sockertopp ner...

helgens synder gjorde sig påminda. Ont i huvudet hela dagen och mörka ringar under ögonen - godis o för mycket mat syns direkt på mig! Både i hy och i kroppen... var länge sen jag hade sådana hudproblem! usch! :(

Därför följde jag troget med Love till gymmet efter jobbet - körde bröst plus 30 minuter crosstraining. Svettigt! Men det är bara bra, svett gillar jag! kvitto på att det händer nått :D

Har beslutat att köra stenhårt fram till julafton. 3½ vecka kvar. Ser fram emot veckor av hård träning - mkt jobb och ingen sjukdom! :) *peppar, peppar!*

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen skriva ihop ett CV innan jag slänger mig i sängen, tjing!


aino on the way

ny mobil beställd. Lite missnöjd med att tele2 ändrat vilkoren och tagit bort snackis19 (19kr/månaden) som tillval vid köp av mobil. Fick nöjja mig mig med Snackis19 (39kr/månaden). Är fortf billigare än det jag har... men ändå :P Dessutom blev jag sur på Tele2s övervakningstjänst! Skulle ha fått ett mail av dom när telefonen fanns att beställa igen - men icke! När jag var inne idag kunde jag se att den fanns att beställa - grisigt tele2. :( Men nu lär telefonen komma snart - äntligen! Ska bli skönt att höra er alla som ringer till mig :)

Nu ska jag klunka i mig flera liter vatten - är vansinnigt törstig!

allt räknas

och jag ligger nog på stort plus just nu när det gäller kcal.
Helgen har varit tokmysig med, som väntat, god mat och härlig gemenskap. Dock gjorde vi någonting annorlunda denna helg. Istället för att sitta och jäsa så åkte vi till dalslands aktiviteter AB och testade våra gränser. Deras klättervägg var grymt rolig men ah något svår för min del. O jag som är lite fööör höjdrädd. Men det kändes i både ben och armar efter den timmen. Alla hade jätteroligt och Love fick visa apan inom sig och imponerade stort när han lätt klättrade uppför de flesta av banorna. Dock mötte han sin begränsning när han försökte ge sig på en bana med ett 90 graders uthäng... Men alla var grymt sugna på mer äventyr, till sommaren så ska vi dit igen och testa deras utomhusaktiviteter. Ser fram emot det! :)
Efter den traditonella risgrynsgröten imorse åkte jag o Love hem. Väl hemma orkade jag inte sitta på arslet igen, räcker med de timmar som vi spenderat i bilen! Tog med mig stavarna ut på en runda i diset. Riktigt skönt att bara släppa tankarna och spana in alla fina ljus inne i stan.

Nu sitter jag o väntar på Love som ska komma hit med en sallad åt mig från SalladInn. Vi orkar inte laga någon mat ikväll... ;) Får bli matlåda imorrn!


off, crybaby

Det har varit lite upponed senaste dagarna...

Grät ögonen ur mig i tisdags, egentligen onödigt...ingenting har hänt. Men ångesten grep mig direkt. Sjukdom och död är inget jag pallar. Så efter en hel kväll i fosterställning somnade jag som en stock när jag pratat med mamma. Vaknade helt förstörd i onsdags och tog mig till jobbet ändå.
Igår mådde jag bättre, hade för en gångs skull en bra dag på jobbet men några mindre framsteg, finally! Kom hem hit, drog direkt till träningen. Hade svullat pannkakor (&gulashsoppa!!) med mkt grädde o sylt på lunchen. Var mätt heeeela dagen! Orkade med att köra ett grymt tungt träningspass på 60 min. Pressade mig riktigt, och det är väl på tiden eftersom det snart är vasaloppet. Ska börja köra på med lite tyngre för varje pass. Nu ligger jag på 25 kg när det gäller i princip alla övningar (maskiner) med ryggen. Axlar klarar jag 7,5 (hantlar) och 15 (maskin). Ska pressa mig till 30 kg rygg och 10/20 kg axlar. Ryggen är inge farlig att få vältränad. Bara ett stort plus och eftersom det är så mycket muskler hjälper dom till rätt bra med förbränningen. :)

När det gäller ben så har ligger jag idag på 25 kg framsida och baksida lår, 60 kg benpress, 30 kg insida lår och hm vet inte vad 13 (nr) står för på maskinen för utsida lår... O vader alldeles för många kilon - där behöver jag inte ha nått mål känner jag...
Ska öka alla benövningar med minst fem kg.
Det här ska jag klara innan nyår (?) :D Får se!

Nåväl, efter träningspasset började jag städa på en gång. Orkar inte med det idag... Först tog jag mig ann akvariumet (thank god..), det där har gett mig ångest varje dag. Men nu är det rent iaf. Så idag ska jag inhandla lite växter och ett nytt lysrör - så får vi se när vi fixar till nya firrar :)
Höll mig sysselsatt med städningen ända till halv 10. O då hade jag inte ens duschat eller bytt om sen träningen. Men känslan av nystädat och undanplockat är underbar! Nu kan jag lämna lägenheten för helgen och veta att blommorna är vattnade, allt är rent och att akvariet är fint. Sånt är skönt att komma tillbaka til!

Idag är jag ledig. Skulle ha sovit längre - men vissa börjar tydligen jobba kl 7, morr! Så med borrning och hamrande gav jag upp... ska ge det ett försök till o vila lite till innna jag går upp. Ska iväg till rusta och sen m-berg. Julklappar ska inhandlas o plus lite grejjer till mig, kanske :) Får se vilket mood jag hamnar i. Ibland hittar man inget o är skitsnål - o vissa gånger inte... :)
I eftermiddag drar vi först till Karlstad, IKEA, inhandla lite grejjer som Örebro aldrig får in. O sen dra direkt till Dals långed. Ser fram emot en mysig helg!
Tjing!

23 november

sov ruttet inatt. Vaknade varje gång Love vände sig i sängen. Minsta lilla ljud och jag for upp. Jobbigt! Så var inte direkt utsövd imorse när klockan ringde. Möttes desstom av en mindre trevlig sk uteliggare i vår trappuppgång när jag skulle till tåget. OK, det är synd om dom. Men sitt inte i min trappuppgång halv 7 på morgonen och kröka. Jag vill känna mig säker i mitt hem... :/ Ringde iaf värden och påtalade detta, får se om det händer fler gånger.

Jobbde rullade på bra. Har kanske ett positivt besked påväg. Men orkar inte hoppas för mycket. Vore dock rätt skönt... :) Väl hemma drog jag upp på stan. Mötte upp Lina för lite fika på Mera. Alltid kul att ses! :) Efter lite snack och varsin bakad potatis gick vi åt varsit håll för att träna. Blev en timma på löpbandet - grymt svettig och det gick väl sådär. Bra att jag iaf kommit igång :) Funderar skarpt på att återuppta mitt konto på funbeat.se. Toppenbra träningsdagbok på nätet som jag nyttjat massor förut, bra motiverande när man sätter upp mål och lite andra parametrar.
Rekommenderas!

mardrömmar

förstår inte mina drömmar just nu. Har haft två hemska drömmar på mindre än en vecka. Människor som jag älskar dör. Jag vaknar alltid av tårar och känsla av ångest. Hatart...  Värsta är väl att jag minns drömmen och känslorna jag upplevde... Löjligt kanske, men att drömma är ingenting jag brukar göra i vanliga fall. Hoppas jag slipper dom på ett tag.

Nått lite roligare - var på bio idag med Love. New Moon såg vi. Var helt OK. Men slår inte boken. Såklart. Men ja samtidigt så är den ju värd att se - surt för er som inte läst böckerna, för slutet är ju lite av en cliffhanger. thehe!
Hann med att vara hemma hos mamma o pappa innan. Dumpade sommardäcken och käka sen frulle. Trivs alltid o vara hemma :)
Svängde förbi Maxi o handlade inför veckan. Köpte med en kaka vit choklad till Love och en påse naturella nötter till moi, måste ju ha någonting att knapra på så man inte känner sig utanför i salongen....  
O dessutom så måste jag bryta frossa trenden, som vanligt... ;)
Ska försöka komma igång att träna den här veckan. Är inte långt kvar till februari o vasaloppet! O inte långt kvar till mars o USA, då ska jag vara tränad! 5 km på max 30 min återstår fortfarande. Ska klara milen på mindre än 60 min under nästa år. Målen är många, ska bara se till o sätta igång någon gång :P

Men nu ska jag faktiskt slänga mig i sängen o läsa lite, är så grymt trött idag! kanske är pissregnet...hur kan man inte bli deprimerad av detta??? När kommer snön!?

another day

underbar lördag!
Min familj har precis klivit utanför dörren. Har spanat in hotell inför vår resa, bokat bil och även käkat supergod mat på Hellas - jäklar vad jag var mätt!
Innan de kom hann jag skönt nog med en morgonpromenad i solen - tackar man för, älskar solen! Hoppas det inte dröjer för länge innan den får komma fram nästa gång...
Så med solen i ansiktet var det riktigt mysigt o skönt att strosa runt på stan tillsammans med mina käresta. Var inne på Åhlens och shoppade ett linne. 100 spänn för ett vitt att.-linne med tryck längs urringningen o djup i ryggen. Tror fan jag ska köpa det som fanns i svart oxå, men får se... :P För efter det så gick vi till Stadium där jag inhandlade en grymt härlig parkas. Skiter i att man ser fluffig ut i den - skön o varm är den och det är det jag saknat med min andra jacka... O förresten så kan ju alla andra ha sånna jackor utan att se alldeles för gravida ut, så why can´t I? ;) Så med det priset så kanske jag ska ligga lågt med att handla nått mer innan nästa lön kommer (=next week :P )

O på tal om nått helt annat - jag suger på att storstäda, har visserligen städat, bytt sängkläder, rengjort badrummet, tvättat osv... men fönstrena återstår. Har t.o.m. plockat fram lite "jul-grejjer"! Älskar julpynt,i lagom mängder, men nu återstår julgranen. Den får dock vänta ett par veckor till :)
Får se om jag orkar med att puttsa fönstrena någon gång i framtiden... not this weekend.

Imorgon ser jag i alla fall fram emot att se New Moon! Jippie! Nu är det film o mys i soffan...

katter i ugnen och kakor i burk

ja jäklar. Ibland tar jag i så jag spricker. Drog hem med 16-tåget. Handlade på Lidl i Arboga. Direkt in i lägenheten. Påbörjade mitt mästerverk, thehe. Ångrade mig rätt snabbt när jag kände tröttheten i kroppen göra sig påmind så fort jag började knåda kakdegen. O då hade jag en hel hög med bulldeg att knåda efteråt...
Kakorna blev i alla fall helt OK - älskar allt med saffran i! O bullarna blev riktigt bulliga o runda - sötfula... men ah så goda!
Undertiden degen jäste har jag sysselsatt mig med att byta sängkläder, dammsuga och skura golvet. Vill ha gjort så mycket som möjligt innan morgondagen. Desto mindre att göra, eftersom jag dumt nog beslutat mig för att storstäda denna helg... så nu återstår bara badrummet och sen alla 10 (!) fönster som ska puttsas. Tur att de inte är sååå stora i alla fall, hmmm!
Imorgon kommer mamma o pappa plus brorsan hit. Ska gå o boka hyrbilen för resan :D Är ju faktiskt 4 månader tills vi åker, tiden går sååå fort! Skönt!
Ska passa på att bjuda dom på mina mästerverk o sen dra med dom ut o käka. Har ju checkar till Restaurangchansen så någonting borde ju passa oss.
Hoppas mamma har med sig dom fynd hon hittade idag på Ullared. Syrran o hon var ju där idag. Hade gärna hängt med. :( Men vet att de i alla fall köpte med TresEmmes schampo o balsam för torrt hår - 2! flaskor för 69 spänn! Galet billigt! En annan betalade 89 per flaska för de jag har idag. Grisigt, hade blivit grymt sur om de inte köpt med dom åt mig, ehhe :P

Nu ska jag slappa i soffan o dricka julmust! Trevlig kväll :D




btw!

min tattuering, såg den på Mårtens sida (waterproof) Damn vad ont de gjorde men jag älskar färgerna :D
såg dock typ gravid ut på bilden, haha! var skapligt trött efter 4 timmars gaddande på ribbsen, inte konstigt att jag inte pallade hålla in min ballongmage ;)

mine


observationer på ett tåg - människor i grupp

när man vistas offentligt så pass mycket som man ändå gör när man tågpendlar så får man se en hel del spännande och udda människor. Antingen ser man nervösa, ensliga personer - som stressat stirrar på klockan, väger från fot till fot eller byter hand på bagaget. Andra står mer och stirrar i blindo - kanske som jag. Lyssnar djupt fokuserat på den musik som ljuder i mp3-spelaren...
Andra står mer i grupp. Märks direkt när konstellationen människor inte är som ett normalt kompisgäng. Människor som möts av tillfällighet eller pga annat syfte än vardagligt häng. Nervösa skratt, konstanta hävdanden och poängteranden för att få en "accepterad" plats i gruppen som bildats. Snabba kommentarer viner i luften. Alla vill vara först med att tala och alla vill vara först med att snabbt kommentera någon annans yttrande med antingen en liknelse av egna erfarenheter eller ett välformulerat skämt kopplat till det som nyss kommit fram.
Man ser en hel del när man sitter på ett tag...


avstår från träningen idag oxå. Mår inte helt hundra än...

Fick förresten tidning från både Åhlens och Kicks idag. Jobbigt! Vill köpa följande saker därifrån: Babyliss - Icurl, Viktor&Rolfs nya parfym, Lumenés ansiktscremer i ArcticRoot-serien o sen såklart massor av smink och hud-/hårprodukter. Doh! Ska först och främst köpa en ny vinterjacka - är sjukt less på min vardagsjacka som är en alldeles för urtvättad Everest. Inge fin alls... o mina andra jackor är ingen hit att gå i till o från jobbet om det regnar som det gjort nu denna vecka. Så ska köpa mig en ny jacka - tror jag ska spana in en lite längre, typ parkas. Får se vad som faller mig i smaken. Vill ha en varm och tålig!
Så för att granska min kommande investering så la jag in alla räkningar som kommit till oss hittills. Plus att jag sålt lite fonder för att kunna betala vinterdäcken (som jag lovat att stå för...). Tog i lite extra så jag borde ha råd med en jacka för några hundralappar iaf. (eftersom man är medlem i typ alla affärer som finns (!) så dimper det ju ned en hel del erbjudanden bl.a. 20% på ett helt köp på Stadium. Alltså 20% på en jacka :D )

Nu ska jag ställa mig och diska, sen ska jag ta hand om mina kära naglar, göra hårinpackning och sen glo på film. Har förresten varit grymt uthållig med mitt hår denna vecka. Har inte schamponerat håret (dock sköljt o haft i lite balsam i topparna) sen i söndags. Så länge jag har det utsläppt o välborstat så är det helt OK! Men åh, det är jobbigt. Men efter ett litet snack i början på veckan så är jag grymt motiverad till att skona mitt stackars hår så mycket som det går - därmed, färre schamponeringar! Har oxå köpt på mig hårnäring från Life. Ska knapra dom två ggr per dag. Tror nog de kan funka eftersom jag alltid har haft skört hår o tunna/sköra naglar. Vi får se :D

Imorgon är det äntligen fredag - tror jag allt ska baka lite. Får se om orken finns när jag kommer hem från jobbet. Hej så länge!

cm o jag...hehe spana in mina fräknar! galet...

old ego-pics

again - mörkhårig här ju





orden alltid och aldrig

i stundens hetta. då är det lätt att påstå en del grejer. Som du gör aldrig, du är alltid osv. Att överdriva är givet när man påstår att någon alltid är en viss sak och aldrig gör en annan... Men så är det ibland. Vissa stunder ser man bara svart eller vitt - skönt bara att dessa gånger oftast löser sig enkelt med skratt och frustrerade miner. *puss*

Hämtade ut biljetterna till New Moon idag. Denna gång missade vi inte att hämta ut dom. Blev lite förvånade när Love igår spanade på sitt mail från SF och inser att de biljetter han reserverade förra veckan också skulle ha hämats ut förra veckan. Alltså hade vi inte längre biljetter till lördagens visning... suck. Tur var att det fanns kvar platser till söndag så jag ser fortfarande fram emot ett se filmen i helgen :D

Annat som ska göras i helgen då? Har beslutat mig för att storstäda på lördag - tvätta fönster och skura golv, damma o tvätta kakel. U name it! Känner att det ger mig mest ro att ha gjort detta innan vi åker bort 1a advent.
Tror jag till och med ska irritera Love så pass att en del julpynt kommer åka ned från vinden nästa helg - de kommer självklart byta plats med annat som inte får plats längre men jag vet hur mkt julsaker stör honom, thihi!
Tror jag även ska ta mig ann vårt inte alltför roliga akvarium - som just nu endast består av två halvgalna practbotia :P Kanske dags att investera i lite nya växter och ett par fiskar till...får se! Rent ska det bli oavsett.

Nu ska jag läsa de sista sidorna av Breaking Dawn och sen glo på Bonde o Greys - kanske hinner med att se sista avsnittet av The Hills oxå. Var ju grymt spännande sist... :P

vinterdäcksproblemet löst

sitter här med en blöt, o än så länge, varm handduk tryckt mot ena örat. Fan vad de gör ont... :( Jag hoppas tippset hjälper ;)

Har precis varit med love och skaffat nya vinterdäck till bilen - finally! Gislaved Nordfrost 5, ska byta nu i veckan. Blir lagom till nästa helgs årliga besök i Bengtsfors. Hör julen till att 1a advent åka till Loves moster, trängas i deras mysiga hus tillsammans med kusiner och bröder. Brukar bjudas på god mat och trevligt sällskap, ser fram emot att julmysa lite! Att allt sedan avslutas med en dunderfrukost på söndagen med hemmagjord risgrynsgröt gör det bara ännu bättre :D

Jag undrar hur vår jul kommer att bli i år - förra året var vi hemma hos sis. Gör ingenting - hon har så härligt julmysigt hemma hos sig att det inte går att misslyckas. Men det vore mysigt att spendera julen hemma hos mamma o pappa. Det är äkta jul att sitta där - lukta på den riktiga julgranen och öppna julklappar... åhh jag är sååå töntig på julen. Min kära sambo hatart och skulle gärna slippa fira julen - synd för honom att jag är hans motpol på detta! Jag blir deprimerad om jag inte får ha riktig jul... så det så! =D

Var och hämtade mina skidor oxå - härliga människor där på Lindells. De höll nästan på att bjuda mig på ett par extra stavar - men mitt samvete satte stopp och jag påtalade detta för dem. Skulle jag ha gjort en "fuling"??? Nej, jag hade bara känt mig dum efteråt... Nåväl, jag ser fram emot att testa mina skidor snart! Om det är snö 1a advent kanske man kan ta med sig dom o åka borta vid Åmål - borde finnas snö tycker jag...

Nej, nu ska jag lägga mig o fortsätta läsa Breaking Dawn - snart sista kapitlet! Spännande... Men först ska jag värma på min handduk och dricka upp mitt julte. Tjing!


jennifers body

sick and tired...usch hatar att vara sjuk...feber och ont i örat. inte bra :( Ska försöka ta mig till jobbet imorrn. Pallar inte att vara hemma. Har fördrivit förmiddagen med att glo på film. Knäpp Highschool-film med Megan Fox bla. Störd värre - inget man ser en gång till i alla fall... Jennifers body heter den - för er som är intresserade...

Allt blir konstigt när man är hemma - alla tider blir rubbade. Frukost blev clementin och en kopp grönt julte, lunch en skål med yoghurt o musli - nästa måltid blir nog den lasagne som jag tillagade igår. Lite ordentlig mat i magen är att föredra :)
Ser dessutom för taskig ut - sömn är inte alltid det bästa för hyn! Känner mig glåmig och röögd... :P Sen att jag fortf har problem med mina torra partier kring höger näsvinge gör det inte bättre. Blir galen! Smörjer o smörjer, blir liiite bättre men så fort jag inte smörjer svider o kliar det. Dah! Hatar hudproblem - räcker väl med de finnar som har behagat att dyka upp?!?! Nåväl, I-landsproblem a´la carte.

Ska slänga på mig nått annat än nattlinnet och kanske dra på mig lite mascara... ibland kan man känna sig sjuk bara man ser sig själv i spegelen :P



brandvarnare

nu i höstmörkret älskar jag att tända ljus överallt i lägenheten. Är så mysigt ljus! Men det kan vara farligt också - fick därför två (2!) brandvarnare av min kära mormor och nu ska jag försöka placera ut dessa på våra 65 kvm utan att de ska pipa så fort jag blåser ut ljuset... hehe svår uppgift!

Men nu är ljusen tända och brandvarnarna igång :) Köpte nya ljus på IKEA idag - har gått åt de jag köpte sist. De blev otroligt vackra när de smälte ned - tycker om när de smälter ut sådär snyggt! Passade på att veckohandla på Willys och återigen klämma på lite mobiler inne på Elgiganten. Har nu bestämt mig - kommer byta till en Sony Ericsson Aino. Skippar Walkman och Satio då sation verkar vara alldeles för komplex för att jag ska orka med den, och walkman ska ersättas av aion så why not :) Får se när jag får hem den!

Kom hem för ett tag sen, har precis dammsugit o skurat golvet. Är så grymt stel att jag knappt kan röra mig... önskar just nu att det fanns ett badkar som jag kunde ligga i. :( Men får nöjja mig med duschen!

Men nu ska slänga mig i soffan nu och njuta av söndagskvällen, tjing!

värk, lycka och slit

tacka gudarna för regn och inte snö idag! Kom iväg vid halv 9 imorse, böt kläder hemma hos mamma o pappa (Love är ju allergisk så vill inte utmana...) Sen drog jag rätt ner till Hagaby. Var faktiskt liiite nervös att sitta upp på honom - han är ung och lite svår att få fram. Men vi kom utan problem ned till ridhuset och det gick faktiskt bra. Jäklar vad jag var svett - han var grymt stark! Fick slita för att hålla honom på rätt spår men jag fick honom ändå att jobba rätt bra ett par gånger. Vi var båda riktigt svettiga efteråt! Sen var det bara att hoppa upp på Kimberly och jobba igen. Eftersom jag inte är så tränad var jag trött och det märktes på hur det gick. Orkade inte alls i högervarvet - då hon är ung o ostadig blir det inte bättre med mig som är ringrostig o halvklen i skänkeln. Men vi fick till ett par bra varv ändå och jag tror vi kan känna oss nöjda. Kan bara bli bättre iom att jag kommer in i ridningen igen, får tillbaka lite muskler och balans :D Längtar redan till nästa gång! Så avslappnande att rida och grejja i stallet - saknar de gamla tiderna när man alltid red minst en gång i veckan... men jag hoppas det blir fler gånger nu i alla fall!

Bild på en av hästarna jag red idag - så underbar men jäklar vad jag fick kämpa!

http://smulan.zoomin.se/P1704858

Nu ska jag duscha, byta om och dra hemåt inåt stan igen. Ser fram emot en lugn och mysig kväll med Love - kommer ha grym träningsvärk imorgon (gör redan ont i vaderna! Å jag som trodde jag var vältränad...thehe)


what you say






låtar som ekar i mitt huvud - sounds bäst som vanligt :)
 what you say bara en tillfällig dänga på radion som fastnat

upgrade

efter jobbet idag drog vi rätt upp på stan. Spanade in telefoner hos Telia - ska byta abonnemang och då tänkte jag byta telefon oxå. Den jag har nu kommer inom kort rasa sönder o samman (faller redan delar från den!) och när jag pratar i den så låter det som att ha en papperspåse rätt i örat. Skapligt irriterande... så innan den inte går att prata i överhuvudtaget tänkte jag byta ut den. Men kommer sakna min älskade walkman som jag haft i ett antal år utan några problem... får se när jag bestämmer mig för vilken mobil jag ska ha :)

var inne o svettades lite på veromoda - testa byxor men fick beslutsångest. Ska absolut köpa ett par snart, trasiga är inte någon hit på jobbet...

Väl hemma blev det rotfrukter och kyckling i ugn, jag fick äran att diska medan Love lagade mat.... nu sitter vi i soffan o jäser... :P Underbart! Ska sköljas ned med julmust o lite choklad.... Imorgon ser jag fram emot en ridtur på förmiddagen och ytterligare en dag att slappa o vila :) Kanske ska ta mig ann o baka lite, kanske nått med saffran såhär två helger innan 1:a advent... Längtar till julen! ska bara övertyga Love om att vi ska ta fram fina julgranen (borde få plats någonstans i lägenheten ;) ) och ha liiite julmys ändå... bearbetning pågår!


the Hills

jag lider! Såg nyss senaste avsnittet av the Hills . Jag lider med Audrina. Oh jag kände hennes smärta när hon fick orden i ansiktet av Justin... fy fan! Hon skulle aldrig ha börjat hoppas på honom igen - hon skulle aldrig ha visat honom intresse. Hon skulle ha låtit honom vara med vem han ville o låtit honom inse sitt misstag själv... Nu får vi se vad som händer i nästa avsnitt - undrar vem hon väljer, Justin eller Brody. Tror fan att hon kommer välja Brody och Justin kommer att få ångra sitt val... men ah jag vill se nästa avsnitt nu!!!
Gosh jag är beroende av denna serie!
Nighty!

what a day...

igår var jag nog knappt levande när jag droppade resväskan i golvet 21:15. Utmattad efter restiden på 5 timmar och med endast engelska kommentarer i mitt huvud hoppade jag snabbt i säng så fort jag plockat o duschat. Kan inte sluta tänka i engelska efter två dagars läsande av eclipse och nu breaking dawn... knäppt!

Igår var som sagt rätt krävande. Gick upp kvart i sex för att hinna med en promenad inne i stan innan jag skulle ta bussen ut till jobbet. kvart över sju hade jag käkat frulle på hotellet och checkat ut. Hoppa på bussen och insåg lika snabbt att fan, jag vet inte vart jag ska...??? Kunde iofs frågat busschauffören men när en kille med min jobblogga på jackan hoppade på tänkte jag galet nog: Jag följer efter honom!
Så ut i dimman efter denna kille irrade jag mig bort till jobbet - tur att jag har instinkt! Bussen åkte inte den runda som den skulle ha gjort - i vanliga fall åker den tydligen precis utanför jobbet. Typsikt att den ska bestämma sig för en annan runda när jag skulle åka med... Gick bra i alla fall :)

Väl framme i stockholm fick jag vänta ett tag. Köpte macka o smoothie och satte mig för att läsa ännu mer av breaking dawn. Blev irriterad av några jäkla killar som självklart bestämde sig för att försöka få kontakt med mig. Why me? Var nog den som såg mest ointresserad av allt runt omkring o så ska de börja säga saker till mig när de gick fram o tillbaka. Men jag körde stumma stilen och den funkade fint. Sörplade obekymrat på min smoothie och stirrade blint in i boken. Ignoration is the best!

Ville i alla fall inte vakna upp imorse kl 6... segat mig genom dagen och väl hemma slängde jag i mig pyttipanna o ägg innan jag o Henrik drog till karslund för att avverka 5 km-spåret. Gick väl sådär... sorry henrik att du fick typ gå...haha! Lovar att stega på bättre nästa gång - eller ja, försöka! Straffa sig att käka innan oxå :/

Nepp, nu ska jag käka kvällsmat och glo på Bonde o Greys :D Onsdag och halva veckan done! YES!

biggest looser

usch. är trött. kollat på biggest looser o nu Simon&Thomas.
Spenderar natten på scandic Östersund. Haft en längre resdag - tåg från stan 7.40 framme i Östersund 13.30. Upplevde rusningen på stockholm central och var halft förvirrad innan jag visste vart jag skulle ta vägen. hehe snacka om vilsen!
Blev dessutom sen lunch och sen hemgång. Hann inte med någon runda på stan. Stänger ju alla affärer kl 18...! Orkade inte ta mig en promenad heller - dimman ligger tät och jag får vara glad om jag kommer härifrån imorgon lagom tid...  åker 16 o är hemma i stan 21... bara o packa upp, duscha o slänga sig i sängen :)
Men ska bli skönt att komma hem igen, uppskattar hemma mer när man är borta ibland! Roliga med att åka längre är ändå att man får gå o strosa lite i taxfreen innan - Victor&Rolf har kommit med en ny parfym som jag tycker luktar riktigt gott! kändes dock lite väl  dryt att köpa parfym för 600 spänn just nu... så får hoppas jag har mer pengar nästa gång :) Glodde lite på hudkrämer oxå men återigen, kostar money och snåljåpen sa stopp... tur det kanske...hehe. Men jag skulle behöva en riktig fuktcreme för mitt ansikte tycker just nu inte om vädret - eller mig. Har attack av torr hy och små finnar everywhere o jag hate it! Blir galen att inte bara kunna dra på lite foundation o känna att det funkar... Så får väl kosta på mig lite creme när jag kommer hem om jag vill bli kvitt mina skinissues!

en annan sak - har funderat en längre tid på om jag ska klippa lugg, är trött på håret men ah... jag vetesjutton. Kommer säkert ångra mig, som vanligt. Men att ständigt dra håret bakom örat är ju hopplöst tråkigt! O mittbena passar väl inte mig jättebra - o dessutom funkar det att ha mittbena ändå om luggen är liiite längre... hm ger det någon vecka så kanske jag ringer till frissan o fixart. Men då är väl min jäkla utväxt ett problem istället o gör att jag måste slinga håret oxå... suck!
får se - kanske får panik o drar dit i veckan, hehe! ;)

nej usch, märks att jag inte har bättre för mig - skriver om allt o inget! Ska fortsätta glo på tv, läsa några kapitel av breaking dawn (läste ut eclipse idag!!!!) o sen sova. Tänkte ta mig upp lite tidigare imorrn o gå en promenad på morgonen innan frukost bara för att få röra på mig innan jag spenderar hela dagen sittandes i konferensrum, flyg o tåg...

Hejhej!

travel chic?

är inte ännu den där personen som reser i dressen och har högklackat varje arbetsdag. Är mer den personen som kör casuall style... men som imorgon, när man ska åka tåg och flyga kan det vara skönt med lite "finare" kläder men ändå bekväma... svårt val. Blir nog jeans, stövlar, cardigan o grå jacka. Sen har jag ju självklart min födelsedagspresent som lyser upp - knallröd resväska och dataväska :D
Har packat lite, ska hoppa in i duschen o fräscha upp mig. Var på maxi förut o handlade dricka, smoothie och banan. Det får duga imorrn mellan frukost och lunch! Allt för att undvika sockerfällorna... har boostat med socker tillräckligt på sista tiden! usch...
Men imorrn är det ny vecka och nya tag ;)

nackdelen med att bo centralt...

- är att man alldeles för lätt kan gå ut på krogen utan att behöva tänka på skjutts eller annat strul...

- är att man alldeles för lätt kan ta med sig fyllekäk hem efter krogen. Med en pizzeria rakt över gatan och Sibylla runt hörnet är det kört...

- är att man alldeles för lätt kan spendera pengar helt enkelt!

Blev fest på väster igår. Tobbe bjöd på party! Var trevligt! Nya människor som vi aldrig umgåtts med förr, men sånt är bara skoj! Hoppas det blir fler gånger. Var tom så trevligt att vi var kvar där till kl 1 o glömde att gå till krogen... Love o jag kände att det var onödigt att betala inträde för typ 50 min på krogen så vi valde att gå hem istället. Därmed råkade vi gå förbi Sibylla o falla för frestelsen - jag tog en big meal, Love en jumbo meal (200G!). Svulla i oss käket hemma, satt o asgarva åt varandra när vi försökte trycka i oss hamburgarna och snacka samtidigt. Roligt man kan ha ibland!
Krävde därför en drive med dammsugaren imorse för att få upp alla ev matbitar som for inatt...hehe.
Nu håller vi på och betar av tvätthögen. Roligt söndagsgöra... men det funkar när man är två som gört :)
Sen ska vi ta oss en promenad till naturens hus och käka lite mat innan jag packar inför resan upp mot norr. Tjing!

beautiful nightmare

för er som inte såg EMA häromdan så kan jag rekommendera Beyoncés framträdande. Tycker den låten är riktigt bra!

Gah! Är helt mosig i ansiktet. Varit utomhus i stort sett hela dagen. Åkte till Hagaby vid 9. Mötte upp sis o Helen. Hjälpte till så mkt jag kunde med hästarna - fick se efter Madde en del som är helt omöjlig just nu (6 år!) :P
Var nere vid ridhuset och fick se hur hästarna såg ut - riktigt fina! Jag fick hoppa upp på Kimberly som är 5 år, men ändå den av dem som är minst riden. Men hon är också störst! Med sina 17X cm så är hon ingen liten ponny man hoppar upp på. Men det var riktigt skönt att rida igen och jag tyckte det ändå kändes bra. Helen vill att jag ska testa den yngsta oxå, Picasso. Han är fyra, men mer riden. Dock mycket svårare att handskas med. Men ja why not! :D

Kom ifrån stallet vid halv ett. Vrålhungrig drog jag i mig två mackor o o´boy hemma hos mamma o pappa. Sen tog jag itu med den roliga uppgiften - tvätta bilen. Jäklar vad jag fick slita! Men nu är den skinande ren (eller var när jag åkte hem till stan igen...) Tycker ändå om att puttsa på min pärla, :) men kunde ju ha varit liiite varmare... hehe!

SÅ nu är jag äntligen hemma, ska duscha, dricka lite grogg o cider. Får se vart kvällen bär av. Love vill dra ut - en annan är ju lite småseg efter dagen men why not?

Lite bilder från min mobil som legat o släpat!

snart dax för detta igen! :)              mysig bild från en morgonrunda i stan        reunion i våras med gamla klassen. Cissi var med :)

bilder från flyinge . vackert!        mmm!         skånerundan i våras! massor av vackra hus!

detta är ett stall! galet!          vackra staden karlskrona     tjorven! :D


i linköpings stadsträdgård    tysslingerundan i våras      spana i shettisfölet! ah!

mamma o jag hjälmaren runt    kvällssolen i Luleå kl 22. galet!     storforsen i norrland. 13 mil från boden...hehe!


vackra uppsala!     uppsala    


         knäpp sten i ladugårdsängen!

kimberly - obs att min syrra som står bredvid är 1.83 lång så hästen är stor!     hon dansade lite på väg ner till ridhuset...hehe :)

fredagsmys o fredagsknas.

Fullt upp hela dagen att fixa inför nästa veckas resa till Östersund.
Tänkte korta av dagen med tidiga tåget. Min skjuts till stationen frågar mig - När går tåget då? Snabbt svarar jag att det går en timme innan det vanliga...Vi sätter en tid som vi ska åka.
Fem minuter innan vi ska åka snackar vi lite, jag blir då osäker på tiden och kollar i tabellen. JÄVLAR! Tåget går visst 10 minuter tidigare än jag trott... och vi som skulle åka så jag var där 10 minuter innan! kutade som idioter ned till bilen - sladdade ut och körde som idioter till stationen. 1, EN, minut innan tåget kom stod jag på perongen - puh!
Hann lagom varva ned på tåget innan jag var i Örebro - gick direkt hem, bytte om och drog vidare till kumla. Mötte upp Henrik för ytterligare en runda i viaspåret - denna gång två varv! :D Men det gick lite tung för mig sista varvet, men vi tog oss runt på 30-35 min ändå och det är ju OK! Ska vi klara det på under 30 min nästa år? ;)

Svettig som attans - mindre fräsch - var jag tvungen att gå in på Maxi... En fredagkväll är ingen höjdare! Eftersvettningar och högröd försökte jag plocka med mig det som vi skulle ha och drog hem till mamm o pappa illa kvickt! Men insåg att jag glömt det viktigaste, julmusten! Så fick dra en repa till innan jag äntligen kom hem till Love igen... så nu är det dags för fredagsmys med julmust och lite godis!
Imorgon väntar en ridtur tillsammans med sis på morgonen och, beroende på min ev träningsvärk, en runda upp mot kvarntorpshögen :D

ego


shoppingcrazy

okej - jag älskar att klicka hem massa grejer från nätet. Ska imorgon hämta ut en klocka o väska, om en vecka kommer en klänning o blus från H&M - endast 338 spänn! Galet när klänningen var toppensnygg, tror jag iaf...hehe! Med mina senaste inköp har jag nog outfiten för kommande partyn som kan dyka upp :D

Idag blidde det inge gym, skulle ha tagit mig ann löpbandet men nja... sängen och boken lockade! Är mycket som händer i boken just nu, har svårt att slita mig! Ska därför ge upp datorn o fortsätta läsa! Ciao så länge!

snö = julmust o pepparkakor

åhhh - älskar julmust, kan dricka litervis! Likaså käka pepparkakor tills jag spyr :) Både bra och dåligt, men ahhh så svårt att motstå ett glas kall julmust...mums!

Förresten, ingen som har missat att det snöar som attans!?!? Grymt mysigt, men ack så tidigt! Har ju inte hunnit byta till vinterdäck... så tåget får duga denna vecka också =D
Såg ut som en snögubbe när jag kom fram till gymmet. Tog emot riktigt att gå dit själv... Love satt hemma o påstod sig vara "invalido" pga sin gaddade arm. Yeah, yeah... jag slet iaf idag!
En sak som jag blev uppmärksam på idag var alla dessa volleybolltjejer som tränar där. Skulle nog inte tänka på det om det inte vore för deras minimala shorts de har på sig...OK i´m not gay, men hello vem tar på sig hotpants och går o tränar i en sal full med massa killar. Speciellt om man har tröja till höften och står o gör benböj (alltså som att sätta sig ned på en stol) helt ohämmat... Är i alla fall ingenting jag skulle ha gjort/göra varken med mina ben eller deras!

Nu, ska jag hälla upp ett glas kall julmust och käka lite kvällsmat innan jag avverkar Bonde o Greys :)


bra start

tror det gick bra. Men sen är man inte ensam heller, oddsen är ju små men likaså kom jag ändå på intervju så det måste innebära någonting :)

Var på Big o bad om lite hjälp, drog hem och fixade käk innan jag slängde mig i soffan o fortsatte läsa Eclipse. Nu är det spännande! Ska fortsätta nu innan jag somnar in för natten - är lite trötter efter Henriks o min runda i viaspåret. Men det gick riktigt bra, tycker jag iaf,  och hoppas jag äntligen kan komma igång med konditionsträningen. En gång i veckan, eller hur var det? ;) Sen får jag försöka styra upp resten av passen själv - siktar på ett eller två konditionspass på kortare distanser och ett pass långdistans på helgerna. Sen blire väl tre gånger styrka på gymmet - men som vanligt lär jag få avvika från planen av olika anledningar..hehe
Får väl se nu hur länge man klarar sig från svininfluensan - första personen i kompiskretsen är tydligen sjuk nu... det börjar komma närmare! Peppar peppar att jag hinner på vaccinet innan... eller klarar mig helt enkelt :D

nervös!

ah, underbart att vara utsövd en tisdag :D Precis sörplat i mig en skål havregryn med alldeles för många blåbär (lyckades rasa ned massor i skålen!) men det är ju bara gott så ja det gör ju inget... Ska borsta tänderna, reda ut håret (lyckas alltid bli riktigt fluffigt om jag duschar o sen går o lägger mig) slänga på lite mascara o traska bort mot kiropraktorn. Får hoppas det ser bra ut, haft lite småont i nacken på sista tiden... :/

Sen ska jag hämta ut ett paket på ICA o gå hem o ladda inför lunchen :D Tell U More Later!



Hm, vet inte om köpet var lyckat - ska testa lite mer ikväll, men om de inte känns helt hundra åker de tillbaka... :P Surt att ha väntat i över en månad o sen är det inte som man hoppats... chaise!
Har slappat i soffan nu, äntligen tid för att läsa klart bok nr3, Eclipse. Spännande värre men mina tankar är lite off. Om 1 timme ska jag vara där! ska dressa om och gå ned o slänga soppor, sen drar jag nog tid. Ingen idé att utmana tiden och komma försent - hellre tidigt isf! Önska mig lycka till...

ledig mitt i veckan! =D

usch vad jag var seg imorse. Ändå vaknade jag kl 5 och kunde inte somna om innan klockan ringde vid 6. Lagom irriterande... suck. Well, well - fick en hel del gjort idag och ser fram emot att bryta av veckan med ledighet imorgon.
Börjar dagen med ett besök hos kiropraktorn och vid lunch ska jag på "besök"- får se vart det slutar! ;) Sen ska jag nog bege mig upp på stan till Big Travel och kolla vad hotellet på Hawaii kan tänkas hamna på, ska se vad det kostar att hyra bil där oxå - vore nice med cab o glida längs kusten :) Resekassan får avgöra! Först o främst ska vi väl försöka få tag på ett par vinterdäck så vi kan överleva vintern här hemma... :(

Träningen då? Jo, var iväg o fick mig ett pass idag i alla fall. Skiter i snuvan och tröttheten nu, den får ge med sig ändå! Imorgon kanske jag får med mig någon lämplig, (Henrik?) ut på en runda någonstans. Måste försöka varva styrkan med konditionen, är 4 månader till Tjejvasan och jag ska inte ligga på latsidan då jag vet att jul o nyår bär med sig en hel del godis o mat... som ofta är svårt att avstå från! Hehe... men får se vilken nivå kondisen ligger på efter festerna och förkylning.

Nu är det dusch o tv som gäller resten av kvällen, Tjing!

galet

var nog året sedan vi tog oss ann Kumla by night. Igår bröt vi trenden. Var på middag hos Loves bror - drack vin och käka god mat. Beslutade oss tidigt att stanna i Kumla o sova hos svärmor (alltid smidigt att kunna gå hem :) )
Var uppe hos Österman - spelade lite spel o hade kul innan vi drog vidare till Hotellet. hehe!
Var väl helt OK ändå, inte alls som stan men well, well... var kul att träffa /se alla :D

Avslutades dock lite muppigt med självklart bråk i kön vid stationen. Jäkla unge o vara uppkäftig! hmmm men jag fick nog fram min åsikt, thehe....

Idag har vi inte gjort mkt... promenad med svärmor, veckohandlat, slappat och varit sega. Lagom en söndag!
Åkte med mamma o pappa hem, de följde med oss in till stan för att planera ytterligare inför resan nästa år.
Vi ska ta o boka bil plus ett par av hotellen som vi ska bo på. Längtar så! Kommer bli grymt kul, hihi!
Sitter just nu och tittar på hotell som Love o jag ska bo på i Oahu, Hawaii.... då är vi ensamma o kan njuta riktigt!

Nepp, ska hoppa in i duschen o fräscha upp mig inför jobb imorrn. Ny vecka, nya tag! Tjing!



gissa könet på dessa två! haha

var ju halloween!

fick en jättevacker orkidé av svärmor och hennes syster... :)


RSS 2.0