fan också!

mått mindre bra i veckan. Tog mig hemifrån och har nu bosatt mig hos love. känns bättre. Tack vare svackan har jag tappat motivationen vad gäller mat och motion. Men har ändå lyckats simma två gånger denna vecka :D plus dansen såklart
Idag blev det jobb till tre, hem och iväg till badet. Efter det blev det en sväng till m-berg. Köpte toning til håret plus mask till festen nästa helg. Attans att man inte visste om festen lite tidigare - då hade man kunnat köpa en riktigt rolig dräkt! Nu blir det bara någon nödlösning - cat woman får det nog bli. Inte så ondskefullt men jag känner att det blir billigast så - kanske! Beror på vad jag ska ha på mig förutom mask och svans! haha! Nåväl, återkommer med mer info om vad jag ska ha på mig. Love ska vara Michael Meyers (hur det nu stavas) - läskig med en sån där vit mask! Ska nog hur som helst bli riktigt skoj :D

Nu sitter jag här o förbannar mig för att jag åt så mycket i kväll - hamburgare *usch!* Smarrigt som fan! imorrn får det bli både promenad och kanske en joggingrunda under eftermiddagen, bara min snuva inte blir sämre! sen blir det till o tona håret, städa och hinna med att fira famor = fullt upp alltså! Men om exakt en vecka så kommer jag sitta i den nya lägenheten. :D


kalorikoll

den 5:e oktober gick jag med i viktklubb på aftonbladet. Kände att det fick vara nog med slarv och en massa skräp. Det jag vill är att kunna kontrollera mig själv och inte falla för frestelser - jag vill själv bestämma när jag ska unna mig något gott. Inte den där ha-känslan som gärna kryper sig på och låter en vräka i sig både det ena och det andra innan förnuftet sätter stopp. Nej tack, slut på det!
Mitt måldatum är 28e december. Efter dessa tre veckor tror jag faktiskt att det är möjligt! Att vara frenetisk och faktiskt stanna upp innan man öppnar käften och läsa på innehållsförteckningen gör att man blir medveten om vad denna grej faktiskt innebär. Kanske en hel måltid? Eller att jag måste gå en timme? Är upp till mig att bestämma vilket, bara dagens kcal hamnar kring mitt målvärde.
Men förut så var jag inte medveten om detta - utan åt det som kändes bäst för stunden. Påstår inte att jag är överviktig men jag trivs inte med det som är för stunden och vill som sagt få kontroll över mina matvanor... Återstår att se - men det går åt rätt håll i alla fall, och det är motiverande som fan! :D



brorsan o nisse :)

gifflar på g! :)                               ah mums!



från paintballen! jag är i mitten ;)                            kaos efter helgens fönsterputtsning!

helgen

det regnar ute - jag som tvättat ALLA fönster i lägenheten idag. Men det var nödvändigt kan jag ju säga. Skönt att ha det gjort inför flytten som är, om mindre än TVÅ veckor :D Men just nu ser det ut som ett bombnedslag i lägenheten, inga gardiner uppe och lådor överallt... ska bli skönt att slippa detta när vi flyttat. Imorgon blir vi förhoppningsvis av med sofforna - vore toppen! Två saker mindre att kånka på!

Har som sagt haft storstädning idag - love drog iväg och gadda sig innan lunch och jag passade på att städa till tonerna från alla rocklåtar som spelas på Bandit. Ger en bra kick så att man orkar ta tag i nästa fönster ;) Har suttit och balanserat på fönsterkarmarna i varje fönster - alltföratt få de där jäkla rutorna rena!
Blev dessutom smarrig middag hemma och efter den kände jag att en lååång promenad behövdes för att kompensera den :P Drog med Henrik på en riktigt runda! Skönt att slippa gå själv!
På väg hem efter att ha sagt hej då till henrik gick jag förbi elektromontage - vet vart jag ska gå när jag ska införskaffa nya lampor till lägenheten. Massor med fint!

working it!

är så himla nöjd över mig själv. :D allt går enligt plan! Dock faller jag för frestelser ibland - inte bra! Men det går åt rätt håll - keep up the good work!

Precis gått en runda i ilfart med stavar - svettigt värre! Mörkt blev det oxå - efter att Wivvi gått till sig fick jag lägga i en högre växel - är ju lite mörkrädd :P
Nu ska jag käka lite kvällsmat innan jag bäddar ner mig i sängen med senaste cosmo :P Tjing!

social

tar verkligen igen det som jag missade förra veckan. Gårdagens eftermiddag bestod av promenad med Alex, mat och första Harry Potter-filmen med Henrik och idag blev det en smarrig sallad på Bara Vara med Mariana :D (Salladen, som bestod av kallrökt lax och avocadoröra var grymt god!!!)

Hur som helst är det trevligt att träffa massa kompisar mellan varven - men i helgen ska jag ägna all min tid åt Love och flytten. Är bara en helg kvar sen! Gosh! Ser sååå fram emot det, sorry om jag tjatar! Men jag kan inte låta bli!
Dessutom har en av tjejerna på jobbet precis köpt träningskort på F&S. Jäklar vad vi ska träna sen när jag flyttat in till stan! Kan ju behövas med tanke på allt onyttigt som lätt slinker ned vid juletider. Hehe! Men det ska bli kul att få en träningskompis som kan dra med en när en annan inte är på humör...
Nu ska jag snart dra iväg till dansen - åker lite tidigare så jag kan snacka lite med sis innan :D
Tjing!

ny vecka, nya tag

gick upp. Vägde mig i vanlig ordning (ska alltid göra det på måndagar) och fick mig en trevlig överraskning. Hur fan nu det gick till... har inte direkt varit nyttig i helgen. Men, men suger åt mig av framgången och tar nya tag. Den här veckan ska jag vara mer nogrann vad gäller maten och dessutom ska jag hinna med att träna :)

prata nyss med Te, så himla kul att prata med henne! Hade tänkt att åka och hälsa på den helg som love åker bort, men fick reda på att jag ska åka till Ullared dagarna innan - blir väldigt mycket resande den veckan då. Plus att det är sista danslektionen på söndagen - och den kan jag inte missa :(
Nåväl, jag får ta mig dit en annan helg - det ska bli av hur som helst!

Tjing!

nostalgi

efter lite spa treatment hos sis drog jag hem  för att ta mig en efterlängtad promenad - har inte varit utomhus på HELA veckan. Inte konstigt att jag ser förstörd ut. Ett liv utan dagsljus och frisk luft klarar jag inte av... efter promenaden fick det bli kassler på en kvart. Riktigt smidig rätt faktiskt. Kassler, lök, senap, sweet chili sås och matlagningsgrädde. Gott och nyttigt!

Hann med att göra rent akvariet och dammsuga innan jag tog bilen in till Love. Glodde lite på gamla bilder också innan jag åkte. Usch - förstår inte vad som gick fel, vill kunna använda de byxpr jag hade då, lr varför inte få på mig min balklänning? Har i alla fall tagit en av bilderna från balen och satt upp på min spegel. Varje dag framöver kommer jag titta på denna bild och påminna migsjälv  om att inte ge upp. Blev lite träligt påmind om detta under kvällen igår - en av mina kolleger berättade att hon och jag var på samma ställe innan balen 2004 - att jag inte kommer ihåg henne! Pinsamt... nåväl, hon uttryckte sig på ungefär såhär. - Ah, jag såg på bilder från balen för några dagar sedan. Har en sådan grymt irriterande bra bild på dig där du står i din fina klänning och ser sådär grymt smal och snygg ut! Ja vad ska man svara, för det första tack, för det andra ja jag önskar att det vore detsamma än idag. :P Därför var jag tvungen att rota fram mina bilder från balen och titta, och ja snygg, vetesjutton, men smalare är jag tamefan och det har jag hakat upp mig på. Får se om jag lyckats innan nyår :D Nu ska jag i alla fall slänga mig i sängen och sova - imorgon ska jag sooooooooooooooooooooooooooooooooooova uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!
Tack o Hej!

Förresten, tack, ni vet vilka ni är, för att ni bryr er. Det betyder massor för mig.

lördag

veckan är äntligen över! Fredagen fick bli nykter. Spenderade kvällen med att vara lekledare tillsammans med trupti åt våra något onyktra kolleger. lekarna var lyckade men allt urarta när kareokemaskinen kom fram. suck! Nåväl, vi lyckades få dem att inse att det var dags att gå hem efter tolv... :)

sitter här nu. Inser att veckan i matväg varit skit. träningen likaså. Men det positiva är att jag mår något bättre och att veckan är över! Lyckades påbörja en rensning av mina skivor nu och tror jag kommer att få sitta där ett tag nu. Ska bara käka frulle först. Sen bär det nog av till sis. Ska tona hennes hår och tänkte passa på att nyttja hennes krämer och ha lite spa! :D


fan

tårarna rinner, näsan är igenkorkad, huvudet värker och gråten sitter i halsen. har avverkat 14 timmar övertid de närmsta två dagarna - hela veckan har varit stress, stress och åter stress. Snoret rinner konstant, ögonen är glansiga och kan ge mig fan på att febern är hög. Men vem fan bryr sig? Ville bara sjukskriva mig och gå hem men så fungerar det inte. Saker måste göras och den personen är jag. Övertiden var beordrad från högsta chefen - att jag är sjuk är ovesäntligt. Har bitit ihop - stämplade ut kl 22 igår kväll. Upp till jobbet 05.30 idag. Fast jobbet är väl inte det värsta - livet runt omkring påverkar så jävla mycket mer.... mer än jag vill.
Visst jag har varit upptagen - men det är inte med vilja! Jag vill vara tillgänglig, alltid 100% där - men det går inte när jag jobbar. Att det har varit så här mycket nu de sista dagarna är faktiskt inte en vanlighet - men det verkar inte gå fram. Nu känns det precis som ett straff allting, men visst om det underlättar så fine. Do it. Jag mår piss oavsett.

min nya tröja

såg att jag fått önskemål om bild, lovar att lägga in en snart! :D

25 plattor, ett par liter vin och sprit

okej, vi kavlade upp ärmarna. Tog säckkärran och gav oss fan på att vi skulle få ner allt till puben. Sagt o gjort - pust! Fan vad vi var svettiga! Fem plattor, fulla med öl och cider, på varje säckkärra. Fem rundor med kärran, plus en låda med sprit och fyra bag in box. Gosh vad vi ska supa ;) Så som vi har slitit, är inte ens klara heller. Ska ordnas med mycket mer innan nästa fredag kommer - för då är det dags för pubkväll a´la jobb. Kommer nog bli riktigt skoj!

Men först ska vi se fram emot en halv dag av paintball uppe i kilsbergen på lördag. Tror jag håller mig hemma efter det om jag blir alltför pepprad - haha! Vilket många av jobbarkompisarna har lovat - no mercy!!! Inget jag tvivlar på, ah! Trupti och jag kommer vara as rädda och trycka bakom en tall - tills vi får nog och slänger oss ut i havet av smattrande kulor och skjuter allt vi har innan vi stupar. Vi ska kämpa tills vi dör! ;D

Resten av helgen ska jag nog se till att packa, betalade tapeterna i veckan och Love hade varit inne i vår lägenhet och kikat. Han tyckte det såg bra ut, dock lite besviken på deras val av kakelsättning i badrummet. Men det får vi fixa genom bra inredning istället :) Fattas bara parketten, klinker i badrum och vitvaror plus tapeterna. SEN ÄR DEN KLAR!!! WIE!!! Är sååå peppad! Sa till Anna idag på vår fikastund att nästa gång vi fikar på sveas kommer det att bli sveas i Örebro :) Så sant så!

Funderar på att slänga ihop en kladdkaka till jobbet imorrn och överraska grabbarna på jobbet med lite fredagsfika. Får se om jag orkar!


audi A6

Vill ha en ny bil! Igår åkte jag hem skönt sittandes i en vräkig A6 s line 2.0 T. Grym att köra och smidig! 6 växlar dessutom, annat drag kan jag säga än min lilla skrutt - ja den är skrutt jämfört med denna! Vill ha....
Kommer se till att behöva åka i tjänsten fler gånger  ;D


RSS 2.0