its all about the money

jupp så är det nog. Börjar bli less på att hela tiden snåla och inte kunna falla för impulser eller följa med vänner ut på krogen. Har nekat alldeles för många tillfällen hitills detta år - dels för ekonomin men även för att jag lovat att inte dricka alkohol innan tjejvasan.
Är inte långt kvar och efter dagens pärs i kilsbergesspåret så lär jag behöva hushålla med all kondis som jag har. Det var grymt jobbigt, maffiga backar både uppför och nedför som satte min ork, balans och koordination på prov. Föll på baken ett par ggr när jag närmade mig milen. Men efter det gick det bättre :)
Men är ju alltid bra o få åka lite!

Men med pengarna så är det ju som det är - fram till resan så är det inga större utgifter. Är väl ingen risk eftersom 10 000 av min lön försvinner direkt till våra gemensamma räkningar, sparande och utgifter. 4000 försvinner till lånet och 1000 till mina personliga utgifter. SÅ allt över 15000 kan jag spara undan själv och betala alla mina utgifter med - som t.ex. tågkortet på 1600 i månaden. Ja fy fan, förstå att det inte är mkt kvar att göra nått för - är glad att jag får lite ökning på lönen nästa månad. Efterlängtat!

Nej nu ska jag slänga mig soffan och låta söndagskvällen försvinna :D Tjingtjing!


lampan är tänd med ingen är hemma

japp det är jag. Idag slår nog alla mina tidigare otursdagar någonsin. Fy fan säger jag alltså!
Skulle ha insett att dagen skulle gå åt pipsvängen när jag började med att spilla tandkräm på min tröja. Men icke. Traskade obekymrat iväg till stationen. Insåg att tåget var försenat från 06:56 till 07:02. Jaja inte så farligt. Stannade kvar på perrongen i tron att tåget skulle dyka upp. O inte var det varmt idag heller!
Roliga är när dom 07:02 ändrar tiden till 07:10, för att sedan 07:10 ändra till 07:20 osv. Hela tiden tror man att snart kommer tåget så jag kan lika gärna stå kvar. (Perrongen i örebro är lång ;) )
När det står att tåget ska komma 07:31 ger jag upp och går in i tunneln.
Tåget kom tillslut - hoppar nöjt in i en vagn och försöker värma både tår och händer. Tänker att aja 40 min är inte hela världen.
Meddelane: Detta tåg har fel på bromsarna och kommer inte att avgå från Örebro idag. Vi hänvisar till tåg 719 med avgångstid 08:08.
Suck!
Okej, hade väl funkat om inte även det tåget var försenat. 08:40! Fuck...
Bestämmer mig för att gå till lägenheten och hämta bilnycklarna eftersom jag skulle komma fram snabbare med bilen.
I trappuppgången inser jag att just den här dagen så har jag glömt mina nycklar - love gick efter mig till jobbet. Detta innebar att jag inte kunde komma åt bilnycklarna och ta bilen till jobbet. Helvete... traskar förbi Lucullus, tycker synd om migsjälv och köper en tidning, cola + pimpim-båtar. Går till stationen och tänker att jag iaf borde kolla upp om det finns någon buss som kan ta sig till Arboga snabbare än tåget eftersom tågets avgångstid flyttas fram ännu en gång till 08:50.
Förvirrad och irriterad frågar jag i kassan om det går nån buss till Arboga. Nej tyvärr, tidigast 14:20. Okej... Götlunda då? Ja det går en 08:24. Hoppet steg och jag köpte glatt bussbiljetten för 53 spänn och traskade återigen ut i kylan för att invänta bussen.
Kom tillslut till Arboga och en jobbarkompis var supersnäll och hämtade mig där. Stämplade äntligen in 9:20, 2 timmar försent. Kunde dagen ha börjat bättre!?!??!
Bästa av allt var väl att jag i stort sett hela dagen har drabbats av klantiga och förvirrade uttalanden, klumpighet och glömska. Inte ens tåget som jag skulle hem med kunde gå i tid. Var hemma 40 minuter senare än vanligt och orkade knappt tänka tanken på att ta mig till gymmet.
Istället fick det bli dammsuga, plocka och tvätta golv samtidigt som jag lagat mat.
Nu är love äntligen hemma från träningen så nu ska vi äta och sen ska jag slänga mig i soffan och glömma den här dagen!

Sådär,nu har jag tyckt synd om migsjälv lite till... ha till övers för min självömkan idag :)

lite muskler kanske?

tror att mitt slit börjar löna sig! Nu är det bara att deffa - efter tjejvasan såklart. Ingen höjdare att tömma reserverna innan dess :) Men idag när jag körde bröst märkte jag ju lätt det gick =o Är ju toppen! Fick tom lägga på några kilon på stången för att precis palla 10 repetitioner. Så nästa vecka blir det nog fem kilo extra istället. Det börjar hända saker :D Ser det i spegeln oxå - det finns nått som spelar under huden istället för dallrar när man tar i - me like. Inte för mkt såklart, men det är fint när det är fast!
Well, well - imorrn ska jag åka en mil längdskidor och få ett konditionspass. Ska försöka hålla i med joggingen efter att snön försvunnit. Tror konditionen har ökat en del sen jag började åka skidor!

Nu har jag käkat en skål med yoghurt, ska lägga in lite fler räkningar som kom idag och sen glo på tv. Trevlig måndagskväll!

Förresten, hade en nära-naturen-upplevelse idag! Två älgar stapplade rätt upp på gångvägen när jag gick min lunchrunda i bostadsområdet. Haha! De bara stirrade på mig och tyckte nog jag var helgalen som gick i deras väg. Men när jag inte flyttade på mig så beslutade de sig för att gå över gärdet istället och lunkade långsamt in mot skogen. Men det gick inte fort - snacka om icke skygga djur! Galet...


princessan och grodan...

Den var riktig skoj! :) Funkar att titta på om man inte har bättre för sig en söndagkväll.

Kunde knappt somna igår - så hög på socker och fett! Satt och spanade in saker att göra i USA - vi försöker få ett humm om hur mkt pengar det kan tänkas gå åt därborta... massor såklart. Frågan är bara hur mkt vi måste spara för att kunna njuta av resan o inte missa massa skoj? Tror vi kommer klara oss fine ändå.

Vaknade ändå i tid imorse för att vräka i mig en skål med gröt innan jag åkte till Kumla för att hämta upp pappa. Längdskidor stod på schemat! Tog oss ann 10 km och jäklar vad det gick bra! Jag tyckte vi for fram de första 5 km - jag klarade av backarna och stod på benen hela rundan :D Efter lite varm choklad och macka tog vi ett varv till - jag var rädd att pappa skulle ge vika och inte palla. Inte en chans. Vi avklarade mil nummer två på en timme - 4 minuter långsammare än första milen. Jag tycker vi jobbade på bra i spåret! :D Efter dagens runda kan jag känna mig rätt lugn på att stå pall för de 3 mil som Tjejvasan kommer bjuda på. Åkte totalt 3,75 mil den här veckan och ska försöka få mig totalt 3 mil även nästa. Är aldrig fel att bränna lite kcal! ;) Sen tycker jag dessutom att formen av träning är jäkligt rolig och rofylld. Man är utomhus, frisk luft och taktfulla tag. Är väl bara o njuta nu när snön ligger kvar!

Nu tittar jag på Kalenderflickorna - så jäkla rolig! Kommer dock inte orka hålla mig vaken hela filmen, slocknar snart! Behöver vila mig inför nästa vecka - jobb + trolig övertid väntar. Sen är det ju träning och lite skidåkning som ska in på kvällarna, sen fyller Loves bror 30 - så kalas på onsdag och BodaBorg + middag på lördag.

Tid, tid, tid - ibland borde dygnet ha mer än 24 timmar...

snart dax för detta igen! :)


corsodyl all over!

jävlar, min mun är helt sönder av all corsodyl som jag gurglat det senaste dygnet. Men inflammationen är grymt mycket bättre så jag klagar inte! Orkade till och med ut på en runda imorse - 1 mil på 50 minuter, o då ramlade jag en gång plus att syrran ringde under andra varvet och vi snackade samtidigt under 4 km. SÅ bra jobbat tycker jag! :)
Är dock lite hungrig nu efter rundan - endast en skål yoghurt innan funkar inte... Men maten är igång så snart ska kistan fyllas!
Love står och grejjar med de tårtor som han ska bjuda på idag - tror dom kommer bli jättegoda!
Jobbiga är väl att det finns chokladkaka till hands för tillfället - frestande att vräka i sig hela! Men ett par bitar får räcka... ska ju som sagt käka tårta senare.

Igår införskaffade vi oss den efterlängtade skohyllan på IKEA. 5:e gången gillt - alla tidigare besök har just vår skohylla varit slut... Köpte lite lådor och en dörrmatta - äntligen ser hallen ut som en hall! O klädkammaren är liiite mer strukturerad än tidigare - finns fler möjligheter men dessvärre inte pengarna för det... Allt ska gå till resan!
Eller ja nästan iaf... hehe... fick min beställning från H&M igår. Jättefina kläder - en topp i färgen lavender (min favvo!), ett par träningsshorts, vanliga shorts och sedan en svart klänning o ett linne. Dock var klänningen och linnet för stora - M brukar alltid funka? Så retur på dom och tillbaka i S. Likaså fick örhängena åka tillbaka - trodde dom sklulle vara skitsnygga! Istället var dom bara stora och tunga... inte alls som jag hade hoppats på. Men armbandet i turkosa stenar var toppen - kanske lite för stort - men det kommer absolut användas i sommar! :)

Idag kommer som sagt besök hit - Käresta fyller år och det ska bjudas på tårta och kakor :) Imorgon ska jag dra med mig pappa på minst en mil - målet är två mil! Vi får se hur dagsformen är ;) Nej, nu ska jag fortsätta med maten, hejhej!

beroende?

var sååå nära idag att jag köpte godis och spenderade hela kvällen i soffan. Är glad att jag inte gjorde så! Känslan av att behöva träna tog över och jag gick plikttroget till gymmet som vanligt - ben idag! Är en grym del att träna - man känner det massor och svetten rinner- Me like! Igår var jag för ovanlighetens skull hemma hela kvällen... Kom hem vid halv sju från jobbet. Hade ju redan tränat på lunchen! 7,5 km längskidåkning satt fint och jag kunde nog utan dåligt samvete spendera kvällen i soffan och snacka med Henrik. Det var på tiden! :)

Idag köpte jag även Corsodyl - munskölj - måste ta kål på den lilla inflammation som gror i min visdomstand. Vill INTE till tandläkaren och jag ska göra allt för att härda ut till april då jag ska dra ut skiten :)

Imorgon är det fredag och äntligen helg! Ska bli grymt skönt - har jobbat större delen av veckan och försökt kartlägga en verksamhet på jobbet. Är långt ifrån klara men jag tror vi klara med "flyg-delen" Hoppas! Sen är det bara resten kvar ;) Har till mars på oss... Men jobbet är grymt roligt och jag stortrivs att jobba igrupp - speciellt efter att ha spenderat större delen av 2009 med egna uppdrag och arbeten.
Imorgon ska vi till Willys och inhandla allt för Loves födelsedag på lördag :) Ska växla in lite pengar på m-berg oxå! Är nära nu!

På lördag hoppas jag hinna med en skidrunda på förmiddagen - innan alla kommer på eftermiddagen - kan behövas om jag ska äta lite gött ;)
Nej, MadeInSweden nu - sen säng! Ciao

katt med dåliga njurar?!?!?

Måste ju berätta en GRYM sak! Jag är sååå glad!!!
Snabb resumé: Min lilla älskling Tjorven - som vi innan julen åkte med till veterinären och fick konstaterat ett riktvärde på njurarna över 900 = hon skulle dö om vi inte valde att avliva henne. Veterinären påstod att ingenting skulle hjälpa - och alla blev såklart förkrossade!!! På kvällen funderade mamma och valde att ringa till jouren. Hon fick penicillin och vi gav pluttan det foder som vi köpt.

Nu - två veckor senare så är hon helt galet pigg, äter, tvättar sig och har fått tillbaka hullet! I tisdags så konstaterade veterinären att värdena gått ned till 500 - alltså 400 ner. En fighter den där katten :) Hon får som sagt njurfoder - både blöt och torr. Mamma har köpt en vattenfontän plus att hon dricker massor av mer vatten nu när vi vet att hon behöver det. Hon är tom uppe i handfatet och dricker av vattenstrålen. Galen :)

Så jag hoppas att detta innebär ett par år till med min älskade kisse - så alla ni som har katter med dåliga njurar! Om katten fortf är pigg - äter och dricker hyffsat - ge inte upp! Testa allt innan ni tar bort den! Veterinären påstod att allt hopp var ute - icke enligt mig! Puss på dig min gosekatt! =D


det bästa mot träningsvärk är...

att träna! O jag hoppas jag tränat bort en del stelhet från helgens pass. Är skapligt öm i musklerna efter först skidåkningen och sedan Aerobicsen. Idag fick bröst o triceps jobba hårt. Imorgon blir det rygg och biceps. På onsdag - beroende på hur schemat ser ut på jobbet - ska jag åka en runda skidor på lunchen. Allt beroende på dagsform och tid. Måste trycka in fler skidpass under veckorna!!! Men vet inte hur det ska gå till... Helgen är i alla fall spikad! Ett pass på lördagen runt g-vik:banan innan alla kommer och ska fika. O sen två mil på söndagen i Tripphult tillsammans med pappa. Jag ska fanimej åka två mil i sträck den här helgen!

Sitter nu alone - Love är på innebandy... Har tränat, käkat lite och glott på Biggest Loser. Klart peppande! O tydligen kör kanal5 fet-tema, nu är det "För fet för att leka". Ungar som är för feta... usch. Tror jag duschar och glor på nått roligare. Tydligen ska kanske en Kumla-kille vara med på Idrottsgalan ikväll - han är ju duktig så why not?

Nej nu ska jag duscha, förresten. Grannarna är jäkligt duktiga på att dela med sig av baksidan med föräldraskapet - bokstabligt talat! Luktar fasiken barn-skit i hela korridoren, uäh!!! Ha dom i er lägenhet eller släng dom på en gång, usch på er! Snart kommer en "trevlig" granne lapp men klagomål på odören...

jäklar vilket drag!

hade en bestämd tanke att jag denna helg skulle avverka två mil på skidor. Blev endast en mil idag. Pappa överraskade mig stort och drog på jävlar! Jag var sjukt trött efter första rundan på 5 km. Efter ett par mackor och varm oboy var jag redo för ett varv till. Gick mycket bättre! Vi höll grym takt, ska lätt dra med honom nästa helg - då ska vi åka 1-milarn! Två varv! :) Väl hemma hos mamma o pappa blev det dusch - grymt skönt! Ombyte o sen bilen till Kumla för att möta upp Anna på sveas. Härligt att ses för en gångs skull! Dock råkade vi ut för ett par vilsna småglin som inte hade bättre för sig än att sitta bakom oss o imitera/kommentera vårt samtal. Sa till dom ett antal gånger utan framgång - fasiken vad dagens ungar är kaxiga! Ingen respekt, mothugg och spydiga kommentarer. Personalen på fiket sa till dom oxå, tillslut gick dom men det krävdes ett par samtal... usch för dom! Är äntligen hemma nu, vräkte i mig Loves supergoda tonfiskröra med pasta - välbehövligt efter typ fyra mackor, oboy och te under hela dagen :P Nu har jag även surplat i mig en halv honungsmelon samtidigt som jag maserar min nacke och har värmekudde över huvudet - fattar inte att jag alltid får ont i nacke/axlar efter skidrundorna. Iofs förståerligt med tanke på hur man tar i med överkroppen... Hoppas att det ger sig efter min behandling. Imorgon är det tvättdax! Efteråt vankas det söndagsmiddag hos familjen och sen skutt o hopp med Alexandra innan det är läge för att inta soffan o ha lite söndagsångest ;) Kan knappt tro att helgen redan är över! Nästa helg fyller min käresta år - blir väl fika och lite besök. Men han får gärna lägga besökstiden på eftermiddagen! ;) Så jag hinner att åka skidor innan, haha! Nej, nu ska jag fortsätta glo på Robinson innan jag somnar in. Ciao!

blodpudding....uäh!!!!

nej fy fan, en tugga o sen växte det i munnen.... dom där grejjerna får Love ha för sig. Jag klarar mig!
Dessutom köpte jag en påse gott&blandat som jag mulade i mig på väg hem från jobbet. Onödigt möjligen, men aja så kan det vara ibland... :)

Imorgon är det äntligen fredag - jobb som vanligt o sen Let´s Dance, på menyn står någon sorts Taco-måltid som Love valt från Arlas hemsida. Blir nog smarrigt! Bra laddning inför lördagens runda på skidor - målet är totalt två mil.
Är även sugen att hänga på Alexandra på aerobics på söndag - vore så jäkla kul att skutta runt lite som man gjorde förr. Bra träning och välbehövlig variation för min del - ah vore gött med ett pass i veckan som bryter av mot gym och skidor :)
Får se - har även tvätt och veckohandling på söndag (om vi inte handlar på lördag dvs...) Visar sig!

Nu har jag ätit min skål med yoghurt (istället för blodpuddingen) och ska glo på Made In Sweden. Blir nog tidigt i säng och påbörja senaste boken av Dan Brown :)

Hejhej!

man ska inte klaga :)

nej, absolut inte. Det kunde vara mycket värre! Men det är ingen höjdare såhär års att gå till o från träningen - ansiktet värker o tårna skriker. 15 min utomhus sätter sina spår - men då är det desto bättre att komma in till gymmet o köra stenhårt i en timma!
Har precis varit där - gick OK. Nyduschad, käkat hårda mackor med mosad avokado + kalkonskivor och ska nu slappa i soffan! Har i alla fall diskat så Love slipper det imorgon - får dåligt samvete av att han alltid sköter den delen på veckodagarna...

Funderade lite idag på vart all min energi (kcal) tar vägen och om det blir plus eller minus efter en hel dag...
Jag går oftast varje dag tor till gymmet. Det är promenad på ca 30 min = lite mindre än 300 kcal. Träningen i sig på gymmet är i alla fall 60 min med varierad intensitet men minst 400 kcal gör jag av med.
Om jag går från tågstationen varje dag så gör jag av med ytterligare 200 kcal och om jag jobbar därborta så går jag oftast en lunchpromenad på ca 20-30 min vilket innebär ytterligare minst 200 kcal.
Alltså tjänar jag ihop minst 1100 kcal varje dag om jag jobbar så jag går till kontoret. Annars blir det minst 700 kcal.
Så vad gör jag för fel eftersom vågen inte går nedåt? Vet faktiskt inte! Tror det är många bäckar små - alltså vi säger att jag äter rätt hela veckan och sen släpper loss totalt hela helgen (dvs fre-sön) Då är jag inte på minus längre - är sååå jäkla lätt att käka upp alla kcal som man tränat in.
Gäller bara att granska sig själv och sluta mula i tid och otid...
Men borde ju i alla fall vara lite tränad nu efter snart 7 månaders gym och träning :D Finns alltid en positiv sida!



vilken miss...

skulle ha avverkat betydligt mer tid i spåret än vad jag gjort denna helg... Blev lite mer än en timme = milen idag. Bättre än inget! Var dessvärre rätt förkyld igår plus att det var SVINKALLT! men idag mådde jag lite bättre :D Dock fortf lite hosta o snuva... men när graderna var mer än -20 kunde jag inte låta bli ;) Gick väl sådär men min jäkla träningsvärk i benen kändes, jäklar vad stel jag har varit hela helgen! Måste göra utfall oftare helt enkelt, verkar ju ta på rätt ställen...
Men imorgon blir det bröst och triceps - alone... Kärestan ska åka till Kumla som vanligt och spela innebandy :( Blir o ta med mp3-spelaren!

Har spenderat kvällen med att tittat på filmen Brothers, lagat kycklinggryta och innan dess veckohandlat. gött! Nu känner jag bara för att slänga mig i sängen och sova, funderar på att åka med 05:53-tåget imorgon. Men jag får se om jag levande när klockan ringer eller inte... :P

Ser fram emot ännu en vecka  - kommer hända massor på jobbet, ska träna som vanligt och eventuellt åka skidor i Arboga någon dag. Till helgen blir det minst 2 mil på längskidorna! Har förresten insett att man förbrukar massor på skidorna :) En timme ger minst 700 kcal! Är grymt! Är mer än ett mål mat! Så ut o åk mer med dig Elin! :)

Håller tummarna för att det inte blir kallare än -10 i veckan och att snön ligger kvar!
Ciao!

needs?

kallare än -20 grader. Då åker jag inte längskidor... speciellt inte med slemhosta och täppt näsa. Jag får se om temperaturen är något behagligare imorgon och att förkylningen är lite bättre :)

Var hemma hos mamma o pappa hela dagen. Sa hej då till mormor o morfar som flydde kylan idag och drog till Kanarieöarna. Men jag är inte avis! Vi åker ju snart :)

Upptäckte idag att det inte är så smart att lämna all typ av flytande vätska i en bil vid den här kylan... nässpray, toarent och munvatten. allt som vi inhandlade på ÖoB var genomfruset! :P
Fick tom tina brödet när vi kom hem! Var ett bra köp - färskt bröd 1 eller 2 kronor styck :D

Nepp, nu ger jag upp för kvällen och slänger mig i säng! Får hoppas på att sova bort förkylningen!
Hej.hej!


Hjälp! Vi har rörligt elpris

skit. Inga lampor på. Dock är tvn och självklart akvariet på. Släcker lampor så fort det går och har ljus tända för att ändå ha lite sken i lägenheten. Vill inte överraskas av en elräkning som är onödigt stor. Borde väl egentligen ha bytt när vi ändå flyttade hit men vi kände inte att vi orkade. Har så liten förbrukning att det kostar lika mycket som nätavgiften som Eon tar. I alla fall om priserna ligger på rimliga nivåer dvs!

Har precis käkat jägarbiffar, egengjorda klyftpotatisar och smarrig vitlökssås som jag gjorde. Är jättemätt! Kommer sussa rätt fort efter Let´s Dance. Vitlöksåsen var förvånansvärt enkel och god: vanlig naturell yoghurt (eller matyoghurt), salt, paprika och pressad vitlök. Kommer bli fler dagar - nyttig och enkel! :D

Fick ett glädjande besked på jobbet idag - beskedet innebär massor av jobb under januari och februari :P Härligt o skoj att det kommer bli ett riktigt projekt att delta i! Men samtidigt så typsikt att det ska inträffa under samma tid som jag verkligen behöver min träning på kvällarna och mina skidrundor - något som kanske inte hinns med om jag ska stanna längre på jobbet... Ja, vi får se. Ser ändå fram emot det!

Nu ska jag slänga mig i soffan, glo på tvn och vila upp mig inför morgondagens längskidåkningspass! :D
Ciao!

ledigt, mitt i veckan :)

såhär borde det vara oftare! Jobba två dagar, ledig en o sen jobba två o sen helg! :D
Igår fick vi besök av Alexandra o Daniel. Tacos i massor - såååå jäkla mätt! Dega i soffan med en film o sen lite tv. Alltid trevligt med lite avstick från vardagens kvällsrutiner :)

Käka mysig frulle o diska av allt från gårdagen innan vi drog till gymmet. Rygg o triceps :D Höll på att tappa näsan på vägen hem - jäklar vad kallt det är ute! Dressa om och drog direkt hem till mamma o pappa. Hängde med mamma ut på gärdet för lite längdåkning. Gick väl sådär men vi fick ihop typ 3 km i alla fall :P Bättre än inget!
Tydligen har min kära lillebror fått ett ryck och ska träna! Hjälpte honom lite med trappmaskinen, vikterna och magövningar. Sen fick jag följa med honom ut på en promenad - men man måste fasiken ha termobyxor på sig för att palla!
Men det är alltid kul att lillbrorsan är lite mer aktiv än vanligt - konstigt vad alla ska grejja nu innan resan. Mamma o mormor har börjat viktväkta och brorsan ska träna. Hahah! Det ska bli spännande att se :D

Besökte sis innan jag åkte hem - lite snack och tee plus lek med småglinen :P

Efter Alexandras pepp om avocado så svängde jag förbi Willys och shoppade loss! Avocado, passionsfrukt, torkad papaya, torkade tranbär, pecannötter och yoghurt. Nu jäklar ska det bli ordning! :D avocadon kanske hjälper mina utslag lite, värt ett försök!
Nu ska vi käka lite kvällsmat o glo på film. Imorgon är det ju jobb igen! Men jag ser fram emot en helg med liiite normala temperaturer så jag kan avverka några mil i spåret. Tydligen ska brorsan köpa nya pjäxor imorrn så han ska oxå med i spåret! Vi får väl se hur det går med det där, thehe....

donkey kong

Love spelar DonkeyKong.  Jag sträcker på mig i soffan. Har haft en skön dag - tvättat all smuttstvätt samtidigt som jag tittat på Olycksfågeln. Efteråt fick jag ett ryck och gjorde rent ugnen, spisen och toaletten. Har bytt sängkläder och nu skurat alla golv. Känner mig nöjd och tillfreds. O med Loves goda mat i magen så är jag trött! Stuvade makaroner o köttbullar går alltid ner :)
Senare blir det popcorn, honungsmelon och lite grape. Love kunde inte motstå att köpa med en bit glass när han var i affären. Så det slinker nog ner en bit av den oxå innan kvällen är över :P

Imorgon är det ännu en arbetsdag - vet inte om det blir tåg eller bil. Vore slappt att bara hoppa på tåget :) Får se... Efter jobbet ska jag förnya mitt träningskort och köra ett bröst-/bicepspass.

Nej, nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan o mysa :) Ha´de bra! 

2 kvar!

vaknade hyffsat utvilad imorse. Såg att det snöade och valde att avvakta med skidorna tills det slutat snöa. Tittade istället på de två avsnitt av Camilla Läckbergs Stenhuggaren på SvtPlay. Imorgon blir det Olycksfågeln. :) Bra filmer, men helt klart bättre böcker!

Klockan ett var jag vid spåret i Kumla och spännde på mig skidorna. -10 kan ses som behagligt jämfört med de grader som varit. Gick riktigt bra idag! Hade möjligtvis liiite dåligt fäste. Men jag fick jobba! Tog först en runda på lite mer än 6 km innan jag åkte runt brottet och dubblade sträckan till 12 km innan jag var framme vid bilen. Testade backarna rejält och fasiken vad det känns i benen när man stegar sig uppför :P
Men känner mig riktigt nöjd över att ha åkt 12 (12,3 rättare sagt) under samma veva - o jag skulle nog ha klarat längre om inte mina lår o bak höll på att frysa till is! Vet inte hur jag ska lösa klädproblemet under loppet. Första varvet var jag rätt varm och frös i princip ingenting. Men andra varvet så kom jag ned i andningen och likaså min temperatur. Låren och kroppen vad ganska kalla när jag kom hem till mamma o hoppa in i duschen. (Håller tummarna för att det inte straffar sig med en förkylning) Men ah, jag vill heller inte dressa på för mkt - då orkar jag ingenting pga värmen istället... Jag får testa mig fram helt enkelt!

Var iaf nöjd med rundan och det smakade gott med middag hemma hos mamma o pappa efteråt :) Tjorven var med hela tiden och det verkar som att penicillinet och fodret gör sitt. Vi får se på måndag vad veterinären säger!

Nu har vi svullat taco och glott på film, jag ska slänga mig i sängen och vila upp mig. Imorgon är det tvätta som gäller. Skönt att vi veckohandlade idag - då slipper vi den stressen imorrn. :) Sleep tight!

2010! Vad har hänt!?

Igår lämnade vi det första deceniet bakom oss av 2000-talet. Spännande! Hade skitkul igår - massor av alkohol, god mat, spel och tv-spel. Just Dance - Wii. Så jäkla kul! Hahaa! Tack för en toppenkväll!



Jobbiga med åren som gått är att jag är så dålig på att minnas vad jag egentligen gjort... Men jag ska göra ett försök att försöka summera 2009. Har ju egentligen hänt massor! Nästan så att det slår förra året . nästan ;)

Vi började 2009 med att spendera en vecka på kanarieöarna - sjukdom och en gnutta sol. Var inte speciellt nöjda med vår lilla tripp...
Efter resan påbörjade jag min projektanställning som logistikingenjör på ett av Sveriges största företag. Trivdes som fisken i vattnet! Under våren/sommaren har jag besökt 17 olika städer i Sverige - från Boden i norr till Revinge i söder. Jag har vidgat mina vyer och lärt mig massor!
I samma veva påbörjade jag min träning inför tjej-klassikern - under 2009 har jag klarat Tjejvättern, Vansbrosimmet och Tjejloppet på Lidingö. Har för första gången i mitt liv klarat av att jogga en mil utan att känna dödskänsla och testat mina gränser till det yttersta!
Innan semestern köpte jag o Love vår första bil tillsammans och i höstas bestämde vi oss för att flytta - bor nu i en supermysig 2:a o stortrivs!
Har genom flytten sparat pengar hela hösten och vintern till vår största resa någonsin - usa och Hawaii mars/april 2010!

Nu under vintern har jag nyttjat snön till max och tränar för fullt till Tjejvasan 27:e februari. :)
Något som inte får glömmas bort: 1:a juli införskaffade jag mig ett träningskort och har det sista halvåret skaffat mig en bra vana med att gå till gymmet ett par gånger i veckan - stort steg!

Året har gett mig massor:
träning, arbetslivserfarenhet och nya kontakter. Året slår absolut förra årets händelser då allting avslutades med ett positivt besked innan jul om att jag kommer att påbörja min tillsvidareanställning på samma företag som idag - underbart!

2010 kan bara bli bättre! Ser fram emot mer trygghet i mitt jobb, nya uppdrag, fler tjänsteresor och den stora resan i vår! Plus att man fyller 25 i augusti! :D




RSS 2.0