme tidigare. Hehe... tur var väl det! För bussen var så full att killen brevid väckte mig när vi kom fram till Örebro... hade jag inte så fanns risken att jag fått åka med till Karlstad, eller Oslo! Haha!
Kom hem till en minst lika, om inte mer, full Love som slocknat raklång på soffan. Ett par försök att väcka honom o jag somna rätt snabbt i sängen. Love den stackarn vakna upp efter samma position kl 10 på morgonen!
Då mådde jag piss o han bra (säkert fortf full) Därför fick han äran att tvätta medans jag lovade att sköta städningen inför festen... :) Bra deal! Jag hann vakna till o kirra allt innan gästerna droppade in. Love blev dessvärre allt sämre o spenderade större delen av kvällen i sängen/soffan - illamåendes!
Well, well - vi hade det jättetrevligt, åt massor av tacos och drack alkohol i kubik! :D drog vidare till strömpis och trängdes med alla andra. Men gud vilket drygt ställe.... sällan man känner sig SÅ ovälkommen. I toakön var det bitchblickar som gällde, självupptagna poser och dryga miner... vilket iofs kan spegla hela dansgolvet och baren. Kändes verkligen som en köttmarknad! Urk... ogilla det stället! Men vi hade ändå trevligt - trots onda fötter, borttappade garderobslappar och sen hemgång. Tror vi rulla in halv 3 och sista folket drog nog en timme senare. Jag kan säga att jag var skapligt trött då! Tvådagars med mycket alkohol och sena kvällar är jag inte van vid...hu!
Men mådde ändå hyffsat bra i söndags och hann packa o grejja inför resan norrut. Men på måndagen kom bakslaget och jag var helt skakis! Det straffar sig att inte vila på helgen...
Men jobbet däruppe gick bra och hemresan flöt på fint förutom att jag missa tåget hem och kom hem en timme senare till min käresta...

Sen var det bara att njuta av en 5 dagars ledighet - helt underbar!!! Har verkligen kommit igång med träningen, har dock syndat lika mycket i o m 3 födelsedagar och för mkt mys :) Men har ändå tagit det lungt med alkoholen, fick veta att det är utgång som gäller nästa lördag så då är det väl dags igen :D

Nehepp, nu ska jag lägga mig så jag står pall en heldag i Linköping. Håller tummarna för fint väder hela veckan och lyckat jobb! :D O bra med träning såklart!

RSS 2.0