3:11:28!

Tiden det tog för mig att avverka 3 mil. Varav första milen var en pärs med uppförsbackar, bakhalt och svett.

Dagen började bra. Vi trodde vi var i tid. Köade in mot Oxberg och kom på plats halv 10. 2 timmar innan min start. Hämtade ut startlapparna och får beskedet att det inte finns någon vallahjälp där. FAN!
I panik får jag ställa mig utanför bilen - i snö o -2 grader - och valla mina skidor. Jag som är sämst på att valla!
Det räckte föga... som sagt bakhalt som sedan frös på. Dessutom hann jag knappt slänga i mig en bit av min macka o svepa lite dricka innan det var dags för min grupp. Missade uppvärmningen o allt... suck!

Trodde jag kanske hade två större backar att vänta under första milen - istället visade sig i stort sett hela milen vara kuperad med branta backar och lika branta nedför. Det tog på krafterna att slira uppför och kanske nästan ännu mer kraft att ligga på nedför utan att slå omkull...
Vid första stoppet - en mil avverkat - stannade jag och lämnade in dom för snabbvallning. Tog väl kanske 5 minuter extra på mitt stopp. Men jag hade bättre fäste den milen!
Men vad räckte det när jag drutta på ändan i en av dessa djävulska nedförsbackar och i mitt fall drar med mig ytterligare 3 pers. Snön yrde o jag hann knappt fatta vad som hände innan jag låg i snön.
Surt, tar kraft o man blir grymt blöt! Återstod dessutom 1,5 timme i spåret...

Andra milen var något lättare än första men jag var trött sedan alla backar och tanken slog mig att jag kanske inte skulle palla den sista milen... Tog allt som kunde erbjudas vid andra stoppet - bulle, blåbärssoppa o vatten. Plus en sockerbit för att få lite snabb energi till benen som började bli stumma.

Tredje o sista etappen gick även den smidigare. Såg ju slutet och i mitt huvud fanns bara tanken - Sista loppet! Sen har jag gjort Tjejklassikern!

Gick väl lite lättare med den tanken - men snön började smälta efter min vurpa, handskarna var blöta och av någon dum anledning så började jag få skoskav på högerfoten. Suck! Gjorde grymt ont - men det var bara att härda ut! Tror skoskavet kom pga allt farande med skidorna fram o tillbaka. Var ju för sjutton inga spår kvar när jag åkte. Så mkt lös snö och sliriga spår gjorde att man fick slita för varje meter och alla nedförsbackar var rena rama störtloppet! Drutta dessutom på ändan ytterligare en gång och slog i mitt knä som fortfarande gör ont - kan väl vänta mig ett fint blåmärke där... :P

Men på upploppet var känslan obeskrivlig! All smärta var tillfälligt borta! Jag var såååå lycklig! Nästan så jag ville börja gråta - så grymt trött o så grymt lättad över att ha klarat det! Ännu bättre var att se Svärmor med syster o svåger plus Loves bröder vid sidan av upploppet och heja på mig! Underbart!!!

Efter målgång var det bara att följa strömmen, ta bussen, hämta påsen med ombyte och byta om i en mässlokal med resten av alla kvinnor som genomfört loppet. Känslan att ta på sig torra o varma kläder efter loppet är obeskrivbar...

Dressade på mig riktigt med termobyxor o brorsans gamla snöskor(han har växt ur dom - strl 41...) Sen var det bara att invänta Wivvis målgång innan vi kunde ta bilen hemåt.
Kom iväg klockan 18. Är nu äntligen hemma - har plockat upp alla kläder, slängt allt i tvätten och tagit mig en underbar dusch. Nu ska jag svälja i mig en alvedon o sen krypa ner i sängen. Lär sova som en stock och vakna imorgon som nybilven invalido. Stel kommer bara vara förnamnet!
Men jag har klarat Tjejvasan med nästan min måltid på en timme milen och är superstolt över min prestation!


däckad

typiskt. Mår inte alls 100. Typ snarare 50. Skittrött. Hängig. Varm o mosig. Har halvsovit i en timme nu. Snart komme skjutsen som imorgon ska ta mig ända fram till Oxberg.
3 mil längskidor väntar.
Är mest nervös över bilåkningen dit, det förväntade snökaoset och bilåkningen från Mora och hem på ca 5 timmar.

Återrapporterar på söndag, wish me luck!
Jag håller iaf tummarna på att jag håller mig frisk o kry tills loppet är avklarat.

Tjing!

på begäran!

efter thereses begäran så ska jag självklart skriva ut receptet på det bröd som jag ständigt tjatar om på min blogg :)

Ingredienserna är följande:

6,5 dl grahamsmjöl
 
1 dl    vetemjöl  
2 dl    rågkross  
2 dl    solroskärnor  
1 dl    linfrö  
2 tsk  salt  
2 tsk  bikarbonat  
2 dl   mörk sirap  
1 l     filmjölk  
1. Sätt ugnen på 175°. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sirap och filmjölk och arbeta snabbt ihop till en lös deg.
2. Häll degen i två smorda avlånga formar, ca 1 1/2 liter.
3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 1/2 timme. Låt bröden stå kvar i formarna ca 5 min innan de stjälps upp och får kallna på galler.

Brödet är supergott! Snabbt gjort och går jättebra att frysa in :) Är dessutom ganska nyttigt ;)

nedräkning

lämnade in skidorna idag. traskade stolt iväg till lindells och lämnade in skidorna. Hade inte räknat med att jag skulle få med mig fodralet hem igen. Men det funkade fint o kånka på ändå - tog mig en runda förbi ÖB och sen stora holmen innan jag kom hem. Fick bli lite käk innan jag tog mig ann akvariet, fick ett ryck efter det och gnodde rent toalett, dammsög plus skura golv. Blev väl inte helt OK gjort i helgen - men nu känns det rätt skönt!
Ännu bättre är det att ha lagt in alla räkningar - gött o slippa göra det på torsdag. Då vill jag bara fokusera på att packa ihop alla kläder o göra mig redo för att bara ta mitt pick o pack på fredag efter jobbet :D

Drabbades förresten av det sk kaoset idag. Alla, ALLA, tåg inställda mot Arboga. Självklart skulle love ha bilen och den enda tjej som jag vet åker till Arboga var i Linköping. Yes... blev o jobba hemma. Likvärdigt som att sitta på jobbet egentligen. Kanske tom lite mer intensivt efter som vi kommunicerar mer via telefon och då blir det lite mer press på att få fram någonting än om vi sitter o hummar bredvid varann på varsin stol :P
Men imorrn ska jag ta mig till jobbet, tåg, bil eller tillsammans med någon. Dit ska jag!

Nu ska jag hoppa in i duschen och mjuka upp min stela rygg - skotta snö på tak sätter sina spår! Jag som trodde jag var vältränad... hittade viss lite muskler som inte var så aktiva :P

taket!    yes - tungt var det!    pappa långt ner på ena sidan av taket!



fin vinterbild när jag åkte upp till ånnaboda :)    är rätt fina vyer!


Hoppas det snart kan komma upp lite mer "gröna"-bilder :D


konsten att göra ingenting...

är fasiken svår! Alltid dyker det upp nått i huvudet som man borde ta tag i eller göra... oftast gör man det oxå och då har man brutit syftet med att ta det lugnt. :P

Sov så länge det gick imorse - alltså vaken kl 9. Är svårt när man är van att vakna mellan 5 o 6 varje morgon!
Efter frukosten fick jag ett ryck och tog mig ann vår kära hylla som alldeles för ofta får fungera som skräpsamlare. Men nu är den bättre! :) Love både dammsög och diskade medan jag sysselsatte mig...

Har dessutom varit ute i snökaoset idag - vi irrade oss fram till gymmet. Jag tränade rygg, biceps och mage. Men är nog inte helt hundra. Svettig och flåsig av minsta lilla... inte bra!
Tog därför en repa på stan innan jag gick hem - köpte på mig vitaminer, bisolvon, fotcreme och en mössa.
Mössan var inte den snyggaste men kanske ett bättre alternativ för 3 timmars längdskidor än de jag har för tillfället. Den kostade mig 35 kronor dessutom så why not?

Efter rundan har jag käkat bulgur-röra med en storklick matyoghurt o pressad vitök. Mums! Pysslat om mina fötter med ett fotbad, scrubb o nu insmörjning. Älskar lena fötter! Scrubbade även mina händer och dränkte dem i olivolja. Så nu känner man sig lite fräsch...
Nu har jag värmt min vetekudde och ska krypa upp i soffan med en kopp grönt tee och fortsätta läsa Dan Browns senaste. Måste finna ett sätt att koppla av! Läsa kanske är ett sätt???

Läste denna artikel imorse och måste tyvärr hålla med på många av punkterna... man kanske är lite väl stressad???
Så den här veckan ska jag försöka att varva ned och bara fokusera på helgen som kommer. Plus hålla tummarna för att jag håller mig frisk tills dess!

saker att göra när snön faller

Sitta på ett tåg?
Kom två minuter imorse innan tåget stannade pga växelproblem. Tog 45 minuter till stationen istället för 22.
Påväg hem var tåget försenat 20 minuter och dessutom knökfullt. Hur lågt kan 2:a klass vara? Tydligen utan sittplats och svinkallt. Bad service SJ!

Jobba?
Fredag avklarad. Suttit med förslag på "affärsmodell" och prestationsmätare för vårt lilla underlag som vi tagit fram. Framåt går det men kämpigt är det!

Krypa upp i soffan?
Avverkat film nummer ett den här kvällen. Old dogs. Så jäkla rolig! Vi har garvat oss till kramper av alla galenskaper som hände under den där filmen.
Nu inväntar vi Let´s Dance. Sen vetesjutton om jag kommer att hålla mig vaken längre... trötter som man är!

Träna?
Imorgon ska det tydligen snöa ännu mer. Tänkte låta bilen stå under morgondagen.
Har fortfarande rygg och biceps kvar att träna den här veckan. Om jag känner mig pigg ska jag göra det imorgon. På söndag ska jag kanske avverka de sista metrarna på skidor innan Tjejvasan går av stapeln. Ser fram emot det! :D

Städa?
Välbehövligt som vanligt efter en vecka. Lite dammsuga, torka golv och plock. Borde ta mig ann akvariet oxå.

Shoppa?
Och nej, det är inte kläder jag pratar om. Behöver införskaffa följande: bisolvon för min irriterande slemhosta, mössa som jag inte svettas ihjäl i, hudlotion (tänkte köra på barnolja, är grymt torr!) och ansiktstvätt.
Allt får bli så sparsamt som möjligt. På måndag ska jag lämna in skidorna för mättning, uppladdning hela nästa vecka gäller!!!

Ladda och boosta?
Japp, som sagt - tjejvasan nästa helg. Ska denna helg sova ut, äta massor av vitaminer och saker som boostar immunförsvaret. Men säkerligen slinker det ner lite annat som är mindre nyttigt - typ godis :P Men ingen alkohol. Två helger till sen försvinner alkoholförbudet. I wish allt annat kunde vara så lätt att avstå som alkoholen... Typ allt annat som man kan stoppa i munnen och som innehåller kalorier....

Hoppas du också har lite att sysselsätta dig med i snöyran, ciao!

maxat på gymmet

ja jäklar. Igår körde jag skivstång 35 kg, triceps 25 kg. Idag maxade jag benspark 30 kg och legcurl(baksida) 35 kg, plus ett steg ifrån maxvikt på utsida lår. (OBS! Alla övningar utom skivstång i maskin eller ställning)
Jäklar vad jag blivit starkare i kroppen sedan jag började träna förra året i juni. Känns toppen! Imorgon är det rygg - vad ska jag maxa då? Räcker iofs med prestationen hitills men vore ju skoj att köra lite hårdare på ryggen oxå. Där har man ju tränat upp sig en hel del tack vare skidåkningen.

Men en sak som varit mindre trevlig idag är en känsla av illamående som har gjort sig påmind hela dagen sedan jag tryckte i mig en semla (utan mandelmassan!). Dålig semla? Vetesjutton, tror jag är den enda av sällskapet som mår galet... kanske är nått annat. Har testat samarin för halsbränna men inget resultat...
Håller tummarna att det inte är kräkis... :P

Nu ska jag krypa ner i sängen o hoppas på att illamåendet är borta imorgon. Sleep tight!

TIPS!

Grym höft/bak och lårträning.
Ligg på högersida med benen raka och stöd huvudet med armen.
 - Höj vänsterben rakt upp, så långt som du kan upp mot taket. Rakt ben! Upprepa upp och ned i 60 sekunder. 
 - Byt rörelse genom att toutcha knä mot knä (1) och fot mot fot(2)i ordningsföljd. Kör på i 60 sekunder. Nu pumpar mjölksyran.
 - Byt rörelse genom att lägga till en kick rätt upp mot taken efter toutch mot knä och fot. Kör på i 60 sek och känn skinka o höft krampa! Lovar att det funkar!

Byt sida och gör samma på andra. Är en toppenövning som man kan göra hemma - två eller tre ggr i veckan och det ger resultat på rumpan! Kör hårt inför sommaren :D




energikick!

gårdagens dos av solljus sitter kvar.
Lite piggare, lite mer ork... Kanske för att jag är lite närmare målet. Istället för veckor räknar jag numer dagar till min stora prestation mellan oxberg och mora. :) Likaså är vi snart nere på veckor istället för månader när det gäller vår resa. Allt känns inom räckhåll!
Tillsammans med en bra prestation på gymmet idag känns allt toppen!
Hade massor med ork - tränade över en timma, intensivt! Börjar nu kunna se lite resultat på kroppen, me like!
Fan det kan knappas bli bättre just nu!
Träningen rullar på, solen tittar fram ibland och på jobbet går det bra.
Ska svara för ett förbättringsuppdrag på centrallagret och leda en grupp människor nu under våren. Precis det jag vill jue!!!

Likabra att ta tillvara på lyckan och känslan - det kan ändra sig så fort :P

Känns som det i alla fall är en bra start på veckan!

alla hjärta dig

dagen i kärlekens tecken. Kärlek till nära o kära? Eller kanske till sig själv? Känns som dagen kvittar - uppskatta de i din närvaro ändå. Onödigt att invänta en dag om året?
Spenderade dagen som en alldeles vanlig söndag - kanske med lite xtra mys eftersom solen behagade visa sig och lyckoruset denna dag blev lite större :)
Frukost efter tio. Utsövda o nöjda att vi är en dag närmare resan!
Käkade upp de sista skivorna av mitt egengjorda bröd innan vi gick ut i solskenet. Blev en behaglig promenad t o r Naturens hus. Underbart väder! Ville stanna i solen hela dagen! Tror allt mina fräknar gjort sig påminda ännu en gång...
Delade på en matlåda innan vi drog till Eurostop. Veckohandlade. Skönt o ha det gjort!
Nu har vi avverkat två filmer samtidigt som jag bakat ytterligare två limpor av "super"-brödet. För stunden står kaloppsen och sjuder på spisen. Längesen man åt sådan husmanskost. Men why not när man har älg-kött ligger i frysen?

Pratade lite imorse om vad vi vill göra i "våra" liv. Man har ju alltid några drömmar som man vill uppleva under sin tid i livet. Drömmar kan ju vara av olika karaktär men det "enklaste" formen av drömmar är ju resor och upplevelser. Andra kan ju vara mer komplexa och kanske lite svårare att dra ett streck över ;)
Vi kom i alla fall fram till att vi vill hinna med ett par utlandsresor till a´la roadtrip/backpack innan vi sparar ihop till ett hus och vill lägga alla pengar på det. :)
Efter vår USA/Hawaii-trip står Australien och Nya Zeeland på tur. Med våra (eller iaf mitt jobb som kan vara lite svårt att få ledigt från) hoppas vi på iaf 3-4 veckor i länderna under nästa år. SKa börja spara direkt när vi kommer hem! :D

En annan dröm är att resa runt mellan öarna i Karibien. Lätt värd att spara till! Den resan får stå på listan :)

Sen vill man ju självklart till NewYork och andra större städer, men de resorna känns inte lika komplexa och kanske lite lättare att spara ihop till o sen uppleva? Vet inte, bara en uppfattning! Så dom "mindre" resorna kan man ju kanske unna sig undertiden man lever sitt liv i ett renoveringsobjekt eller husbygge? ;)


Nej! Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch innan vi tittar på dagens tredje film - 2012.

vad gör du en lördag?

alla ägnar helgdagar olika - en del sover, en del slappar, en del jobbar.
Jag har gjort följande:
klockan nio ringde pappa o väckte mig. Käka gröt o en skiva bröd m lite makrill. Vallade skidorna och följde med pappa upp till Ånnaboda.
Klockan 11 var vi i spåret. Åkte två mil. Gick bra för min del. Skulle ha åkt längre men min stackars far, som har problem med en nerv i handen, fick ont. Därför tog vi endast tvåmils-rundan :)
Åkte med hem - där bjöds det på smarrig fläskfilé i sås och rotfrukter i ugn. Mums! Välbehövlig påfyllning efter rundan!

Love kom senare och hämtade mig. Drog till svärmor - fikade och surrade. Man får inte glömma någon familj i ett förhållande :)
Var inne en snabbis på maxi innan vi åkte hem - fick med oss en liter filmjölk och en påse lösgodis :P
Väl hemma fick jag ta tag i städningen. Är rätt skönt att ha det gjort innan man intar soffan. Dessutom fick Love ta hand om tvätten idag medan jag var i spåret, så var väl inte mer än rätt!
Nu har jag precis använt mormors gamla "fotbad" som man kan plugga in i väggen o få typ massage av. Grymt skönt! Behövs till mina stackars fossingar som inte tycker om att det är kallt när jag åker skidor. Nu ska jag smörja in dom med linnement och fortsätta glo på melodifestivalen. Är väl förresten ingen höjdare...? Tycker förra veckan var grymt dåligt!!!

Just det! Igår var vi på italienska restaurangen Al Forno - jäklar vad vi åt!!! 6 pers med en slutnota på 2400. Men inte så konstigt med tanke på att vi åt trerätters :D Jag åt deras egna fisksoppa som förrätt - mums! Deras fyllda kycklingbröst som huvudrätt och italiensk glass till efterrätt. Skapligt välfylld mage när vi kom hem igår kväll. Men allt var riktigt lyckat och med god stämning kring bordet hade nog alla trevligt! :D

Nej nu kallar godispåsen och soffan, hoppas du har en lika skön och välfylld dag! Tjing!


läsk ger cancer?

o jag tryckte i mig en halvliter cola light på väg hem från jobbet idag. Underbart rus och lugn spred sig i kroppen. Fick med mig en påse morötter, naturell yoghurt och riskakor.
Har haft en grymt olustig känsla i kroppen hela dagen - panik blandat med frustration. Varför? Vet ej... pga det mesta? Flydde jobbet och var tvungen att dra en repa förbi maxi för att dels inhandla nått att knapra på och dels lugna ned mina nerver innan jag kom hem.

Väl hemma blev det varm dusch, scrubb, fotbad, hårinpackning och ansiktsmask. Behövligt. Nu har jag käkat lite och ska krypa upp i soffan för att njuta av kvällen som är kvar. Imorgon är det fredag - ska ut o käka med familjen. Italienskt står på menyn. mums!


crowded

idag var det trångt på gymmet. varenda unge från bk forward, ösk o handboll var på plats och tog över gymmet.
Fick min träning gjord ändå - rygg o biceps. plus rätt hård träning av magen - pilatesboll is the shit! :)
Har precis fyllt på reserverna med Loves mat. Dock har han bytt ut riset mot bulgur - gott o smarrigt!

Vill slå ett slag för en träningsdagbok som man kan använda sig av kostnadsfritt - funbeat.se
Ska börja använda sidan mer nu - är ett bra verktyg för att hålla koll på hur mkt man rör på sig. Har många funktioner och finesser :D Testa tycker jag! Man kan peppa sig rätt bra genom att sätta egna mål på aktiv tid odyl!

Nu ska jag borsta gaddarna, slänga mobilen på laddning och sova. Kanske ska hugga in på Dan Browns senaste - med risken för att fastna och inte somna i tid... Men imorgon är det faktiskt torsdag, 2 dagar till helg och jag vet att dom kommer rulla på fort!
Helgen ser jag fram emot - ett låååååångpass längskidor väntar uppe i Kilsbergen. Över 3 mil ska avverkas =D Bra uppladdning inför loppet och grym förbränning att vänta!!! (är ca 700 kcal per timme = 2100 kcal den turen!)
Lovely!


Längtar till Oahu!


radarpar

det är jag och Love. Han lagar alltid mat tills jag kommer hem. Väl hemma käkar jag, o oftast diskar. Sen går vi och tränar. Tillsammans eller var och en för sig... Lika med städningen. Om den ena gör en sak så gör den andra en annan. Utan att behöva prata om det. Men sen är vi rätt synkade. Pratar, tänker och skrattar åt samma saker. Vet inte hur många gånger man skulle kunna säga smurf åt det vi säger. Men så kanske man blir när man levt i ett förhållande i snart 7 år. Men jag är lycklig och det är huvudsaken! Älskar min kärlek och bästa vän :)

Nu har jag precis duschat och käkat yoghurt plus en bit av mitt bröd som jag bakade igår. Det var grymt enkelt att laga, billiga ingredienser och supernyttigt. Lär bli en favorit här hemma :D Härligt med lite omväxling från icas rågbröd... (receptet: http://www.alltommat.se/recept/moas-nyttiga-bröd-9154 )

Förresten gick det grymt bra på gymmet idag! Maxade bänkpressen med 30 kg - 10 kg mer än vanligt - innan årsskiftet klarade jag bara stången. Nu klarar jag stång plus 10 kg 10 reps, själv! Nästa gång ska love med och då ska jag lägga på ytterligare. Jag kan klara det! :)  Älskar när det går framåt med träningen!

En annan sak som är galet - tror jag inbillar mig... men jag har en antydan till fräknar i mitt ansikte. Galet! Idag på jobbet satt jag med solen i ansiktet medan en kollega till mig skötte tangentbordet, plus att vi gick en lunchrunda på 35 min i solskenet. Tror det var därför jag kände mig grymt varm i ansiktet när jag kom hem idag - för nu är mina kinder rosiga och små, små fräknar syns på mina kinder. Åhhh underbart! :D Våren får gärna komma snart!!!!

Nej nu ska jag slänga mig i sängen och sova - fyra arbetsdagar kvar denna vecka! Ciao!

ibland ska man ha tur!

skulle egentligen ha åkt i karslund idag. Men jag tyckte att Love skulle hjälpa min stackars far att snöröjja vid poolen så efter frukost, dammsugning och städning hemma drog vi dit.
Konstigt nog var jag inte alls pepp på att åka skidor idag. Var skittrött! Men tog mig i kragen och åkte bort till tripphult. Där fick jag testa mina körkunskaper genom att först köra ända upp till den alltför fulllagda p-platsen och inse att det inte fanns någon chans att vända. Var bara att lägga i backen och ratta mig tillbaka ca 1000 m tills nästa vägskäl. Puh! tungan rätt i mun så går det... :P
Men väl i spåret så kändes det guld, solen sken skidorna gled på bra och jag avverkade en mil utan större besvär. Gött!

Väl hemma bjöds det på paj från gårdagen och lite tårta. Fick med oss blåbär som jag plockade i somras, hemmagjord lingonsylt och en till ungsform. Behövdes två formar för det bröd som nu står i ugnen och jäser. Hoppas innerligt att det är gott för det var så enkelt att göra! Vi är rätt trötta på icas rågbröd...

Hann med en runda på maxi innan vi åkte hem - väl där inser jag att jag fått med mig mormor o morfars extranycklar. Jäklar... Men när vi kliver in på maxi ser vi dom! Haha ibland ska man ha tur :D

Nu har vi lagat mat, skurat golvet och bokat tågbiljetterna till resan upp den 25:e. Skönt att ha det gjort faktiskt.
Nu ska vi glo på Avatar och svulla ännu mer - chokladpudding, grädde o strössel. Uh, jag får se. Ska lätt smaka på brödet när det är klart - höga förväntingar!!!


ännu en arbetsvecka done...

då var arbetsveckan slut. bojkottade sj idag och jobbade hemma. Hann med en promenad på lunchen, jobbade på grymt idag och efter fyra drog vi till gymmet. Axlar plus 30 min på löpbandet.
Väl hemma startade Love med maten, jag tog mig ann akvariet - vilket var på tiden! Vill inte låta det förfalla som sist...men åh det tar emot att ta tag i det ibland!
Nu har vi kollat klart på Let´s dance, jag har gjort rent mina skidor från gammal valla och tittar nu på Solsidan. Sen ska jag fanimej slänga mig i sängen, är grymt trött!
Är dessutom bra om jag vaknar hyffsat imorgon så jag hinner till spåret för 1 mils-rundan innan vi åker hem till mamma som fyller 50. Galet att min älskade mor är dubbelt så gammal som mig... Hon kommer i alla fall bjuda på god mat och en massa plock :D Rundan på längskidorna lär behövas för att kompensera det som kommer att slinka ner i magen!

Borde egentligen hinna med och dammsuga/torka golven imorrn. Love kanske tar hand om det om jag har tur ;)

Nepp, soffa o sen säng!

resfeber!?!?!??

Åhh jag vill åka nu! Eller nja egentligen inte - vill hinna spara undan lite pengar som jag kan shoppa loss för därborta :P
Har funderat lite på vad det är som jag vill köpa i staterna...
Om jag hittar en butik med schyssta o billiga träningskläder då ska jag shoppa följande!

Joggingskor, nya träningslinnen, sport-bh o byxor. Lätt! Är sånt jag nyttjar typ större delen av dygnet och är i STORT behov av att sutta mina gamla linnen o variera mig med lite fräscha :D

Sen är det ju självklart lite andra kläder som lockar:

Jeans - USA är ju jeansens land. Men jag får se, jeans är svårt... frågan är om man orkar i värmen?
Toppar - främst "fest"-linnen och tunikor. Kanske några basic-kläder om det är billigt. Annars är det inte värt o släpa på. Cardigans och wct-tröjor lär åka med.
Klänningar lär det bli om jag hittar nått schysst - även här vet jag att jag inte nyttjar dom om jag inte fastnar för plagget på en gång. Får vara försiktig så jag inte shoppar en massa garderobsvärmare...

Underkläder - minst ett set från Victorias secret ska med hem. Minst!
Bikini - absolut! Är trött på mina ständiga nödlösningar av bikinisar varje sommar. Vill ha några roliga favoriter att varva med :)

Skor - oja! Även där, några som jag kan använda och som jag kommer använda. Viktigt! Köper hellre ett par shyssta träningsskor än ett par high-heels som står på hyllan... :P Ska kanske glo på några stövlar om det finns - vill så gärna ha ett par schyssta till höst o vår som funkar. Ska iaf ha ögonen öppna :P

Jackor? Vetesjutton - om jag hittar nån så lär jag falla för frestelsen men är ingenting som jag skulle gråta över om jag inte har det med mig hem...

Smycken, klockor, parfym... maybee :P Är priset rätt så varför inte!?!??!?!? Haha, förstå att pengarna kommer gå åt! Gosh... skulle vilja gå in o få en fransk manikyr eller förlägning när man är där. Älskar långa naglar! :P
Usch... borde typ extra-knäcka så jag kan shoppa obehindrat! Men jaa kläder är väl inte allt... själva upplevelsen slår nog det mesta! Allt kommer bli så jäkla knäckande så man kommer vara helt slut när man kommer hem. När ska man hinna smälta alla intryck!?!?? När vi landar i SF börjar det och jag tror inte det slutar förrens vi är hemma i Stockholm tre veckor senare :P Ahhh förstå att jag och min käresta är peppade! Tror det inte går en dag utan att vi pratar om resan.... thihi!

Nej, nu ska jag slänga mig i soffan - har duschat och fräschat upp mig efter dagens ben-pass. Som BTW gick grymt bra! Svettades som en gris, benen värkte och jag njöt - haha man är väl störd men jag gillar o träna ben. Kanske ska lägga till ett benpass till i veckan? Kanske... ;)
Nej fy sjutton vad jag bladdrar!!! Hejhej så länge!!!


work it!

har käkat lite av maten love gjort. Dressat om och ska snart iväg till gymmet. Idag är det ben. Bästa träningen! Ska köra stenhårt idag. Känner för att trappa upp det ett snäpp - känns som jag står o trampar, inget händer - eller jo jag har blivit starkare men det syns inte! Längtar tills vasan är över och jag kan gå in för att deffa lite mer än vad jag gjort nu. Är inte optimalt för min del att dra ner på käk o träna som jag gör nu. Är som gjort för att jag ska bli sjuk istället. Så det blir full träning av både kondition o muskler nu. I mars blir det mer allmän styrka o mer kondition tills vi åker. DÅ ska jag vara i mer form än vad jag är nu...
Hm ja vi får väl se... :P




RSS 2.0