I bilen på väg ner...

Fredag, hektisk vecka med mkt insikt...blir så när man går dom här utbildningarna. I stot sett allt utgår från att komma till självinsikt, finna sin roll - det man trivs med och lyckas få ut den självkänslan till de man leder. Lättare sagt än gjort, men oerhört nyttigt! Alla borde gå en sån kurs... Men den kräver energi, muck är ett bra ord även denna vecka. men lättare till sinnet och tillfreds med det som komma skall :) Nu sitter jag i bilen på väg ner till Göteborg, midnattsloppet i morgon och en helg på hotell och stan, lisseberg o annat skoj :D men nu ska jag nog sluta skriva, iPad i bilen kan orsaka åksjuka känner jag :P wish me luck imorgon!!!!

en vanlig dag?

gick upp i ottan, eller ja klockan 5 masade jag mig upp. Dressa om, käka min gröt o packa det sista innan jag gick iväg för att hämta ut min hyrbil, s40 classic, underbar bil - verkligen! Vill bara mer o mer ha en annan än den vi har idag... :P
Kom iaf fram i god tid till herrgården, Blommenhof här i Nyköping - och har under den här dagen bekantat mig med ett 20-tal duktiga o intressanta människor som också vill utveckla sig som projektledare... så kul! Men jäklar vad det suger energi av en... efter dagens middag gav jag upp vid 9 snåret och kröp upp till mitt rum för lite återhämtning. Imorgon är det full rulle igen kl 8. Upp kl 6 för att hinna med en morgonpromenad innan frukost o rensa tankarna, förutsatt att det inte ösregnar... :P Ändp har dom beräknat in egentid imorgon, för att vi ska ha en kvällsövning från kl 8 o framåt... då lär jag inte komma i säng så tidigt som idag... :P

Är riktigt glad över att jag denna helg valde att bara, ta det lungt! Ingen fest i lördags och istället bara slappa framför tvn med min älskade. Vi fira dessutom 9 år som par, men ah - vi är inte mkt för det där, dock fick jag en bukett med 9 rosor av Love och vi hämtade hem smarrig mat från Grekiska Kolgrillen :) Alldeles lagom, nästa år så kanske vi ska slå på stort? ;)
Igår donade jag mest hemma - tvätta, städa o plocka undan. Plus packa såklart... är hemma igen på onsdag och ska bara packa om för helgens kommande bravader i Göteborg - midnattsloppet på lördag! 1 mil i innerstaden - kommer bli skitkul! Hotellnätter bokade och på fredag lunch drar vi neråt :)

Nehepp, dags att stänga mina blå... sömn är ju den bästa återhämtningen sägs det!

Ha det gött!


i skenet av solnedgången över linköpings stad...

sitter jag här i min lilla studio och njuter av dagsljuset som ändå när mitt ansikte, genom fönsterrutan, men ändå!

Sov som en stock hela natten, men hade en konstig dröm om att mitt hår helt plötsligt blivit mörkare, sådär fult o fläckigt som det kan bli efter en misslyckad färgning på ljust hår eller liknande... tror det har o göra med att jag använde min "boll" igår från Revlon, med Beige pigment. Inte lila, dvs platinum blond, som jag annars nyttjar för att få bort det gula o röda som ändå kan bli. Den här som jag köpt nu ska hjälpa mig få en mera naturlig blond färg, tona ned det superblonda från sommaren, o göra det mer ja naturligt utan att jag ger mig på o mixtra med den ljusning som jag använder hos frisören, för den funkar verkligen toppen nu! O den är lite mer skonsam än vanlig blekning så det gillas starkt av mig :)
Som sagt jag hade i inpackningen igår och tycker mig se en lite annan ton i håret redan, körde en omgång även idag men sen ska jag nog vänta ett tag. Mitt hår tenderar att suga åt sig sånt där ganska fort! O jag vill inte mörka håret för mycket, inte än i alla fall...

Efter jobbet åkte jag iväg tillsammans med en bekant till min jobbarkompis och sprang ett varv i skogen här i stan. 5 km i jäkligt raskt tempo - i alla fall snabbare än vad jag är van med... blev grymt svett, men är riktigt bra att dras med av någon annan ibland och springa på lite snabbare. Är lätt annars att jag bara lunkar på i min takt och sen slår av, stannar o går en sväng, när det blir lite för jobbigt. Gör inte det när man är två, då härdar man ut in i det sista :P men var tvungen att hämta andan två gånger under tiden, flåset ville inte o efter ett par jobbiga uppförsbackar så blev det stopp i benen... Imorgon och på torsdag ska jag försöka mig på o springa - då har jag bara en mil att klara av i helgen. Sen får det bli promenader fram till midnattsloppet den 27:e. Bara en helg kvar och jag tror inte jag kommer slå något personligt rekord direkt... tränat alldeles för dåligt o oregelbundet... fy på mig! Men jag har försökt i alla fall... framöver ska jag ta mig iväg o jogga minst 2 ggr i veckan. Är jag på tjre så kan jag alltid springa här i linköping - så det finns inga ursäkter nu! Håll i gång i höst... blir nog min räddning med tanke på jobbet och det som ska hinnas med från min sida :P Rensa tankarna behövs alltid!

Nehepp, nu ska jag snart krypa ner i sängen, glo lite mer på tvn och läsa ett par sidor i en av mina coaching-böcker jag köpt på mig. Denna handlar om stress, riktigt bra! :)


myshelg!

har precis tackat av min kärestas mamma o bröder - bjöds på tacos här hemma ikväll :) Mums! Har varit en riktigt lång dag - intensivt jobb och sen handla innan hem o laga mat för besökarna.
Men gott var det... bästa var att jag avstod från att köpa på mig en massa chips o godis när jag gick runt där på Maxi. Köpte på mig mer frukt istället o lite dipp för att ha till morötterna, plus till mig!

O igår var jag uppe på stan o träffa Hanna, fika på Bara Vara o sen lite snack innan vi gjorde kväll. Love kom ju hem igår och jag kände att jag kanske skulle umgås lite med honom. O idag var han såååå go! Tvätta all smuttstvätt och dammsög hela lägenheten medans jag jobba, på hans lediga dag o allt :D Ibland så...

Imorgon ska jag äntligen på SPA! 2 timmars behandling väntar, plus lite jacuzzi o bastu innan, tänkte ta mig en sovmorgon o sen en promenad innan jag går dit. En riktigt slappardag kan man säga - välbehövligt, bara den här snuvan jag känner just nu inte bryter ut till nått värre... vill inte bli sjuk nu!
På måndag drar jag till Linköping o bor där till fredag em/kväll.... = tuff vecka! Inskolning AB, då blir jag hjärntvättad... :P Men ska bli grymt kul! Är riktigt spänd för o få börja... Nej, nu ska jag lägga mig så det blir lite längre sömn ändå.... bye!

Uppdatering pågår....

Hej! Galet länge sen jag skrev, ett snabbt inlägg i Rhodos sist..... O det här blir inte längre tror jag ;) Kollar på ett avsnitt av The Killing, så bra! Fyllde ju old i helgen, hade kalas och det var toppen! Fick massor av fint, fler delar av min servis, behandling på badrummet spa. O det presentkortet ska jag använda på lördag, underbart! Ska dit en stund innan o bada/basta....mmm! Ska bli skönt, o imorgon ska jag knäcka rätt ryggen o sen på eftermiddagen har jag tid hos frisören. Gött! Ne, nu har jag precis gått en promenad o lagat mat. Hann in innan ösregnet o åskan i alla fall :) o maten blev smarrig, precis som laxen blev igår! Riktigt mumma med lite dill, dijonsenap, honung o tomater. Så underbart gott! Dagarna går så galet fort nu, även om jag är hemma själv om dagarna...blir bara promenader/träning, laga mat, dusch o sen lite tv :P

RSS 2.0